HAPPY NEW YEAR

Gott nytt år mina fina! Jag ska fira in det nya året med mina vänner. Ska bli superkul och jag är taggad till 100. Ska fixat mig snart och sedan beger vi oss iväg på äventyr.




Man kan säga att det är första januari imorgon

Idag kom Juhlia hem från Thailand. Brun och snygg. Hon hade med sig lite smått och gått till oss. Vi tittade på bilder och snackade om alllllllllt hon missat. Sedan åt vi kebabrulle och tände ljus. När jag kom hem fick jag reda på att mamma hade trillat och skadat sig. Usch, gjorde ont i hela mig när hon berättade vad som hänt! Jag och tjejerna sitter fortfarande inne på fejjan och planerar tills imorgon. Haha bättre sent än aldrig. Ska släcka datorn och krypa ner under täcket innan jag somnar. Godnatt!

Day 14 & Day 15

Day 14 - 3 words that describes you

Glad
Ett av dessa tre orden som passar in på just mig är glad. Får väldigt ofta höra att jag är positiv och framåt. Inte minst av mina kvällsposten kunder. Dem är verkligen världens goaste! Sedan att man inte är glad precis alltid är en annan sak. Alla kan ha en dålig dag.

Modemedveten/modeintresserad
Detta ordet kanske inte är en riktig egenskap, men tycker endå att det är en sak som passar in hos mig. Jag har nästan ända sedan barnsben gillat att titta på Top Model, Project Runway osv..

Vet vad jag vill/gör av mitt liv
Jag ser fram emot hösten, ta nästa steg in i framtiden och få en riktning på det man gör. När jag har pluggat färdigt ska jag vara en perfekt journalist. Jag älskar att skriva, (därav bloggen).


Day 15 - 10 things you like

1. Nära och kära som gör mina dagar underbara
2. Fotografera
3. Klä upp sig/vara fin
4. Pengar, tänk om man hade varit miljonär?!
5. Godis - går inte att leva utan.
6. Värme, framförallt sol!
7. Skaka rumpa
8. Stå framför speglen på morgonen innan skolan med hårborsten i handen och sjunga till musiken
9. Få komplimanger
10. Ligga framför teven en hel dag och frossa i filmer, umgås med sig själv helt enkelt.


Easy A

Hej! Sitter framför datorn i sängen och försöker få ner två mackor. Ha fått en dundrans massa fökylningsblåsor i munnen så man får kämpa utan att tårarna ska komma fram. Imorse besökte jag och pappa Telia på Väla, iPhonen kommer om ca. 7 veckor.. Döda mig långsamt, tack. Belv på lite bättre humör när mamma köpte världens godaste pastasallad till mig. Bra att någonting kan göra dagen bättre. Denna kvällen har jag spenderat framför bioduken med fina vänner. Vi såg Easy A, riktigt rolig! Hur mysigt och perfekt som helst, en kväll som denna. Termometern visade minus 18 grader.. Juhlia sitter på planet hem från Thailand nu och jag kan äntligen pusta ut, hon har överlevt maneter och hajar. Great



Danmark/ramlösa

Hej! Tänkte bara skriva att jag lever och dagen har varit fullspäckad. Begav mig hemifrån vid kl 10 imorse och landade i sängen kvart i tolv. Hr haft en jävulsk huvudvärk hela dagen.
Imorse tog vi bussen till helsingborg för att sedan ta båten till helsingör i Danmark. Tur jag hade klätt på mig bra för jag slapp nästan att frysa. Väl i där strosade vi runt i affärer, tittade på lite folk, åt lite och hade mysigt. Sedan hämtade mamma upp mig för att sedan åka till kusinerna i ramlösa. Vi åt jättegod kalkonmiddag. Typ först gången jag äter det? Så supergott, verkligen! Ni borde prova. Sedan spelade vi wii och hade allmänt trevligt.
Nu ska jag sova och göra upp med mitt huvud. Mår säkert bättre tills imorgon. Hörs med då. Kram!

