NYÅR!

Sålde kvällsposten innan i den kalla luften. Det var 8- grader. Kan ni tänka er ÅTTA MINUS GRADER! Svinkallt ju. Men jag överlevde.
Nu kommer juhlia strax så ska vi göra v oss. Sedan upp på oj och handla lite inför kvällens bravader. Sen tar vi bussen till kvidinge och lever livet! Haha, men gud vad kul vi ska ha! Och mysigt också. Laga mat, snacka, fira nyår, kolla på en massa raketer vid tolvslaget :)
Gott nytt år alla söta (:
Ni får bilder imorgon från kvällen.

Pussar / f.

time for sängen.

Tittar på a cinderella story på trean nu. Sett den många gånger innan men den är förtfarande lika bra som när jag såg den för första gången. Och chad michael murray är fortfarande lika sexig. Hihi ^^
Ska spela rat and run sen, ett beroendeframkallande spel jag har på min iPod. Vart jag än har med mig iPoden sätter jag igång spelet och börjar spela. Man är en liten mus som åker på en motorcykel som ska hoppa på olika nivåer. Superduperkul!

Pussar & godnatt.


året som varit..

Här kommer en lista på allmänna saker som hänt under året:

- sista året som slutar på ensiffrigt tal
- anna anka började babbla i teven...
- barack obama blev president
- spikmattan upptäcks
- ullared går på teven och blir succé
- michael jackson dör
- svininfluensan blir väldigt stort och man ska ta vaccin
- kronprinsessan förlovar sig
- twilight böckerna som sedan blev till film
- män som hatar kvinnor
- saab läggs ner





Här kommer en lista på saker som jag har varit med om:

- skapat blogg
- varit kär
- bråkat
- skapat nya kontakter
- blivit nöjd över mina första betyg
- fyllt 14
- sett miss li live
- varit på ven med bästa!
- haft ett underbart sommarlov fyllt med kärlek och vänskap





min kvällsmat.






jepp sitter här och äter detta nu. kände inte för att ta någon varm mat så detta får bli min middag/kvällsmat. Sen vid åtta börjar victoria's secrets show, aldrig sett det innan så ska bli spännande att se vad det är. Säker såna spinkiga söta modeller som går catwalk eller nått i den stilen. Såg på reklamen att hon brunhåriga korta tjejen som är med i gossip girl skulle vara med. Eller det ser iallafall ut som hon, enligt mig.
Hörs mer sen.

Pussar / f.

hejsansvejsan

Sitter här under en varm och skön filt och värmer mig hos juhlia. Vi har precis ätit nudlar som var namnam! Vi är några fler personer till imorgon wiiie vad kul det ska bli. Första gången utan vuxna som ser till att man går och lägger sig efter 12 snåret. Okej kanske överdrev lite där men så är det ju. Tråkigt att vissa inte fick vara med, och istället fira med sina föräldrar. Pappa sa att jag kunde följa med dom till ett par som vi känner och om jag har tråkigt så kunde vi sitta och berätta gamla historier för varandra. Haha, gulligt. Bra försök men du lyckades tyvärr inte.
Ska se om jag kan spela lite gh5 med juhlia nu. Åker bara ut hela tiden ju höhö.

Pussar / f.




hittade en halft bra bild från i somras, där var man brun ^^

nyduschad & ren



nu ska jag gå till juhlia, får se vad vi hittar på today (:

091230

Har suttit här nu hela morgonen, får väl ta mig i kragen och göra något snart. Man får verkligen ont i huvudet av att sitta här i timmar.. Kanske ska sitta mindre vid datan? Nej skulle nog inte klara det. Bloggen gör så att man fastnar här, men det är inget dåligt för att det är kul att blogga :)
Nyår imorgon. Ska bli superkul, tänk att man gör så stor grej av att året tar slut och att man inleder ett nytt med raketer. Vart man än är imorgon hör man eller ser hur raketerna exploderar och blir till fina färger. Det dåliga är att det blir så jäkla många olyckor på nyår. Synd att det kan hända så mycket bara för skojs skull. Jag berättade igår om att vi gör ett engelska arbete och det handlar om nationaldagen i USA, den 4 juli. Då skjuter man riktigt mycket raketer där och äter god mat. Om man jämför med nyår här i sverige var det ingenting jämfört med 4 juli i USA.

Pussar / f.




TOFFING.


natti.

Nu har jag läst cirka 20 sidor i boken och den är hur bra som helst! Den handlar en kille och en tjej som träffades på ett plan till new york och föll för varandra direkt. Redan efter en vecka friade han till henne, nu reagerar deras vänner konstigt på dom. Längre har jag inte kommit.
Ska lägga mig snart och kolla om det finns något bra på teven. Brukar bara vara massa pangpang vid denna tiden men annars sätter jag igång en film och somnar till den.
Imorgon kanske jag och juhlia sticker till kvidinge, vi ska träffa renée och fixa maten tills på torsdag. Vi ska laga mat hos henne och sen ut och träffa några tror jag. Sedan på fredag har jag tagit ledigt från kvällan, rikigt skönt! Slippa gå upp vid halv tio och ut i det tråkiga vädret.

Pussar / f.

boken väntar..

Nu har juhlia och klara gått hem. Här är dödsvarmt inne! Hade tänt ljus innan och elementet var ganska högt så nu vädrar jag med heltöppet fönster ^^
Ska sätta igång en kopp te och öppna min kära bok. Måste verkligen läsa, saknar det. Tror jag har börjat komma in i att läsa lite nu, men läser fortfarnade lika sakta hihi.
Det är folk som skjuter raketer och smäller smällare här vid mig. Man hör hur det smäller 24/7. Istället för att man gör som nästan alla och använder de på nyårsafton. Jag brukar inte bry mig så värst mycket om att skjuta och slösa pengar på det, ser hellre när andra låter sina pengar gå upp i rök (:

Pussar / f.


många plus för jamas (:

engelska arbete = klart

Sådär, nu har vi varit duktiga och gjort vårt engelska-arbete på typ två timmar :) Vi skrev om nationaldagen i USA, det fanns inte alls mycket fakta tyckte jag menmen. Dom som redan har redovisat hade inte mycket mer fakta. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och umgås med familjen eller nått. Kanske sätter igång Kenny Starfighter, fick den av kvällsposten i julklapp. Yeey, så snälla ni är! Haha, vad vet jag känns som en barnfilm, men jag har börjat gilla såna filmer som man tittade på som liten nu. Typ Kalle Anka, Musse Pigg, Pelle Svanslös och många fler.
Märkte nu att jag satt strumpebyxorna bakochfram höhö...

Pussar /f.


kladdade lite på handen innan,,


söte <3

091229

Går fortfarnade runt i jamas och juhlia är påväg hit nu. Och det ser ut som ett bombnedslag här inne just nu. Så hon får hjälpa mig att städa hihi.
Idag ska vi nog jobba på vårt engelska arbete.. Usch, pallar egentligen inte ;( Men lika bra att få det gjort nu även om det är lova. Ska nämligen redovisa den dagen vi börjar efter lovet. Annars blir det väl mest slapp idag. Ska försöka få tag på klara också så att hon slipper minsann inte undan!
Och på nyår blir det väl att sticka till kvidinge och ha kul i think :) Träffa folk, skratta och fira nyår!

Pussar / f.



one tree hill

Vaknade för en stund sedan. Det var riktigt skönt att få sova ut inatt, somnade vid tolv och sov som en stock hela natten fram tills halv elva snåret. Nu har jag precis ätit frukost, blev väldigt pigg av den sura apelsinjuicen. Kollar på one tree hill på datan. Det är sån arabisk text eller något som jag inte hittar vart man tar bort det. Himla störigt! Hemisidan till tvserier, filmer hittar ni här.

Pussar / f.




tröööööööööööööööööööööööött.

