Jordens undergång?

Har kollat runt lite på internet nu och sett att väldigt många snackar om det här men "jordens undergång 2012". Har iallafall tagit reda på lite smått fakta om det.
Jordens undergång innebär att mayafolkets kalender tar slut just 2012. Mayafolket levde mellan 250-290 e.kr. Deras tro bröjade tydligen den dag då solen stog i zenit. Vilket innebär att planeterna står bredvid varandra. Och sedan har deras nedräkning börjat , nästa gång solen står i zenit är 21 december 2012. Och då kommer det att komma en "ny tid". Allting kommer inte bara att dö ut bara sådär poff utan det kommer att gå sakta men säkert. Allting kommer att utvecklas ännu mera. Man kommer att kunna ha hjälp med allting i hemmet med exempel robortar som gör allting åt en.
Just därför måste man ta vara på varenda dag som vi lever, varenda gång vi skrattar, varenda gång vi upplever nya saker. För att vi vet inte vad som kommer att hända i framtiden. Ingen kommer någonsin att kunna veta just exakt vilken dag allting kommer att släckas.

Jag tror att allting men jordens undergång har förstorats upp på grund av filmen som ska gå på bio nu snart. Den visas överallt ju. Därför har man börjat spekulera en massa i det här med jordens undergång.
Detta är vad jag har fått reda på och vad jag tror.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0