ingen har någonsin sagt så förut till mig.

i know baby , jag var inte aktiv här igår. men kände helt enkelt inte för det.

söndag idag ju. jag har gjort lite saker , vaknade ovanligt tidigt stack ut med tidnigen och sen hem duscha och dra vidare till familia. så nu har jag fixat allting färdigt till praon :) hihi , duktigt fanny! sen jag kom hem de två senaste timmarna har jag bara kollat sjunde himlen. ska få lite läxor gjorda nu.

KISSES !


i mörkret.



känner att jag börjar slockna nu.
godnatt people.

kvällen.

jaha. då sitter man här själv.
nej skojade eller ja nej dte gjorde jag inte för att alla har gått hem nu. men kvällen har varit underbar. först bestämde sig jag och klara att vi skulle beställa kinamat fast sen kom vi på att det var ganska dyrt. så vi tog vad som fanns hemma och käkade det. ingen av oss var hungriga men sugna på något , och efteråt mådde jag inte speciellt bra vill jag säga. jaja , men efter det fick klara sms av stoffe att han och oskar var i åstorp. och varför vet jag inte ? men så gick vi ut och mötte dom. också ville dom tvunget in här så fick jag ge mig. också nu har vi hajen filmen på franska ? ;s haha och dom har alla gått hem.
tack så mycket för kvällen :)

MUSIK.



back from school.


jepp , är med klara också. och vi lyssnar på musik på högsta volym :):) bytade nyss om till min underbart sköna skjorta som jag redan använd två gånger haha ;D men är den skön så är den.
vi ska ha myskväll och laga mat. men först ska vi upp till oj och handla och sånt..
till er som ska spela cup idag vill jag bara säga lycka till!
ha en mysig fredag så hörs vi senare .





<3

bad boys - alexandra burke

nu ska jag tvätta av mitt smink och sen ta på mig min dunderrsköna jamas. ock det är bara en tshirt men ändå den är skön och man vill verkligen inte lämna den på morgnarna ;(
kanskekanske följer med när tjejerna i kvidnge spelar cup imorrn , fast vet inte. det är i höganäs och sånt men ja annars får jag väl göra ngt annat ? kanske rulla tummarna , oja vad roligt ! men godnatt sötnosar.



minnen <3

cerat.

typ alla i klassen och många andra också grå runt med cerat och bara tar på läpparna hela tiden. felicia kan sitta en hel lektion och bara dra den på läpparna. haha , sjukt. och klara sa att hon ville bli beroende av det och då sa jag att sen när man inte har det så gör det jätteont på läpparna. jag tog typ skitmycket innan. och då sa hon direkt att ho absolut inte ville bli beroende haha. :)
nu lyssnar jag på den bästa lars winnerbäck. han är så jävla skön så det inte är sant! försöker även komma på vad jag ska göra i helgen. alla har redan planer för att typ åka iväg och sånt. så ja , jag vet inte. men det fixar sig nog.


perfekt.

dagen har varit helt perfekt! förutom all snö och alla snöbollar jag har fått på mig.
nu spelas tik tok på radion och jag typ.. sitter här och diggar den haha.
tik tok i'm a clock but the party don't stop...
men på vägen hem från skolan stack jag in om rågenskolan och pratade med en av mina gamla lärare , gudrun. världens bästa lärare någonsin! så ska praoa hos hon. wiiiho , jag längtar (:
nu ska jag äta upp godiset som jag fick av min kära bror och göra en massa annat.

PUSS.




läxa.

skola sen konfa och nu plugga.
så har min dag sett ut. detta blir inget roligt inlägg , för måste kolla på läxorna nu.
om jag hinner och orkar blir det fler inlägg senare.
puss!



KOLLA UT! it's snowtime..

...

nyss tränat , gud vad jag älskar det!
nu ska jag ta på mig och sen göra fördigt mina läxor....
sedan ska jag sova.

godnatt på er alla , och jag hatar verkligen detta.


tisdagtisdag.

hejhej.
nyss hemma från skolan. följde med juhlia till rågen för att hon skulle fixa praoplats där vecka 12. jag tvekar mellan det och att praoa på dagiset som jag gick på när jag var liten. fast tror det blir rågen för att det verkar vara mycket roligare där än en massa småungar haha. saknar faktiskt den skolan lite (:
ska bara äta upp , sen ska jag läsa ungefär 40 sidor ;o och sen göra en massa annat plugg. det blir väl bara och kanske ett litet inlägg till idag. måste minska på dator-sittandet ;/

Puss!




bilden, lökig och väldigt ful finne på näsan.

läxa dö , dö läxa.

alltså mina läxor tar fan aldrig slut. så fort man är färdig med en så finns det fortfarande massor kvar av någonting annat? åååååå , önskar man kunde ta ett medel på dom så att dom inte hade kunnat leva mera. eller ja leva och leva , överhuvud taget finnas ! orkar inte mer..
behöver en stor jäkla apelsin nu. dom är så stora att jag måste dela med någon annan , annars blir man proppmätt.


prao fixad!

jeppjepp , vill vara lite skrytmåns nu . men har fixat prao på grafitti vecka 18. wiiiiie! dom hade tydligen inte prao längre på espresso house , så ringde direkt till graffiti. ska dit i helgen och få papper påskrivna av chefen där.

nu måste jag verkligen börja med läxan. usch , vill inte .... ;/


värmer mig med oboy.

