I rymden finns inga känslor





Haha verkar vara världens bästa film ju! Har premiär på Fredag.

If you snooze you lose, det är mitt måtto.

Har fått en del gjort idag. Städat upp lite här på rummet, fixat med de nya bilderna som kom idag och lite annat smått. Har även spenderat lite tid till att läsa som jag sa innan.. Hihi, underbar bok detdär! Tänk om man hade kunnat ha det lika bra som Elsa i boken. Bo i New York, eller åtminstånde bott i New York. Men den drömmen ska jag också uppleva om ett par år. Efter studenten drar jag till USA och är au pair några månader. Ska bli riktigt skoj!

30e augusti

Hemma från skolan nudå. Jag tycker att det är orättvist att solen ska börja titta frma nu när vi går i skolan och inne hela dagarna. Innan när det var lov var det bara regnigt och nu är det sol. :( Ganska stressigt idag i skolan, men kan inte det nya schemat ännu så det är ganska förvirrande. Var och pratade med syv idag så ska nog fixa praktik på något vårdhem. Skulle vilja vara med min bror hos hemtjänsten fast han är bara vikare så ska se om jag kan hitta nummret till Vidåsen så ringer jag dit och snackar med dom.
Nej nu ska jag ut i solen och läsa ett tag. Har börjat på Elsas mode som nästan alla redan har läst.
HEJDÅ


Säg till din mamma att hon borde lärt dig lite mera...

Fick med mig några linnen och en sjal hem. Har gått och blivit förälskad i sjalar, det är så fin att bara låta dem hänga runt halsen till något linne, kofta och jenas. Längtar lite småt till vintern då man kan använda enorma halsdukar och mysiga vantar.. Hihi kanske inte är bra att längta tills kylan kommer men alla dessa käderna är så underbara!

Ikväll är det träning, och gud vad peppad jag är att komma igång med den också. Hade tänkt fortsätta träna på friskis och komplettera med att gå några gånger i veckan. Måste hitta lite nya kläder till träningen bara också! Vill se bra ut ju också...


29e augusti

GODMORGON!
Idag sticker jag till familia och lämnar tillbaks en stickad tröja som jag köpte igår. Hittade även ett par jenas igår, men dom behåller jag. IKväll blir det träning för första gången efter att inte ha tränat alls på hela sommaren. Ska blir riktigt härligt att känna svetten rinna! KRAM

starbucks

Blir ingen festival, jag och Juhlia sticker till väla istället.



Bild sedan Kreta på Starbucks

back to reality

Kom hem för en stund sedan efter en ganska slitig första riktiga skoldag. Känn hlet okej att ha gått tillbaka till det normala igen efter ett lov på 10 veckor. Och nu har Juhlia också kommit hem så vi kan vara hela tjejgänget för en gångs skull! Fast inte riktigt, Sanna och Amanda sitter just nu på bussen till Spanien. Där dom ska var i 17 dagar. Avundsjuk? JAAAAAAAA! Vill tillbaks till värmen :(
Ikväll blir det bio i lund. Knight and day.
KRAM ♥


++/-

+ Första dagen avklarad i skolan
+ Niornas bord är numera invigt av oss hehe
+ Fb snack med Juhlia som kommer hem från Mallis imorgon!
+ Bjuvsfestivalen i helgen
- Folk som tror att dom äger en


Summer -10

Även om jag bara har varit hemma hela dagen har jag inte orkat uppdatera här. Men ni brukar överleva det ;) Sitter här och lyssnar på Rihanna, och fick upp en tanke på att herregud vad det blir mörkt snabbt om kvällara numera. Kommer ihåg innan i Juni månad när det var ca. 20 grader vi denna tiden, solen var fortfarande uppe, man var i staden på Gröningen med kompisarna. Underbara tider, verkligen! Så detta jag vill få sagt nu är att sommarn börjar gå mot sitt slut, likaså sommarlovet. Vi börjar skolan imorgon medans nästan alla andra redan har börjat. Tänkte göra en sammanfattning av sommaren 2010 med lite bilder.
Vill passa på att tacka alla för ännu en fin sommar med många glädjefyllda minnen som man sent glömmer.


three pics


Jag får ALDRIG nog av Oskar Linnros!

