fölåt.

Jag vill bara säga förlåt för den otrligt dåliga uppdateringen idag! Har iaf gjort en massa.
Dagen började med att sticka till väla med diana vid två tiden. Eftersom att där inte var speciellt kul så stack vi in till hbg sen. Och där hände ju faktiskt lite mera saker. Vi gick runt lite där inne i hbg pratade med ngn emo? Hahaha diana frågade om hon fick spela in honom så jepp nu har hon han inspelad. Mohahaha, han hette typ Isak han var helt vitmålad i hela ansiktet med en massa streck. Han bara dissade diana hela tiden och taskig var han också. Sen såg vi också att typ alla på knutan hade vita byxor, vi tänkte fråga dom varför men vågade inte haha. Vi träffade även Danne han pratade 24/7. Om typ allt möjligt haha.
Aja, nu ska vi snart ha folk så måste städa lite här nu.


Pussar.




fick bli denna underbart härliga bilden!

bara för att jag älskar miss li! <3

I Thought I Knew You:

I thought you were my friend
I thought I was yours
I thought I knew you well
I thought this friendship would
Ne-ever end

I thought I knew you but I
never thought we would tell each other lies
I thought I knew you
and I, I thought we had nothing left to hide
I thought I knew you well

When you held my hand
and I held yours
I thought I knew you well
When you spoke of love
you spoke of trust

I thought I knew you but I
never thought we would tell each other lies
I thought I knew you
and I, I thought we had nothing left to hide
I thought I knew you well

Yeah, this is the last times for us to
stand up and never
Yeah, this is the last try
our last chance
to save this friendship of ours

And I never thought we would tell each other lies
I thought I knew you
and I, I thought that we had nothing left to hide
I thought I knew you
and I, never thought we would tell each other lies
I thought I knew you
and I, I thought that we had nothing left to hide
I thought I knew you well

I thought I knew you well






hemskt...

kollade precis på pojken i randig pyjamas. jag rekomenderar vekligen den men jag varnar för att man börjar gråta. så jättehemsk är den, absolut inte som typ alla andra filmer som slutar lyckligt. kan inte sluta tänka på den nu. den handlar om en kille och hans familj som flyttar till tyskland (i think?) under kriget, så att det är sån koncentrationsläger där. och nej nu vill jag inte berätta mera för att då förstör jag bara för er som vill se den.

skakiga pussar/ f.



I need some fresh air.

Hemma igen. Duschade innan och nu när jag har fixat mig lite så ska jag upp och hyra film, duktigt vavava? Behöver verkligen komma ut ett tag. Känns som att jag knappt har varit ute på lovet. Sjukt. Filmen jag ska hyra heter ¨Pojken med den randiga pyjamasen¨ den skulle tydligen vara bra. Verkar vara väldigt sorglig iaf, så får väl sitta och gråta helt själv framför filmen då. Eftersom att ingen vill träffas? Men känner någon att ni vill hasa er hit så är det bara att slå en pling mp' 0709787849. Vem som helst.
Får klä mig med tjocka kläder nu för att det är verkligen kyligt ute.

pussar.

nappen.











film med babe'

nu ska vi titta på film en läskiiiig, mysfaktorn är väldigt höööööööög. försökte hitta en passande bil hehe, sökte på monster mp'


dagens..

dagens låt: don't bring flowers after i'm dead - erik hassle
dagens dusch: snart
dagens frisyr: totte
dagens smink: no makeup
dagens händelse:
dagens planer: trffas ngn?
dagens vill ha: ngt att göra
dagens drog: daaaaaataaaaaaan
dagens tråkigaste: inen rolig inne på msn..^^
dagens måste: göra något?
dagens dricka: saft!
dagens köp: nada
dagens mat: macka och kräm (y)
dagens sjuka: ?
dagens mående: trötter
dagens kläder: jamas fortfarnade (a)



SNÄLLA NÅGON MUNTRA UPP MIG?

morning

Jaha, då var man vaken redan , somnlade liksom vid halv fyra. Så nu är man trött som fan men kan inte somna om och det finns inget annat att göra så nu sitter jag här. Juhlia bredvid med en egen dator. Nu spelar jag röj-flaggor på msn och lyssnar på ekebo musik. Höhö. Ska nog titta på the proposal sen med juhlia. Den filmen rekomenderar jag stark jevligt rolig!
Inlägget som jag la in inatt blev lite konstigt men orkar inte ändra det så att det får vara så som det är. Det var meningen att jag skulle ha massa småbilder och en stor men nej, alla bara ändrar sig.
Hörs mer sen nör jag har vaknat till lite mera.

pussar.