Vet att det inte har blivit så många och bra inlägg på sistonde menmen. Det är lov nu och då ska man ha roligt, umgås med sina vänner och inte sitta här och mögla. Förlåt om jag låter sur, men är bara väldigt trött just nu.
Sov hos klara inatt med juhlia. Vi hade väldigt skoj. Har nog inte haft så roligt med er på läänge. Var uppe till typ halv fyra, jag och juhlia delade på en uppfällbar säng som knakade så in i helvete, vi nördade oss i rat on the run, skrattade riktigt mycket.
Sen vid halv elva idag vaknade vi. Gick upp käkade fixade oss, tog tåget in till helsingborg. Gick även där på rea, det enda jag hittade var en kofta som faktiskt var på rea men kände att jag inte behövde den och orkade inte slösa pengar mer. Vi gick faktiskt rätt så mycket idag, vi gick även bort till söder till bion och köpte biljetter till new moon. Sen gick vi i helsingborg några timmar, riktigt mysigt vill jag säga. Tjock vinterjacka, stor halsduk och tummevantar gör allting så mycket mysigare! Vi åt på grafitti , jag och juhlia bjöd faktiskt klara på både bio och mat för att detta var hennes födelsedags-present. Egentligen skulle vi gjort detta för några veckor sedan men då blev allting helt misslyckat, så jag tyckte att det var bra att vi väntade tills idag så att allting blev helt perfekt (:
Nu är jag helt trött och helt slut och helt slut som artist som pappa brukar säga, men ska äta lite nu och sen blir det att nanna för att det behöver jag verkligen.

Pussar / f.




sommarben ^^

outfit.




dusch, here i come!

Nu har jag äntligen sålt färdigt kvällsposten för denna veckan. Kan ni tänka er fyra dagar på raken? Men det kommer ju att vankas pengar vill jag säga (:
Var hos klara igårkväll, kollade film. Pojen i randig pyjamas den var lika hemsk i går som för några veckor sedan. Usch andra världkriget när hitler var ute efter judarna.. Jag tycker att det var rikigtriktigt orättvist. Han tog ifrån dom deras familjer, jobb, kläder, pengar, hem. Också får dom arbeta ihjäl sig. "Var inte rädda, det är bara en dusch" som dom sa. Nejnejnejnej, nu ska man iallafall vara glad att man lever nu och inte då.
Jag och klara ska till väla på mellandagsrea today. Så ska hoppa in i duschen och bli ren och fräsch så hörs vi mer när jag är färdig.

Pussar / f.




saknar sommaren ;(

mot klaris

Nu ska jag träffa mina babes. Vi ska käka och kolla på film, pojken i randig pyjamas. Har sett den innan men den är värd att se igen, den var djävulskt bra!
Kameran åker med.

Pussar / f.




091226

Var ute en härligt lång runda innan. Miio tog jag med och hon vägrade nästan att gå så man fick dra henne efter sig.
Nu ligger hon här så snällt och tittar när jag äter, hihi.
Vi hade typ bara en massa julmat i kylen och det är jag trött på nu så jag fick ta lite av varje; wok, tortillabröd, tacoköttfärs och någon stark sås. Men allt blandas ju i magen, inte sant? Så egentligen skulle man kunna äta glass och potatis. Men kanske inte så gott. Hahah jag vet inte, kanske skulle prova det.?

Pussar / f.




huvudvärk...

Vaknade bredvid renée innan, och inte världens roligaste att vakna med huvudvärk. Det förstör hela dagen och det är ju lördag idag. Bästa dagen på veckan, även om man kanske inte gör något speciellt på lördagar tycker jag ändån att de är bäst :)
Tog bussen hem vid nio... Och vi var uppe typ halva natten så det var ganska jobbigt att gå ut i blåsten så tidigt på morgonen. Och sen när jag hade kommit hem skulle jag ut med tidingen. Och gissa om min cykel välte idag igen? Ja ni som gissar på att den inte välte har fel. Så när cyklen hade vält, trillade mitt block också ut på den blöta marken, då kom den en sötsöt kille och bara tar upp mit block och lägger det i min korg. Så sa jag bara "ja du kan lägga det där",, shit! Jag skulle sagt typ tack så mycket men nej det gjorde jag ju inte!;( Nu ska jag inte besvära er with my troubles.
Ska nog nanna lite nu, är riktigt trött..

Kisses / f.


det ska föreställa snö,,


nanna med renée ;)

Nu sitter jag hos renée så jobbig som hon är. Hahah nej skojade världens bästa.. efter mig då ;D
Vi vet faktiskt inte vad som händer ikväll. Men någonting ska vi absolut göra, så det så! Ska bara vänta på att hon har ätit sen drar vi ut. Sen sover jag här. Och tar den tråktråkiga bussen hem vid nio tiden för att jag ska ju sälja kvällsposten. *suck*

Pussar / f.



mot amanda .

Nu ska jag byta om och sedan sticker jag ut i detta tråkiga vädret och beger mig till amanda. Men först cyklar jag till juhlia, får ju inte glömma min julklapp haha. Ska ta med mig lite klädre till hon för att hon och klara ska nog till ekebo ikväll. Och jag vill inte dit för att där är sjukt tråkigt numera. Det var bara roligt typ dom två första gångerna och nu har jag varit där kanske åtta gånger så känns bara som att man slösar pengar på det ju ;s . Amanda orkar ju inte lära sig själv om sin ipod så kungen får ju hjälpa hon. Haha nej skojade. Men bloggar mer när jag har kommit hem.

Pussar / f.


detta fick jag av tomten :


T700, och nu har jag två nummer i två månader framåt det gamla 0709787849
och det nya 0739625236 jag har comviq ringer gratis till alla tele2 och comviq + 3000 gratissms :)
från mamma & pappa


peeling & body butter från mamma & pappa


ipod hörlurar från bror


finfina underkläder från syster


humanity armand från mamma & pappa


ring från klara babe <3

ska få min julklapp av juhlia idag också, men tack för allting det var jättefina saker ;D

god jul sötnosar

Nu har nyss kalle anka börjat och våra gäster kommer nog strax.
Ha en riktigt underbar ju för att det ska jag ha.
God jul på er alla!




julafton ;))

VÄRLDENS BÄSTA DAG PÅ HELA ÅRET!

Ni anar inte hur mycket jag har hunnit med denna morgon. Först väckte mamma mig vid halv nio och sa att tidningarna hade kommit. Så då gick jag upp käkade och sen vid kvart över nio stack jag ut med den. Och det var rysligt kallt med bara converse. Tror inte jag har gått ut med den så tidingt någon gång faktiskt. Gick väldigt bara tt sälja fick julklapp av en kund. En hundring + en gullig chokladtomte, yääy. Sen så fick jag även drick av en massa andra.
Vid elva åkte jag upp till kyrkan och gick på gusdtjänst. Det var någon håkan som sjöng. Riktigt duktig måste jag säga . Fick även min julklapp av klara och jag gav hennes till hon. Men juhlia glömde att ta med sig sina ;( Kanske går på den som är 00:00 ikv också. Men får se , vill liksom inte gå upp där helt själv...
Nu ska jag fixa mig sen vid tre kommer kusinerna som vi ska fira jul tillsammans med :)

Pussar / f.


film-maraton

Nu slutade nyss love actually och härefter börjar ett päron till farsa. Så blir att kolla på den också, ska vara uppe läääänge så somnar man lättare. Känns som att jag bara har glott på filmer idag först sån disney film tecknad och sen love actually och nu ett päron till farsa hihi.
Och justja, fixade till naglarna så nu är dom finfina i den svarta färgen.
Tanken slog mig att jag alltid ser så jäkla vit ut i min cam när jag fotar, iaf när jag inte har smink. Och så blir det inte när jag fotar med min kamera ;s konstigt.

