slut på det roliga.

Försökte komma någonvart med läxorna innan , satt med det kanske en kvart sedan somnade jag. lyckat. så sov jag en timme också var klockan plötsligt halv sex. så jag bytade om och stack till träningen. ska däremot försöka läsa ut min bok nu med en kopp te utan att somna.
kan inte vara uppe till halv två idag , för imorgon börjar skolan igen. nej bara jag tänker på det så.. orkar inte skriva det. men ja går tre veckor sedan är det prao som gäller för min del ska se fram emot det nu. lovet kunde varit bättre, men om man säger. det blir vad man gör det till. och ska inte klaga för jag har haft skitkul även om det har hänt tråkiga saker som man önskar att de inta hade gjort.
tack käre gode gud för att det finns underbara vänner som finns där för en i alla lägen, amen.



nu blir det att käka ananas :)

bilder från gårkvällen ((:




can't take it no more.

har gått runt och sjungit hela morgonen .... hahaha. så fort det kommer låt jag kan på radion hänger jag med :)
sov ganska länge idag, och det var bara att klä på sig och sticka ut med tidningen. det är förfasen varmt ute ! slapp vantarna och kunde ha fingrarna fria. hihi. nu har jag ätit och tänkte gå ut en runda. kameran hänger med så det blir kanske några fina foton. och vet ni? jag har glömt min ipod i skåpet i skolan. inte lika bra ;( men får väl klara mig utan den nu då.
lägger in bilder från gårkvällen när jag kommit hem.


dags att släcka ner.

sötnosarna stack hem för en timme sedan ungefär. berättar mer om kvällen imorgon för nu ska jag sova.

- godnatt ni som läser detta.

lördag.

wiiiho, snön smälter och det är inte alls kallt ute längre. kunde gå utan vantar innan när jag delade ut kvällsposten , härligt! måste vara riktigt länge sedan det var såhär mycket snö, minns när jag var liten plutt. så byggde pappa en sån snögrotta så kunde man sitta där inne och dricka varm choklad. hihi.
nu ska jag ta på mig och sminka mig . sedan vid fyra ommer tjejerna hit så ska vi ha mys och laga mat å se film. men först ska amanda och jenny hjälpa mig att handla. vet heller inte vilken film vi ska se ? aja det löser säkert sig.

puss !



kiss and goodbye.

nu inreder jag om mitt rum på nytt. med massa söta ljus och korgar. blir alltid lite krimskrams när man är där och handlar. annars ska jag bara sitta framför teven hela kvällen å dega. gud vad jag älskar mitt ny slingade hår! alldeles perfekt :D
nej nu ska jag blir färdig.

puss!


my new lovely hair.





nu sticker jag till väla, hörs mer ikväll.

fredag !

sitter fortfarande i jamas och väntar på bättre tider. haha nej men, har städat typ hela morgonen. ska göra färdigt det sista sedan äta lite och gå in i duschen. ska åka till väla/ikea senare idag med mammi å pappi blir även en fika på väla. det är så mysigt! sedan ikväll ska jag och gullungen klara hitta på något skoj.
hörs när vi hörs.


this is fannyanitaingelsson.










mitt liv.

The Black Eyed Peas.


meet me halfway


i gotta feeling


boom boom pow


cutcutcut.

tog bussen från kvidingen vid tjugo i tre. sedan var jag och fixade till håret hos frisören. hejhej blonda fanny ! höll helt allvarligt talat på att somna där när hon drog och hade sig med håret. och när hon tvättade det. aah , världens skönaste.... ska sova lite nu blev inte värst mycket sömn inatt.



bild tagen från louise

last night.

sitter hos louise nu och vi kollar igenom bilderna som vi tog igår på stoffe när han var helt nerklottrad. vi till och med skrev på hans huvud i håret och allt... hahah. lägger in bilderna när jag har kommit hem. det var kuul igår , vet inte vad klockan var när vi begav oss hemåt. när vi väl hade kommit hem och sagt adjö till lina åt vi mackor inne på louise's rum och snackade om en massa. myspys. vi vaknade vad halv tio av en ringande telefon. sen drog filippa hem och nu har jag och lollo käkat, fotat och kollat på grey's anatomy (:
hörs mera senare idag , då kommer även bilder !


heeeeeeeellu

nu har jag hunnit läsa veckorevyn in i minsta detalj typ :) sedan har jag även ätit. och en sak till ! hunnit bestämma vart vi ska vara i kvidinge. jagg ska vara med sötnosarna louise och filippa och sova hos louise. ska blir riktigt kul , tråkigt att vi inte träffas så ofta ;( men det ska vi ändra på! så ska dra på mig lite finare kläder och packa väskan. kameran åker med , så ni får nog litta bilder imorgon.
och vet ni en sak till? imorgon ska jag klippa topparna och slinga det ljusare, tycker det behövs så mörk som det har blivit nu.