Hemma igen från skolan ! dagen har gått riktigt snabbt. det var någon slags teater om mobbning. det måste vara vääldigt jobbigt för han som stod där framme på scenen helt själv , utan stödord eller nått ;s jag hade iaf inte fixat det :)
höll på att frysa ihjäl på vägen hem från skolan. det är ju svinkallt ute nu! och jag hade bara mina converse , mina tår var typ helt blåa ;o
idag ska jag pluggaplugga & plugga. ska försöka jobba undan en del så jag slipper sitta med det lika mycket de andra dagarna i veckan . men först ska jag ringa till espresso house och se om dom inte har ledig praoplats vecka 18





min väldigt gulliga nalle-puh mugg.

it don't make any difference.

nu har jag både huvudvärk och riktigt ont i ryggen ! & kom nyss hem från familia. ska ringa till espresso house imorgon efter 12 , för att då var chefen där.
hoppade över träningen och ska göra läxor istället , och hade heller inte pallat träna med denna huvudvärken. köpte iaf en najsnajs skjorta från gina. kollade på den när jag var på väla för ett tag sedan fast då tvekade jag och nu gick jag rakt på sak haha (: den är rutig i grå och blå typ.



(y)

sommarjobb , ett måste !

nu har jag äntligen kommit hem. och vet ni ? hela jävla väskan trillade ner i snön och exakt alla tidningarna trillade ut , så jag fick ju bara börja packa i väskan igen ! funderar på att sluta. det är riiiktigt tråkigt, ska om jag hinner ikväll skriva sånt cv där man berättar om sig själv. så ska jag dela ut det till en massa affärer och företag och sånt. så kanske där blir ett snutte putte litet sommarjobba till söta mig? (a)
nu ska jag göra ve mig för att bussen till familia går vid två.


godmorgon söndag .

vakande för en stund sedan . det var riktigt skönt att få sova ut! fast det var ju en viss person som höll mig uppe ett tag innan jag väl loggade ut från msn och stängde av datorn ^^ :)
ska ut med kvällsposten , om den kan komma någon gång! sen kommer diana hit vid två så sticker vi och juhlia,renée, felicia och klara tror jag till familia. det var bestämt från början att vi skulle hitta praoplats fast jag glömde mina pappper i skåpet i skolan :(


sängen next.

kollat på halva this is it med mamma. somnade typ efter 20 minuter haha. somnade aldrig innan idag. därför ska jag sova nu.
fick nyss ett sms av juhlia , hon bara står i kön till ekebo nu. cepe kallt! så svarade jag , själv ska man gå och lägga sig (: haha , mycket mysigare.

när ni väl somnar, godnatt.

bilder.





lördagkväll.

ajajajaj! brände min stackars tunga innan när jag drack te ;( det blir ingen bio sen, fanns inga lediga platser kvar. och tror inte att jag hade pallat , hade ju inte varit så roligt om jag hade somnat inne på biosalongen . sitter där och snarkar och allt haha ^^
väldigt många folk ska till ekebo ikv , men jag är ikke en av dom ¨/ ni får ha en rolig kväll ni som sticker dit :)



ekebo med brudarna för ett tag sedan <3

hemma

nu är jag hemma och bytat om. svintrött är jag , meeeeeeeen det var riktigt jävla sjukt kul inatt. har inte skrattat så mycket på riktigt länge , fast det var nog mest energidrickorna som gjorde det mesta. och renée säger att jag bara kyller på de att jag hade kul. annars hade jag liksom somnat, och det var dom två mesarna som ville sova vid halv fem , fem. där var jag allt duktig och höll vad jag hade sagt (:
nu har jag precis satt igång en film och ska ta en liten powernap så att jag orkar hålla mig vaken sen ikväll.

godnatt.



vaaaaaakeeeeen.

och vi är fortfarande vakna ^^
och absolut inte trötta av drickan. haha inte jag iaf, dom två vill sova nu men jaja haha.
men vet ikke vad jag ska skriva nu så jaja, godnatt eller nått.

23:58

hihi, kan ni bevara en hemlighet? iaf så smsar jag från renées mobil i smyg :) kulkul.
annars hade jag tänkt spela the sims snart eller nått. än sålänge är jag iaf inte trött. ska dricka min tredje sån dricka nu haha. mår illa av de.


L-A-N

Sitter hos renée nu med juhlia också. Vi har käkat och handlat vars fyra energidrickor tills natten ^^ inte för att jag gillar såna drickor , men eftersom att vi ska vara uppe hela natten så känner jag mig tvungen. annars kommer jag bara somna direkt , typ. haha.




fredag.

Dagen har varit helt underbar med massor av skratt , fram till en kille från nian tar en brinnande vante mot mitt hår!;O som tur var hände inget , men belv riktigt rädd efteråt. hann nog inte reagera dirket. men taskigt , tänk sp hade allt mitt hår brunnit upp? ;s
Nu ska jag packa min väska och stänga ner datorn för att den ska följa med till kvidinge. vi ska lana (: hihi.
men orkar inte skriva mer nu för bli fler inlägg senare ikv.



godnatt världen.

Ikväll har jag varit väldigt duktig. Jag har tränat , gjort alla mina läxor. Och sen vid nio gick jag mamma och miio ut osch delade ut lappar till mina kunde om att jag inte ska sälja kvällsposten på lördag. För att jag ska ju sova hos renée imorgon ((:
Men nu känner jag att jag borde släcka ner och sluta mina ögon. Bara falla tillbaka till min egen värld och tänka på absolut ingenting , inte mer än det jag då drömmer om.

godnatt.


kines goes toffing.



plugg väntar.

nu ska jag ta tag i mig själv och göra lite läxor. även om jag inte orkar vet jag ju om att jag måste , så har inget val. fast det är ju snart helg och det innebär massa mys och kul i kvidinge med brudsen! wiiho, jag har också tagit ledigt från kvällan på lördag så ska nanna hon renée :) och sedan på lördagkväll är det ekebo. fast ska inte dit hihi. så tråkigt det är där så följer med mammi å pappi på bio om inget annat , ska se snabba cash (:
hörs mer sen.



på bilden, mina nya nya lätta-strumpor.

mysko.