Day 13 – This week (last week)

Eftersom att det är måndag idag tar vi förra veckans händelser. Alltså vecka 51. Under vecka 51 var jag i skolan, hade julavslutning. Fick mina betyg för höstterminen 2010. Belv helt ok nöjd, ska satsa allt vad jag har nästa termin och höja mig i vissa ämnen, då jag har sjunkit lite. Som jag har sagt tidigare har jag ett andra hem och det är Väla. Har blivit alldeles för många besök där under förra veckan. Har också blivt alldeles för många chailatte på Wayne's coffee. Fint ska det va. Jullovet tog sin början och jag slipper lyssna på en tråkig ringsignal på morgnarna under de kommande veckorna. I fredags var det julafton och jag umgicks med min fina familj hela dagen. Vi öppnade julklappar och drack glögg. Sist men inte minst tittade på på tomten är far till alla barnen. En riktig klassiker. 

Nu sticker jag till kvidinge och träffar Renée. Hörs ikväll när jag kommit hem!


HAIR


Just nu..


27 december


Snygga Angelica Blick, hade gjort vad som helst för att få hennes utseende!
Ni får nöja er med lite andra bilder har inga nya att bjuda på.

Godmorgon, måndag och ny vecka. Faktiskt sista veckan på året, lite speciellt. Tänk att ännu ett år redan har gått. Min kära fader brukar säga till mig om det är någonting jag längtar efter väldigt mycket, säger han alltid "du hinner nästan inte blinka så har 50 år gått av ditt liv". Brukar ha det i bakhuvudet och tänka på så man inte längtar förbi tiden. Det tycker jag också ni ska tänka på, njut av nuet och ha kul. Är det någoting du ser fram emot kommer den dagen. Gör det bästa av tiden för den rinner ut alldeles för snabbt.

01:50

Sorry for bad update. Har varit på "mitt andra hem" idag IGEN, Väla. You name it! Hittade dock ingenting på rean.. Blev två bh:ar och ett välbehövlig puder. Skulle även behöva fynda en ny plattång eftersom att min är ur funktion numera. Har varit med Sanna & Amanda ikväll och käkat pizza och lite andra onyttigheter. Vi tittade på knight and day. Dom andra tjejerna är och skakar rumpa ikväll men vi stannade hemma för att vi inte var på humör i detta tråkiga vädret. Känner verkligen hur mycket jag njuter av att vara ledig och ta det lungt. Riktigt härligt att få sova ut!
Godnatt.

Day 12 - What's in your bag

Har jag väska med mig är de oftast skolväska som såklart innehåller massor av tunga böcker. Annars har jag det nödvändigaste i mina jackfickor, kan vara bra att ha jacka då ju haha. Men plånbok, iPod, mobil, lypsyl och nycklar är vad jag alltid har med mig. Lypsyl är ett med mig, det är någonting jag absolut inte klarar mig utan.

Day 11 – Your siblings

Två äldre syskon, Frida som är 17 pch Filip som är 20. Alltså har jag alltid varit minst, är det fortfarande och kommer nog vara det föralltid också. Men jag trivs. Dom två brukar ofta säga att jag får mest för att jag är minst. Kommer ihåg en bild från när vi var små och Frida hade tagit mig, så när mamma ropade på oss låg vi under ett bord. Haha var ju så liten då så jag kunde bara krypa runt. Vi tre syskon är nog inga så kallade värstingar utan vi brukar kunna hålla ihop ganska bra utan att bråka. Tror dock att jag alltid har stått min syster närmast - men det kan bero på åldersskillnaden.


A couples of years ago

I'm in the corner watching you kiss her

Har legat och såsat i sängen hela dagen. Tror väldigt många har gjort det. Åt god middag ikväll med familjen, tacos. En av mina höjdare. Skulle träffat tjejerna ikväll men blev inte av först så stannar hemma istället.
Det var en läsare som frågade innan vad jag fick i julklapp. Är så glad över vad jag fick. Belv nämligen en efterlängtad iPhone 4 som även stog längst upp på min lista. Den kommer någon gång i nästa vecka, så jag och min syster som även fick en sådan längtar som tusan tills de kommer! Förutom telefonen fick jag en "ormring" från kenza kollektionen också tredje säsongen av Gossip Girl som jag följer förfullt. Fick ni också något fint från tomten igår? Hade varit kul att höra vad ni fick. :)
Nu skriker dom där nere på mig att filmen börjar... Imorgon luktar det mellandagrea. OHJA! Ska bli kul att slita plagg ur folks händer.


