text

nog med läxa för idag. såg en liten snutt nyss om norska hollywoodfruar. inte alls lika bra som svenska! första säsongen gillade jag mest, anna anka och maria montazami. GILLAS!
var precis inne på smhi också. stog att det skulle bli hela 20 grader imorgon! wiho, nu kanske värmen kommer på riktigt :)

GODNATT!


bild: i torsdags på väg hem från skolan.

fläta



måndag, ny vecka. undebar helg som inte skulle tagit slut... men om två veckor är det sommarlov! nu ska jag plugga. kemi , KRAM!

happines

nu har jag precis ätit mycket god middag med familjen. grillat för första gången på året! MUMS! om ett tag ska vi äta jordgubbar och glass. åh... älskar det! för övrigt sitter jag här och diggar sean paul när han sjunger underbara låtar. humöret är på topp, till skillnad från i morse...

slänger in en låt bara för det :



pepperpot - Sean Paul

söööndag

idag har jag en del att göra. söndagar är som ni vet min absolut tråkigaste dag på veckan. jag ska först plugga matte och efter matten kemi... tur är att jag började titta igenom det förra veckan så det kanske inte tar så lång tid.
sen måste jag titta på en film som jag hyrde igår, skulle egentligen sett den med det blev inte så. den heter all about steve .
ikväll ska vi äta god mat och fira mamma, mors-dag idag ju. glöm inte det!



osminkad och tråkig fanny.

jag längtar bort ifrån hans kyla och hans famn till långa nätter...

hittade på lite annat än bloggen igår. var ute och vandrade i regnet. fick massor av blåsor på mina tår för att jag gick en mil i mina converse.

lördag idag, hade tänkt fixa en ny header nu. ikväll bär vägarna hem till juhlia där blir det grillning och mys med brudsen.


you are taking my soul from me

nu tänkte jag krypa ner under täcket så att jag är tillräckligt utvilad inför morgondagens vandring. denna kvällen har varit ganska annorlunda; jag har inte gjort ett skit mer än att sitta på min rumpa. ännu ett tecken på att det snart är lov! godnatt käraste


99 red balloons - Nena

torsdag ,

tittade på vårshowen idag i skolan. inte världens bästa men de som sjöng var jätteduktiga! låten som louise sjöng 99 red balloons , droglyssnar den nu. sjukt bra ju. tänkte spendera kvällen framför teven tror jag. har inte så mycket läxor kvar nu. och imorgon ska vi vandra en mil... men med vår underbara klass funkar allt!


NIGHTY


maskros

fick tillbaks våra kemiprov idag, fick g. men nu är det snart lov och jag kan säga att jag inte har mycket kraften kvar. ett matteprov till, sen är denna jobbiga åttan över! jag har verkligen kämpat & kämpat. alla säger ju att denna årskursen är jobbigast, det har den också varit - hittills. får se hur det blir i nian, men nu är man åtminstonde van med tre prov/vecka.
ska plugga tills min redovisning jag har imorgon om barnmisshandel , också göra matte. ska såklart vara ute i det fina vädret nu när det inte regnar.


tv-tittande

så skönt det var att komma ut ett tag i den vackra naturen. när jag kom hem åt jag thaimat. vi renoverar vårt kök just nu så vi får äta mes färdigmat och mackor. man blir ganska trött på det snabbt, men det blir bara bättre och bättre ju.
nu har jag tagit en dusch och kröpit ner under täcket. tisdagar är den perfekta tv-tittande kvällen.
20.00 - 21.00 UGLY BETTY
21.00 - 22.00 DESPERATE HOUSEWIVES
21.00 - 21.25 COUGAR TOWN


you dosen't deserve my tears

ÅH!
hade skrivit ett långt och fint inlägg till er så bara hängde datorn upp sig.....
sammanfattning:
för jobbig & galen skoldag med fint folk
såg på bakom kulisserna med sofi farman till satc 2
snart långpromenad ute i det fria med skön musik i öronen





allts som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort



håller på med mitt arbete om barnmisshandel just nu. det är sjukt hur mycket det har stigit de senaste åren. att det finns föräldrar som vill göra så mot sitt eget barn, är nog inte friska...

