bluewhite



så, nu har jag hunnit städa lite och fotat några bilder. fick även några bra filmer av frida som jag tänkte titta på ikväll. remember me typ, den såg jag på bio med gummiligan för ett tag sedan. man säger absolut inte nej till att se en film där robert pattinson är med!? hehe.
kom hem tomhänt från stan idag, men hittade ett par underbara sandaler från scorett med fransar. gud, 900 spänn! mååååste bara ha dom. har även beställt ett par låga vita converse idag, dom kommer defintivt slitas med hälsan.

inköpen från igår

nu kommer jag allt ikapp med inläggen igen! vaknade i alla fall imorse upp i kvidinge. stack hem runt ett, fixade mig. nu sitter jag här. ska snart få lite mat i magen och vid tjugo över tre tar jag tåget ännu en gång till helsingborg med tjejerna. det är så vackert där inne...


cykeltur

detta blir ett snabbt inlägg, måste springa till tåget snart! igårkväll efter stranden, hade vi inget att göra så vi hoppade på våra cyklar och cyklade till kära kvidinge. klockan var runt halv tio och det var solnedgång. riktigt mysigt, när vi väl kom fram träffade vi några. seda krängde vi även kebabtallrik på ludan. vid kvart över elvar stack vi hem igen och somnade under stjärnorna på juhlias studsmatta. sommarkvällar gillas!
har lagt över bilderna men hinner inte ladda upp dom här nu så får göra det ikväll när jag kommer hem. nu ska vi till fina helsingborg och bränna pengar. PUSS


beach

ska packa standväskan nu för att sticka till stranden med brudarna. så fin väder det är idag, hoppas verkligen inte att detta tar slut. det blir den nya bikinin hihi.
hörs mer senare idag, LOVE.

bikini

vakande väldigt tidigt av att min kära fader borrade i väggen nedanför mitt rum.. så tråkigt att vakna på fel sida och vara så sjukt trött. blev en sanbbis till familia och jag hittade äntligen en ny fin bikini. träffade renée en runda sedan ute i det underbara vädret. nu ikväll har jag myst med familjen och ätit midsommarmat.


last night

igår var kul, men hade verkligen inte klarat mig utan tjejernas hjälp. tacktacktack. vi körde inte på den vanliga stilen, utan vi grillade och sedan hade vi jordgubbar. eller ja alla stod i kylskåpet och åt, ingen orkade riktigt ta ut hela skålen. jag försökte lära mig att åka skateboard, det gick inte så bra. fick spink i foten också gick strumpan isönder haha lyckat. när alla hade stuckit hem stack jag, amanda, klara & juhlia ut en runda. amanda trillade och trodde att hon skulle bli blodförgiftad av smutsen hon fick på såret hihi. vi träffade även några killar. och eftersom att vi hade glömt äta glassen innan på kvällen, satte vi fyra oss ute på altanen inatt med ett glasspaket och fyra skedar. undrbart mysigt. om man bortser från dom dåliga delarna på kvällen hade jag jättekul. tack för alla som ville komma hit.



glad midsommar

gud vad stressig dag! mamma väckte mig vid tio och sa att jag skulle ut med tidingen och det visste ju inte jag. så stack ut med den. sedan runt halv tolv fick jag äntligen något i min mage. var så jäkla hungrig. sedan stack jag upp på oj för att handla det sista inför ikväll. nu har jag äntligen fixat mig och väntar på att juhlia och klara ska komma. ni får ha en förbaskat bra och trevlig midsommar, för det ska jag absolut ha!


fina sommar


sleep well

hela kvällen eller dagen har jag spenderat med en av mina bästa kompisar juhlia. nu ikväll cyklade jag till henne i solnedgången, köpte glass på vägen till oss två och sedan fixade vi med hennes nya fina rum. sedan fick jag äntligen komma in lite i bilden och prata ut om min duktigt jobbiga tanställning. (förlåt, kan inget annat än klaga om den) och efter det blev det en held del snack om erik hassle. hon har gått och förälskat sig i honom på äldre dar. så nu droglyssnar även jag på honom och hans underbart fina röst.
snart ska jag sätta på en film och sedan sova.


you are my everything



Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?


tvivel - Lars Winnerbäck

randigashorts

nu sitter jag här och kränger nudlar. går inte så bra men det är i alla fall världens godaste. har varit vaken några timmar nu eftersom att jag var hos tandtälarn innan. dom gjorde några ändringar. och det gör oooont nu, tog värktabletter så får hoppas att dom hjälper. om ett tag kommet troligtvis juhlia hit så tittar vi på en läskig film lite senare.