Riiktigt oväder idag. Kommer värsta skurarna, och går man utanför dörren blåser man iväg. Så lika bra att stanna inne ju...
Eftersom att jag inte har något bättre för mig denna dagen tänkte jag nu fixa till Angelica Svensson 's blogg. Hon frågade om jag kunde hjälpa till och ändra lite. Så varför inte? Ni kan ju gå in där med jämna mellanrum och se om det blir några ändringar ;)


Godnatt

Hemma efter en härlig kväll hos Petronella med tjejerna. Vi åt onyttigt, skrattade och tittade på en hemsk film. Barnmisshandel.. USCH!
Tänderna värker som aldrig förr, efter tandläkarbesöket imorse :(
Känner mig smått död nu, så ska släcka datorn för idag och titta lite på teve innan jag somnar.

GODNATT FINISAR ♥

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut somliga ljus brinner aldrig ut


SÖNDAG

Har en mysdag idag och glider runt i stickade sockor och stickad tröja. MYSIGT. Tittade precis på grown ups, riktigt rolig film. Om en ca timme kommer min efterlängtade syster hem efter att ha varit på Rhodos i två veckor och levt livet. Har varit ganska tomt här uppe på ovanvåningen utan henne faktiskt.


Från och med Du

snart blir det lite mat. lite senare träffar jag flickorna och ännu senare drar vi oss upp mot klinten för att träffa härligt folk.
trevlig lördagskväll!


magrutor / citronrutor

förlåt för klen uppis. men jag hittar på en hel del annat. nu såhär innan skolan börjar vill man göra allting som man inte hunnit med de senaste två månaderna. och på torsdag då börjas det igen. skolan, kännsa faktiskt ganska bra at få komma tillbaka till verkligheten. vilket är ett tecken på att jag är utvilad och redo för nian. har inte mycket mer att skriva just nu. ska fortsätta digga till oskar linnros och leva livet.
CIAO


kreta i bilder


kreete

HEMMA!

be right back!

nu har jag packat det sista. satte precis igång filmen means girls. blir väl uppe ett tag till. ställer klockan på 0315, går upp och duschar och fixar mig. planet går vid halv åtta från malmö så vi måste vara där i god tid. vi hörs mer imorgonkväll eller när jag har tid.
kramisar

Oskar Linnros

har hittat ännu en underbar sångröst, oskar linnros. riktigt vackra texter.. har laddat över en hög låtar av han nu till ipoden och en massa annan härlig musik. för vi pker ju tidigt imorgonbitti! åh vad jag är taggad. ska bli så skönt att komma bort en vecka med bara massa sol, bad och shopping. när jag kommer tillbaka förväntar jag mig att ha med mig flera hundra fina bilder som jag gärna delar med mig för er fina läsare!
ikväll ska jag ha myskväll med amanda johanneson. vi ska titta på någon film och äta godis. sånt som behövs med jämna mellanrum. slänger in ett till inlägg innan vi åker. förresten, min dator hänger också med på semester. så lite uppdatreing kan ni allt förvänta er ;)
KRAMAR


Ven

så härlig dag det har varit idag med tjejerna! åh vad jag älskar oss. vi kom dit runt ett och fixade lite med cyklaran. sedan cyklade vi runt på ön. fikade med jämna mellanrum och solade också. vi grillade OCKSÅ. haha tro inte att vi bara åt för det gjorde vi inte.. nästan! men sjukt kul hade vi och det blev jättemånga fina bilder. kommer upp några här, men även på facebook. så checka där också!