i fancy my nickname, cause it's fancy.



hejsan, hemma från skolan och har fööör ont i huvudet. det har bara dunkat hela dagen, höll på att somna på rasten så slog simon till mig...
konfirmationsbilderna har kommit, blev ok på gruppfotot men på det enskilda ser man min dubbelhaka.
har sagt detta hundra gånger innan, men jag ska göra ännu ett försök att hårdtränan tills sommaren. så om det finn tid ikväll går jag ut en lång runda i skogen.
nu väntar engelskan på mig.
PUSS

aprikosfärgad klänning


passade på att ta bilder ute i det fina vädret på väg hem från amanda.

har haft fullt upp hela dagen sedan jag vaknade imorse. började med att jag sålde kvällsposten, och harregud vad alla tanter har saknat mig! när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och sedan stack jag till kyrkan för att titta på när vacka tjejer konfirmerades. efteråt traskade vi hem till amanda där hennes släk också var. vi åt mumsig mat och tittade på gossip girl.
nu är jag förbaskat trött och tittar på a cinderella story. har lite dåligt samvete för att jag egentligen borde plugga till engelska-provet som vi har på tisdag. får råplugga imorrn istället.
GODNATT!

mandas konfa


köpt



ph 1: gladiatorskor , dinsko
ph 2: vitt peace-linne , gina tricot
ph 3: jeansjacka , hm

PUSS!

.

tack för kvällen brudar!


the past is just a mess

hejhej bloggen!
ännu en fin dag med underbart folk i skolan, som man endast har kul med. fick sluta två timmar tidigare idag, och vi stannade typ kvar på skolan dom två timmarna. om ett tag ska jag packa väskan med filtar och ljus så sticker vi upp till klinten och myser där. var på oj innan och handlade godsaker. yäääy, kameran hänger också med. hörs mer senare ikväll.
PUSS!

bruna mörka ögon.



sååååå fint väder idag! är på strålande humör. varit ute så mycket som möjligt idag, åt glass med brudarna efter skolan å la mig på altanen med bikini så fort jag kom hem.
franskaprovet jag gjorde idag i skolan gick som det gick. tror inte de gick så bra, men får väl hoppas på det bästa. kämpar på med att plugga tills provet vi har imorrn i kemi. hade varit underbart utan läxor...
ska kolla några bloggar och sedan kränga lite mat.

sommaren är här

tänkte göra ett litet inlägg för att jag tar en lite paus från allt plugg. bloggen finns det knappt någon tid över till numera, jag rent ut sagt s*ger på att vara aktiv här. sån är livet och det får ni leva med för det är ingenting jag kan ändra just nu. var en runda på väla med mamma efter skolan och kortade in min nya klocka och bytade mitt thomas sabo armband till et längre, å köpte en ny fin berlock.
ska plugga kemi nu, dvs om det går för att min syster spelar så hög musik och tänker inte på andra. så ja..

vi hör när vi hörs, PUSS!


kväll

nu ligger jag mysigt under täcket och tittar på desperate housweives. det är ganska läskigt måste jag säga, alla är så allvarliga hela tiden.det är det som gör det bra ofc! men han här killen vars mamma han dödat är jag verkligen rädd för. är nästan helt säker på att han kommer döda någon i lynettes familj...
btw: bloggen är lite konstig, den uppdaterar inte sig när jag har gjort inlägg så det kan ta ett tag innan ni ser något ;s


du är mitt leende på läpparna.

tog en paus när jag kom hem innan och solade ute i solen. och solen har änligen kommit, yäääy vad jag har längtat! på rasten idag låg jag och brudsen ute i solen på gräset och solade. härligt ! fotade lite i det vackra vädret och nu blir det läxa. bara fyra prov kvar...



beautifuls girls all over the world

fick fråga av sötaste mandis om jag kunde lägga upp bilder på vad jag fick igår, här kommer dom:


blåochvit , utan smink



måndag, skoldagen gick snabbt som tusan. finns inga bättre dagar än dagar med mina underbara brudar som gör dessa sista kämpiga dagar bra & fyllda med skratt.
är fortfarande smått trött sedan gårdagen, ska lägga mig i tid ikväll och läsa ett tag. var typ hundra år sedan det hände sist! nu väntar franska plugg på mig.
PUSS!

we did it !