Skolan idag, sista dagen idag utan smink. Har varit en riktigt skön vecka utan det, jag har helt enkelt inte orkat bry mig om hur jag har sett ut.
Dagen var lyckad fram tills franskan , då jag fick näseblod? . väldigt konstigt ;s har kanske haft det en gång innan och nu när jag får det bara forsar det ut! riktigt sjukt! så mina kläder blev blodiga och jag fick byta om till jympatröja^^  och det blev inte att fixa prao-plats idag, är lite osäker så ska prata med syon imorgon.


andra avenyn

Nu mår jag mycket bättre än innan. Kollar på andra avenyn, var typ tusen år sedan jag såg det sist. men tröttnade på det innan och det har varit typ kanske 180 avsnitt nu. Så ja inte så konstigt, fast detta var bra iaf (:
Imorgon blir det att hitta prao plats med juhlia. Får väl se hur det går första gången nudå.
När detta programmet är slut ska jag faktiskt sova, somnade vid halv tolv igår så ska vara lite ordentlig idag.

godnatt på er.


lars winnerbäck , min drog.


TRÖTT..

Nej pallar inte mer just nu. Är verkligen helt jävla trött. Fast dagen har ändån blivit ganska lyckad (: MEEEEEN , sen har vi ju konfan. Världens tråkigaste Nejnejnej, riktigt tråkigt!
Ska äta nu och sen plugga. Väldigt ovanligt att man pluggar nudå? Haha nej verkligen inte. Vill bara sova just nu.
Återkommer när jag är jag orkar.



pussar & godnatt.

Ja det har blivit alldeles för lite inlägg idag. Till och med att amanda sa till mig att jag har börjat blogga mindre. Och det har sina vanliga skäl, skolan och en massa annat som man ska hinna me dpå fritiden. Men blggar ju såklart när jag får tid och det blir iaf mer än ett inlägg/dag. Vissa uppdaterar inte på flera dagar ju och så gör dock inte jag!
Men kollar på någon gala på ettan nu. Grymt bra! Och vet ni världen bästaste erik hassle fick pris och även lars winnerbäck (yyy) wiiiie, riktigt duktiga! Miss li sjöng också innan.





wiiho! jag överlevde.

Fast dom tog bara massa kort på tänderna på alla olika möjliga riktningar och sätt. Och sen skulle dom också ha på mitt ansikte, och jag var helt osminkad ju. Såg helt rolig ut, haha! Så om några veckor ska jag dra ut två förbaskade tänder och sen en månad innan min födelsedag då, då är det tandställningsfanny som gäller.
Nu ska jag plugga matte, prov imorgon *suck*




tisdag , dödsdagen.

Nu har jag klätt på mig. Inget smink idag heller (:
Får sluta skolan idag vid tolv för att jag ska till tandläkaren, jag är jättenervös! Vet inte vad jag ska göra för att lugna ner mig, aaaah! ;(
Jag dör.

Hörs mer senare idag om jag överlever.


mitt nya armband .



en osminkad och nervös fanny..

drömma söta drömmar.



bild i repris.

te & äpple

- min mobilräkning
- tandläkaren imorgon
- matteprov
+ alla underbara vänner
+ min nya header
+ musik ((((:



kiss & bajsåldern , haha.

Påväg hem från skolan fick jag springa. Gaah kissade nästan på mig! Aaah, trodde inte jag skulle överleva haha. Shiet har nog aldrig varit så kissig som då!
Nog pratat om kiss HAHA. Nej men kollat lite grann här på data nu och då vardet dags att ta tag i skolan och göra läxorna. Fast det är som tur inte jättemycket.
Är helt oinspirerad till bilder just nu som ni kanske märker. Dom känns bara så tråkiga, jag önskar vekligen att jag hade en systemkamera nu så att jag kunde ta fina bilder (:



ge mig sommar nu.

måndag



jag gillar mig själv (:





yeeey ,

Titta vad fin den blev. Mycket fräschare än innan. Kände verkligen inte för att ha rosa längre. Och headern gjorde jag om i ett program som heter Picasa. Aldrig använt det innan men såg att jag hade det på datorn så jag provade och vips så blev det så jättefint och bra :) Sedan konverterade jag om bilde i Photoscape som jag har pratat om innan.
Ska lägga mig snart , skola imorgon ju. Och prov redan på onsdag som jag inte börjar kolla på ännu. Blir arg på mig själv, gud vad dålig stil fanny! Jag skulle egentligen börjat kolla på det idag men har kollat film och sen ja satt jag mig vid data så har inte blivit som planerat. Får väl sätta mig med det imorgon dådå.





s o m m a r .

film.

Har en riktig mysdag idag. Tittar på "alla han ex" nu med en massa tända ljus. Doftljus, det luktar så gott!
Ska se färdigt filmen och sen försöka mig på att göra om uteendet på bloggen.
Hörs mer sen.


söndag.

Kom nyss hem från tidningen. Det blåser riktigt mycket ute nu. Och igårkväll när jag skulle sova knakade det i väggarna så mycket som det blåste. läskigt.
Idag blir det nog att göra om lite här på bloggen. Tror nog att jag ska ha antingen beige eller grå. Och sen ska jag även byta bilderna på header. Dom är ganska gamla nu.
Men först ska jag städa för att det ligger kläder , väskor och ja jättemycket på mitt rum nu.

pussar.


yeeeah.

godnatt människor.