Yesterday by me

Fallin' to pieces

Godmiddag! Fick en riktigt bra start på dagen innan när jag sålde tidingen till mina fina kunder som alltid är glada. Fick en gullig julklapp som innehöll body lotion/duschkräm/läpp balsam. Tack så jättemycket! Fick även godis av flera.
Känns fortfarande som att magen är fullproppad sedan gårdagen. Men attans vad mat kan vara gott! Tror inte jag orka gå ut och röra på mig idag men får nog göra det imorgon efter allt som man har ätit nu. Julen är verkligen mysig. Verkar inte som att julfirandet är över för alla ännu. Men för mig är det.
Ska hoppa in i duschen och sedan se vad man kan göra av denna dagen.

Day 10 – What you wore today

Idag körde jag på lite enkla och mysiga kläder, hittade även ett par röda gamla strumpor som fick hänga på. Med andra ord kan jag säga att denna dagen har varit helt perfekt. Är så nöjd över mina fina julklappar och min fina familj! Hoppas ni har haft en lika bra dag idag?


Merry christmas!

Ville bara önsa er en riktigt god jul. Passa på att mysa lite extra med era nära och kära. Ät mycket mat och ha framförallt roligt! Jag spenderar min jul med familjen, vi är inte så glada för julmat så vi äter lite annat gott istället.
GOD JUL ♥

Jag har aldrig lyssnat när ni har ställt krav



Goderkväller mina käraste!
Blåsigt och snöigt ute idag. Dock är det 17 grader varmare än igår. OCKSÅ har det blivit ljusare om dagarna, har ni märkt det? I alla fall så var jag och mamma miljövänliga idag, då vi tog bussen till hyllinge för att införskaffa de sista julklapparna och handla mat. Så hade tänkt slå in presenterna nu och lägga under granen. Har funderat mycket på just julklappar de senaste dagarna. Tänk så mycket alla stressar med julhandlingen och allt det där. Men ganska mysigt är det faktiskt. Nu ska jag inte sitta hör och gurbbla mera, julklapparna väntar!

Yesterdays



Day 09 – Your beliefs

Jag tror att denna julen och nyår kommer bli bäst. Det är julstämning överallt, snön ylar i vinden där ute och jag längtar som tusan till Kalle Anka imorgon. Dock har vi ännu inte 100 procentiga planer tills nyår men jag känner att vi kommer ha hur kul som helst!


Last new years eve, by me

godmiddag!



Lovley girls

Nu har jag tagit steget till ett skönt och behövlig jullov. Slutade vid elva då jag spenderade en timme med Renée här, innan vi sprang till bussen mot väla. Tror jag ska bygga mitt eget bo där faktiskt.. Väl på väla tog vi en fika/middag. Mycket mat, men det är ju juletid! Med andra ord är det 17 minusgrader här nere i skåne just nu. Härligt värre. Läpparna fryser nästan till is.. Fick meddelande från Thailand att det hade regant lite där tråkigt. Men att dom skulle ut och rida på elefanter imorgon. Häftig upplevelse! Nu beger jag och mitt marabou oss till Sanna för film innan jag somnar i min säng ikväll. Ska passa på att sova ut ordentligt mycket imorgon!


Day 08 – Christmas whislist

Längst upp på min lista till tomten hittar du en iPhone 4!


21 december 2010

Jullov. Nu drar jag med tjejerna och fikar på väla. Puss


Last summer by me

Nananana come on

Min kväll har bestått av paradischoklad, elsas värld och rihanna. S&M - Rihanna. Den är verkligen oslagbar. Ska tvätta sminket och krypa ner under täcket med två clementiner och ett glas juice. Godnatt


Day 07 – Your best friend(s)



Juhlia Warming, helt klart min bästa vän. Även min andra halva här i livet. Vi har alltid varit som ett par sedan barnsben och det lär vi vara tills vi sitter tillsammans med våra gubbar på ålderdomshemmet. Vi har alltid någonting att snacka om, vi är varandra lika och folk har ibland kommit fram och frågat "är ni syskon?" då har vi bara skrattat och nickat. Vi har varit med om så mycket tillsammans och tagit oss igenom allting. Älskar dig!