är trött som tusan efter denna dagen, men den känslan jag hade inom mig när vi tågade in i kyrkan var väldigt nervös och samtidigt alldeles underbar. man hade allas uppmärksamhet och det var verkligen superroligt! när petronella sjöng fick jag gåshud... åh så duktig du är hjärtat!
fick massor av fina blommor och presenter, tack alla för en underbar dag.



bilder från konfirmationen i kvidinge


fixad & klar.



nu åker jag och brudarna till kvidinge och tittar när folket där konfirmeras. hörs mer ikv.

PUSS!

du är underbar

har en lång dag framför mig imorgon och har en massa att göra. så nu ska jag krypa ner under täcket.
NIGHTY.

jag ler när gud inte ser på

denna dagen har gått för snabbt! sov ganska länge och sedan hann jag äta lite innan klockan redan var fyra då vi skulle samlas i kyrkan för att repetera inför söndag. då jag äntligen konfirmeras. då slipper man gå till kyrkan, slipper alla de där dödslånga onsdagarna och slipper oroa sig inför söndag. hoppas på det bästa!
ikväll tänkte jag ta det lungt och titta på en film med mamma. men nu ska jag göra lite annat, HÖRS!


lanet

nu har vi varit vakna hela natten. vårt lan blev jättebra och nu ska vi sova.. eller inte. klaras dator hackade så att vi hade bara två datorer, och både jag och juhlia var ganska trötta runt tre tiden så vi satte igång en film. vi somnade vid fyra halv fem och vaknade nu. vi var iallafall vakna nästan hela natten.

här kommer en bildbomb från natten:


nytt


gelesaker som man klistrar fast i klackarskorna så att jag ska överleva helgens bravader


beiga korta shorts från gina


prickig bh från hm

dagens


lev varje dag som om det vore din sista dag.



godmorgon sötnosar, sovit gott? jag sov som död hela natten, satt uppe i min ensamhet inatt och snackade med trevligt folk på msn. vaknade vid halv elva åt och nu kröp jag ner under täcket igen. men måste gå upp och duscha nu. jag och brudsen åker till familia, tänkte mest att jag skulle följa med dom och inte köpa någonting. men så blir det aldrig.
hörs snart.

gårdagen



filmaffären hade stängt igårkväll när vi kom dit, så vi stack upp till klara och snackade om allt mellan jord och himmel. äskar er !

miio ,


by me

nu sticker jag upp till klara och har mys med en bra film där med juhlia. kameran hänger med så hoppas på en del bilder.
PUSS !

regningt


tagna med min nya d5000, oredigerade.

alldeles fför regning dag idag, det är nu det ska vara solsken utanför och man ska slippa jackan. fick går hem från skolan i endast skinnjacka. hur kallt som helst... var hos tandläkaren innan också fick insatt en fjäder i rälsen. spänner ganska mycket. vill man vara fin får man lida pin.
nu ska jag lära mmig mer och fota med min nya älskling.

it's here!

min älskade kamera har anlänt. därför har det varit alldeles för dålig uppdatering idag, också har jag pluggat en massa biologi. satsar allt nu på detta allra sista provet, vi får ju också våra slutbetyg i det.
är ganska ovant att ha en stor systemkamera istället för en enkelt och lite vanlig kamera. har tagit några bilder idag och dom blir så jättefina att man knappt bhöver redigera dom!
ni får några bilder imogon eller något, har inte hunnit föra över eller ens lära mig hela ännu. lär ha att göra de kommade dagarna.
GODNATT !

kisses & hugs

denna eftermiddag har jag ägnat åt alla läxor, men snart är det sommarlov. åh vad jag längtar! så nu tänkte jag försöka mig på sims 3, som jag aldrig innan har spelat. min gulliga kusin lät mig låna det ett litet tag. har inte mycket mer än så att berätta... JO EN SAK! min kamera är påväg hit nu, den befinner sig just nu i göteborg. så hoppas på allt att den kommer imorgon , då kommer jag verkligen ha ett leende på läpparna :)
skulle påminna om en sak till, min kära vän louise har veckans blogg. då ska man kommentera det inlägget och skriva att man är med.

