HONEY

igår blev det festivalen med töserna. det blåste något riktigt mycket! jag ångrar verkligen att jag inte tog med mig halsduk. men vi gick in på knutan och värmde oss med jämna mellanrum som tur var. kom hem runt ett och somnade på dirr. så härligt att komma hem till sin underbara säng och bara somna.
nu hade jag tänk titta på it's complicated. det är med meryl streep som även var med i mamma mia. ikväll blir det nog staden ännu en gång. puss!


nästa inköp!



skorna kommer från Din Sko och kostar 499 kr.

it hurts so bad

ett tag sedan jag var här nu ju. har haft fullt upp de senaste dagarna. umgås med mina fina vänner och lever livet. igår fick jag äntligen träffa älsklingarna efter tre veckor! gud vad jag har saknat er. fick se massor av fina bider på eiffeltornet och en massa annat. snackade även med klar i 1,5 h. det behövdes verkligen. dessutom hade dom köpt med en gullig byxdress till mig från topshop. ni får se den när jag använder den nästa gång.
ikväll blir det nog in till staden igen. var där igår, börjar bli trött på alla dessa fetivaler. men det är ju inte så ofta så då får man sluta klaga och sticka dit!


yesterday at gröningen


Bild


@amanda

idag vaknade jag upp här hos amanda. vi var ute ett tag igår här i åstorp med kvidingegänget. men sedan bara stak dom ifrån oss. att dom bara vågar! så jag och amanda gick hem till hon och tittade på tv och käkade popcorn.
idag har jag inte planerat någonting speciellt. kanske fortsätta att sätta in alla bilder jag har i album. det är sånt jag kan sysselsätta mig med när jag har tråkigt. men det tar också ganska lång tid om man vill ha det fint.
vi hörs mer när jag har kommit hem.


måndag

fick verkligen sova ut inatt. somnade lagom till en film efter att vi hade ätit världens godaste tårta här hemma. jag har börjat få någon jättejobbig hosta på natten. brukar få ett ryck runt ett halv två på natten när jag bara ligger och hostar konstant. så jag får gå upp och ta ett glas vatten. mycket konstigt det där.



painted by numbers

idag är jag så jäkla trött att mina ögon svider. igårkväll/natt blev det hyllinge med tjejerna. fyfan vad kul vi hade! tack allesammans för en lyckad kväll. måste göras fler gånger säger jag bara. kom hem imorse, har sovit några timmar och nu degar jag bara här med musik. ikväll stannar jag hemma i min sköna säng. vi hörs mer imorgon folket.
PUSS

ett sällsynt exemplar

igår var jag i malmö som sagt. hittade lite smått. försöker spara mina pengar till kreta nu, har inte så mycket. så mamma blev lite arg igår när hon fick reda på hur lite jag hade. ajdå.. annars får jag väl skita i att handla där nere, fast nej. har redan bestämt mig för att köpa massor av söta ringar.
men här får ni bilder på vad jag fick med mig hem igår i alla fall.


yesterday's


tjenare.

kom nästan precis innanför dörren. klockan är ganska mycket och jag är redigt trött! jag och flickorna stack till hyllinge och träffade pågarna i den hålan. mycket trevlig kväll. förutom när amanda hällde vitamin well på mig.. hörni, nu ska jag tvätta bort sminket sedan få i mig lite sömn. imorgon blir det malmö för hela slanten :)
PUSS & KRAM

tro och tvivel

idag knarkar jag håkan hellström. han är så underbar.
fick ett ryck innan att fota lite, ni får några på köpet!


bubbelvatten

gjorde ett försök att fota bubblor. för att vara första gången för mig blev jag mycket nöjd. vad tycker ni?


i just came to say goodbye

känns som att jag har blivit en sån där fb-nörd. haha, är ALLTID inne där numera. innan var det bilddagboken men nu börjar det bli ganska drygt måste jag säga.
sitter här och sörplar i mig saft, så jäkla goooooott. ikväll kanske jag och jenny drar till kvidinge. där var det lite folk som skulle tälta. får väl se hur det blir med den saken. nu ska jag fortsätta nörda mig på facebook.
PUSS!


löööööve


21:a juli

kul att bli väckt av sin syster tjugo i åtta på morgonen.. åhnej vad sur jag blev! var så ljust här inne så kunde inte somna om heller. så nu har jag ätit lite och tittat på rachelray. idag blir det stranden med jenny. och vet ni? om exakt en vecka kommer mina älsklingar hem från sin språkresa! gud som jag har saknat dom, två veckor har redan gått. och dom har varit med om en massa saker. dom har även lovat mig att köpa med lite fina kläder.

kärlek vid första ögonkastet..
känn ingen sorg för mig göteborg - håkan hellström

my heart beats faster when you're around

idag har jag legat ute och stekt i solen. tittade på termometern, 29 grader i skuggan! sjukt alltså. fixade mig lite och laddade kameran. sedan bar det av till stan med jenny & frida. känns bara som att halsen blir värre och värre. är riktigt hes nu också..