Inte alltid så nyktert..
Men vi hänger såklart med en handfull andra snygga brudar/pågar också! Ibland blir det motgångar, men det löser vi med tiden..

Skolavslutning

Mysmysmys


Fina tjejer

Love you till the end

Lyssnar på härlig irländsk musik från filmen ps i love you. Den filmen är riktigt mysig, tänk att få bo i Irland. Hade allt varit något! Idag har vi inte gjort något vettigt alls. Typ suttit av tid bara. Stannade över för att bli klar med en sak på slöjden så det också är kirrat. Imorgon vid elva har vi jullov. Och det behöver jag verkligen. Sova ut, hänga med kompisarna och göra saker som man känner för. Måste handla dom sista julklapparna också, får nog bli en runda till Väla imorgon IGEN hehe. Hela min kropp är ömtålig idag, men jäklar vad det var skönt att träna igår och bara skaka av sig allting.


Everything

Nej men vafan. Blev sugen på att skriva lite till. Bara skriva. Tänk att det är julafton om minder än en vecka. På tisdag är det jullov för min del. Ska bli skönt att få njuta lite av livet och göra enbart det man känner för. Just nu stter jag och längtar till nyår. Vi har inga direkta planer ännu, men fan vad kul vi ska ha. Spelar ingen roll var vi är. Bara vi har varandra så är jag mer än nöjd. Tänkte beställa klackar från eBay men nej det blir nog inte så. Klänningen är kirrad, i värsta fall blir det nitstävlarna som jag alltid annars traskar runt i.. Vad har ni för planer till nyår? Jag somnar snart, fast jag har inte gjort många knop idag. Imorgon ringer klockan sju. På onsdag ringer inte klockan över huvudtaget! Annars skulle det vara mysigt att dela täcke med någon nu. Mysa till det lite. Saknar också min andra halva, Juhlia. Hoppas hon har det bäst i Thailand.
Känns som att det blev ännu ett inlägg där jag bara pratar goja. Nu väntar sängen på mig mer än någonsin.
Pussss

Day 06 – Your day

Tog en runda till Ikea eftersom att vi lyckades bryta ett av mina sängben igårkväll när här var lite folk. Var en snabbis på väla och kikade i några affärer. Tänk så jäkla stort Ikea plötsligt har blivit. Tog mig ca 40 minuter att gå igenom hela varuhuset för att hitta sängben. Haha. Fint var där! Vid sex var det träning, Hej träningsvärk!
Nu väntar sängen på mig. Passar på att sova ut nu när allt plugg är över. Godnatt mina fina.


Today in clothes


I väntan på julen

Jag överlever trots motgångar. Lyckades dra runt cyklen på HELA kvällan rundan. Som tur är har man kunder som bryr sig och vill mitt bästa. Det har snöat konstant nu i flera dagar och jag kan inte förstå att vädergudarna inte slutar bråka med oss.. Det ska komma mer! Ser i alla fall ut som att vi har snö på julafton. På tal om det så har jag fått lite julkänslor nu. Kyla, fina julgranar och julmat. Julmat åt vi igår på Ikea, värt att prova. Något nytt och annorlunda, men gud vad fint det har blivit på det nya Ikea vid Väla alltså.
Jaha vad ska man göra av denna lördagen då? tror jag bröjar med att ta en powernap. Har kännt mig så konstant trött de senaste dagarna. Men jag kom lova er att natten tills den 24 december blir det inte mycket sömn. Hehe..