KRAM ♥


want from monki




sen en tid tillbaka - melissa horn

kom hem från kalaset för ett tag sedan, hoppar träningen och börjar med läxan nu. får tänka positivt, går inte många dagar denna veckan. lite sneare beställer jag äntligen kameran. nu drogar jag i denna vackra låten:


today's look.


GRATTIS DIANA!

skulle kopiera en bild från din blogg så kom det upp: dream on bitch! haha. grattis på 15-årsdagen sötnos. hoppas du lever tills du blir 100 år ♥

HJÄLP !

åh, jag orkar inte mer...
kan någon gullig hjälpa mig med min blogg? får inte till den så som jag vill ha den :(

sösösösööööndag

hemma från kyrkan. men nu kan jag inte hitta den lappen där man skriver in alla sina gudstjänster, hade den alldeles nyss. måste ha tappat den på vägen hem eller något.
inatt vaknade jag flera gånger av att jag mådde illa, fick en massa klökningar. måste ha varit efter maten vi åt igårkväll. en sån känsla är verkligen hemsk, när man mår illa och nästan spyr. efter att ha suttit en ungerfär halvtimme vid toaletten kunde jag lungt och fint krypa ner i sängen igen...
idag hade jag tänkt plugga lite till biologiprovet vi har i veckan. också ska vi till min kusin som fyller år. nej, nu ska jag titta klart på en film sedan blir det en snabbdejt med duschen.
PUSS !

0000

nu är jag hemma och värmer mig under mitt mysiga täcke i sängen. min kväll blev ganska bra, vi köpte mumsig kinamat och åt hos juhlia. efter ett tag stack vi ut och träffade några pågar från kvidinge. så bara stack dom av någon konstig anledning, så gick vi in till juhlia. och nu är jag hemma igen.
imorgon blir det kyrkan, faktiskt allra sista gudstjänsten för mig nu. jaja.
godnatt.



när jag är med dig är allting bra.

har varit 100 % nörd idag. suttit och fixat med bloggen sedan elva imorse typ. kunde inte bestämma mig och allt sånt. resultatet blev bara en vanlig bild. men jag gillar det i alla fall.
renée och louise är påväg hit nu också kommer klara senare. vi ska antingen grilla eller gå och köpa färdig mat. så det blir en myskväll.
LOVE.


nikon d5000



detta är kameran som snart är min ! :)

klackar

fanns inte tid till bloggning igår, men jag vet att ni överlever. tog iallafall ett sorgligt avsked till personalen på graffiti. fick mycket bra omdöme, YÄÄY! sedan på kvällen hade vi kalas för mig och jag fick pengar. hihi. runt halv elva begav jag mig hem till juhlia och träffade brudsen. NI ÄR FAAN BÄST! herregud vad kul vi hade! förövrigt spenderar jag antagligen helgen hos juhlia. men datorn är med så hoppas på att jag är mycket aktiv här. PUSS.

här kommer bilder på klackarna jag hittade nu i veckan som jag tänkte ha på mig när jag konfirmeras.


-

är så trött i huvudet efter att ha letat runder som en dåre på internet och jämfört priser på kameran som jag ska beställa imorgon eller till helgen. så tänkte krypa ner under täcket och titta på det allra sista andra avenyn avsnittet för evigt. för sorgligt.
nighty!