in love with you

idag har jag tagit en paus från datron och solat med brudarna. brände mig på ryggen en del. fast har fått mycket färg annars. det passar så fint med brunbrända fingrar och gult nagellack. i alla fall är jag riktigt trött och ligger redan med jamas under täcket. tittar på en film som går på sexan. imorgon går jag upp tidigt för att vara hos tandläkaren halv nio.. ska byta tråd i tandställningen till en lite tjockare.
NIGHTY


these words are made for you, i love you.

nu belv det lite för blåsigt för att ligga där ute i bikini och sola. fast det var fortfarande klarblå himmel. min mage kurrar som tusan så ska väl ner och tömma kylskåpet när jag har skrivit klart här. ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. frågade om gullepluttarna ville göra något men har inte fått något svar ännu så dom saknar säkert inte mig. nu blev det väldigt onödig information känner jag. haha.


en söt bild på mig och josse i fredags, ♥

yellow



nu funkar äntligen internet som det ska. som ni ser har jag äntligen fått mina naglar gula, åh så somrigt och vackert det är. och sommarn har också kommit tillbaka, var ute med brudesn igårkväll. så mysigt stt se solnedgången och det alldeles röda längst ner på himlen. nu ska jag ut i solen innan den springer iväg. ska också komma igång med mitt läsande, nu läser jag andra boken i serien gossipgirl. riktigt bra!

hos juhlia

förlåt för dålig uppdatering, blev bakken igår med juhlia och hennes familj. supermysigt! jag åkte fritt fall för första gången, trodde fan jag skulle dö alltså. men efteråt var jag riktigt stolt. lånar juhlias dator hos hon för att vårt internet där hemme funkar inte dåkände mig tvungen att göra ett inlägg. men vi hörs mer när vårt internet funkar. PUSS!


photo


jag och dom bästa på avslutningen

nu har juhlia varit här. vi tittade på mr. & mrs. Smith, riktigt bra film! fast ganska lång i slutet. funderar på att byta om till lite varmare kläder om jag ska överleva med folket ikväll. några ska täla så, ja är det kallt ute. men jag skippar tältningen och drar mig hemåt inatt någon gång till min alldeles egna mysiga säng. snart kommer mamma hem med bakad potatis, mumma.

friday

var uppe hela natten och ute i kvidinge. ganska mysigt, men attans vad kallt det var. tog bussen hem vid sex imorse, tog två mackor när jag kom hem. somnade direkt. vaknade upp nu av att min syster ringde och sa att hon fixar med frukost hem. en bra sak i alla fall. ikväll, ska jag nog inte tälta med dom andra. har nog blivit typp förkyld. dessutom måste jag spara mig tills på lördag då jag ska till danmark, med juhlia!
hör mer om ett tag när jag har piggnat till.
klara, jag saknar dig ♥

flower power


taking you away from me

grey's anatomy slutade sorgligt, i alla fall med tårar i mina ögon. har läst några bloggar och nu börjar ögonen säga ifrån. så ska gå ner och hämta ett glas apelsinjuice och sedan sova. Godnatt

grey's anatomy



har fått idag, somnade också flera gånger när vi solade. härligt! har duschat och nu väntar jag på att grey's anatomy ska börja. säsongsavslutning idag ...

16 juni


nu sticker jag till juhlia och solar!

morning.

morrn folket! vaknade av att solen trängde in sina strålar i mitt rum. så mysigt! idag blir det absolut att ligga ute och sola, ingen tvekan alls. men nu skriker magen efter mat. blir frukost ute i det fria, PUSS!

painter

är som en död fisk nu ungefär. jag har så ont i hela kroppen efter denna långa dagen. kämpade in i det sista med juhlia att måla hennes väggar och tak vitt. det blev ljust och mysigt. stog säkert i duschen 20 minuter med att försöka få bort all färg från kroppen och håret. men kul hade vi.
ska ta en powernap nu. tonight blir det klinten ännu en gång.


finally!