Nyss hemkommen från kvidinge. Träffade renée, stoffe, juhlia, nille, simon, victor och sen någon tjej som jag inte vet vad hon heter? Hade iallafall mycket trevligt :) Vi var först ute lite typ satt på några bänkar utaför gården haha, sen frågade simon om vi ville komma in till hans brors lägenhet. Så var vi där nån timme. Och jag är verkligen dålig på nästan alla sorts tv spel, fifa där kan jag inte ens styra. Haha, ett undantag madagaskar , det är från tre år.
nej nu ska jag äta upp min macka och sedan kallar nog sängen.
GODNATT.


vi för alltid sötnosar <3

tjenare.

Har inte haft tid att göra inlägg imorse. Var först ute med kvällsposten, världenst tråkigaste. Sen gjorde jag ve mig lite och cyklade till juhlia. Ska stanna här ett tag till sen drar vi nog vidare till renée i kvidinge. Jag kör på no makeup idag. Det är så skönt vissa dagar att bara slippa klottra en massa. Men ser förjävlig ut.



inköpen today.

Belv ett till inlägg så att det inte blir så mycket att läsa på en gång.
Stack till väla med louise,juhlia och klara efter skolan. Blev en del inköp , och fick äntligen tag på mitt "humaity" armand som jag väntat på en halv månad. Ville liksom ha ett kortare. Hittade även världens grymmaste tröja!
Jag och juhlia ägde ut stoffe och klara måste jag bara säga! Vi smög efter dom och dom trodde att dom lurade oss men nej det gjorde dom absolut inte. Vi lurade dom. Och ni som säger att vi är blonda? Hallå? Ni är blonda om någon liksom. Vi äger juhlia!


ballaste tröjan ever.


nagellack, laxrosa enligt mamma.


humanity - armband.

kallt som fan!

jag från och med lovar på heder att jag ska blogga mycket mera från och med imorgon.
Måste verkligen göra det, har abslot inte blivit bra på sistonde men jag kan ju skylla på boken sm jag har läst för att det det är sant. Jag har läst bort tiden helt enkelt..
Dagen dådå. Fick gå runt i jackor i skolan för att det är något fel på värmen så man fryser ihjäl om man inte årminstonde har jacka på sig. Fick tillochmed håla på sista lektionen för att det var för kallt i salarna, yääääääy. Skulle blir slagge mellan jonte och kullborg men sen blev det tydligen inte det för att jag polisen blev väl inblandad och sånt. Kändes som rena maffian, när det gick typ 20 pers efter en person som typ skulle skydda honom. Själv gick vi lite längre bak för att inte bli inblandade.
Sen drog jag å brudarna till väla.
Kommer ett till inlägg, haha ^^

färdig med boken!

I now and i'm sorry for the uppdateringen. Haha kan inte vad uppdatering heter på engelska? Kanske updating? Något i den stilen är det nog ^^
Till saken dådå, har kämpat som fasen med att läsa ut den förbaskat bra boken idag. Okej inte kämpat men spenderat ganska mycket till till det , därmed inga inlägg som ni kanske har märkt. Men vill bara vara lite skrytmåns nu och säga att jag har läst över hundra sidor idag (: Gud vad duktigt jag är! Bokrecensionen är även klar, så får göra färdigt resten av läxan efter träningen som börjar nu snart. har fortfarande träningsvärk från i tisdags...



bild från igår, kände inte för att ta bild så som jag ser ut just nu.

Nördläsare.

har veit en massa idag att göra så har inte hunnit med något inlägg. Jag vill alltid skriva varför jag inte bloggat haha, känns bäst så. Men skolan som vanligt med en massa läsning! Älskar verkligen boken. Satt även på rasten helt för mig själv och läste några sidor. Känd mig lite mobbad men jag gick när dom andra kom haha. Förlåt men jag måste verkligen läsa! Sen vare konfa där skulle vi göra en pjäs och sedan spela upp den för de andra. Haha riktigt skoj.
Nu kom jag hem för ett tag sedan och jag hara bara suttit med läxa och sen ätit lite. Men har jobbat undan en del. Är duktig på att planera , mohaha! (y) Så kan läsa nu resten av kvällen.. ((:
Snackar bara om min kära bok nuförtiden, vet inte vad annars jag ska berätta om? Det är nästan bara det jag gör nuförtiden, läser.



närmare titt av min kalender.

mmmyskläder..

Hej träningsvärk!

Kom hem för en stund sedan från träningen. Där var en maaaaaassaaa folk. Typ närmare hundra pers. Sjukt mycket om man jämför med innan jul då det kanske var mindre än hälften? Det var iaf riktigt jobbigt idag. Nu när man har krängt en massa mat och sånt på lovet känner man sig tjock. Men det var riktigt skönt att träna lite. Känner redan värken i benen.... Det var så jobbigt att jag kände min egen svettlukt. Mysigt värre.

skola ;(

Åt precis hallonpankakor, det var MUMS! Det tycker jag ni borde prova inte alls svårt. Dom blev helt rosa haha.
Ännu en skoldag idag, och nu börjar alla läxorna.. Vi fick typ fyra läxor till torsdag och fredag. Inte nog med det så har jag en bok att läsa ut. men även om det verkligen är riktigt tråkigt med läxor ska jag förbättra mig med dom , jämfört med förra treminen. Gjorde även en engelska diagnos, som nog inte gick så bra och fick reda på någraprv som vi snart ska ha. Men det är lika för alla så ja.
Kan inte skriva mer nu för att boken väntar och sen vid halv åtta börjar äntligen den efterlängtade träningen! :)



i bokens värld.




nu ska jag fortsätta läsa
godnatt.