Day 05 – Your definition of love

Har ingen speciell åsikt om kärlek. Skriver istället ner saker som jag älskar.

sommar. fina vänner. sola. kläder. doften av en nyköpt kasse. smycken i massor. familjen. blogga. bada. musik. fotografera. umgås. espresso house. få komplimanger. väla köpcentrum. cykla. sova. äta godis och känna att man lever. konsert. solglasögon. frihet. gossip girl. solnedgången vid havet, när himlen är alldeles röd. kramas. sova. böcker. åka utomlands. leva för dagen och göra precis vad man känner för. ben och jerry's. biomys. festa med världens bästa. min födelsedag. lära känna nya människor. uppleva saker man aldrig trodde fanns. vara busig. monki. lyckorus som går genom hela kroppen. gröningen i stan. få en känsla i hela kroppen så att hjärtat nästan stannar. skratta tills man inte kan andas och tårarna rinner. dagar då man bara gör som man vill och inte tänker på någon annan. få lite extar med pengar så man känner att man kan köpa någonting fint. läsa bloggar. bli inspirerad av någon. få en nykompling i graderoben. chailatte. high heels. klänningar. julafton. vara brunbränd och fin på sommarn. robert pattinson. sofi fahrman - elsas mode. simma. träningsvärk så man knappt kan röra på sig. converse skor. känna sig värdefull. fixa sig lite extra så man blir fräsh. komedifilmer. sjunga framför speglen på morgnarna. få bra resultat på prov/inlämning i skolan. iphone. zara. kärlek vid första ögonkastet. kärleksfilmer. stora halsdukar så man inte kan andas. sovmorgnar. helsingborg. strosa runt på stan med fullt av kassar i händerna. ikea. dricka te ur halvliterskoppar.

Me, by me


Day 04 – What you ate today

På morgonen äter jag alltid två mackor och dricker en kopp te så jag ska vakna till liv. Är seg i huvudet innan jag väl har vaknat till liv, så kan sitta vid frukortbordet i en halvtimme innan jag är klar. Till lunch i skolan var det väldens godaste tomatsoppa. Om det är något jag älskar måste det vara tomatsoppa med pasta och mini-köttbullar. Dessutom passar det bra i denna kalla vinterkylan med en varm soppa.


Need you

Jaha då verkar det som att snön har återvänt IGEN. Blir så trött på det. Och vill bara ha sommar och värme nu! Sjöng fina jullåtar i skolan idag. Det är verkligen mysfaktor för mig. Julafton snart, kan inte fatta det. Kan ni?! Sitter här och lyssnar på när Eminem rappar i högtalarna och mår bra av att jag överlever snöstormen. Läste imorse om en gubbe som bor intill e6:an i ett tält.. Hur dåligt tror ni inte han har det nu? Tycker i alla fall synd om honom.
NU läxa. På tisdag LOV


Bara för att

... det är onsdagskväll och jag roar mig själv med att fota fina bilder, tänkte jag att ni skulle få se dom. ENJOY


Depending



Rihanna - Love The Way You Lie Part 2 Feat. Eminem

Day 03 – Your parents

Mina föräldrar. Utan dom hade jag inte suttit här idag, jag hade inte fått ett sådant bra liv som jag har. Dom finns alltid där för mig och stöttar mig vad jag än har ställt till med. Kan ju inte säga världens bästa för att jag inte har några andra föräldrar ju. Men i mina ögon är dom verkligen världens bästa som finns. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dom. När jag ser olika dokumentärer om barn i fattiga länder som varken har någonting att äta eller föräldrar och jämför det med hur bra jag har det som sitter under tak med värme, möbler, oändligt med vatten och dessutom mat - då känner jag för att kunna öppna glaset på teven och ge barnen mat. Det ska vara rättvisa. Tänk så bra jag lever med utblidning och jobb. Bara för att jag bor i ett land utan krig och svält så måste man endå tänka på de stackare som verkligen inte har någon. Är jag ledsen över någonting då pratar jag med mamma om det. Så har man det löst. Det jag vill få sagt med detta är att jag älskar mina föräldrar, dom har skapat mig ett liv med möjligheter som verkligen inte går att klaga på.


I'm here to stay


Today's

Vet inte riktigt vad det var för humör jag var på när jag kom till skolan imorse. Men normalt, äh jag vet inte? Kom hem tjugo över två och bara kände att denna dagen ska det inte hända något. Ska bara slappa och känna att jag lever. Jag har skrivit mitt sista prov för höstterminen och alla läxor/inlämingar är överstökade. Riktigt skönt! Ännu skönare att sitta på ett plan till Thailand som Juhlia gör.. Men man kan ju inte ha det hur bra som helst heller. Istället firar jag med några peppisar och en film.
Innan när jag tog av mig skorna märkte jag att det hade bröjat växa MÅNGA potatisar. Dags för lite strump shopping, fröken Ingelsson?