KISSES



mysmys.



hemma från familia.
nu blir det läsa veckorevyn, te, lars winnerbäck musik, tända ljus & myspyskläder.
hörs senare när jag har vilat ett tag.
puss!

onsdag,



nu sticker jag till familia med klara och fikar.

puss!

'

hemma från amanda. och tack för en underbar kväll flickor. hade riktigt skoj! cupcaksen blev precis lika goda som när jag gjorde dom själv , fast ingen av oss orkade äta typ... jo jenny faktiskt haha :) senare när jag skulle hem fick amanda ett ryck så började hon sjunga också använde hon mitt strössel att digga med , så det blev helt mosat haha.
nu känner jag mig som en tjock äcklig rund människa som inte kan gå utan bara rullar runder hela tiden.
nåväl nu väntar sängen och en bra bok sedan slocknar mina ögon skulle jag tro...


blonda är smartast :)

i'm back , baby i'm back.
var ute ett litet tag innan, höll på att dö så kallt det var! ändå var det bara -2 grader. sjuuuukt alltså. annars har detta varit en slappedag för mig. ska hjälpa mamma med maten snart om hon vill då. och sedan går jag till amanda där jenny och sofia även är också ska vi baka cupcakes. dom blev säkert avundsjuka på mig när jag gjorde sist så ville dom ha min hjälp nu. höhö^^




frågan är om dom blir lika goda ? :)

baby.


enda bilden jag hann ta innan kameran dog.

nu har jag äntligen fått på mig lite andra kläder än jamasen. amanda sa att vi skulle baka ikväll istället , så ska se om jag kan pyssla ihop ett CV och sedan leta lite sommarjobb.
men först ska jag leta mig ner till kylskåpet och hitta någonting att äta .

kommer inte någon vart.




ligger fortfarande och tittar på pippi :) får verkligen inte nog av hon haha !
har försökt få tag på amanda ett bra tag och vi skulle ju baka idag... ja får väl se hur det blir med det då. annars kanske någon annan vill offra sin dag och tillbringa den med mig?
ni kan ju smsa mig , 0739625236

puss!

pippi

Gick up för ett tag sedan. kollade lite på the voice och åt maaaaat. sedan såg jag att pippi långstrump gick på teven så kollade jag på det. får aldrig nog av hon, gud vad jag älskade hon när jag var liten. kollade typ alltid på det programmet. bara för det ska jag leta fam ett gammals inspelat avsnitt på VHS och titta. känner mig som när jag var liten nu. hihi :)

godmorgon sverige.



in the happyland.

var hos juhlia ett tag nu ikväll. vi skulle egentligen sett saw 2 men så hade videokalle stängt... så vi traskade till red and blue istället och tittade sedan på filmen honey. somnade i slutet hihi , fast såg den igår också så det gör inget ju. nu planerar jag att lägga mig och sova i min sköna säng. iiih, längtar redan! åh vad jag älskar lov, man kan sova hur mycket man vill :)

godnatt världen.



tänkte bara ge igen mot juhlia.
här ser vi då min söta bästa vän som försöker se sexig ut (:

sege dag.

har suttit här hela morgonen så tar mig i kragen och sticker till kvidinge och träffar oskar, stoffe och lite annat trevligt folk.
pussar!



repris bild.

sönderspelas.








monday.

vaknade av att all snö åkte av från mitt fönster. och sedan kollade jag ut så såg jag tusen ton snö där ute. kollade precis på freedom writer verklighetsbasserad film sjukt bra. handlade typ om såna som blev behandlade efter sin hudfärg. sorgligt ..
och idag vet jag inte vad som händer riktigt. det är lov och har inga läxor att tänka på :) mycket bra! men nu har jag inte mycket mer att säga,
puss!


längtar!



det ska komma en tvåa! gissa om jag blev överlycklig!
blir bättre uppdatering senare.

do it.