11/1 - 2010

Första skoldagen på treminen , check! Nej men överlevde. Okej så tråkigt var det inte, fick ju träffa en massa efterlängtat folk (: Och än sålänge har vi dock inte några förräns på fredag eller torsdag då bokrecensionen ska in. Och jag har kanske 200 sidor kvar att läsa! ¨// men ska försöka läsa en del i skolan också, känner mig verkligen som en nörd. Läste typ 60 sidor igår och ja idag måste det bli ännu fler. Var lite med juhlia och klara efter skolan , såg juhlias nya dator. Mycket fin (y)
Tog en del bilder så här får ni några.




för alla dom - Ison & Fille , Petter , Mogge



har inte så väldigt mycket att skriva mer än att det är skola imorgon vilket betyder att det blir läggdags väldigt tidigt och att halsen inte ger sig -.- vet om att det har blivit väldigt dålig uppdatering idag , men har inte orkat. för er som också börjar skolan imorgon , vill jag bara säga lycka till på första skoldagen!

-

Har legat i min säng de senaste två timmarna och knarkat halstabletter och kollat på sex and the city filmen. Känner mig lite bättre nu , vilket tyder på att halstabletterna faktiskt hjälper. Och visset ni om att det ska komma en två till sex and the city filmen , kan knappt vänta!
Nu ska jag se färdigt filmen och sen läsa en liten stund.


krasslig..

Är verkligen inte på hugget idag. Sov heller inte så värst bra inatt , vakande av att det gjorde ont i mina öron och i halsen. Och nu känns det nästan som att jag har feber. Så blir väl att ligga hemma på sängen idag med filmer och en mysig filt. Fast först måste jag ta mig till affären för att köpa halstabletter.

Kramar

VAD TYCKER DU? KOMMENTERA!

okej, det blev ett till inlägg. Men det är bara för att detta är viktigt.
Jag snackade ju innan om att jag ska göra om typ allting här på bloggen , och nu undrar jag vad tycker ni hade passat? Vilken färg? Hur ska headern se ut? Ska det vara en massa bilder på mig , eller bara någon enstaka? Kvittar hur lite ni skirver bara kom med något fint men enkelt förslag! Och om du inte vill behöver du inte alls lämna ditt namn , bara kommentera något som du tycker passar in.

godnatt läsare.

Var nere och hämtade ett glas apelsinjuice och tittar nu på scary movie som går på kanal 5. Tände även en massa mysiga ljus. Inte konstigt att dom tar slut så snabbt , har tänt dom typ varje dag. Måste bara säga att scary movie är sjukt konstig! Även om det absolut inte är verklighet och bara på film så ja. Men den är riktigt rolig, hahahaha:)
Detta är sista kvällen som man kan vara uppe länge ju, för att på måndag börjar det igen.. Dom kunde åtmistonde gett oss en liten gullig vecka till? Men nej usch , tror inte att det är många som vill gå dit. Menmen , nu vill jag inte tänka på det mer.
Blir inte fler inlägg idag , och om jag har tid imorgon ska det bli en del ändringar här på bloggen. Och förlåt för att vissa inlägg blir väldigt långa med väldigt tråkigt innehäll men inspirationen finns bara inte där varje gång.



I ♥ MY HAIR.

kläder?

Nu har jag ätit tacos. Och det var skitgott! Även om jag åt det senast på nyår haha.
Var hos klara innan och lorade gh5. Jag har blivit bättre på det nu. Åker iaf inte ut på easy längre. vissa har säkert redan sett lökbilderna på mig på hennes bdb ;(
Nu försöker jag hitta kläder. Kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig. Har ändrat hela tiden idag. Och jag och klara ska nog ut sen så då måste jag klä mig vaaaarmt så att jag inte fryser. Det är verkligen coooold outside! Blir väl att jag tar uggs och någonting mera. Hatar verkligen en vit halsduk som jag har från hm. Man får såna strån från garnet i munnen hela tiden. -.-





min garderob.

jepp , drar till klara nu.



9/1 - 2010

Nu har jag hunnit med en massa sker såhärlångt på dagen. Klockan ringde vid kvart i tio. Bajstrött var jag. Fattar verkligen inte hur jag ska klara av att gå upp vid sju på måndag?! ;O VILL INTE!
Sen när jag hade fått på mig tremobyxor, jacka, mammas gamla skor begav jag mig ut i snön för att sälja kvällsposten. Världens tråkigaste.. Fast ska försöka hitta ett sommarjobb till sommaren. Vissa hade redan köpt den uppe i affären för att jag var lite sen , så jaa. Sen när jag hade kommit hem vid tolv försökte jag övertala folk att det skulle hänga med mig till sporthallen för att titta på innebandymatch. Linnea blev tillslut offret :)
Och nu sitter jag här och äter. Rostade mackor med ost, te och en tomat (:
Ska nog träffa klara snart i think.



gadda ner mig i sängen.

Nyss hemkommen från klara. Vi spelade något tv spel , typ crazy frog också lirade vi gh5. Fast jag var dock inte så duktigt. Åkte ut på easy medans klara rockade på hard. Haha , sedan så provade jag beginner och den fixade jag och tillslut även easy. Jag råkade även spilla ut parfym. Lyckat fanny? Nej absolut inte. Så nu luktar jag bara sån äckligt gammal tantparfym hela jag. Ta inte illa upp klara , ^^ Ska försöka få bort det med tvål elr något.
Nu hade jag tänkt lägga mig i världens skönaste säng , med världens skönaste täcke och en riktigt bra bok.
Och vet ni , jag lästa faktiskt 12 sidor innan idag. Duktigt va?




lite skillnad..

måste ut ut ut ut

Kollade precis på första avsnittet av one tree hill den åttonde säsongen. Ååå vad jag älskar den serien! Bästa som finns :)
Går runt i morgonrock för att här inne är sjukt kallt så har ställt elementet på typ högsta graderna nu. Och vet ni jag har inte varit ute på hela dagen! Måste nog gå ut sen , ska nog träffa klara så ska se om inte vi kan gå ut ett tag. Och börjar få huvudvärk nu , så beror nog på att jag inte fått frisk luft ännu idag ;o






btw , jag älskar photoscape

rengöring av sminkborstar.