Pussar / f.




JAG ÄLSKAR JULETIDER.

Nu har jag läst måste komma in i att läsa , så att läser så fort jag får tid. Och boken jag läser är riktigt bra, en sån romantsik och sorglig historia.
Filmen love actually började nyss så tittar på den och mumsar på lussekatter och driker te. Det går så många bra filmer nu i jul. Det gör det aldrig annars, jag tycker att det borde gå såhär många filmer året runt.
Har egentligen inte så mycket att skriva om mer än att jag vill att det ska vara morgon nu!

Pussar / f.



en natt kvar!

Nu har jag precis ätit tacos, mums!
Stannade hos klara efter att vi åkt pulka. Vi typ kollade på musse pigg och halvsov. Eller ja jag somnade några gånger och sen tog hon min mobil och skickade en massa sms som inte är sanna. Så om ni har fått något konstigt sms av mig så är det inte sant.
Nu ska jag hjälpa mamma med att slå in de sista julklapparna och lägga de under granen. Ska se om jag kan titta om där finns några till mig och kanske lista ut vad de innehåller hihi, jag är busig:)

Pussar / f.


Här kommer bilder från igår och idag:









lille julafton

Provade nyss kläderna som jag ska ha på mig imorgon och på nyår. Det blev jättefint. Men det är bara det att vi eller jag vet inte vad som händer på nyår. Och det är ju snart. Det skulle verkligen vara tråkigt om det inte fanns någonting att hitta på. Kanske någon som vet? Please help us....

Nu ska jag till klara. Tog på mig tjocka kläder så att jag inte fryser för att vi ska åka pulka nu innan all snö smälter bort ;( Det är plusgrader ute nu ju.. Så tråkigt! Kameran åker med. Har äntligen laddat den!

Pussar / f.



old pic på brudarna <3

sleeptime

Nu var det dag att sova igen. Och denna gången i min egen härliga säng. Borta bra, men hemma bäst. Jepp det stämmer.
Och nej juhlia ville inte vara snäller idag och lägga över de förbaskade korten på sin data så antagligen får ni se dom imorrn.
Bilden jag la in i förra inlägget blev jag mycket nöjd med. Och det stämmer verkligen också. Tack för alla ni som finns där för en om man behöver er <3

Pussar & godnatt.

true friendship.


miss li och lars winnerbäck är för jävla bra!





och även en låt dom har gjort tillsammans,

Om Du Lämnade Mig Nu :
Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

1 dag kvar!

Kan knappt vänta nu! Julafton i övermorgon. Wiiiihoooo!

Förövrigt mår jag riktigt bra just nu. Jag tror att det är musiken som gaskar upp mig, man vill bara sjunga men. Faktiskt så gör jag det haha.
Funderar på att ta bort det gamla nagellack, och ta på nytt fräscht svart. När jag tog på mitt svarta som jag har nu pallade jag inte ta bort det röda som jag har under så att man ser det rätt så myyyyycket nu haha.

Försöker övertala juhlia att hon ska lägga in de förbannade fotona som vi tog innan idag på sin data, men nej nu gick hon i i duschen. Gaaaah, det blir ju tråkigt att läsa utan bilder. Tycker inte ni det? Jag tycker iaf det. Ni kan få en annan gullig bild som jag redigerade innan. Det är iallafall en julstämpel på den :)

Pussar / f.





rensa tankarna...

Nu har jag kommit hem från juhlia, fotona som vi tog innan får ni sen eftersom att min kamera har inget batteri och jag seriöst glömmer hela tiden att sätta den på laddning.
Nu ska jag ut i den härliga snön och rensa mina tankar. Känns verkligen som att jag behöver en stund för mig själv att bara kunna släppa allt runt omking en, och bara tänka på något annat. Hoppas jag mår bättre när jag kommer tillbaka.

Pussar / f.


tråktråk..

Jag och juhlia har bajstråkigt och vi vet absolut inte vad vi ska hitta på idag.
Vi bara sitter här och nördar framför våra datorer höhö.
Snälla kom och rädda oss så är ni söta?
snällasnällasnällasnälla.




godmorgon sötnosar.

Nu har vi varit vakna ett tag och käkat frukost. Renée sov liksom här i smyg, vi sa inget till juhlias föräldrar om det. Hihi vi är busiga (A) Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Och det är ju dagan före dagen före dopparedagen. Wiiie, tänk att efter inatt och nästa natt är det julafton. Gaaah, vad jag längtar! Ska blir riktigt mysigt och hoppas att tomten kommer också:)

Pussar / f.

Här kommer några söta foton på oss :







orka detta då ;(

Hemma hos juhlia bästavän med renée nu. Vi har satt igång jalla jalla och sitter å snackar om typ allt möjligt. Jag ska sova här och kanske renée.

Var på väla exakt heeeeeeeela dagen. Första fickade jag med pappa mamma och frida och sen mötte jag upp juhlia klara och renée där. Vi gick med klara till tandläkaren innan vår dag på väla började. Det är där som jag ska ta på min tandställning. Riktigt lyxigt och modernt var det där. Ni skulle bara sett! Asså väggarna var typ av glas, och toaletten var sån finfin.
På väla hittade jag äntligen mina kläder tills jul och nyår. La in bilderna i det förra inlägget.


Orkar fan inte med detta mera....




<3

nya kläder.



dessa skönheter tillhör mig nu :)



tröja tills jul/nyår



strumpebyxor från gina



underbart armband ;b

nu sticker jag till väla.



hör mer ikv när jag har kommit hem

Anna anka.

Nu känner jag mig som en ny människa. Var och tränade för ett tag sedan.
Sen åt jag.
Sen duschade jag.
Och nu sitter jag och tittar på anna anka och alla hen jäkla åsikter. Fattar egentligen inte varflr jag tittar på hon när hon endån är så himla jobbig. Hon är verkligen en människa som sticker ut i mängden. Hon gör som hon vill och tänker inte på någon annan. Jag tror att hon har skiljt sig från paul anka. Men dom var väl bara gifta i ca. ett år? Anna är skånsk höhö.

pussar / f.



kläder tills julafton?

Letar som en dåre efter kläder till jul/nyår på internet efter kläder. Jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig och det är på torsdag! Aaaaah, får leta imorgon på väla. Och jag vet heller inte vad jag ska hitta på på nyår. Kanske någon som kan komma med förslag? Får panik, man ska  ju ha kul på nyår och inte bara typ kolla film hos någon. Man ska festa! Haha, det låter roligare.

pussar / f.




kollade lite på denna men vet inte har inte provar den eller något
men kan göra det imorgon, måste fan hitta något nu!


fjärde advent.

Nyss vatt på oj och handlade, jag är snäller. (a)
Vill hitta på något, men orkar inte fråga en massa folk. Så ja det får väl vara. Men imorgon blir det ialla fall väla för hela slanten. Och jag ska fråga om jag får mina månadspengar imorrn så kan jag handla mina skor. Så jäkla glad att jag äntligen hittat de perfekta. Och ja, jag kommer att bli lång men jag ska försöka inte bry mig om det. Så får ni ju klaga om ni vill, men om jag tycker är fint så ska jag ha det så. Så fina att ha ett par höga strumpor till boots, i lovelove it.
Ska gör färdigt mina lovikka vantar idag också. Både göra dom mindre och sen när dom har torkat efter det så ska jag sy på gran i färgerna lila och svart i kryss så blir dom finfina.

Pussar / f.




mina söta gris-strumpor :)





musthave.



blir att köpa dessa istället så får jag lämna tillbaka dom andra fula.
redigerade bilden så att man ser dom bättre, RIKTIGT FINA!

beslutsångest.

