winter wonderland


Några av bilderna jag kirrade igårkväll ute i kylan.

Riktigt kallt ute OCH inne faktiskt. Fick ta på mig min tjocka halsduk och ha den inomhus i skolan också. Mina händer är jämt så kalla, undrar om det är något fel på dom? Jag menar, man stimulerar dom nästan hela tiden. Var hos syv idag med Amanda och vi mailade till ProCivitas. Så nu får vi se hur det blir med den saken också!
Nu blir det läxa, samtidigt som jag ska steka goda pannkakor.

29 november

Hade en riktigt stressig morgon innan jag väl kom iväg till skolan. Men det är tur att det fins fina människor som kan lugna ner en när det behövs. Och det var nog tur att jag skaffade en ny jacka. Det behövs tusen gånger om! Har varit snöstorm här nere i skåne den senaste vecka. Folk säger att denna vintern kommer bli ännu värre än förra. Jag vill ha sommar.. Men all kyla får mig att tänka på julen och det är riktigt mysigt det också! Får jag tid lite senare ikväll tar jag på mig mössa, vantar också följer kameran med ut på en fotorunda i det kalla - tills dess får ni nöja er med mig på bilderna.


Önskar man hade fått användning för dessa snygga glajjorna!

Love the way you lie

Igårkväll stack jag helt spontant iväg på fest. Hade gått och grubblat hela dagen om jag skulle eller inte. Till slut blev mitt svar att jag inte skulle. Men alla andra skulle dit så jag bytte kläder lite snabbt, sprayade på mig parfym och stack iväg. Hade riktigt roligt!
Idag är det söndag och snön ligger fortfarande kvar på marken där ute. Funderar på om jag ska ut och klicka några bilder eller om jag ska ta tummen ur röven och läsa? Är ju också julmarknad i byn idag. Ska man sticka dit i kylan eller stanna hemma? Hm. Dagens i-landsproblem.. En sak vet jag i alla fall, nu blir det en lång skön dusch!
Hoppas ni underbara också mår bra?

Changing would be great

Då har bloggen sett likadan ut i ungerfär tre dagar.. Har lite dåligt samvete för att jag inte kommer in här oftare numera.
Kan köra en kort sammanfattning av veckan. I måndags passade jag på att göra allt annat som jag inte hinner med när jag var ledig. I tisdags åkte jag med skolan till klippan efter det tog jag och brudarna en mysig fika i ängelholm. Onsdagen spenderades i malmö på mässa, nu har man lite planer inför framtiden! Både torsdag och fredag var jag i skolan som vanligt. Minst sagt var detta en skön och lugn vecka som verkligen behövdes.
Och nu har vintern kommit! Jag tog en sväng på väla igår och skaffade en ny snygg jacka från Carlings.
Idag har jag varit på både ProCivitas och Campeon. Lutar mest åt procce. Men ska dit med Amanda snart och se hur dom har det en helt vanlig skoldag också så man får prova på det.
Nu blir det film och en kopp te!


Photo, me a couple of days ago.


Photo, vue from my window.


Skönheter

Hittade ett par skitsnygga boots som är designade av Kenza. Svarta med läder, ca 12,5 cm höga. Funderar på att köpa dom. Då lär jag bli runt 186 cm lång... Men vafan det är snyggt att vara lång!
vad tycker ni om långa människor som använder klackarskor?


monday night

Tackar så hemkt mycket för en ledig dag idag. Det behövdes till nästan ingenting men endå till allting. Ni fattar? Nej men har vilat upp mig, inte för att det kanske behövdes men härligt är det i alla fall.
Imorgon efter att vi har varit i klippan åker jag och brudsen till fina ängelholm och tar en fika. Kikar lite i affärer också kanske? Fast jag måste verkligen lägga undan pengar om jag ska köpa iPhone 4 någon gång....
Nu blir det film och en stor kopp te.
Godkväll!