wanted

vem skulle inte vilja ha dessa söta ringar från asos.com?!




hejsan mamma och pappa!


are you with me?



morrn alla glada!
idag har jag inte så mycket röst och är lite smått förklyd. har riktigt ont i halsen, är nog sedan i lördags när vi badade hos amanda. blev väckt vid halv nio av att någon utamför mitt fönster spikade. inte rolig start på morgonen. har precis tittat på filmen starstruck, riktigt bra film. nu ska jag snart in i duschen. lite sneare idag blir det gröningen.

don't stop push it now


nytt linne jag köpte i torsdags på konserten med amanda jenssen på.

nu har jag duschat av mig allt klor från igårkväll när vi kvällsbadade hos amanda. ikväll stannar jag nog hemma och tar det lungt. kanske tittar på någon film.

love yourself

slänger upp några gamla godingar


love the way you lie

gårkvällen blev lyckad, hade faktiskt ganska mysigt också. kom hem sent inatt och har inte fått alls mycket sömn, men man klagar inte för det!
idag har jag träffat amanda, sanna och olivia. vi kränge godis ute i solen. sedan cyklade vi en runda här i åstorp och snackade om allt möjligt. nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i sju så jag kan traska till amanda. vi ska äta mat och titta på skräckisar.
kramar

ringar



ikväll sticker jag och några andra till olivia. lite senare drar vi nog vidare till hyllinge. trevlig fredagskväll!
kramar

thesoundsamandajenssentheark


waka waka ey ey!

idag blev det beachen med några fina filurer. har haft jäkligt ont i huvudet hela dagen, men nu är det i alla fall lite bättre. ikväll stannar jag hemma och myser med mig själv. hörs om ett tag HEJDÅ


we no speak americano


alejandro

nej, det belv ingen tältning inatt. utan efter vi hade badat på fria slutade det med att vi fick småspringa bort till knutan för att det blev värsta stormen också började det regna å blixtra... lite läskigt var det faktiskt. och det regnar ännu. fast även om man vill ha sol idag också så är det ganska skönt att det regnar lite. så man kan ta en liten paus från allt solande.
idag blir det att åka till bjuv och träffa några killar som också var med igår och badade.
slänger upp dagens lite senare innan jag sticker.


helsingborg, vackra stad

snart sticker jag upp till tåget som går till stan. ska kvällsbada på gröningen med ett gäng trevligt folk. ikväll blir det tältning i kvidinge med tjejerna. kameran hänger med på en liten hörna. PUSS

can't get enough of her



www.withchocolateonit.blogg.se

beachwear


HEY

nu är jag färdigäten och sitter här och ugglar. skulle egentligen tältat i kvidinge ikväll, men eftersom att vädret är som det är så blir det inget för min del. stannar istället hemma i min mysiga säng och äter jordgubbar med glass och tittar på filmen som börjar kl 9 på femman. blir det däremot bra väder imorgon får vi hoppas på att dom andra vill då också.


två bilder från idag.

stranden

idag blir det stranden med familjen. faktiskt ganska mysigt att umgås lite med dom också så man varierar sig lite. tror vi ska till råå, och jag tar nog med mig min kamera. ska vara jäääätteförsiktig, får man in sand i objektivet kan man typ inte snurra på det mer har jag hört. och jus därför måste mitt nästan inköp bli en liten väska till kameran så att inget händer.


i'd rahter be with you

hejsanhoppsan alla glada. blev ingen tältning igår, utan jag och några andra stack istället till hyllinge och träffade lite olika folk. trevligt hade jag i alla fall. idag blev det beachen, riktigt härligt och svettigt väder må jag säga! men nu ska jag gå ner och ta en glass innan jag möter upp amanda, frida och jenny. love


fredaaaaaaaaaag



sitter här och pratar med amanda. fast nu la hon på. idag har jag inte mycket planerat. kanske till kvidinge ikväll och tälta med renée och josse. hade i alla fall varit kul. men vi får se. ska i alla fall ut i solen nu. PUSS

eclipse

hemma igen efter en lång dag. bion var riktigt bra, så mycket kärlek på samma gång. åh, edward. han klår ingen! hihi, alla inne i salongen klappade i slutet. som sanna sa; har fan aldrig fattat varför man ska klappa efter när en bio är slut? den är i alla fall värd att se.
men nu är jag riktigt trött så ska släcka ner och sluta ögonen. förresten, vad händer imorgon? har inga planer alls.