Vaknade vid halv elva och kollade på filmen "The boat that rocked" . Gädjefylld och rolig film. Fast väldigt lång, typ kanske tre timmar.
Nu har jag borstat tänderna och klätt på mig. Måste verkligen göra något vettigt nu och inte bara sitta på mitt arsle. Ska få användling av ett slags rengöringsspray till smink borstar som jag köpte för någon vecka sedan. Egentligen ska man rengöra sina sminkgrejor en gång i veckan, men det gör jag verkligen inte. Tror jag måste börja med det, man har ju faktiskt borstarna mm i ansiktet. Får se resutatet av dom snart , hur bra det medlet egentligen är.

kramar från er fanny ♥



Nattblogga.

Kom hem från kvidingen för en timme sedan. Vi var hos jonna och kollade på filmen dumpa honom. Skitdålig! Varken jag eller jonna ville kolla på den men vi kollade ändån färdigt på den. Och jag kollade och fotade med hennes systemkamera. Hon har nikon d3000 , fast jag vill fortfarande ha nikon d90.
Nu har jag tänt lite ljus, och lyckats bränna mig ;( Tittar även på min tredje film för dagen ;o Denna heter den där mary. Sett den många gånger innan fast det går bara läskiga serier på teven vid den här tiden så tittar film istället.

Godnatt.




mot kvidinge.

Kollade precis på filmen my life in ruins. Riktigt jäkla bra måste jag säga. Den handlar om en reseladare som inte är så duktigt på att ta hand om turisterna i sin grupp så får hon hjälp osv..
Vänatar bara på att pappa ska komma hem från jobbet. Sedan kör han mig till kvidinge för att jag ska träffa renée och jonna tror jag. Vi ska bara mysa och kolla ännu en film. Hon sa att vi skulle hyra den, haha inte trodde jag att man kunde hyra film i lilla kvidinge?
Det var precis någon skum person som ringde mig?! Med dolt nummer, whaaaaaaaaaaat liksom ;s fattade absolut ingenting av vad han sa? Nej nu blev jag rädd.. Det lät som att han sa något om gula sidorna och någon annons? Om det är någon som läser detta så säg vem du är? snälla..

kramar.


winter wonderland.







bilder tagna av: Fanny Ingelsson

KE$HA.






ingen rubrik.

Kom in nyss. Följde mamma till stationen innan och gick en runda med miio i snön efter det. Sen när jag kom hem bestämde jag mig för att jag skulle ta på mig en massa tjocka kläder och gå ut i trädgården för att leka med miio i snön. Hon brukar vara jätteglad för att leka i snön men nej. Hon bara står vi dörren och skakar. Hon förs säkert men lite konstigt ;s För att annars vill hon ju.. Aja, jag tog även med mig kameran ut och tog en del bilder, har inte sladden här nere så ska lägga in dom snart och sen redigera dom kanske.

pussar från bara mig


torsdagmorgon.

Vaknade för ett tag sedan. Det första jag tänkte på var skolan. Nej jag vill inte , jag vill inte dit! Det är så tråkigt.. Bara tänk på alla läxor, prov, arbeten ... neeeeeeeeeeeeej. Får trösta mig med alla underbara människor man träffar där istället. Får ta vara på dessa sista dagarna och bara njuta av att det inte är som vanligt.
Gjorde lite ändringar på typsnittet och storleken på texten i inläggen. Den andra var inte fin och jätteliten, men för er som inte har märkt detta. Högerklicka och tryck på uppdatera så ska ni nog märka det. Ska även ändra färgen, från rosa till någon annan färg. Och headern . ska ha nya fräsha bilder där. Ska bara ha lust till det också. Iblan kan allting bli helt fel med sånt där. Så frå man göra om det också glömmer man att spara ... Men jag fixar nog det.
Ska snart gå en runda med miio där ute i snön. Hon är så gullig när hon trycker ner nosen i den kalla snön, thihi :)

pussar.




snutte.

falla tillbaka till min egen värld.

Kvällen blev ganska lyckad tillslut. Det fanns faktiskt folk som orkade snacka med mig på msn. Haha, hittade en sån länk så stog de att det var en blogg så var det en sån typ läskig zoombie som kom uppskrikande öber hela skärmen. ÖÖÖÖE, guuud höll på att dö ! Blev jätterädd. Och det blev alla som jag skickade det till på msn. Eller ja dom som vågade trycka in på länken. Vissa är ju mesar ^^
Sitter under täcket med typ fem eller sex kuddar bakom mig och mitt älskade täcke. Lyckade faktiskt läsa 15 sidor. Alltid något, men får väl ta typ nu i helgen eller nått då jag inte ska hitta på något och bara läsa en massa. För att boken är verkligen riktigt sjukt bra. Så får absolut inte ge upp hoppet om den.
Nu ska jag nog snart sova, försker lägga mig något tidigare nu. Det är ju skola på måndag -.-

godnatt på er.




love is a drug.

Har läst några sidor nu. Fast kan inte koncentrera mig, vill hellre sitta vid datan. Thihi. Sen när skolan börjar får det bli nog på dator-sittandet. Känner mig som en riktigt nörd , som sitter framför datorn 24/7. Uuuuh, villvillvill inte det! Fast bloggen ska det då inte bli ändringar på för det. Det är dåligt som det redan är. Ibland orkar jag bara inte göra inlägg, ibland blir det så att man skriver några ord. Och sen har man inga ideér på vad man ska skriva så man bara loggar ut och struntar i det förbannade inlägget.
Och förresten så tycker jag att allt folk på planeten jorden har blivit helt jävla osocialt. Liksom på msn, bara kolla där. När man har typ 60 inne så kanske en liten stackare har lust att snacka. Riktigt tråkigt är det. Man måste ju spamma för att någon ska se att man vill snacka. Det ska man verkligen inte behöva! Så nu tycker jag att alla som läser detta och inte har min msn ska adda den. BARA GÖR DET!
[email protected]

Här kommer lite cambilder, titta och njut:





















ja, haha kanske inte ser ut som jag på alla bilder. men det är jag
fanny ingelsson & ingen annan. :)

blåbärste & en bra bok.