Bild, fina Juhlia

Favvo


faishontoast

Monday I'm in love

Studiedag idag och fått en del gjort. Vaknade vid nio och joggade en runda. Hade motvind hela vägen.. När jag kom hem kändes det som att jag var svimfärdig? De senaste timmarna har pluggat. Tänkte vara gullig och laga pizza idag till familjen. Inte så ofta det händer men någon gång får man faktiskt ställa upp!
Imorgon tar vi bussen till klippan och besöker ännu några fler gymasium. Ser verkligen fram emot hösten nu!
Många plus för att det är långhelg, ledig från skolan på onsdag också då vi sticker till malmö på mässa om vidareutbildningar.
Hur har ni det idag?


Ögonlocken stängs tidigt ikväll

Denna dagen har varit perfekt. Jag har legat på mitt arsle hela dagen i sängen och degat till 100000 %. Utanför har det varit alldeles vitt och jag har börjat få en känsla av att julen närmar sig. Så är det faktisk också. Hmmm, allt jag skulle vilja ha av tomten i år är en snygg iPhone 4. Inte helt fel va?
Har nyss ätit god middag med familjen och tänkte snart ladda upp med film och te. Mysfaktorn är väldans hög idag tycker jag.
Om fyra veckor och 6 dagar är det julafton, tro det eller ej men så ligger det till. Det är satans vad tiden ska rinna på numera. Man tycket alltid att tiden gick så sakta för några år sedan...


Photo, summer 2010. Gult nagellack attans vad snyggt!

Löparskor here i come

Nu är vintern här på riktigt. Jag har insett det pga. snön som kom idag. Får acceptera det nu. I mitt huvud tänker jag bara på att det egentligen är sommar utanför, det är vad jag vill ha. Livet är inte rättvist sådet så. Jag hänger inte läpp för det. Ska ut i joggingspåret med mössa och vantar ett tag snart.

Med andra ord så har jag verkligen fastnat för att skriva. Det är så riktigt kul och man får inspiration om man verkligen är på hugget. Imorse skrev jag för första gången en krönika. Den handlade om kläder som både har nackdelar och fördelar.

Ikväll ska jag träffa mina underbaringar och spendera kvällen med onyttigheter och några bra filmer. Allt man vill göra i snökaoset är att bädda ner sig under en filt med sina nära och kära.


News from Nelly.com


Me Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM


Me Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM


Let me live, love and laugh

Längesedan jag var här nu. Skolan tar nästan upp all tid som finns. På kvällen när man är klar med allt är man död och stupar i sängen tidigt...
Slutade tidigt idag och följde med mamma till landskrona för att köpa en hylla. Så har jag läst lite ur Ondskan nu och snart ska jag släcka ljusen och göra mig redo för att vakna upp fär en ny härlig dag.
Måste påminna er om att jag har haft bloggen i exakt ett år på fredag! Trodde aldrig någonsin att jag skulle ha bloggen så länge. ;)
Vintern har verkligen kommit, känns som 10 minus när man tar cykeln till skolan om morgnarna. Bäst att vänja sig nu, har några månader framför mig. Stort plus att jag införskaffade mig en ny jacka som passar bra i kylan!




15 november

Hej där!
Ny vecka och massa nya läxor. Kan nästan simma runt i dom så mycket som det är. Nåväl, har i alla fall haft en lung dag i skolan och det har flötit på snabbt. Vi var och lyssnade på en tjej som kommer ifrån malmö, vars mormor kommer ifrån Ukraina och hade en kämpig uppväxt. Denna tjejen lärde ut teater så det var ungefär som en teater om hennes mormors barndom och hur hon växte uppp i Ukraina. Jag kan säga att man blev ganska förvånad när man i slutet fick reda på att alla dessa hemska saker gällde hennes egen mormor... Jag är riktigt glad att jag bor i Sverige och har det jättebra jämnfört med hon.