Jag på julmarknaden för typ två år sen.

minnen. <3








Godkväll.

Nu är jag hos juhlia igen höhö. Vi planerar att sitta uppe typ halva natten så var gärna inne på msn och underhåll? Tittade på något program innan om plastikoperation, Linda Rosing och Kissie skulle vara med men tydligen så ville inte Kissie längre vara med så då skulle Paow ist vara där. Tror jag kollade inte på hela.
Satt med headern typ hela förmiddagen men jag blev jävligt nöjd vill jag bara säga. Och all by myself. Hehe, lär mig nu. Det är inte så svårt när man fattar. Men så är det med allt.
Ja, nu webbar man med folk och är social för en gångs skull. Ohnej inget smink kan jag bara erkänna.

pussar.



jag vill utomlands!

saknar allt som har med värmen att göra, springa runt i bikini, solbrännan, solglasögonen, solen, kunna gå i tunna kläder dag som natt, sommarlov, stranden. Ja kommer inte på mera just nu men vill verkligen inte ha kyla redan. Nej,nejnej snälla ge mig värmen!


bilder från i julas när familjen var på gran canaria:














SAKNAR DET!

hos juhlia

Nu sitter jag hos juhlia, fixade designen inna på hennes nya blogg men nej efter att jag hade suttit med den typ i 1 och en halv timme så vill hon inte ha kvar den. Jobbig haha, hon har absolut ansolut inget tålamod till skillnad från mig höhö. Vet inte vad som händer sen ska nanna här inatt iaf, mysigt! Var ju ett tag sedan nu. Imorgon kanske vi drar och badar i landskrona... jag vet inte riktigt.

pussar.


mina babes


nyvaken..



såhär pigg är jag på morgonen:)

091029

Ny dag igen dårrå, åt precis och nu ska jag göra om headern. Hoppas verkligen att jag fixar det själv nu, den kommer säkert att bli superfin. Ska ha två bilder men ändån samma bild på båda så ska de vara i olika nyanser. Och sen så ska jag ha FannyIngelsson men annat typsnitt och skuggat och en helt annan färg.

pussar.

Don't try to be anyone than yourself.

Nu är jag trött, men dagen har varit mysig. Den började på väla med en fika där jag drack chailatte mums, och en megamega stor kanelbulle. Sedan gick jag runder och tittade i affärer efter kavaj men hittade ingen perfekt, jag vill att den ska vara perfekt om jag ska lägga ner en massa pengar på den. Men jag hittade iaf ett skärp och två par trosor. Sedan gick vi en runda på ikea. Sen drog jag vidare till stan och tittade på bio med felicia och juhlia. Filmen hette "Tidresenärens hustru" och det var absolut nte värd 100 kr. Man fattade bara att det var en man som kunde se in i framtiden typ när ham skulle dö, vilket hus han skulle köpa och typ vad hans barn skulle heta. Helt konstig film.
Och nu till en helt annan sak, jag anser mig själv som väldigt lång är 170 cm och jag vill använda höga klackarskor då blir jag ju jättelång. Så tråkigt många säger till mig att det är fint att vara lång men jag vet inte, provade ett par finfina klackarskor idag och man blir ju lite längre men ja. Äsch får väl tycka om migsjälv som lång då alla modeller är ju typ minst 175 cm utan skor, tror jag. Får väl tänka att jag är en modell ist haha, fast skulle absolut inte vilja vara en.




rosa & svarta trosor från ginatricot

brunt skärp från veromoda

godmorgon alla söta

Denna dagenkommer verkligen att bli superbra, vaknade vid kvart i tio och stack direkt upp till skogen. Riktigt skönt efteråt när man bara känner att svetten sipprar ner från ansiktet. Kanska ska börja med det attjogga varje morgon innan skolan? Äsch, då måste man ju gå upp senast fem på morgonen och nej skulle inte tro det. Men på loven kan man iaf göra sitt bästa och jogga på morgonen.
Jepp nu har jag precis ätit frukos och håller på att göra ve mig, ska till väla med mamma och syster. Antingen ska jag köpa en kavaj eller så ska jag hitta ett fint skärp. Får väl se vad det blir, men har velat ha en kavaj så länge nu men den kostar ju faktiskt 600 spänn men ska dela med syster så då blir det ju bara 300 kr men iaf endån dyrt. Tänk om det bara hade kunnat regna ner pengar från himlen, då hade jag verkligen varit överlycklig.