15



denna dagen har varit alldeles underbar! jag har fått jättemånga söta sms från alla möjliga håll. älskar er alla så offatbart mycket, tack för allt ni har gjort min 15-årsdag underbar ♥

14 år - 15 år.

skrev precis några rader i min praodagbok. det är en uppgift vi har från skolan, man skriver ner vad man gör under dagens lopp , vad som är bäst och sämst osv..
imorgon är det den 6 maj. en underbar dag, jag fyller 15 hela år! också firar min tandställning en hel månad. åh tänk vad tiden går snabbt numera.. känns som igår när jag var så spänd inför min 14-årsdag. kommer ihåg att jag och familjen var nere i malmö så att jag kunde gå i de effärerna som inte finns här på nära håll. undrar vad jag får imorgon? hoppas verkligen på att det blir en systemkamera. har velat ha en sån så länge jag kan minnas nu. får hoppas på det bästa.
nu ska jag göra mig färdig för sängen sedan blir det grey's anatomy & imorgon när jag vaknar är jag 15 år.


alla förändras, här skulle jag och min bästa vän göra premanentning i våra hår.

love ain't easy.



äntligen hemma efter en jäkligt lång dag. både bra och väldigtväldigt stressig. på bussen imorse trängdes vi som tusan! för att två klasser från skolan tvunget skulle in till helsingborg. liksom hallå? tänk på fler än er själv! dom tog i alla fall upp typ hela bussen så när dom fick sitta ner stog vi upp. också har jag bakat jättemånga mumsiga chokladbollar, plus att jag har fått stå och hjälpa kunder att servera dom mat. wiie KUL! 
ska äta upp mina flingor och sedan blir det teve restan av kvällen. LOVE.


100504



vilken härlig dag det har varit idag. en massa roliga uppgifter på praon också fick jag sluta ne timme tidigare! KLÅ DET! var och träna bort lite fett innan och nu tittar jag på desperate housewives.
imorgon lär det bli en ganska lång dag och antagligen lite inlägg, ska göra mitt bästa.
LOVE.

OC - NÖRD

har absolut inget liv alls. ända sedan förra inlägget runt fem har jag tittat på oc-avsnitt. jo juhlia, jag fattar vaför du kallar mig nörd. tänkte iallafall fortsätta med det eftersom att det inte finns så mycket annat att hitta på.
GODNATT!

här kommer en helskön låt på köpet:

billionaire- travie mccoy

the truth is a mess.



första poraodagen avklarad. hade riktigt kul när det när fanns något att göra. lärde känna en tjej, som också praoar där. tror hon heter tilda, diggar henne grymt! jag har gjort en massa olika saker idag, även lärt mig jättemycket som man kan använda vid senare tillfällen.
tänkte halsova framför några oc-avsnitt nu.
PUSS!

prao.

godmorgon, sovit gott? det har jag gjort.
ska snart bege mig till stationen. och idag börjar praon, jag ska vara ute på familia på graffiti. ska bli så kul att prova på någonting nytt och inte bara stanna hemma i tråkiga åstorp dag ut och dag in. det blir säkert jättebra. hoppas jag iallafall! ska jag vara ärlig så är jag lite nervös...


min dag ,

blev kvidnge hela denna underbara söndag. träffade gulleplutten renée. vi köpte glass, träffade underbart folk, solade, var på ip å kollade när pojkarna spelade match. så härligt!
sitter just nu i handduk, var och tränade innan. så nu känner jag mig mycket duktig. önskar bara jag haft med mig kameran idag så ni kunde fått nya och fräscha bilder.
nu ska jag få på mig lite kläder.
KRAM !


just nu.

you're my hero.

mår underbart bra idag, och somnade lika bra igår. sov som en stock hela natten fram tills tio, vakande av solen. har tittat några gamla oc-avsnitt och solen väntar. ska försöka få litta färg, sån blekfis som jag är så...
blir kanske kvidinge lite senare idag, får se. men nu ska jag i alla fall ut!



en fööör gammal bild på mig och min bästa vän.

keps,

nu är gullepluttarna renée och juhlia här. vi har varit ute en runda och gått runder i lilla åstorp. sorry for the bad updating. men, ni överlever!
MYSIG KVÄLL.


HEJ ALLA SÖTNOSAR

Eftersom fanny aldrig bloggar gör jag ett inlägg. JUHLIA ÄR BÄST!!:D:D

juhliawarmiiing.blogg.se  och jag tycker ni ska följa min blogg också! puss och kram på er!



RSS 2.0