ÄNTLIGEN HAR JAG LÄRT MIG HUR MAN GÖR RULLANDE BILDER !

nighty


flytta möbler...

förlåt för dålig uppdatering idag. sov extra länge imorse för att nu har vi ju sommarlov. stack till juhlia i stress, åt tonfisksallad. sedan var det bara att börja med att flytta möbler och fixa en massa. vi tog en paus innan med isglass, hon ska byta rum med sin lillebror så att hon istället får ett litet och mysigt rum. fast jag tycker faktiskt att det hon har nu är jättefint, men hon bestämmer ju. vi får väl fortsätta nu.
PUSS


min bästa vän ♥


look of today


söndaaaag


jag just nu

godmorgon folket. blev klinten igår med folk, det var riktigt kallt kan jag säga. låg och huttrade halva natten av kyla, när jag vaknade imorse var jag nästan svettig av alla kläder jag hade på mig. idag ska jag upp och sola ett tag sedan sticker jag till juhlia. ikväll blir det att titta film.
vad ska ni göra idag? ♥

text.

ser ut som att det börjar spricka upp lite sol på himlen nu. ska ju till klinten ikväll och träffa trevligt folk där så får hoppas på bästa vädret. blåser så att det knakar i väggarna här, kusligt....
just nu tittar jag på lite på någon gammal film, inte så värst bra. därför skulle jag göra ett inlägg. tänkte gå ner och tömma kylen på käk nu. puss!


sommarlov med regn

likadant varje gång, eller iallafall så långt som mitt minne håller har det regnat på skolavslutningen de senaste åren. och på studenterna. tycker mest synd om dom faktiskt, dom är ju ute nästan hela dagen i klänningar och kavajer. kallt! men nu i veckan blir det säkert jättevarmt, så man kan förbättra brännan.
lördag idag, första dagen på sommarlovet. det är så härligt att tänka att man har 10 veckor framför sig av ledighet. och denna sommaren kommer bli oförglömlig hoppas jag. inte för att jag har typ någonting planerat men det känns ändå som att det kommer bli bäst!


sammanfattning åk. 8 i bilder

har hittat på en hel del mer än detta under ett år men här kommer lite minnen:


trevlig kväll hos juhlia med blandade känslor och underbart folk

ute i snön och myser

lan hos renée i vintras

glada över att vinter är över och värmen är påväg!

flickorna kom hem till mig, vi lagade tacos och krängde onyttigheter

en av alla de gångerna vi åkte till kvidinge för att träffa pågarna där

firade nyår i kvidinge, gick runt och tiggde mat

jag och älsklingarna gjorde ännu ett försök till att lana, slutade med att klaras dator inte funkade och vi tittade film

jag fick min tandställning...

grillning på klinten

sista veckan i skolan, vi badade i bjuv i regnet

sommarlov !

och äntligen är skolan slut. jag kommer sakna världens underbaraste klass under lovet! vi ska iväg på två studenter lite senare idag. just nu har jag ingenting att göra. sitter under täcket och värmer mig.
hörs mer senae eller ikväll när jag har kommit hem. är inte på så bra blogg humör som ni kanske märker.


på ven i somras med bästa ♥

tomorrow is the day

idag var det inte en lång dag alls, enda lektionen vi hade var en oseriös bildlektion och där var vi kanske 5 personer. sedan i matsalen var det någon som slängde en stinkbomb, och herregud vad det luktade! haha kul... efter skolan tjockade jag och brudsen mig uppe hos klara. och nu ikväll stack vi till niornas avslutning. den blev nog lite misslyckad.
förövrigt rakade jag mina ben precis och skar mig två gånger...


winner - jamie foxx ft. justin timberlake & t.i



sista skoldagen idag wiho! börjar vid nio och slutar runt ett. blir väl inte så många seriösa lektioner skulle jag tro. denna sista veckan innan vi slutar tycker jag alltid är bäst för att det är då man då man slipper alla läxor och får hålor typ hela tiden. underbart. har inte så mycket att skriva, för er som slutar skolan imorgon så får ni ha en fin sista skoldag för det ska jag ha!

klarblå fingrar

det är juni månad och det har bara regnat en massa idag. får hoppas på världens bästa väder tills på fredag då det är skolavslutning och en massa student. har varit dödstrött hela dagen idag. kunde inte somna inatt så låg vaken tills typ 1 halv två... nu fick jag minnesluckor sedan jag var liten då jag blev så ledsen för att jag inte kunde somna på kvällarna så jag gick in till mamma och pappa. haha, kände sig så trygg med en på varje sida om en. iallafall så ska jag titta på en film och halvsova till den.
PUSS


louisiana del 2


school

än sålänge har min morgon varit jättebra. jag givk upp runt sex, ingen annan var vaken. satt i tystheten och åt frukost. läste tidningen, lyssnade på det prolande regnet utanför. inte ofta det är så tyst och gud vad bra man mår av det! snart blir det skolan med fina människor. PUSS
ps. blir fler bilder från louisiana lite senare idag, hade ca 700 bilder från igår!