8 miles

nu har jag precis krypit ner under täcket. hade tänkt tjocka mig framför 8 miles filmen. alla säger att den rockar, så måste nog se den! pappsen var och köpte lite gottis innan så ska kränga det nu och synda lite. måste somna i tid idag. upp mycket tidigt imorgon för att ta tåget runt nio till landskorna. vi hörs imorgon med bilder från dagen.

puss & godnatt finisar.

EGO

hemma igen efter en halvdag på väla. vi fikade och jag fick med mig lite småsaker hem. handlade även mat på vägen hem tills imorgon då jag och brudarna åker till ven och spenderar dagen där. nu har jag bytat om till lite myspys kläder. det är ju höst ute nu. buhu, vill har sol ju! får hålla mig tre dagar till, hihi.

måste bara säga att min bästa vän juhlia ska åka utomlands ännu en gång. denna gången när jag kommer hem från kreta, hon ska åka till mallorca. saknar henne redan, även om vi ska träffas imorgon...


På torsdag


8e augusti

finns inte ord för hur härlig kväll/natt vi hade folket. hade sjukt kul och detta blir (vill egentligen inte säga eller tänka på det) en perfekt avslutning på lovet. ikväll kallar sängen på mig mycket tidigt.
herregud vad det regnar mycket ute. har ju regnat konstant nu sedan imorse. fast måste erkänna att det faktiskt är ganska mysigt att höra hur det smäller mot mitt takfönster och bara titta ut och se massor av regndroppar.. hihi, jag behöver ju inte oroa mig över om solen kommer fram eller inte. åker för fasen till kreta på torsdag. imorgon drar jag fram resväskan och börjar fylla den lite smått.




+/-

+ Juhlia & Klara har äntligen kommit hem
+ liten nattrunda med olivia + kvidinge pojkarna
+ väla imorgon med min saknade bästa vän
+ kreta om 5 dagar
- måste sova och sluta skriva nu.

godnatt.

what's the point?

idag har jag varit en riktig tråkmåns och inte gjort ett skit. men sån är man ibland och det är skönt att kunna stänga av hjärnan och bara sega. åt precis jättegod mat med frida. såg även färdig på hata göteborg, haha underbar film! älska helsingborg. men nu folket har jag tagit mig i kragen, jag ska ut om ett tag med sanna, sofia och julia. det är ju så fint väder så solglasögonen är definitivt på!



love it!

var precis inne på LOUISE'S blogg, åh gud vad fint hår! hon tog åt sig modet att göra precis osm hon ville med sitt hår och det blev verkligen skitsnyggt. jag bara älskar människor som går sina egna vägar och inte lyssnar på alla andra. man ska göra som man själv vill, inget annat!


om en vecka, KRETA!

imorse vaknade jag upp mellan bredvid brudsen. herregud som folk kan snarka alltså, sjukt! vi sov hos frida inatt och hittade på lite olika roliga saker. haha, älskar er. idag är jag ganska trött, så har inget planerat tills ikväll. ska titta på en film nu och ikväll umgås med min fina familj.


natti

kom hem från sofia för en stund sedan. vi tittade på hanging up. inte världens bästa, fast tittade inte så mycket. gjorde massa annat istället. nej nu ska jag äta upp min kräm och somna till satc 2.

godnatt finisar

KRAM

sitter här och halvsover. har varit iväg på lite olika ställen idag med mami och syster. fick med mig ett par svarta bikinitrosor hem. dom kan man ha till allting, plus att dom var på rean. nu väntar jag på maten, om en ca timme sticker jag upp till sofia och träffar lite folk. vi ska titta på filmen som börjar klockan 9.
ps. jag invigde mina underbara boots idag. sjukt fina!


new shoes


ensamhet..

ledsen att det inte blir många inlägg här numera. MEN, jag njuter av mitt lov och lever livet. har varit på festivalen hela helgen med trevligt folk. jag uppdaterar mer om några dagar eller när jag känner för det. ni får helt enkelt ha ögonen öppna.
CIAO!

RSS 2.0