Sitter här och väntar på att tidningarna ska komma. Pappa sa något om att det var snökaos i sydvästra sverige. Och det är ju där jag bor. Men ja, tänk om dom har krockat? Haha, då slipper jag dela ut idag. Nej det tror jag inte, men man kan alltid hoppas.
Nu har jag beslutsångest om jag ska behålla skorna som jag köpte igår eller lämna tillbaks dom och köpa ett par finare från dinsko. Tror nog jag lämnar dom, är inte helt nöjd. Och det ska man vara om man köpt något enligt mig. Skulle egentligen lagt in en bild på dom men det funkar tydligen inte.

pussar / f.


dagen.

Dagen började med att jag stack ut i det svinkalla vädret för att sälja kvällsposten. Såhär kallt har det noga aldrig varit när jag har levt asså. Även om jag hade uggs så frös jag som in i. Hade absolut ingen känsel i varken fingrar eller tår. Så jag fick faktiskt lite extra dricks av vissa för att jag var så duktig och var ute i detta kalla vädret. Halt var det också.
Sen när jag kom hem hade både juhlia och klara ringt mig så sa de att vi skulle till familia. Så fick snabba mig att fixa mig. Tog bussen 1322 dit. Köpte en julklapp till klara, ett par klackarskor från skopunkten men vet inte om jag ska behålla dom, ett hårband och ett svart nagellack. Så nu har jag knappt några pengar kvar. Och endån ska vi till väla på måndag haha.
Efter att vi kommit hem därifrån vid typ halv sju cyklade vi upp till klara, lagade mat snackade om en massa.
Så jävla glad att jag har er brudar, ni betyder allt för mig <3
Nu ska jag snart sova tror jag.

pussar & godnatt.



vad tycker ni, var dom fina eller fula?




i lovelovelove it.



NI ÄR BÄST <3

GODNATT.

Nu har jag äntligen bytat om, fått bort sminket och tagit cerat på läpparna. JAG VARNAR ER, OM NI BÖRJAR MED ATT TA CERAT PÅ LÄPPARNA BLIR NI BEROENDE. Det är helt sant. Man blir inte det att det smakar gott eller nått sånt men man blir så lätt torr om läpparna efter ett tag om man inte använder det.
Var hos amanda innan med frida, jenny, sofia & sanna. Fast sanna va bara där typ 20 min sen gick hon å sofia. Vi tittade teve, käkade, var på netto och kelade med hennes katt. Och vet ni amandas katt ja haha vad den nu hette, är nog gravid! Fast man säger nog inte gravid i kattvärlden utan typ med källingar eller något:) För att enligt jenny var katten "uppstoppad" haha. Sen innan vi stack hem fick amanda sånt ryck att bara börja dansa, så där stog hon i hallen och släppte loss ;D
Nu ska jag snart stänga teve och datan. Ska iallafall inte soman framför camen som vissa gör, höhö ^^

Pussar & godnatt.





förlåt för att jag ser ut som ett spöke ^^

jullov!

Slutade innan vid elva tiden i skolan. Så jäkla nöjd över mina betyg och att vi äntligen har fått lov!
Kollade nyss färdigt på en film, den typ handlade om basket. Sån gullig film.
Innan när vi käkade (ralle jag åt vårrullar med ris) snackade vi om gamla minnen från scouterna. Tänk att vi gick där mer än fyra år. Riktigt fina minnen som man aldrig glömmer. Alla läger, övernattningar, alla bråk, alla märken och ja mycket mer :)
Nu ska vi äntligen få vara lediga från skolan i tre hela veckor. Och vi ska hitta på en massa saker under de veckorna.
Nästa film börjar nu, vi kör nämligen filmmaraton:)


hos juhlia bästavän.

Sitter hos juhlia nu under ett mysigt täcke i soffan med datorn i knät. Kollade nyss på bonde söker fru, sånt tråktråkigt program. Jag tycker att det är för pensionärer haha. Sånt riktigt tråkigt. Men halv tio börjar the simpson filmen på sexan. Har aldrig sett den, och den är väl ganska gammal nu. Kommer ihåg för typ två år sedan när vi var i köpenhamn med familjen och jag fick en stor öl utspilld över mig men iaf skulle komma till att då var det reklam för den att den typ skulle börja på bio snart. Så ja hoppas den är bra nudå.
Vi kommer  nog vara uppe ett tag till tror jag, även om det är skola imorrn.


pussar & godnatt.


first time - erik hassle

Uuuuusssscch, var nyss ute med mamma. Gick upp till oj och köpte frimärke? och sen hem. Rysligt kallt men riktigt mysigt. Och snön måste vara kvar, den kan inte bara bli till slask sådär på söndag eller nått. Då blir det tråkigt. Det ska vara snö ända tills vi åtminstonde börjar skolan. Så man kan göra snöänglar i snön och ha snöbollskrig på lovet (y)

Bestämde nyss med juhlia att jag ska nanna där. Och min dtaor föler såklart med. Så det blir att ha med en massa saker till hon smink, kläder ja allt. Och måste också slå in presenten som syster fixade till mig innan:) Hoppas jag kan göra det hos dig juhlia för nu måste jag äta.

Pussar / f.

vad ska ni göra på lovet?

Just det, jag vet absolut inte vad som händer på jullovet. Slutar imorgon vid elva tiden, och har inga planer alls vad jag ska göra då? Hoppas verkligen att detta lovet blir bra, så man inte går och degar varje dag här hemma. Allt jag vet är åka på julrean, åka på bio och sen på nyår kanske kanske kvidinge? Vad ska ni göra då? Har verkligen inte alls tänkt på vad jag ska göra, jag har bara längtat efter att slippa tidiga morgnar, skolan läxor, alla lärare på skolan osv.. 



gammal bild vill jag säga.

en kall vinterdag.

Riktigt lugn dag. Kanske inte riktigt i skolan, det är ju så mycket nsö ute nu. Och folk tillochmed tar in snö och kastar på en. Ingen kastade på mig som tur var. Och när vi skulle gå till matsalen var vi så fega så vi gick med lärare dit och tillbaka för att inte få snöbollar på oss. Yeah, that's us.
Har absout inga planer just nu vad jag ska göra. Se ska bara ta det lungt och kolla på one tree hill. Ikväll kanske jag drar till juhlia och sover där. Synd att klara har blivit sjuk nu.... Hoppas du kommer imorrn iaf.

Pussar / f.






GOSIGA JULSTRUMPOR

Nu ska jag äntligen kolla film. Vet inte riktigt vilken jag ska ta, det är alltid så svårt att välja film!

Pussar & godnatt.





det vi har väntat på ♥
















och lyssna på låten!

+ absolut inga läxor kvar! FINITO.
+ mina vantar är nästan klara
+ snart julafton, yeeeees.
+ två dagar kvar och sen är det lov! längtarlängtarlängtar
- mina blåsor i munnen gör bajsont, och jag lyckas aldrig få in salvan på rätt ställe.



ser ni vad bra, många fler plus än minus:)
nu ska jag kolla lite här på datan och sen blir det film, min säng och en mysig filt;b






hihi, jag och felicia för sådär 3-4 år sedan på ett scoutläger så gulliga!

you make me sad when i'm happy.

Äntligen hemma efter att ha fått en massa snö i ögonen på väg hem från skolan. Man kune knappt titta för att ögonen typ får en reflex eller nått när det kommer något mot ögonen. Det är sjukt konstigt.
Idag i skolan var det fotbollsmatch, och vår skola fick möta john bauer? Det ät väl ett gymnasie, men iallafall så en kille från motståndarlaget gick emot en kille från vår skola så bara började en massa killar från publiken springa ner och slå på dom äldre. Haha, det var faktiskt kul för har aldrig sett det innan men sen efter ett tag fick där inte alls vara någon publik överhuvudtaget.;o Så tråkigt. Så dom bara körde ut alla och jag tror att john bauer vann. Men dom är faktiskt äldre.
Nu ska jag äta lite och sen göra färdigt religionen. Har sagt det nu ganska många gånger men har inte orkat och det ska in imorrn så måste göra det idag.

pussar / f.