21:42

har varit en lång dag. Mina ögon är redo för djup sömn nu. Berättar imorgon om dagens alla händelser!

Wildlife moment


100 tankar som snurrar i mitt huvud

Idag är en bra dag. Jag mår bra i hela kroppen och humöret på topp. Stod framför spegeln och sjöng alltför länge så jag fick stressa iväg till skolan. Luciafirande idag, riktigt mysigt och fint. Lungt i skolan, pluggat fysik och tittat på filmer. Tror att Onskan är en av de bästa filmerna jag har sett. Boken var å andra sidan motsatsen. Det är svinkallt ute och jag funderar på att köpa en ny halsduk. Kanske imorgon? Nej julklappar först, Fanny! Får bli nya boot snart tycker jag, börjar tröttna på mina. Vill också ha en hel hög med snygga ringar överhuvudtaget smycken. Det är så fint! Jag saknar redan helgen. Ska man skratta eller gråta för att tiden rinner iväg alldeles för fort när man har kul? Tycker inte jag. Fysikboken ligger bredvid mig och tittar surt på mig. Med andra ord vill jag också åka med Juhlia till Thailand på onsdag..


Day 02 – Your first love

Första kärleken? Den var allt svår.. Tror jag letar efter första kärleken fortfarande. Eller "letar" kanske jag inte gör. Många säger att man ska vänta och se vad som händer istället för att riktigt hitta en kille. Vem vet? Kärlek för mig betyder inte bara de intima sakerna. Kärlek för mig är två människor som förenar sig och väljer att finnas där för varandra alltid. Stå vid ens sida ovasett vilket beslut man fattar. Dela sin kärlek med en annan person är stort. Att bli älskad är enormt.
Kommer ihåg när jag gick på dagis. Där var en kille som var supersöt. Och jag kommer helt ärligt inte ihåg om vi belv något eller inte, men en sak kommer jag ihåg och det var att det var väääldigt många som tyckte han var snyggaste killen på avdelningen. Haha.
Äkta kärlek för mig, är när det pirrar i magen och är nykär för alltid.


Day 01 – Introduce yourself

Fanny Ingelsson en tjej vars humör går lite upp och ner. Står inte i centrum alltid. Älskar mer än någonting annat på jorden kläder. Har världens bästa vänner.
Tror det är ganska svårt att veta precis hur jag själv är som person. Ibland tvekar man på vad man vill och inte. Står inför svåra beslut som jag själv ibland behöver hjälp av andra att besluta. Ganska skrämmande men sant. Många tycker att man känner sig själv bäst, men sån är nog inte jag. Klart jag vet vad jag gillar och inte, men skulle någon komma fram till mig och säga "säg tre saker som är utmärkande för just dig" , hade jag behövt betänketid.
Jag är en sådan person som vill ha ett mål att satsa efter. Jag vill veta vad jag ska göra av mitt liv och mina dagar jag lever. Varje dag gör jag en slags to do lista i mitt huvud för att tiden inte bara ska rinna iväg. Tycker det är ganska svårt att ta tiden som den kommer. Jag är en av alla andra människor som har mina egna mål och drömmar.
Jag gillar min säng. Längtar allförmycket till framtiden. Saknar det som var innan. När jag dör ska jag ha upplevt hela livet och känna mig stolt över sakerna som jag gjort. Jag gillar inte att bli utmanad av andra, det gör mig rädd.



+/-

+++ Så Mycket Bättre
+ familjemys
+ allt för mycket sömn denna helgen
- tvingar ner maten, då halsen gör skitont
- uttråkad och rastlös helg
- sjuk..

Nu kryper jag ner under täcket med min lilla godisskål och sex and the city på teven. Puss puss!