hello people.
mår inte speciellt bra idag, vaknade med illamående och huvudvärk ;( det är en klump i mig som inte vill försvinna. var ute i det kalla med tidningen, var ganska svårt att cykla !
i fredagskväll och i gårkväll var det kvidinge. finns inte så mycket att skriva om det, en del tårar , några bråk och mycket skratt. mycket kärlek till er som finns där för en när man behöver er som mest <3
nu ska jag se fram emot ett långt och härligt lov med brudarna.
var även på väla igår, ni får bilder på det senare.

bilder från igår när vi var hos frida innan vi stack till kvidinge :




jag och amanda bytade hår :)

i'm going down.

lång dag i skolan idag och såklart glömde vår svenskalärare säga till oss i onsdags att vi hade fått ledigt på första lektionen. så kunde ju sovit längre..
annars har dagen flötit på i lagom takt och nu är det äntligen looooooov. vad jag har längtat! detta firas med att sticka till renée i kvidinge och ha skoj.
pussar på er blir inlägg imorgon och bilder om jag lyckas ta några :)



my babe <3

svettigapalukt.

har precis varit och tränat så att svetten rann. det var skitjobbigt idag! anteckna, alla :) så nu ska jag duscha mig ren och fin. luktar apa at the moment.
sedan blire att gosa framför teven med en kopp te.


black and white.

baby i'm home!
har fikat lite med mamma och åt ännu en underbar cupcake :)) alltså bara titta ut! det kunde väl varit strålande sol istället för snöoväder... det sägs att den första värmen för i år ska komma i april! tråkigttråkigt. och sen är det ännu tråkigare att snö finns för att alla ska såklart kröna mig och jag kan inte bli arg hahah. börjar bara skratta..
franskaredovisningen gick toppen och likaså provet i samhälle som jag fick MVG i :D wiiiiiho! fatta hur glad jag blev.




goder natter.

nu ska jag lägga mig i min underbara säng och kolla på mamma mia. är helt färdig med läxan :) så duktig jag är va? ja jag vet. snart lov nu också , harregud vad jag längtar!

godnatt damer & herrar.


kiss me.

egentligen är inte konfa om så jättemycket om typ gud, det handlar mer om att man ska prata om hur man ska vara som person. ja haha nått i den stilen så att man dör ju inte av att vara där. gör det för pengarnas skull :)
men nu ska jag göra färdigt läxan och sedan lägga mig under en filt framför en film.

pussar.




ooooooold bild.

kortkort dag.

slutade elva idag för att det är öppet hus ikväll för sexor och sjuor och då skulle inte vi vara med så är redan hemma. ska gör läxa, har franska redovisning imorgon också samhälle prov. igår gjorde jag bort mig riktigt i skolan fast ja tror jag hoppar över att skriva det här haha :D
och en sak till, innan vi skulle gå hem idag skulle såklart killarna kasta mat på oss. fast jag stod upp som tur var och fick ingenting på mig men klara hade fullt av potatis i sitt hår. mysigt.
hörs mer om nån timme, konfan börjar vid fyra så får börja nu.




det jag en gång hade var underbart.

var på utvecklingssamtal nyss. gick lite sisådär, men ska göra mitt bästa för att förbättra mig. så nu ska jag inte prata om det mer.
satt med designen innan ett tag, ville ha lite mera stilrent och ljusa färger än svart. så fick bli denna bilden nu. blev mycket nöjd iallafall.
ska äta lite igen, och sen plugga.
vi hörs när vi hörs,
puss.



the king.

måndag.

för en gångs skull var jag på riktigt bra humör imorse när jag vaknade även om det är måndag. hade ganska kul i skolan, förutom när jag hittade ett äckligt hårstrå i maten och när david och fille fisk la snö innanför min tröja... bajs kallt vare! ni kommer får igen när ni minst anar det :)
har fått mat i magen och redigerat två bilder. ska ge mig på headern, är inte nöjd med den, också är den lite åt höger så att den är inte jämnt med inläggen vilket ser konstigt ut.

pussar.



jag idag.


the best.

min alla hjärtans dag har varit perfekt! den har bestått av
- underbara sms av människor
- cupcakes
- lars winnerbäck!
- träning
- bara varit med mig själv
- finfin present av kära mamma

och vet ni cupcakesen blev perfekt! första gånger jag gjorde dom och allt ju. fick jättefint armband, en ring och ett gulligt choklad hjärta av mamma :) sen har jag fikat med familjen och ätit goda hjärtkakor och sånt mumsigt.
alldeles perfekt! det är såna här dagar som verkligen är bäst, när man bara kan ta dagen som den kommer utan att något ska gå fel.
sängen kallar nu. skola imorgon ju.