äckligt mycket närbild.








fannyingelsson, yeah.

Det här är sagan om coolaste katten i det långa landet falukorv... Han är här han är där han är mister cool!
Någonting i den stilen, haha. Inte världens bästa på sånt. Men lyssnar på den nu, Mister Cool heter den för er som inte fattade det. Och för övrigt så går jag runt rätt så mycket för mig själv i skolan och sjunger. Haha idag på slöjden så sjöng jag typ en låt och renée bara haha fanny! Jag bara va? Hon bara ja alla var helt tysta och du bara sjunger lalalala.... HAHA. Jeppjepp, fannyingelsson det där.
Nej nu ska jag gå och byta om. Träningen börjar halv åtta tills kvart över.

pussar / f.

Första snön!

Det var riktigt mysigt idag is kolan när man bara kunde se ut hur snöflingorna föll och la sig försikigt på marken. RIKITIGT HÄRLGT med snö! Men nu har det ju typ smält bort igen...
Skulle göra pannkakor men allting blev bara deg och klumpigt så jag bestämde mig för att göra plättar och de blev mycket bättre. Och godare, så det så!
Typ halva skolan vet säkert om att jag har jäkligt ont i min mun för att jag har världens mega blåsa i kinden. Så klagar över det exakt hela tiden. Förlåt men det gör verkligen skitont! :(
Nej nu ska jag fortsätta mumsa på mina plättar,

pussar / f.





sängdags allihopa.

Nej nu är det dags för sängen allihopa.
Och jag har bestämt mig, boken ska öppnas och jag SKA läsa!
Och en sak till, jag å ralle är väldigt ledsna över att kjell inte ver med i ullared idag. + att det var sista avsnittet också.....

Granen är inne och pyntad så här får ni några bilder på det:







test pinglor, test

10 frågor om dig själv:
1. Förnamn? - Fanny
2. Efternamn? - Ingelsson
3. Familj? - Mamma, pappa, storasyster & storebror
4. Namn?  - Inger, Peter, Frida, Filip
5. Klarar mig inte utan -  Kompisar & Familj <3
6. Intressen? - Sjunga i duschen, vara med kompisar, lära känna nytt folk & skratta :)
7. Populär elr opopulär? - ialla fall inte opopulär
8. Snygg elr ful? - snygg (a)
9. Pojkvän/Flickvän? - nej..
10. Ålder? - fjorton men fyller femton i maj ;D

5 erkännanden om dig själv:
1. Har du prövat på droger? - nej hatar sånt.
2. Är du onöjd med något på din kropp? - ja
3. Isf vad? - magen, bröst, lår, rumpa.
4. Är du/har du varit en rökare? - nej.
5. Fjortisfylla? - fattar bara inte vad det är?


10 saker du har gjort den här månaden:
1. Badat i vatten ute i naturen? - nej
2. Varit full? - neeh
3. Varit ute hela natten? - nope.
4. Strulat med någon? - nej ¨/
5. Haft sex med någon? - OSKULD.
6. Bråkat med din kärlek? - lite
7. Bråkat med en nära vän? - ja...
8. Fått höra att du är snygg? -  ja de har hänt
9. Varit utanför staden där du bor? - haha jaaaaaaaaa
10. Sagt en hemlighet du lovat att inte säga om någon? - nej


11 frågor om hur dum du är.

1. Har du någonsin letat efter något och sen märkt att du håller i föremålet? -  hahahaha ja
2. Har du många gånger hört att din humor suger? - typ hela tiden haha.
3. Har du fått ig på något av dina ämnen? - inte ännu :)
4. Räknar du med fingrarna även fast det är lätta tal som t.ex. 7+9? - ibland, faktiskt ;$
5. Kan du multiplikationstabellen? - absolut ;)
6. Har du fallit av en stol någon gång? - hahahaha ja
7. Har du verkligen gjort bort dig? - ja
8. Har ett tuggummi farit ut ur din mun när du har pratat? - haha ja
9. Har du gått in i ett träd/en stolpe? - HAHAH JA... (även cyklat in i en kontainer HAHA)
10. Har du börjat berätta något men sedan glömt bort vad det var? - ja ganska ofta


10 frågor om dina kompisar:
1. Vem är din bästa kompis? - juhlia & klara <3
2. Vilket gäng tillhör du? - inget gäng
3. Bråkar du med någon du har varit kompis med förut? - :S
4. En kompis du inte har träffat på 1 år? - nej det tror jag inte.
5. Din roligaste kompis? - jag är roligast?
6. Har du strulat med en bra vän till dig någon gång? - haha nej.
7. Vem litar du på till 500? - JUHLIA & KLARA.
8. Vem av dina kompisar sov senast över hos dig? - tror det var filippa
9. Vem sov du senast över hos? - renée <3
10. Vem har du bästa sommarminnet med? - tror det är juhlia och klara :)

20 frågor om allt möjligt:
1. Har du skolkat? - NEJ
2. Har du varit utomlands? - absolut
3. Har du tältat? - hahahaha, ja
4. Brukar du klippa dig själv? - händer väl
5. Vad gillar du för musik? - ganska mycket men inte hardstyle eller ved det nu heter
6. Har du sovit naken? - inte helt
7. Har du brutit ett ben? - nej
8. Vad har du för mobil? -  Sony eriksson,
9. Vad har du för kläder på dig just nu? - mjukisbyxor å en tröja
10. Har du varit på Gröna Lund? -  ja fast lisberg är bättre!
11. Har du somnat i skolan någon gång? - ja haha
12. Går du i någon bollsport? - nej,
13. Vad gör du just nu? - lyssnar på musik i gör detta testet
14. Vilka sidor är du medlem på?- ganska måånga.
15. Visste du att blinka lilla stjärna melodin var samma som alfabetslåten? - whuut?
16. Försökte du precis sjunga dom? - haha MEN NEJ
17. Har du glugg mellan tänderna? - nej
18. Skriver du varje dag på bdb? - nej.
19. Snackar du mkt skit? -  tror inte det
20. Var det här testet drygt? - nejdå, överlevde

091214

Hemma från skolan nu och nyss duschat å fikat lite. Det är verkligen svinkallt ute nu! Och om jag har på mig mina nya halft-vantar, känner jag typ inte mina fingrar för att det är ju inget tyg över fingrarna. Vet inte vad dom heter, vissa säger torgvantar? Haha nej jag vet inte.
Ska försöka mig på att komma nån vart på madagaskar spelet nu strax. Klarade typ fem världar eller nått igår. Men spelet är faktiskt från tre år mohaha.
glömde nog min stackars mobil i skolan igen :(

pussar / f.





läsaläsaläsaläsaläsaläsa

Nej vet ni om typ två minuter börjar The Holiday. Och jag hade faktiskt tänkt att titta på den men det stora problemet är att jag måste verkligen ta tag i min läsning. Alltså borde jag egentligen läsa för att kolla film. Men strunt samma jag får väl läsa de minutrarna som är kvar och sen lite i pauserna. När man väl har börjat läsa då är det som roligast, men liksom att bara sätta sig ner med en bok i händerna låter verkligen skittråkigt....


pussar / f.






trettonde december.

Nu har jag skrivit så att min hand gör ont, men är inte färdig ännu ska bli klar med bajsläxan idag. Så det så!
Hoppade över träningen idag, är för trött för att orka. Sov nog i 45 minuter innan. Riktigt skönt var det att bara kunna gå och lägga sig, med musik i öronen. Hoppas bara jag somnar ikväll också.