DAGENS.

sleep thigt

nej nu ska jag sätta igång the proposal och sen sova

sov gott och dröm sött'




btw åt fyra clementiner innan :)

Ge mig?

Kanske något av detta följer med mig hem imorgon?



kavaj från bikbok



klänning från bikbok



sko från scorett


kofta från indiska

tisdagkväll

Känner mig verkligen som en farmor haha, sitter och stickar vantar. Får hoppas att dom blir fina nudå när jag har lagt ner så mycket tid på dom och dom blir verkligen meeeegaaaaa stora. Får väl ha såna där extra händer på mig när jag bär vantarna haha, skämt å sido.
Sitter och tittar på Desperate Housewifwe nu, de mammorna beter sig som om de fortfarnade var tonåringar haha. Dom bråkar verkligen om minsta lilla.
Imorgon ska jag träna igen, när jag har vaknat sitcker jag upp til skogen å joggar (duktigt va?) och jag menar det nu, sist jag skrev att jag skulle jogga blev det inte av hehe.... Efter det följer jag med mamma till väla och då blir det kanske inköp av en ny vinterjacka. Jag vet inte riktigt ännu, man blir så tjock i den elr iaf jag. Imorgonkväll blir det bio med juhlia och felicia kommer inte ihåg vad den hette nu men det var något om att en kille hade en sjukdom som han kunde åka framåt och bakåt i tiden.

pussar / f.i

hissar & dissar

Det jag hissar mest just nu:

- stora tjocka mössor och halsdukar

- uggs i mängder

- vintern, så mysig


Det jag dissar mest just nu:

- tottar på benen

- kylan

- kissgult hår






Ibland får man bjuda på sig själv!

felicia&juhlia

Sitter här och kollar film nu med juhlia och felicia. Dom har gjort någon äcklig sörja som juhlia sitter och leker med. Vi tittar på sex and the city, Big och Carrie gjorde precis sslut ich nu är hon på smekmånad med sina vänner ist. Den vara i typ 3 h och ingen bryr sig om filmen alla gör en massa annat.
Imorgon ska vi nog till hbg och titta på bio, funderade innan att kolla på Michael Jackson filmen men det är en dokumentär så nej jag tror inte att vi ska se den.
Tänk att snart har halva lovet gått, tiden bara springen iväg nu förtiden. Tråkigt.
Hörs senare i think, då ska jag skriva vad jag hissar och dissar.




På ven i somras med sötaste.

Tack för dagen<3

Hemma nudå från familia. Hade sjukt kul med mina babes! Gud vad vi skrattade på donken, hahaha alltså felicia skulle trycka ut sån ketchup till mig så såg hon inte vad hon gjorde så började jag asgarva för så kunde jag inte säga till hon. Hahaha kunde inte äta skrattade bara. Ni fattar säkert inte men kul var det iaf och ett skratt förlänger alltid livet. Handlande abolut inget idag, bara gick där och tittade på folket, allitid lika trevligt. Vi tog bussen hem 1713 och det var verkligen jättemycket folk på bussen så vi fick stå upp typ halva vägen hem. Men vi överlevde, och nu ikv vet jag absolut inte vad som händer. Vill verkligen träffa en person i hela världen, en helt underbar person. Men den personen bor alldeles för långt bort....




Mina babes som alltid finns för en, tack för att jag har er ni är bäst<3

familia

jepp fick upp latoxarna, jag juhlia och feicia drar till familia. Har mobilen med för den som känner för att ringa/smsa (mp) 0709787849 bussen går 1322

Hörs när jag har kommit hem<3

Ny vecka och nya tag.