louisiana

har haft en jättefin dag med världens bästa människor. vi var i danmark på museumet lousiana. dagen började med att vi tog tåget in till knutan sedan båten över till dk och ännu ett tåg för att komma fram. väl framme så var det inte jättekul. var mest tavlor på halvnakna kvinnor och sånt. var ute i en jättevacker trädgård där det fanns en sjö som vi försökte gå runt men inte lyckades...
fick tag på jättemånga foton, gav kameran till oskar för att han skulle fota några bilder på mig och brudarna. såklart tar han bara sådär 400 bilder.
är riktigt trött så ska lägga mig. imorgon slipper jag dock INTE skolan menmen, ha det bäst.

sedan skulle vi gå....

framme...

oskar fotar....

klara fotar....

precis innan vi skulle hem...

dagen avslutades med att vi satt cirka 2 h på donken...

closet


want to forget

skulle egentligen åkt till stranden idag med klassen men inte i detta vädret. så vi stack till bjuvsbadet istället! kallt och blött, jag badade inte för att jag har så ont i min hals av en viss anledning... jag var iallafall fotograf, hihi. blev många fina hoppfoton :)
ska gå en lite runda med miio o pissevädret. sedan ska jag krypa ner under en gosig filt framför en bra film. inget passar bättre än att ha filmmys i ett sånt här väder.


du är inte värd det livet

åh vad trött jag är. helgen har inte varit världens bästa heller... men det finns underbara människor på denna fina jord som bryr sig och det är jag så jäkla tacksam över, utan er hade detta inte funkat!♥ iallafall så stack jag och världens underbaraste brudar till väla idag. brände en del pengar och det kändes riktigt bra att göra det. många fina inköp. ska fortsätta lyssna på melissa horn ett tag till och sedan vid nio så börjar filmen kärlek på menyn. för er som inta har något att göra borde se den, den är så sorglig och bra. på kanal tre förresten!


don't want you

var ute på en liten kvällsrunda med olivia. vi satt vid lidl och snackade om exakt allting. så skönt att bara kuna prata på utan att någonting ska hända, bara prata ut. är trött som attans, ska sätta igång en film och få bort sminket sedan somnar jag.
händer imorgon?

jag hatar dig

har varit ganska seg idag efter gårdagens alla händelser. idag har jag bara legat ute och solat. och bränt mig... svider jättemycket på benen. nu har jag fixat mig och städat lite för vi ska snart till min kusin som fyller 20 år. GRATTIS!
om inget annat händer ikväll skriver jag mer då.
PUSS.

får bli ett inlägg utan bild, kameran dog just.

kväll med konfan

harregus vad kul jag har haft ikväll. har nog inte skrattat så mycket på ja.. jag vet inte hur länge. vi var uppe vid kyrkan för återträff med konfirmationen. vi grillade och spelade brännboll. också har typ alla fotat tusentals med bilder med min kamera. sjukt kul underbar kväll! och för er som inte har varit med där har verkligen missat något! bildbomb kommer så fort jag laddat över bilderna.




topshop




var precis inne på en av mina favoritbloggar och såg dessa underbara shortsen. kärlek vid första ögonkastet! måste beställas!

outfit


världens gladaste fanny

HEJSVEJS söta människor! jag är på världens bästa humör just nu. sommaren är äntligen här, fast med blåst. kom precis hem från skolan och har tagit på mig mina cykelshorts som jag kanppt har användit ännu, så nu är det dags. tänkte sätta mig ute i solen ett tag och läsa med brillorna.

ps. fick en fråga om vart jag köpt min grå kofta, den är från cubus och köpte den i vintras på reapris så vet inte om den är kvar.


" den jävligaste stunden i livet, var då när du kom "

+ sol och värme
+ shorts och tshirt i skolan
+ snart helg
+ solat 2 h
+ lars winnerbäck
+ randigt underbart linne från monki
+ satc 2 med mandis på fredag!


kan inte slita mina tankar från dig...

det var riktigt skönt att komma ut på en promenad även fast att det regnade. med musik så blir allting bra.

nu : duscha
snart :
pizza
om ett tag :
mys framför teven resten av kvällen

back in a moment


1 juni, 2010

redan första juni! gud vad tide går snabbt numera. känns som igår när jag var i kvidinge för att fira nyår med trevligt folk. frös som attans alla de gånger vi gick ut i snön och sköt raketer. nu är det iallafall lite varmare än då, men inte helt så varmt att man kan glida runt i shorts - vilket jag gjorde IDAG. frös jättemycket, å jag som trodde att den skulle bli 20 grader. hörni, lita aldrig på vad ni läser på internet.
snart blir det en lång och härlig pw med yankees kepsen YES.



felicia, jag & klara på konfirmationen i kvidinge.

RSS 2.0