Om ni har spotify, så sök på albumet
Friends With Benefit
Lyssnar på dom låtarna exakt helahelahela tiden. Så riktigt bra är dom. Och dom är såklart från one tree hill serien, för att den är bäst.


pussar / f.





tredje advent.

Tredje advent, lucia, och sanna fyller år idag. Det är ett sånt datum som man inte glömmer hihi. Grattis sanna på 14-års dagen <3
Och nu ska jag nog snart sova tror jag. Riktigt trött är vad jag är. Måste väl göra färdigt läxan sen också tror jag. Och ikväll blir det väl träning om jag pallar.
Usch, fy bläblä på söndagar! -.-

pussar / f.




MADAGASKAR.

Nu sitter jag och spelar madagaskar på playstationet som jag fick typ för fyra år sen höhö. Det var år och dar sedan jag spelade det sist så tänkte jag men varför inte spela det. Men kommer ingenstans nu. Spelar han där zebran, kommer inte på vad han heter haha ,, eller jo marvin? Äsch, jag vet inte. Känner mig som en typ 6-åring som nyss fått ett nytt playstation och verkligen nördar i det haha.
Är jäkligt trött efter gårdagen,
Tack för kvällen allihopa<3

Nu ska jag se om jag kommer nån vart på detta spelet, hihi.
hörs mer sen
pussar / f.



lalalala...

har inte alls haft någon lust att blogga så mycket igår och idag. Man får nog vissa sånna dagar då man bara vill skippa att skriva ner det man har hittat på. Men oftast är det roligt.
sa innan idag för sådär typ åtta timmar sedan att jag skulle lägga in bild på mina nya vantar men blev det av? nej. pallade inte och hann inte. stack med juhlia och klara till kvidinge och träffade dom vi brukar träffa där. eller ja oftast, filip andreas och oskar. i början var det rikigt segt och kallt men sen när det väl hade gått några timmar blev det najs. och undrar verkligen hur filip mår nu? haha.


pussar / f.





HAHAHAHAHA, bild från i somras:)



don't worry, be happy

DIGGAR LÅTEN GRYMT MYCKET!
Sitter och tråktråkar nu. Men vill inte tråka ut mer med att säga det så ska sluta skriva så.
Tänkte sätta igång en film och fördriva tiden lite.
Gaaah, vad jag hoppas på att jag får mobil i julklapp. Inte många dagar kvar nu! Bara 12 ynka dagar. Ska absolut inte misshandla den mobilen så som jag har gjort med denna haha.
Och snart får ni bild på mina nyinköpta vantar, också ska jag måla om naglarna svarta så att dom matchar vantarna höhö. Det röda passade inte nu, och det ser konstigt ut med rött nu. Typ lite tantigt kanske? Hahaha

pussar / f.




l'llöök!


091212

Nyss varit ute och fryst ihjäl när jag sålde kvällsposten. Hade bara en västa, tjocketröja och mjuiks på mig, så var det typ kanske tre grander ute! Nu när jag kom in i värmen hade jag nästan ingen känsel i fingrarna och mina kinder var blåa;o
Igår var det ju väla med babsen. Köpten en massa julklappar, och ett par halva vantar till mig själv. Dom har liksom inga fingrar:) Och jag kan ju inte skriva mer vad jag köpte för vem vet om dom jag har köpt julklappar till läser detta? Men ni kan få se dom när dom är inslagna haha.
Idag ska vi npg till kvidinge igen. Fattar inte varför jag tyckte att det var tråkigt där innan:s Man har ju nästan alltid något att göra där och det är mycket mer att hitta på där än hår i tråkiga åstorp.

Hörs mer sen när jag har blivit lite varmare.

pussar / f.


Pic's från lucian:










kort skoldag.

Har bara haft typ en och en halv lektion enligt schemat. Sedan har vi kollat lucia och såklart glömde jag ta med mig kamera sladden. Tog några bilder och filmade med det blev nog inte så lyckat.
Om jag hade vatt hemma hade jag kunnat lägga in de men är hos juhlia. Eftersom att vi typ bara hade gympa i sådär 20 min och sen håla på sista lektionen så är vi här nu och inte gör så mycket.
Och ja, ska till väla med dom vid halv fyra eller något. Ska köpa dom sista julklapparna nudå. Hoppas dom slår in det i affären så slipper det bli helt misslyckat.
Men har inte så mycket mer att skriva mer.
Hörs mer ikväll när jag kommit hem.
Pussar / f.


 

sötaste <3


Inlägg 209.

Känns som att jag haft bloggen i evigheter nu. Men det är oftast jättekul att blogga tycker jag. Och som louise skrev, man känner sig nästa stressad om man inte bloggar. Det blir som ett beroende på nått sätt. Om jag får säga min egen åsikt så intresserar mig bloggar som har bilder till iaf 85% till sina inlägg. Man hänger med i vad det handlar om, men det är ju inte alltid som man ha en passande bild. Men det kvittar ju egentligen.

Ja, tillbaka till verkligheten nu. Tränade nyss, känner mig som en ny och frisk människa nu. Ska se om jag inte kan sätta igång ett till avsnitt one tree hill. Det är en engelsk hemsida som jag tittar på. Utan text och allt. Så kan man bara kolla på 72 minuter och sedan får man vänta i 54 minuter. Så det är lite jobbigt när den ibland stannar mitt i ett avsnitt.

pussar & godnatt / f.





old pic's höhö ;$














okej, nu vill jag inte skämma ut mig eller så. men som sagt, oooooold piiiic's!
några av en massa bilder som är så jäkla roliga att titta på nu:)

i'm back whit some more news.

Hemma och nyduschad. Tror jag är beroende av att duscha faktiskt. Som idag har jag duschat tre gånger, och jag står nog där ganska länge också hihi. I'm sorry mamma och pappa om det kostar peeengar :)
Underbart härlig dag idag i skolan:
- VG i franska denna treminen
- var typ bara 8-9 hela dagen i klassen
- slutade 1430
- geografiprovet gick bra
- får nog VG på bilden
- håla på engelskan

Och en sak till, INGA LÄXOR! :):)
Känner mig på topp nu, jag ääääälskar torsdagar.
Nu ska jag dricka te och mysa framför en film.
Hörs mer sen

/f







lussekattspremiär.

Nu vill jag bara säga att jag har nyss fått i mig en lussekatt för första gången på året! Asså det är nästan som en mardröm. Lite sjukt. Det är två veckor innan jul och det var idag som jag tog min första tugga av en lussekatt. Okej haha kanske gör en stor grej av det :) Lite fånigt hihi.
Men nu ska jag faktiskt lägga mig som normala människor gör. Inte typ sitta uppe sisådär halva natten som vissa gör. Jag behöver iallla fall nanna så ska göra det.
Känns inte lönt att ens öppna boken för att den kommer ändån bara trilla ner i golvet för att jag antagligen somnar.
Och ja en sak till, bytte färg på naglarna nu. Så att de är jul-röda nu. Inte riktigt vant mig vid det ännu, hade svart innan. Men det ska nog funka.


pussar & nanna gott.




hissar & dissar

Det var ju ett tag sedan jag skrev vad jag hissar och dissar, så här kommer det:


hissar

* julen, wiiiiie!

* spotify älskar det <3

* smycken i massor, amrband, ringar, stora öronhänge och ja allt!



dissar

* tandställning

* idol

* jul utan snö ;(





inte världens bästa bild, men whatever? ;bb

Bernhold Ortodonti

Fick papper idag om att de har bokat tid till mig hos tandläkaren. Ska ju få tandställning som jag sagt innan:( Och nog dra ut mina två mjölktänder som just nu gör ont som in i h*****e. Mamma sa, ja såhär kommer det att vara nu ett tag. Och liksom detta är nog ingenting mot en tandtällning. Kändes lite konstigt i måndags, louise hade äntlogen fått ta av sin efter sådär ett och ett halft år och jag har inte på min ännu! Hoppas jag överlever detta, höhö.
Tog en liten minimini paus från pluggandet men ska fortsätta nu....
Btw, sitter och äter världens godaste clementiner i hela universum!