pussar söta hjärtegryn.








alla ♥ dag

glad alla hjärtans dag gott folk!
vaknade upp bredvid amanda imorse. efter en lååång och härlig kväll med massa kvidinge folk slocknade ögonen. hade skitkul! tack människor <3
idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. är ganska trött, funderade på att baka eftersom att det är speciell dag idag. och igår var vi i klippan också ju, vi dansade sån afrikansk dans haha :) kul vare. vi åt även baguetter och sjöng och lyssnade på när dom pratade om böner typ.. fast var med mina underbara kompisar så det gjorde ju inget.

PUSS.



nya bilder kommer snart, har inte orkat ta nya.

kioskmongo.

bion vi var och såg igår var jättebra! riktig kärleksfilm om alla hjärtans dag :)
vaknade redan åtta och kunde inte soman om ... så gick upp och åt med mina kära föräldrar. ser riktigt kallt ut ute idag. väntar på att tidningarna ska komma, jag ringde och frågade när så sa dom vid tio över elva! så ska vi iväg med konfan idag till klippan. och vi ska samlas vid kvart i två....
inte roligt.

godmorgon sverige.



bild tagen från google.

tonight.




äntligen fredag!
veckan har gått sjukt snabbt, både bra och dåligt. klara är här nu och snart drar jag på bio och ser denna filmen. perfekt film nu när det är alla hjärtans dag i på söndag. :)

pusspuss.

träningsdax

frida gjorde precis underbart goda pannkakor som vi åt. mums.
nu ska jag snart byta om till träningskläder, är riktigt taggad inför träningen nu! var inte där i tisdags eftersom att jag inte mådde speciellt bra då. men ska bli riktigt skönt att få känna hur svetten rinner av en, då mår man som bäst :)


new in.


beige gullig tröja från lindex




grå/beige thigts från gina tricot


extra veckat i knäna

godnatt

andra avenyn slutade för några minuter sedan. trodde faktiskt jag skulle komma i säng tidigare men nej. såklart inte. fast har sparat tid tills imorgon, vet redan vilka kläder jag ska ha på mig. så duktigt :) annars kan man stå där i evigheter och nästan bli ledsen för att man verkligen inte hittar någonting att ha på sig.

sov gott sötungar, det ska jag.



baby we can do it all night.

tjenispenis.
nyss hemkommen från konfan , var ganska kul idag faktiskt. man fick dekorera sånt ljus också fick man såklart fika (y)
mår mycket bättre idag jämfört med igår. vaknade ett x antal gånger inatt av huvudvärk. så fick ta piller i skolan och dom gjorde susen :)
nu lyssnar jag på underbar musik och äter underbart goda hjärteflingor :)
ska börja med läxan nu sen hörs vi senare.




take my hand.

jag har varit så seg idag så det inte är möjligt. usch , fick en tablett i skolan av skolsystern för att jag hade riktigt ont i huvudet. sedan började värken genast i hela kroppen. direkt när jag kom hem la jag mig på sängen och bara låg där. har nog aldrig haft så ont i huvudet som då ;( mamma gav mig två till tabletter så de har hjälp nu. men hela jag skakade innan ... lite läskigt det där
men nu mår jag liite bättre så har gjort lite läxa och ska snart krypa ner under täcket med en film.

btw , tack alla som sagt grattis till mig idag :)


bara för att jag har namnsdag idag !


lars winnerbäck

tvivel



jag får liksom ingen ordning



kom änglar



jag vill gå hem med dig




BÄTTRE UPPDATERING KOMMER SNART.

jag är sudperduper trött

är jättetrött efter inatt så jag ska sätta igång ett avsnitt andra avenyn och sedan somnar jag nog.
skulle egentligen laddat upp en video från igårkväll men bilden blev så mörk så det sket sig. imorgon är det måndag och det innebär såklart skola ;( vill inte att denna underbara helgen ska ta slut!