Skrev ganska långt inlägg förut , så bara försvann det. Blev lite sur, men jaja. Överlever iallafall.
Nu har jag bytat om till lite sköna kläder. Och ska öppna boken och läsa en massa hela kvällen. Så länge jag orkar iallafall. För att vi ska lämna in våran bokrecension fyra dagar efter det att skolan börjat. Och jag är typ på sidan 75 av 400! Tycker att det är dålig stil av lärarna och säga att den ska in samma vecka som man börjar skolan. Då blir det som en läxa över lovet ju. Hatar verkligen dom alla.
Ska sätta igång en kopp te också, blåbärste. Det borde ni verkligen prova! Riktigt gott:)




wääääääh,

BAJS

FAN DÅ!
allt jag hade skrivit försvann just...
återkommer när jag orkar skriva om.

paus.

Vi sitter nere i juhlias vardagsrum nu och väntar på att filmen "paradiset" ska fortsätta. Det är paus och nyheter.... Bläblä och blä. Det är tråkigt att de ska sätta in nyheter mitt i en film, men ja sån är tiden nu ju. Vi var på oj innan och köpte glass, jag gick dit i bara en tjocketröja. Faktiskt inte så kallt. Men imorgon kommer det bli KALLT! Haha vi kollar liksom på vädret just nu. Typ ja -20 grader. Brrr. Nu ska vi äntligen kolla vidare.

pusspuss



mycket kärlek till er brudar , <3

tomhänt från väla (:

Hemma hos juhlia babe nu. Vi var riktigt snabba på väla. Hon köpte ett par jättefina blåa converse och allt jag köpte var smink till henne som hon ville ha i födelsedagspresent. Annars gick jag därifrån helt tomhänt. Vi åt där också.
Ska stanna här hela kvällen nu och dras med den jobbiga ungen. Haha nej skojade! Men vi ska vara här och ha det mysigt. Kanske kolla film och fixa något käk.
Vi får snacka mer senare

p u s s a r .



(yy)

väla med bästavän.

Nu har jag lovat juhlia att jag ska följa med hon till väla idag. Det passar ju bra till detta vädret, men har absolut ingen lust. Men vad gör man inte för sin bästavän? Offrar mig, var där i söndags sist... Men ska iallafall se om jag inte kan hitta en present till juhlia. En försenad haha, hon fyllde år igår. Byxmyndig och allt nu.
Men vi får höras mera ikv eller nått.

p u s s a r .







candyman.

Kom hem från cupen innan vid tio tiden. Var där gaaaaaaanska länge. Och jag höll på att kollapsa, åt vid två tiden och sen år jag inte förräns jag kom hem. Vi tänkte egentligen gå till roma och käka men ingen pallade typ. Hade sällskap med felicia och donika hem. Vi snackade om när man har godislöfte vilket felicia startade idag. Mycket lycka till dig! Men iallafall, godis är ju godis och om man ska vara lite sådär snäll räcker det ju att man inte äter godis och får lov att äta chips och popcorn även dricka läsk. Men dom flesta brukar köra med att man får äta popcorn och inte äta chops och godis. Som donika sa, popcorn ligger vid godisavdelningen och räknas som godis. Så det är ju också godis, bara det att det kanske inte är så onyttigt. Haha orkar inte skriva mer nu.
Förlåt inlägget blev väldigt tråkigt just nu. Men jag ska sova snart tror jag.

Godnatt.

gamla minnen

Sitter och dricker varm oboy, var verkligen tusen år sedan jag drack det. Kommer ihåg när man var liten och mamma eller pappa frågade på kvällen när de sa godnatt, då frågade som vad man ville ha till frukost på morgonen därefter. Så när man vaknade på morgonen stod frukosten där på bordet och väntade. LYX! Haha, nej det får man inte längre. Och det var alltid oboy, varje dag. Men inte nu längre, vet inte hur jag hade sett ut då faktiskt (a). Dricket det ytterst få gånger numera, men innan ja då var det alltid. Likadant med sån där choklad man brer på mackan, åt det typ varje helg innan och nu aldrig. Det skulle nog inte vara gott om jag smakade det. Haha nej jag vet inte faktiskt.

Var ute och gick i snön innan, riktigt skönt! Så nu ska jag ta en dejt med duschen. Och sen blir det cup vid fyra tiden. P94 eller nått var som spelar :) Kom dit vettja!



brors underbart sköna kofta som jag har när jag tränar :)

insnöad.

Går runt i min dundersköna och gosiga morgonrock och tofflorna. Åt nyss och tänkte vad jag skulle göra idag. Brukar nästan alltid planera min dag i huvudet och bara tänka på det, annars går bara hela dagen utan att man hittar på något. Jag tycker alla borde göra det, planera sin dag lite sådär i huvudet.
Detta ska jag göra idag:
- gå powerwalk
- måla naglarna
- möblera om på mitt rum
- kolla på cup i sporthallen vid fyra
- kanske träffa renée
- läsa

Till en annan sak, imorse är jag vakande var jag insnöad.Har sånt där snett fönser som sitter på taket. Hihi, så mysigt! Jag blev på topphumör medans dom andra här hemma inte blev så värst glada. Min syster sa ja men gå ut om det är så roligt då?! Haha, ingen vinter utan snö. Så det så!



inte världens bästa bilder,

a hot feeling.