/f





tell me the truth now, or leave.

Gått och grubblat hela dagen på om jag skulle till konfan eller inte. Och mitt svar blev inte, har liksom prov imorgon och jag har kanske läst igenom det typ en gång? Och om jag skulle stuckit dit så hade jag behövt sätta mig å plugga vi ungefär sju tiden. Och då mår inte jag som bäst. Man måste få chilla lite också.
Idag på rasten satt jag ralle, diana, klara och juhlia å snackade om moget och inte moget. Diana anser att jag juhlia och klara är mogna och tycker att vi typ är "vuxna". Haha, skulle inte tro det. Jag vill inte skryta eller nått nu men det känns inte som att vi är åt det vuxna hållet. HAHAHA. Klara var ju inte så väldigt mogen när hon kastade runt med sin slickigt äckliga chokladpudding! Så blandar hon runt i den så att det blir till en enda stor sörja. Men om hon vill äts det så hindrar jag absolut inte henne till det:)
Nej nu ska jag faktiskt inte skriva mera,
puss på er sötnosar<3

/f



trött.

Nu ska jag nanna.
Är så jävla trött så det bara inte är sant.
Ville bara säga godnatt till alla er underbart söta läsare.

GODNATT.


/f

ge mig en vit jul nu!

Då var träningen också avklarad.
Ska skriva min önskelista nu och hänga upp på kylen eller nått så att alla kan se vad jag vill ha av tomten. Vet inte riktigt men iaf kläder, armband å mobil. Men kommer säkert inte få allt jag skriver. Kommer ihåg när jag var liten, tittade i en massa leksaks reklamblad och ringade in det jag ville ha. Så skrve jag bara kolla i där och där, och dör har jag ringat in den och det. Haha. Det var roligare med julafton när jag var liten tycker jag. Då kunde man knappt bärga sig. Nu längtar jag också jättemycket men nog inte lika mycket som när man var mindre.
Tittar på sänsongsfinalen av dh nu. Aaaaaaaah, vill inte ha uppehåll. Men tänk om det slutar, äsch det tror jag inte. Hoppas ialla fall inte det.


/f



HAHAHAHA

Älska Kjell från ullared (y)





vet ni....

det är 16 dagar till julafton

det är 23 dagar till nyår

det är 149 dagar till jag fyller år

det är 192 dagar till sommarlovet


Bara till att börja räkna ner:)


091208

Sitter här och äter risifrutti, vintermums. Ganska god faktiskt. Äter typ aldrig det. Och köpte det för att jag skulle ha med mig det idag när vi skulle på teater. Haha liksom typ alla andra hade godis också kom jag där med en fånig risifrutti så äter den nu istället:)
Och ja teatern, inte så värst mycket att säga om den väl. Inte direkt så jättebra men den var okej. Kändes inte som att där var någon direkt handling i den. Okej det var det kanske men jag fattade inte allt. Och hörde knappt för att det var såna småbarn bakom oss som typ snackade arabiska med varandra. Haha , dom var riktigt rädda också.

Ps. glömde min kära mobil i skolan, så kan inte att svara på smsen ;(


/f





"var glad för det du har, och kämpa för det du vill ha"

Nu har jag verkligen lyckats haha. Tog isönder mitt datorbord som sitter fast i väggen. Men min snälla pappa kunde fixa det så snäll som han är. Det blev ett stort hål i väggen. Tänkte först ta ner det men det hade blivit för tomt och då hade jag behövt köpa något nytt att ha där. Som jag absolut inte har pengar till. För att jag måste köpa julklappar! Aaaaaaaahh, pengarkris -.-
Sitter just nu och skriver, vilket jag tycker eller har börjat tycka är roligt. Skriver om kungarna och ja folket som de levde på 1500-talet. Hur dom levde, vilka lagar osv...
Tycker det är bra att vårt land är ett ganska rättvist och fredligt land. Inga krig. Inga brister, iaf inte ännu. Inget utfattigt land.
Så nu tycker jag att alla som läser detta ska ta vara på vad ni har och vara glada över det.
Var glad över det du har och kämpa för det som du vill ha.
Ska väl snart lägga mig i min dunderbara säng, massor av kärlek till att du finns<3
Ska titta på one tree hill. Tycker ni inte att jag är duktig som kollar på ett program på engelska utan svensk text? :)


/f



nolife.com






VÄND PÅ DITT HUVUD.

Nu sitter jag här och bara gäspar. Blev riktigt trött bara sådär, undrar om jag orkar med läxan också? Usch, vill bara inte tänka på det. Är så himla skoltrött nu så det bara inte finns!
Dagen har varit lyckad. Vatt på jäkligt bra humör hela dagen. Vissa dagar pallar men bara inte med men de få dagar som man verkligen är på topp är bäst! Men det luktade verkligen riktigt illa idag i skolan. Tror att det har med avloppet att göra. Ööööörk! Stank som in i. Nu har dom tydligen tagit bort bänkarna i vår korridor ;s Bara för att vi ritar på dom så nu får vi sitta på golvet, stå upp eller gå till cafeterian och sitta som normala människor på stolar.
Nu måste jag nog börja plugga, känner mig tvingad. Kan bero på att jag är det. Höhö skitkul fanny! Alla som öäser detta tänker säkert men gud, silken människa har riktigt torra skämt! Japp det beror på att jag inte där duktigt på sånt.
Puss på er söta människor<3

/f





091207





min nya kofta! ;d



time for bed.

Nu ska jag äntligen sova i min sköna säng. Tittar på Julklappsjakten på tv4 film.
Gud vad skönt, sovmorgon imorgon. Annars händer det nog inte så mycket imorgon, inte vad jag vet.
Finns inte så mycket annat att säga, puss
btw: tack alla för helgen<3


/f



helt misslyckad bild -.-

The Guardian

Nu har jag strax kollat färdigt på The Guardian. Rysligt bra film, jag skulle aldrig klara av att vara en sån som räddar folk på havet i värsta stormen. Omg, vad duktiga dom måste vara söm gör det. En av huvudrollerna i filmen, Ashton Kutcher riktigt snygg. Riktigt snygg är han! Rekommenderar verkligen denna filmen för er som vill titta på något snyggt:)

Nu ska jag gå och byta om sen blir det träning för hela slanten.
Puss.

/f



2:a advent

Bibleutdelning innan och det gick bra. Stack hem till klara sen och lirade gh5 hon fick det idag, eftersom att hon fyller år. Har sagt grattis till dig men här kommer de en gång till, grattis bästa sötaste klara! <3 Ha en underbar födelsedag.
Och för er som inte visste det är bara tre veckor tills julafton! Åååhh vad jag längtar! Man känner riktigt julstämingen med allt pynt, tomtar ljus. En sak fattas, snö. Käre gode gud ge oss här nere på jorden snö? Haha lät lite roligt.
Nu har jag precis tänt lite ljus och har myspys.
Puss.