Ledig hela veckan wohoo! Första dagen på lovet idag dårrå, vaknade vid åtta... ¨/ Jag är inte direkt en sjusovare, haha. Jag har bestämt mig för att jag vill se den nya Michael Jackson filmen på bio, och den går bara i två veckor på bio så man måste boka i tid. Hoppas någon vill följa med mig? Den ska handla typ om hans liv och om konserten som han skulle gjort om han inte hade dött då ju. Jag tror att det är så att många fler vet vem han är nu än innan när han levde eftersom att det står om han överallt. Jag kn ju bara erkänna att jag visste om vem han var men hade typ aldrig hört några låtar av honom innan och nu kan jag lyssna på hans låtar non-stop.
Idag ska kanske jag och mina babes in till stan en runda, lät lite tveksamt när jag snackade med dom igår. Men nu när men har lov får man verkligen ta vara på det för att det är så mycket med skolan annars och alla läxor. Innan när man var liten kande man bara gå till lekplatsen och leka men ja, allting förändras och ska jag vara ärlig så tycker jag att det är tråkigt. Fast jag leker inte på lekan länger det menade jag inte men man måste åka så långt oftast för att det ska bli kul. Saknar faktiskt de gamla tiderna när man var liten och allt detta som hänt inte var gjort. Nej nu ska jag inte vara tråkig menmen man kan också se det från den ljusa sidan och tänka vad bra du är fanny skriver ett så här lååååångt inlägg till din superfina blogg!

pussar<3



I just need some money.







allt från monki

filmtajm!

Idag har det verkliiiiigen varit en slappedag. Skulle egentlige hittat på något men det blev ändarade planer så jag har i princip bara kollat på film och suttit framför datorn hela dagen. Så lökig jag känner mig, fast var och tränade innan.
Sen vid nio blir det filmtajm, ¨Love Actually¨går på trean då tro jag det var så ska kolla på den och dricka en kopp te.
Imorgon är det ju lov, så skönt att äntligen få vara ledig! Bara kunna sova hur länge som helt och bara ta dagen som den kommer. Jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon men något måste jag göra, kanske dra in till hbg med mina babes? Aja, får snacka med dom om vad vi ska göra.
Hörs nog lite senare

pussar<3



söndagsmys.








gårdagen

yes, igår var det ekebo. Klara mådde inte bra så vi fick med os lollo ist, rätt så stressigt när vi skulle göra ve oss. Juhlia sa till mig igår att man får finnar av stress och jag de har du rätt i. Filippa hjälpte mig med håret och det blev jättebra. Väl framme vid ekebo höll vi på att frysa ihjäl oss så att jag tog med mig min kofta. Alltså jag vet inte om jag vill åka till ekebo fler gånger för att det är inte alls roligt där men liksom det finns ju inget annat att göra här i denna tråkiga hålan? Det var typ ingen som hade klätt ut sig haha. När jag kom hem var jag inte alls trött så jag satte mig framför datan och webbade med folk, trevligttrevligt
Vaknade innan stack ut med kvp och nu sitter man här igen och vet inte alls vad som händer idag. Kanske sticker upp och hyr film och bara har mys hemma eller kanske sticker till Juhlia? aja, får väl se men här kommer en massa bilder från kvällen/natten:

 

 




 

 





fix till ekebo

hunnit med en massa idag, solat, målat naglarna kollat film och ja, nu är filippa här.
solariet knakade som fan, läskigt hehe. somnade typ riktigt skönt.
nu sitter vi här och pillar med våra naglar, har svart färg så att det blir lite haloween över det hela:) riktigt taggad nu inför ekebo, ska blir så jäkla kul var ett tag nu sedan ju
Vi ska bara käka nu sen drar vi vidare till juhlia:)
pussar<3

*dreglar*

liksom vem vill inte ha han?

 

 

jaja, nu ska jag iallafall kolla på Twilight:)


godmorgon alla söta!

Planer för dagen:

x sälja kvp

x jogga

x sola

x fixa mig lite inför kvällen

x hem till juhlia förfesta lite

x ekebo

x sova

simon dansar hahah:)


trötter...