Fars dag

Hej där!
Är riktigt seg idag men det brukar söndagar också vara. Ska inte göra många knop idag... Försöka läsa ett tag och ikväll blir det träning.
Igår var vi i helsingborg och åt på Haket. Var så jäkla mycket folk och ett riktigt kaos. Man hann knappt äta upp salladen och vitlöksbrödet innan dom tog tallrikarna och serverade varmrätten... Men maten var i alla fall god och det var trevligt sällskap! När vi kom hem satt vi igång en film och jag somnade på dirr.
Fars dag idag så jag och Frida vaktade upp pappa med några presenter. Ska upp och köpa lite ingredienser tills tårtan ikväll nu.
Puss!


Never alone, always alone




Nu är jag klar och riktigt hungrig. Så ska smyga mig ner i köket och ta en liten macka. Snart drar vi ut och äter för att mami fyller år. Mysigt!
Var duktig och fick mig en runda i joggingspåret innan idag. När man väl gör det får man en riktigt härlig kick i sig så känns allt helt underbart.
Trevlig lördagkväll!

Utkast: Nov. 12, 2010

Har
Inte mycket att skriva här känns det som... Var på studiebesök på gymnasieskolor i stan idag. Jag besökte Rönnowska och Olympia, dock gick jag fel på Olympia så ska in där en gång till med mamma och pappa då jag förhoppningsvis kommer på rätt linje. Men för min det blir det antagligen samhälle i helsingborg till hösten. Kan vara bra att ha den delen utredd.

Blev en kväll på väla igår och jag införskaffade mig en skitsnygg skinnjacka med foder. ENDAST 420 :- , klå det! Visar den snart...

Nu traskar jag hem till Juhlia där jag träffar tjejerna och har en mysig fredagkväll.
Peace

10 novmeber 2010

Hemma från skolan!
Ska snart ut i joggingspåret ett tag. Så jäkla kallt ute nu. Fingrarna fruser till is om man inte använder vantar, och använder man inte mössa får man ont i öronen. Men det är ju snart vinter. Och snart julafton. Hihi mysigt.....
Ikväll är det grey's. Aaaaaaah längtar.




8 november 2010

Precis ätit ris med biffar och dundergod sås. Åt alltid det när vi var små och var så längesedan vi käkade det så det passade perfekt idag!
Skolan idag har varit helt som vanlig. Prov om först världskriget. Men annars en ganska lugn vecka.
6 veckor kvar tills jullovet.. Hm, inte lång tid om man tänker efter? Min fina vän Juhlia sticker till Thailand den 16:e december och jag kan inget annat än att vara avundsjuk på henne! Nåja, har skickat hon att leta efter ett par snygga converse så vi får se vad resultatet blir.
Nu ska jag snart krypa ner och läsa Ondskan.
Godkväll

(funkar tydligen inte att ladda upp bilder, så ni får nöja er med detta idag!)

Dead end

Känns som att jag har legat på topp med träningen idag. Joggade i förmiddags en runda i skogen och för en stund sedan kom jag hem från en pass på friskis. Riktigt härligt. Kommer nog sova gott inatt. Utvilad till skolan, riktigt bra. Detta lovet har varit riktigt bra. Har legat på sofflocket och tagit det lungt. Det behövdes verkligen!
Nu ska jag tända doftljus och krypa ner under täcket. Titta på Wild Child och mysa med en kopp te.
Hörs imorgon!


Kling-Montazami-Fahrman-Blick


++++

Let me love you

Morsningkorsning!
Sov riktigt skönt inatt, kom hem vid halv två och trillade ner i sängen på dirr. Tog en lång sovmorgon, nu när jag är ledig från kvällsposten. Funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sedan fixa till mig lite...
Ikväll blir det biomys. Due date. Såg trailern för några dagar sedan, verkar vara grymt rolig!


Gröningen by me

Haircut



Okej fick inte till någon bra bild på hur det ser ut. Men hon klippte nog 7 cm.. Fast ganska skönt utan det där långa slitna håret.
Fick 2 h sömn imorse så ska sätta igång en film och se vart det leder.
Ikväll blir det kvidinge!