/f






saturday night

Igår var det ju kvidinge. Eller ja fram tills nu när jag kom hem. Sov hos renée :) Men igårkväll var vi ute i kvidinge och bara gick, vi träffade oskar filip andreas och felicia också. Sen blev det tråkigt och riktigt kaaaaaalllt där ute så vi stack hem till oskar. Där gjorde vi inte så mycket väl. Först dunkade musiken å i nästa ögonblick sov typ alla. Hahaha okej kanske inte direkt men när vi kollade teve på hans brors rum. Riktigt kallt var det. Alltså jag tror att jag är en sån som fryser nästan exakt hela tiden. Eller ja väldigt ofta iaf.
Sen på natten tog jag å renée bussen hem till hon. Och snälla filip följde oss eftersom att dom andra två skulle sova.
Hemma hos henne var vi inte alls trötta eller inte jag så vi satt på american pie, haha jag somnade efter typ 10 minuter. Sen snoozade vi typ i en timme innan vi väl gick upp.
Och nu sitter jag här å äter frukost.
Drar till kyrkan snart, ska ju få våra biblar wiiiiee.

puss

/f









kvidninge next

Nu sitter jag och äter. SKa dra till kvidninge om typ en halvtimme så struntar i smink idag. Vet inte vad jag har gjort hela dagen för att nu blev det väldigt stressigt bara sådär. Men ja klara kanske kommer sen också. Oj glömde säga ska till renée ju kanske träffar några andra där också.
Men puss på er och ha en trevlig lördagskväll.

/f

nyduschad :D




Sitter just nu såhär å snackar med renée på msn :)<3

some news


från JC


från HM


från Gina Tricot

hejsvejs!

Gjort ett å annat nudå. Vatt ute med kvällsposten och lämnat en massa lappar. Ska inte dela ut imorgon yeeees! För att det är sån gudstjänst så ska vi få våra biblar och det är vid elva. Så orkar inte sticka ut med tidningen vid typ halv tio för att hinna. Kunde övertala mamma att slippa imorgon :) Alltså dom blev sura på mig för att jag inte kommer med den imorgon. Liksom så många gånger som jag har kommit enda fram till deras dörr med tidningen så blir dom sura för att jag inte kommer? ;s
Nu värker mitt huvud så ska ut och gå. Ut i den friska luften.
Ni får bild på mina nya kläder om några minuter. Kameran laddas ft.

puss

/f

00:10

I skolan idag åkte vi skridskor, gick väl sådär. Helt dåliga och oslipade var dom ju. Så gick av isen å lyssnade på musik med alla dom andra. Och sen på vägen hem från ishallen kastade ju såklart simon en isboll på mig. Som tur var träffades bara min hand. Men den blev ju helt röd å svullen. :(
Känns som att fredagar alltid blir ändrade. Bestämde ju att jag å filippa skulle åka till väla men hon var inte på bussen så jag åkte till familia istället med klara. Blev faktiskt en del inköp. Ni får bilder på det imorgon för att jag orkar inte fota det nu.
Sen blev det att hem bre några mackor + en till amanda haha. Och dra till oskar. Där var det folk, och ja var ute å sånt där.
Men nu är jag rätt så trött, snackar med lite folk på msn. Ska väl kolla på innebandymatch imorrn tror jag. Annars vet jag inte alls vad som händer.

pussar

/f




haha <3


klappar.

Nyduschad å allt efter träningen.
Eftersom att alla andra förutom jag har någonting att göra imorgon så tänkte jag att jag sticker till väla. Frågade mamma innan om jag kunde följa med hon dit (hon skulle ändån fika där med pappa) men nej, såklart fick man inte det. Hon sa att hon redan var hemma innan jag ensa hade slutat. Haha visst. Frågade filippa om hon hade något att göra och ofcourse hänger hon med. Så att nu kör vi, gasen i botten på att handla julklappar imorrn. Känner mig ganska stressad. Typ alla har redan köpt färdigt sina julklappar å jag har inte ens börjat ännu.
Smäller väl rätt så mycket pengar imorgon dådå.



höö, känner mig liiite mosad.



jeansjacka å allt därja.


vet inte riktigt vem som är med här,
filip sitter iaf länngst ut.

natti på er

/f

Min önskelista ♥

Nummer ett:



Nummer två:


Nummer tre:


Nummer fyra:


Nummer fem:


btw: denna listan kommer säket att ändras mååånga gånger till.

Bad Romance - Lady Gaga

+ håla på SO:n
+ slutade halv tre idag
+ kom rätt så långt på bilden idag med min tidningssida
+ jag å lollo hade vattenkrig idag mot andreas å simon, vi äger lollo!
+ erik hassle <3
- egelska arbete går skit dåligt
- blev blöter när vi hade vattenkrig idag i skolan
- måste plugga nu :(
- finnar.









flätor.

Satt här å kollade runt bland en massa bloggar. Och plötsligt var det en tjej som hade gjort ett videoinlägg om hur man gör utbakade flätor. Kollade på den några gånger. Sen skulle jag då försöka på mig att göra en sån i luggen, men nej det blev inte så lyckat. Så jag tänkte men jag kan ju prova att göra en vanlig inbakad fläta. Och vips så kunde jag det! Har liksom inte kunnat det innan men nu så kan jag höhö :)
Nog pratat om det kollar på gery's anatomy nu. Älskar verkligen det.
Ska väl sova efter det. Mååååste verkligen lägga mig tidigare på kvällarna. Och förlåt för riktigt dålig uppdatering idag :(




lite sådär halvmesig bild, jag vet.

091202

Dagen då:
Skolan först, hände väl inte så mycket förutom att det blev slagsmål mellan två killar. "Våld löser inga problem". Haha, och på tal om det klara slog mig rakt på armen med knytnäven först och sen oskar :( Okej, jag erkänner jag slog dom också fast inte så hårt. Har fortfarande ont jue.
Konfa sen dådå. Har aldrig lust att sticka dit. Speciellt inte när man bara vill hemhemhem! Men överlever väl.
På söndag ska vi få våra biblar och jag ska vara sån som samlar in pengar, som tur är ska klara också det. Hahaha, juhlia ska dela ut sånt bröd med vin till alla som vill ha.
Nu har jag nyss käkat namnam mat, tomatsås med biffar å pasta (y)
puss.

/f



godnatter.

Nu har jag tränat. Svettigt var det!
Kollade även på Desperate Housewives, (y) älskar det.
Ska fortsätta plugga på franska nu också. Kan plugga på de i skolan imorrn också. Hoppas verkligen jag får mer än G nudå.

Många säger att årets julkalender var dålig. Men alltså jag har inte sett den för att jag hade nog inte hunnit det så ja. Men det är bra att alla tycker olika.
Kan ju bara erkänna att jag å juhlia käkade upp hennes chokladkalender för ett tag sedan, så duktiga som vi är. (a)




döda mig nu inte, jag ger bara igen :)

franska skit.

Pallar fan inte mera nu. Har suttit typ två timmar med det och fattar ändån inte en stor del av grammatiken. Det kan bero på att lena förklarar jättesnabbt och att om man frågar hon bara nej men titta nu på det så förstår du. Gaaaah, fattar inte varför jag valde det bara. Alla säger att tyska är ett mycket enklare språk. Men nu när jag är inne på mitt tredje år med detta språket kommer jag inte att byta. Är ju prov imorgon också -.-


vilken dag..

Dagen började med att jag cyklade upp till kyrkan för att vara ängel i en typ pjäs. Eller ja vad det nu var. Jag skulle säga ganska mycket och ja haha, det blev väl lite sisådär. Jag var riktigt neröv även om det bara var för typ 15 styckna tredjeklassare. Tror inte riktigt att det var min grej. Haha jag gillar ju inte att spela upp saker och sånt men asså det var faktiskt lite kul. Och vet ni bara för att vi la ner tid på att vara med där ist för skolan så fick man presentkort på familia för 100 kr. Så jäkla snällt. Vi slutade där typ 11 eller nått sen stack vi till klara å käkade och sen till skolan.
Hade bara två lektioner sen först matte å sen slöjd. Och ja på slöjden pratade vi om att "tomta" hos andra. Typ att vara tmte gos någon som man inte känner. Dom som är i huset där man är tomte måste det vara roligt för ju. Liksom att inte veta vem tomte är. Jag hade iaf tyckt det.
Sen slutade vi och ja hände lite saker där på slutet, men hoppas verkligen att allt fixar sig.<3







RSS 2.0