Ett stort FÖRLÅT för att jag inte har uppdaterat under dagen, men har gjort en massa annat.
Dagen började med skola, och vill bara säga att jag fick MVG på mitt svenskaprov! så himla glad jag blev sedan var det matteprov gick nog inget vidare, ganska svårt.
Slutade iaf helv fyra så vi tog bussen till väla vid ungefär tio i fyra, och vem träffade även Jesper Levin på stationen. Ja, och nu ska jag komma till saken allt jag hittade på väla idag var en typ långblus från veromoda hittade inget till ekebo. Men jag och Klara kom fram till att jag kan ta något som jag har i min garderob, och ja det blir det. Så om vi ska dit imorgon vilket jag tror (alltså det börjar faktiskt bli ganska tråkigt där) så ska jag ha på mig typ en tubtopp.
Ska upp och sola imorgon för första gången tro det eller ej -  jag är nervös haha, fattar inte varför?
Men nu är jag så jättetrött att jag ska tvätta bort mitt smink och titta på två avsnitt av Andra Avenyn har nämligen missate det två veckor nu så kommer säkert sitta här framför och halvsova snart.
Här kommer en bild på min nya skjorta:



091023

godmorgon alla söta!
är verkligen på bra humör nu, för att det är sista dagen innan lovet och jag ska till väla idag! det känns som att jag är där varje fredag men idag måste jag verkligen hitta något fint linne till ekebo som är imorgon. har inte varit på ekebo nu på evigheter så det blir nog kul. nu håller jag på att fixa det sista innan jag drar det, det blir kanske något litet inlägg i skolan men annars hörs vi nog inte förrän ikväll så ha en mysig fredag:)


sju onödiga fakta om mig:

x slösar typ alltid upp mina pengar så fort jag får de

x vill operera min näsa

x går på friskis och svettis

x sminkar jag inte mig, ser jag ut som en kines

x det finns typ bara tre personer på denna världen som har samma humor som mig, juhlia och klara

x tycker inte om att prata inför klassen (men måste)

x är väldigt svag

yes,yes och yes!

Ännu en dag avklarad i skolan dådå, bara imorgon också sen så är det lov! Allting går så bra nu, skolan,kompisarna och ja allting. På bilden idag då fick man vg för en bild som jag hade ritat blev supernöjd! Svenska provet som vi gjorde igår hoppas jag också på att det går bra. Kemi provet jag gjorde förra veckan fick jag också vg för och alla är så snälla nu för tiden, jag vet inte varför jag bara tycker det.
Nu sitter jag här och tittar på Gossip Girl i kylan och äter fruktsallad med keso och dricker något indiskt te.
Hörs sen när jag ska säga lite onödigt fakta om mig själv.

pussar





nu drar jag

hejsan alla söta!
nu har jag precis gjort mig färdig till skolan, fick bli att jag använde min gråa korta tshirt från veromoda har aldrig använt den så jag tänkte att det var tid för det nu.
bara två dagar kvar nu tills lovet och två prov.. aja, fixar det får tänka positivt så blir det bra:)
ikväll är det träning och sen efters skolan blir det väl slappe, eller lite iaf
har inte speciellt mycket att skriva, ska försöka om jag hinner sen göra lite ändringa här på bloggen


pussar

fancystyle


GREYS ANATOMY!

pluggat en del nu på franskan,
dricker te och tittar på Greys Anatomy nu , det är så sorgligt och bra. älskar verkligen det man kan nästan få tårar ibland av det..
natti<3


musik(y

äntligen hemma från konfan, hade absolut ingen lusta att åka dit idag men har man fyllt i att man ska konfrimera sig så är det liksom lika bra att göra det fullt ut.
måste bara skriva att klara, alltså ja hahaha xd jag vet verkligen inte vad det var med hon idag han hade typ överskottsenergi, hon går runt och puttar in en i väggen, gör grepp på en, bär en och ja allt möjligt :D hon har nog aldrig haft så mycket energi :)
nu ska jag nog snart käka , jag tror att vi ska äta någon smaskig soppa mums(y)
och nu till varför det står som det gör på rubriken,
det hade VERKLIGEN inte gått att leva utan musik. jag lever typ på det har tillochmed på den på morgonkvisten:) ja jag kan erkänna att jag sjunger falsk hahaha, men halt allvarligt bryr jag mig inte- sjunger ändån i duschen och skolan och när man hör en låt:b