GODNATT GULLEPLUTTAR !



bild tagen från juhlias blogg.

helgen var bäst!

igår kom det några fler och det blev verkligen roligare! tack tjejer för en underbar kväll , gör gärna om det många gånger till :)
idag har vi bara haft en slappedag hos juhlia med skräckfilm och sedan imorse var vi i kyrkan. somnade nästan framför filmen så trött jag är.. nu känner jag min som en stor fet tjockis ;(
ska träna bort det snart (y)
och vill bara säga att jag har blåmärken över hela min kropp...






det vara andra där också , fast fick inte bild på dom av någon konstig anledning.

@ juhlia's place.

okej, jag höll inte mitt löfte innan ;(
men nu är jag iallafall hos juhlia och vi ska väl käka och sånt snart.
senare kommer det kanska några fler så ja får vi väl se vad som händer :)
ni får ha en trevlig lördagkväll alla

i somras på köpenhams tivoli med brudarna :)


sheeeenare

fick verkligen min skönhetssömn inatt vill jag säga. har nog aldrig sovit så gott förut, speciellt när man slipper vakna till en jävla klocka (:
ska hoppa in i duschen nu och bli ren och fräsch , sedan ska jag sminka mig. när det är färdigt lägger jag in ännu ett inlägg.. tror jag. sedan vandrar jag upp till juhlia och spenderar dagen/kvällen och natten där med brudarna TAGGATAGGA:) ska bli grymt kul !

hörs snart .

it hurts , it really do.

ååh ! bästa dagen på en vecka är helt klart torsdagar (förutom lördagar) och om man inte har prov som säkert inte alls gick så bra som jag föväntat mig.. får hoppas på det bästa .
och har krängt mat för att min mage bara skreeeeeeek efter mat när jag kom hem. vet ni en dålig ovana jag har? kanske inte ovana men jag kallar det de nu. jag blir alltid skitkissnödig när jag kommit innanför dörren. det är jättejobbigt  för att man ska ju kyta upp skorna också så kan man knappt hålla sig... så ibland springer jag in med jackan och allt.
ska droga ner mig i fysiken nu, ännu ett prov imorgon. *suck*


godnatt sötungar.

nu har jag gjort läxa , höll på att kvävas innan.... kunde inte andas av alla läxorna. de tog upp för mycket syre i luften så att det inte fanns någonting kvar till mig... nej skojade! men nej är verkligen riktigt trött på dom..

orkar inte tänka på det mer, men som rubriken lyder så ska jag ta mig till sängen och se vad det finns på teven.
vill bara släppa allting i huvudet och sen stänga ögonen.
ni får ha en trevlig natt,
sov gott & dröm sött.


jag idag.

kom änglar kom älvor , det börjar bli kallt. gradera sjunker så fort överallt.....
älskar den lätne så grymt mycket! världens finaste text och såklart är det lars winnerbäck som sjunger(:
skolan har gått ganska snabbt idag, och ännu snabbare när jag fick reda på att jag fick mvg på svenska provet! wiiiie vad klad jag blev! sen varre också musik och det älskar jag, spelar gittar och det äger! haha , vet inte varför jag slutade på det innan?
skriver mera sen,

pussar.



detta glider jag runt i today.

det typ snöar ute .

snönsnösnösnösnö , överallt snö! bara helt vitt oxh en massa blött.
vårt klassmöte blev inställt pga. vädret. till och med våran träning blev inställd ¨/ så jag unnade min något extra. använde en av mina julklappar för första gången idag, sån peeling till kroppen som man smörjer in på kroppen i duschen. så nu luktar jag underbart !
har två ynka läxor kvar som måste bli färdiga tills imorgon. franskabajs och en skrivuppgift i svenskan om boken vi läser. (sandor slash ida) den är riktigt bra!



i'm the best.

you have to realise it.

sådär, nu har duktiga jag gjort färdigt alla mina förbaskade läxor. inte ofta det händer :) så ska lägga min snart med boken framför näsan och sen kolla lite på filmen som går , 13 snart 30 , kl 21 tror jag? ;s

längtar som fan till helgen!




glöm dina bekymmer , imorgon kommer nya.

hej söta läsare!
nu har jag precis ätit upp mina två mackor och mitt glas saft. helt vanlig dag i skolan idag , okej var väl lite halvsur fast det är fixat nu. ska städa upp lite bland alla mina grejor och rensa för att min byrå gick isönder för att jag hade alldeles för mycket saker i den. haha, söta pappa har lagat den som tur är.

pussar gullungar, fanny ingelsson.



RSS 2.0