Get to know me in 30 days

Detta är alltså vad jag pratade lite om innan. Jag har kanske inte riktigt tagit steget och berättat om mig själv som person. Även om jag har haft bloggen mer än ett år. Så nu är det dags! Börjar med Day 01 imorgon. Ska försöka göra en varje dag. Hoppas ni gillar det.

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day 
Day 07 – Your best friend 
Day 08 – Christmas whislist
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 - What's in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – 3 words that describes you 
Day 15 – 10 things you like
Day 16 – A moment
Day 17 – Favourite blogs
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Favorite vacation
Day 22 – Your room
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – Your Day
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment

Dags för julshopping snart?

Har i princip sovit bort hela dagen. Ganska mysigt med massor av filtar och kuddar faktiskt. Stannar hemma ikväll också så är jag nog frisk tills måndag. Slipper missa massa i skolan. Imorgon kanske jag tar mig en runda till väla? Skulle ju behöva handla en och annan julklapp nu. Beställde med godis av mamma när hon stack och handla så kvällen är mer än räddad. Nu är frågan bara vilka filmer man ska titta på? Haha är en riktig filmnörd.. Slutar aldrig titta på filmer, kan se en film typ fem gånger innan jag har tröttnat på den.
Vet ni? Nu har jag bestämt mig för att jag ska börja med en sak här på bloggen. Många andra bloggare har också börjat med det så varför inte, liksom? Känns som att det börjar bli lite grådaskigt här. Så lite nytt skulle nog inte skada. Mer om det senare. :)


Last summer.

11 december 2010

Morsningkorsning! Jag vaknade redan vi åtta med en ännu värre hals än igår och huvudvärk. Har fortfarande feber också.. Tycker det är orättvist att vara sjuk på en lördag. Men får göra det bästa av saken. Ska frossa i filmer hela dagen, är jag piggare ikväll blir det mys hos Amanda med flickorna. Kram!


Sick

Kill me. Ligger hemma och är sjuk med frossa och feber. Halsen gör riktigt ont och jag är hes. Tror det vandrar runt ett virus på skolan, alla är sjuka nu.. Nu är jag en av dom. Har haft en alltför jobbig natt med lite sömn, vaknade flera gånger och mådde dåligt. Detta är ju perfekt inför helgen. Ångrar att jag stack till skolan igår. Jag menar kunde knappt gå upp ur sängen, men värktabletter gör saken bättre.
Strosade runt i staden igår med mamma innan vi tog en mysig fika på espresso house, där nu Angelica Svensson jobbar. Såg även det vackra ljusspelet på trapporna, mysigt!
Nu måste jag klä på mig tjooockt och ta mig till skolan med lite flås. Betygen sätts nämligen på söndag och jag ligger lite efter med engelskan så ska lämna in en berättelse.
Vi hörs mer snart!


Tiiiiips

Tänkte tipsa om en sjukt bra hemsida med ex. märkeskläder/skor till budgetpris. Man har hört talas om adressen i filmer och sånt men aldrig tänk på att den egentligen finns. Men på www.ebay.com finner ni mycket snygga kläder till ett bra pris!

Our own way

Inlägget tillägnat Amanda Andersson, som även hon ligger hemma och är en sjukling. Hon hjälper mig när det är någotning så nu får jag hålla henne lite uppmuntrad med vad jag hittar på.
Istället för att plugga somnade jag en halvtimme och såg att x-men gick på teven. Faktiskt riktigt bra film! Så fastnade framför den men har pluggat liiiite i pauserna. Pappa "lagade" mamma Scans köttbullar med pasta. Men det gick ner en onsdagskväll!
Renée sa igår att det är säsongsavslutning för Grey's ikväll. Oh no.. Världens bästa. Men har fortfarande Desperate Housewives så der funkar.
Snart helg, helger rockar rent ut sagt! Snart fredag IGEN. Med tanke på att det blev ganska hårt förra helgen har vi besämt oss för en mysig filmhelg i spökhuset. Med andra ord hos Juhlia.