dom två låtarna jag diggar fett mycket just nu är

3 - Britney Spears

Million Miles Away - Rihanna

morning

händer ganska mycket idag , men först skolan ofc! har svenska prov den tredje lektionen hoppas på att det ska bli bra, är inte så väldans stort om jag har fattat det rätt det handlar typ om klassiker.
såg att statistiken har höjts lite och det är jättebra, alla som vill får läsa:)
på fredag blir det väla med klara men har no money.. :( och jag vet heller inte vad jag ska ha på mig på lördag när det är ekebo, gud vad jag längtar! men det stora problemet är kläderna , får hoppas på det bästa.
blir dessa kläderna idag plus uggs och min älskade nya mössa!
nu måste jag borsta teethsen och sedan dra vidare to school , hörs mer sen





asg!


desperate housewifes

jepp, jag överlevde mitt utvecklingssamtal. hoppade faktiskt över träningen idag för att hinna med alla läxorna, känns inte som att jag hinner med någonting nu för tiden ¨/
nu kollar jag iaf på ett av mina allra bästa pogram desperate housewifes<3


pussar

fancystyle




ooops

ojjsan jag glömde ju, jag skulle lägga ut min spotify spellista som jag diggar grymt mycket bara klicka här för att komma in på den. Men jag tror att man måste ha spotify för att kunna komma in på den xd

hemma

Äntligen hemma, elr ja var hemma för typ en timme sedan men whatever. Såg att solo tidningen äntligen hade kommit beställde prenumerationen i typ somras så ja, har väntat ett tag nu man fick även en ¨volume mascara¨på köpet verkade inte vara den bästa så mamma fick den hahah:) Nu sitter jag här har precis ätit lite ska göra lite svenska och franska, har TRE prov denna veckan fatta tråkigt? Sen blir det utvecklingssamtal för hela slanten.



Pussar

fancystyle

 

 


i skolan...

Hej alla söta! är i skolan nu och har rast käkade precis fisk äter det numera;) Blir bara ett snabbt inlägg eftersom att vi snart går in. Efter nästa lektion har jag slöjd och då ska jag fortsätta att sticka på mina Lovvika vantar, dom blir typ för mega stora händer menmen det går väl att sy in hoppas jag. Just nu sitte Oskar här och stör mig, alltid trevligt:D Nu har lollo hjälpt mig så att det är jättefin enligt mig:b



Pussar

fancystyle

godmorgon

Godmorgon alla söta! Gick upp vid halv sju en halvtimme senare än vanligt höhö;b beror på att jag inte simnkade mig idag heller, jag vet jag är DUKTIG. Dom kallar min kines i skolan för att jag inte sminkar mig, tyck synd om mig? haha, men sparar ju en massa smink också lr massa och massa såå mycket sminkar jag nog mig inte. Som jag sa igår så ska jag få lite hjälp av sötaste louise idag till bloggen så att den ser lite bättre ut:) Ja, tog en bild på hur jag ser ut utan smink. Blir kanske ett litet inlägg i skolan sen om jag får tid?



Pussar

fancystyle


ser ju ut som att jag har färgat håret, det har jag iaf inte haha :)

skillnad?


natti


min nyinköpta mössa & jag:))




färdig med en dela av läxan nu, orkar inte göra mera nu. imorgon blir det skolan 08.10 och slutar nog vid 15 i think:) men sen på kvällen är det utveklingssamltal... det suger och sitta där när alla stirrar på en.. men nu ska jag borsta teethsen och sen kolla lite teve sen slocknar nog mina ögon



pussar

fancystyle


blogghjälp!

gjort lite ändringar här nu, bilden där uppe på headern är bara tillfällig att den ser ut som den gör;)
blir bättre imorgon jag låååvar(a) för att jag ska få hjälp av sötaste louise<3
jaaah men nu måste jag göra mina läxor...



puss

fancystyle

ny blogg.

Jaha, då blev det blogg igen:b Det var faktiskt lollo och alla de andra som övertalade mig att starta en ny blogg, hade en innan men det gick inget vidare med den. Här ser inte världens bästa ut men försöker att få det schnyggt här, det tar typ 3 timmar att bara välja färg liksom... menmen inte hänt så väldigt mycket idag skolan och sånt. Nej nu ska jag fortsätta att få det fint här sen blir det en massa plugg-.-

Pussar

fancystyle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0