Har inte haft lust och tid att blogga innan idag.
Var iallafall på väla med mamma, pappa och frida idag. Blev fika och två inköp; en gosig och prickig röd morgonrock och ett par passande röda morgontofflor. Det behövs verkligen i denna kylan! Ska snart inviga den hihi.
Annars ska jag väl inte göra något speciellt ikväll. Mest vara hemma, kanske kolla film eller något. Framförallt mysa i min morgonrock :):)
& glömde en sak, måste städa. Mina kläder har bombat min stol och jag orkar verkligen inte lägga de på plats men måste ju. sånt är livet, aldrig rättvist....

p u s s a r.



lyfta på asset.

Efter att ha suttit här nu och bara haft allmänt tråkigt ska jag nu få lite mat i magen. Sen ska jag byta kläder och bege mig till juhlia. Vi ska mysa med någon film. Felicia kommer också och renée om hon orkar åka buss ^^ Haha känns osm att alla fortfarande är trötta efter nyår. Känner mig riktigt lökig i dessa kläderna så måste byta om nunununu.
Ha en trevlig och skön lördagskväll.

lots of love , fanny.



ä n n u e n e g o b i l d . d e n ä r g a m m a l !

photoscape

Kollar på föräldrarfällan på tv4+ nu, vad kul det hade varit om man hade hittat sin tvillingsyster på ett läger. Fast det där är ju samma människa i den filmen. Och tänk att få träffa sin pappa frö första gången när man är elva eller att få träffa sin mamma. Och dom vet inte om det. Hihi :)
Försöker lära mig ett fotoprogram. Det heter photoscape . Ni får några exempel på det längre ner. Annars blev det inte att göra sådär mycket idag. Ingen var så pigg att det orkade träffas så går runt i mjukis och har mys. Hjälpte mamma innan lite att ta bort jul grejorna. Ja, då var den julen över och allt julstök. Riktigt mysigt har det varit med snön, jultomten, julskyltningar och alla julklappar. Men nu får vi se fram emot våren och solen, alla tunna kläder och att slippa alla tjocka vinterjackor.

Pussar /f.


mitt enda nyårlöfte - som jag ska hålla.

Det är att jag ska spara pengar till en systemkamera Nikon D90. Jag har gått och funderat på det väldigt länge nu och imorse bestämde jag mig för att jag verkligen måste börja spara pengar och inte bara handla upp det på kläder. Klart jag kan handla kläder ändån men inte lika mycket.
Har tittat runt lite på internet och letat om det var rea på den men hittade inte det någonstans, så jag har nog pengar om någon månad till den. Hittade den billigast på onoff, 9990 kr. Då får man ett objektiv till.





whuut?!




Det är precis som i en film. Men nej det kan inte vara verkligt, hon har levt i djungeln och nästan blivit ett djur ;s Och nu när hon är 28 år blir hon matad av sin släkt och det enda hon kan säga mänskligt är att hon vill ha mat eller vatten. Det kan ju inte vara sant...

nattinatti

En trogen bloggare säger godnatt till sina trogna bloggläsare.
godnatt.




kalle och chokladfabriken

Tittar på kalle och chokladfabriken nu. I just love it! Den är riktigt barnsligt bra, jag älskar dom små gubbarna. Oompaloomperna (stavning?) går runt och sjunger och arbetar. Thihi :) Den fabriken är ju livsfarlig, och för er som inte vet hur den slutar ... så vet jag det. Men kommer inte säga något! Det får ni allt se själva. Om man hade bott där inne hade man ju rullat fram till slut av all chokladen och allt annat godis


smycken.




bilder tagna av : Fanny Ingelsson

förvirrad

Kollade nyss på smekmånaden på teve. Och hon som dött brittany murphy var med i den.. Hon var värd ett längre liv. Men den var bra, sett den många gånger innan.
Frågade några innan om de inte ville käka på roma och sen kolla film och mysa men ingen pallade visst. Så får väl sitta här själv en fredagskväll och bara slösa bort tiden på ingenting. Funderar på att beställa mat men venne. Nu ska juhlia tydligen fråga klara om vi kan sticka upp till henne ikv och hyra film på vägen. Haha jag vet faktiskt absolut inte vad som händer ikväll. Men en sak vet jag och det är att jag är riktigt riktigt trött! Tror att typ hela sverige är det idag. Efter gårdagens bravader ^^. Tänk att man gör så stor sak av att fira att ett nytt år ska börja! Haha sjukt..


Pussar / f.




renée fixade till en saglig blandning igår av godis och chips haha :)

första januari 2010!

Kvällen igår, var hos renée med juhlia och felicia. Vi lagade tacos och hade jätteroligt. Utan alkohol, höhö. När vi hade ätit och sånt. Stack vi ut i den jävliga kylan och tröffade folk borg och några andra. Efter vi hade varit ute och frågat en massa folk om de hade maränger (vi glömde köpa det) var vi tvungna att gå in till renée för att värma oss. Mina tår hade ingen känsel ;( Så vi fick äta bara vaniljglass utan banan, chokladsås, grädde och maränger som var tänkt. Hahah men glömde köpa det. Så satt vi igång musik och snackade lite. Vi fick lite smällare så vi smällde dom sen men det var så läskigt och töndaren var inte den bästa så vi gick in igen. När klockan var typ kvart i tolv stack vi till matöppet där det var mycket folk och såg på alla fina raketer. Det var ganska läskigt för att det sköt exakt överallt! Kul hade vi iallafall :)
vill bara säga tack till alla jag träffade igår ! <3
här kommer lite bilde som jag tog igår :






RSS 2.0