Underbart

Så jäkla stark kille med så himla mycket kärlek och inspiration. Ryser när jag hör hur han pratar om hur underbart hans liv kan vara utan ben och armar..


Söta Amanda

Hejsansvejsan. Befinner mig just nu hos Juhlia med snyggisarna. Vi tänkte nörda frmför datorn hela natten. Om jag nu klarar av det hihi. Men har laddat upp med energidricka och choklad. Var och tränade innan så... Har nog med fulingar i ansiktet, men vad gör man inte för att unna sig lite?
Imorgon är det sista dagen på lovet. Sedan helg också. Men har inte gjort alls mycket, och det är jag glad över. För att jag behövde verkligen vila ut mig för att ta nya tag i skolan och köra in i det sista dessa 6 veckor som det är kvar tills jul.


4 novmeber 2010

Urdålig uppdatering idag. Men har inte gjort ett skit. Varit hemma, knappt sattit en fot utanför huset. Sovit alldeles för länge. Städat. Tittat på filmer.
Snart blir det träning och ikväll träffar jag flickorna!

Imorgon ryker håret

Hemmakväll.

Blev en dag på väla med mamma, frida och filip. Mysigt. Hittade äntligen en levis tisha som dessutom var på rea. Köpte träningsskor och byxor. Också fortsättningen på Elsas mode. Önskar jag hade kunnat lägga mig och bara börja läsa i den nu men håller på att läsa ondskan i skolan så det får bli när den är utläst. Sist men inte minst tog vi en fika. Chailatte....
Ikväll stannar jag hemma och tittar på Grey's som man aldrig missar!


Nytt från Nelly.com

Eftersom att det var något fel på blogg.se innan, får ni dagens nu! Ny grå kofta och mobilväska från Nelly.


You're my everything

Precis tittat färdigt på Cougar Town. Trevligt program det där.

Frida fick ett sms innan att vi kan hämta ut kläderna på posten imorgon. YESYESYES. Så det blir mer än perfekt att inviga den snygga koftan på väla imorgon då jag ska fika med mamma och Frida på väla. Ska även köpa Elsas värld och en bh på Cubus som man liksom klistrar fast. Den finns på Nelly.com också, men den är 100 kronor billigare i affär så när jag endå är där kan jag se vad jag hittar.

Ögonen blir bara tröttare och tröttare. Ska släcka teven och datorn och falla in i min värld. Godnatt

2 november 2010

Tog halvtio bussen till Renée igår kväll och sov där. Vi sov bort halva dagen och jag kom innanför dörren här hemma runt tre. Har myst framför teven med ljus och filtar.

Har ni märkt att det verkligen är höst? Löven har fallit, det är inte grönt ute längre utan brunt/orange. Blir becksvart ute redan klockan fem.... Sanningen svider.

Mitt högra öga mår inte bra. Det har blivit alldeles tjock och rött. Också gör det jätteont när man blinkar. Om jag inte är helt fel ute tror jag det kallas att man har fått "knast" i ögat.

Snart byter jag om till träningskläder. Stannar sedan hemma resten av kvällen. Tisdag är en av två väldigt bra tevekvällar. MUMS


Hemklickat!

Custo Knit Long Cardigan SEK 249, Vila - NELLY.COM 2118 Fashion Bag SEK 149, Purple - NELLY.COM

Bägge från Nelly.se trillar förhoppningsvis ner i brevlådan imorgon. Visar bilder då!

I'd rather feel pain than nothing at all.

Precis sörplat i mig smaskig smoothie. Mumma. Gick en runda upp i skogen innan och mådde allmänt bra. Så jäkla skönt att komma ut i friheten och röra på sig lite.
Jag hade en hemsk mardröm inatt om att mitt hår var riktigt kort. Ska ju klippa mig på fredag och jag är så rädd att det ska bli alldeles för kort... Är ett år sedan jag klippte mig sist. Kan inte fatta det faktiskt. Så klipper jag inte mig snart dör håret, rent ut sagt.


pw



Nu blir det en lång powerwalk. Hörs senare!

RSS 2.0