Denna snygga bilden har jag som skrivbordsbakgrund, som får mig att tänka på varmare breddgrader

Våra brister gör oss till människor

Händelserik dag idag, Felicia bestiger Mount Everest med sin cykel på väg hem från skola. Hur lyckat?! Vi har våra stunder du och jag och dom diggar jag! Har haft en toppen dag även om min insida inte har legat på topp... Känns som att folket i skolan ha smittat mig. Nästan alla ligger hemma/har gått hem och är sjuka, vill inte vara en av dom. Verkligen inte okej att må såhär skit när det är så jäkla mycket press i skolan innan lovet. Inlämningar, prov osv.. Just nu nöjer jag mig med myskläder, te och mysig musik. Känns som att jag har fått ett beroende av lussebullar, eller heter det lussekatter? Äsch, vet inte vad jag ska kalla det men ni fattar. Nu ska jag dricka min kopp te som står och väntar på mig, repetera tills matteprovet imorgon och sen ska jag krypa upp i sängen i min ensamhet med en bra bok.


Sängen kallar

+ Msn snack med sötisen Juhlia
+ Grattis till Klara Öberg, som inte längre är fjortis!
- Snön som aldrig slutar komma...
- Franska
+ Daniel Adams-Ray

snygging nummer 1


Men åh så fint...

Hejsan! Precis hemkommen från skolan. Blev på lite dåligt humör imorse när jag stressade iväg till skolan. Låg mer än en decimeter snö ute och såklart hade ploggubbarna inte varit ute.. Jag belv riktigt sur och kom försent. Men mötte Jenny och Sanna på vägen så det blev bra. Solen har tittat fram lite idag, och det blir jag glad av! Har varit lika trött idag som igår, måste sova ordentligare på helgerna! På tal om annat, jag pratade precis i telefon med Amanda och hon har nu fixat så att vi nästa dag åker till ProCivitas och besöker dom en helt vanlig skoldag. Perfekt. Nej nu blir det råplugg resten av dagen. Och jag har sett era söta kommentarer men inte hunnit svara. Gör det ikväll!



Hit me with the best shot

Bästa helgen på evigheter. har väl fått i mig cirka sex timmars sömn under helgen men vafan, har haft så jäkla kul och mysigt! Har degat hela dagen och ätit onyttigt med brudarna. En helt perfekt söndag klagar inte! Ska titta igenom franska provet. Har inte börjat plugga på det ännu, prov på TISDAG. Oh no.. Känns som att jag ligger efter. Sen blir det träning!
Slänger upp två bilder från gårdagen.



Allting börjar om

Jag är levande, men inte till hundra procent. Bara ungefär 45 procent... Gårdagen var riktigt rolig! Jag och tjejerna skakade rumpa på bahnoff och hade skitkul. Var hemma runt halv tre. Sedan ringde klockan redan helv nio och jag kände mig inte levande när jag steg upp.
Har varit iväg hela dagen, öppethus på Olympia. Sedan en fika på väla och en snabb sväng på familia.
Har inte mycket planer för ikväll. Sticker nog till Juhlia.
Har min kamera hos Petronella, så blir inga bilder.

End of thursday


Today's

Då börjar ännu en vinterdag rinna mot sitt slut. Jag har varit i skolan halva dagen, efter lunchen stack jag till tandläkarn och fick fixat en del läskiga saker. Jag undrar vad man hade gjort utan bedövning? jag hade i alla fall inte överlevt.. Tänk så skulle dom vara i munnen på en med knivar osv.. utan bedövning! Då hade man kännt allting, så var det nog förr i tiden skulle jag tro. Men vi lever ju på 2000-talet, eller vad säger ni? Efter tandläkarbesöket tog vi en runda på väla. Nu ska jag kolla facebook och några bloggar innan maten är klar.

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


This morning

Godkväll mina käraste! Tittade precis på grey's älskvärt program. Dagen har jag spenderat med Renée, vi har varit ute i kyla också har vi haft pluggdejt. Mysmys! Fick en fråga om jag kunde blogga mer om mode och att hon/han gillade min stil, tack så jättemycket. Du gjorde ett fint avslut på denna fina onsdagen! Ska försöka komma med fler dagens och även tips på snygga kläder. Vet ni? Jag har gått och blivit kär i Daniel Adams-Ray, underbar kille med ett underbart piano..
Sängen kallar på mig nu, godnatt finisar

RSS 2.0