leaving

sitter här och ätter frukost. faktiskt ägg på mackan vilket är väldens godaste....! men är faktiskt lite deppig, känns som att alla andra är iväg på semster osv. kvidingefolket är i åhus, handbollsgänget är i partille. juhlia och klara åkte precis iväg på sin språkresa.. vet inte hur jag ska överleva att inte få träffa dom på tre veckor! får väl nöja mig med att titta på alla fina bilder vi har tagit.
nej, nu ska jag äta upp och se fördigt på en film. ikväll blir det bio, eclipse med mandis och sannis.


kreta

om 36 dagar finner ni mig här


7 juli

godmorgon!
jag väcktes vid tjugo i tio av en telefonförsäljare från amelia. åh så arg jag blev! tänk för en gångs skull på att vissa har lov och då vill man sova. sedan kunde jag inte somna om efter det. idag sticker jag nog en runda till kvidinge och hittar på något skoj. nej, nu ska jag sätta igång en film innan jag går och gör v mig.

förresten, fick en frågan om vart jag köpt mina converse. tror att det var dom nya du menade som kom igår. men i alla fall så är dom beställda från asos.com , för ungefär 420 kr.


idag åker dessa snyggingarna och en massa andra till åhus. LYCKA TILL!

NU

glass med bananer och ett stort glas juice med is framför filmen som börjar kl 9. ryktet går. har en liten myskväll by myself. titta på den! den är riktigt bra, PUSS



my new lovers


pictures

dagen har bestått av juhlia. fast hon har mest suttit och tråkat framför min datorn när jag har fixat lite andra saker. har fått upp korten jag beställde förra veckan på väggen nu i ramar. också kom äntligen mina vita låga converse. ni får bilder på dom i nästa inlägg. jag belv så glad när dem kom och gud vad jag kommer slita dom med hälsan!


måndag, hif

gudarnas vilken underbar dag jag har haft idag. först stack vi till elgiganten där juhlia fick tag på en underbart fin mobil. som jag hade gjort vad som helst för att få. sedan tröffade vi stoffe, nille, filip, viktor och jeppe på bussen för att sticka in och titta på hif. fotbollen var inte så rolig men maria montazami var där och hon signerade klaras plånbok. men nu har jag i alla fall tittat på åtminstonde en match där och jag kommer absolut spara biljetten!
men nu är jag riktogt trött så ska tvätta bort sminket och borsta tänderna. sedan somnar jag. godnatt


morning morning

somnade ett och vaknade halv tolv. jag var verkligen supertrött igår!
ska byta om till bikini nu och springa ut i solen. lite senare följer jag med juhlia till väla för att hon ska köpa ny mobil. faktiskt sån som mig :) sedan drar vi viadre till helsingborg och tittar på fotboll på olympia.


i'm the corner of the street, so i'm not moving...

ojdå, ett tag sedan jag skrev här nu. men tiden går snabbt som attans när man har kul. denna helgen har jag spendreat med mina fina vänner här i åstorp för det mesta på torparedagarna. marknad som är här en gång om året. var nog roligare förra året, fast hade kul denna gången också. vi har svettats, skrattat, krängt mat, solat och mycket mer. härligt!
idag blev det helsingborg med klara. en liten runda till gröningen fast där var det ganska blåsigt och molnigt så vi stack hem hit igen och gick en liten runda i byn.
försöker bota det jag har tryck i mig denna helgen med lite vatten nu. var ganska länge sedan jag tränade nu också. hehe, dåligt fanny, DÅLIGT!


bara för att...

söta josse har länkat mig gör jag det till hon också. det är faktiskt så att jag ska påminna henne lite när hon ska göra inlägg så att hon inte glömmer bort sin fina blogg helt. hon jobbar som attans ju!


here we go!


2a juli

så molnigt det blev nu. kändes inte lönt att ligga ute och sola längre. här sitter jag i alla fall i min nya nit-bikini ch väntar på att sola ännu mera. men lär nog inte blin så. ska in i duschen snart. ikväll det ju marknad, så kul att få träffa alla! slänger upp dagens lite senare.


tonight must be a magic night

nu sitter jag nerkrupen under täcket och käkar mackor. så jäkla hungrig. var på gröningen innan med tjejerna. så himla mysigt.. att sitta där framför havet och titta på solen, höra bra musik, äta vindruvor & umgås med folk som är underbart är livet! vi gjorde inte så mycket, åt på donken först och stack sedan till gröningen. nu lite senare har vi traskat runt i åstorp. men här är så dött så resten av gänget stack hem.


off to the beach

nu sticker jag till gröningen med folk. HEJDÅ

you light up my day

idag har jag en mysdag med mig själv och ingen annan. ligger och tittar en massa filmer och käkar popcorn. men nu är jag hungrig så jag vet inte vad jag ska ta mig till. ska ner och ta lite mat snart.
imorgon är det fredag och det betyder torparedagarna, så jäkla kul! är redigt taggad. hoppas på att solen kan titta fram lite mer då än den gör just nu.


right now


RSS 2.0