Sista oktober

Blev ett träningspass innan ikväll. Sköt som fan att träna. Har inget gjort det på en vecka nu och det märktes verkligen. Svettades som en gris..
Stack till Juhlia och tittade på Beck där några andra snygga brudar också befann sig. Stack hem i tid för att jag är så trött att jag inte vet vart jag ska bli av.
Ska titta på Gossip Girl innan jag somnar.
Godnatt söndag.

Det är november imorgon, sjukt vad tiden går snabbt numera. Snart sommar ju!

Do it for yourself, not me

Vaknade vid tio. Egentligen elva ju, ni har väl inte missat att ställa tillbaka klockan en timme? Så vi får alltså en timme extra. Och sedan jag vaknade har jag tittat lite på teve och snyggat till mig lite.
Idag har jag inga planer på vad som händer. Men nu är det lov och då ska man bara göra det man känner för. Härligt va? Så hade tänkt att börja med att titta på några avsnitt Gossip Girl tills någonting annat händer. Haha känner mig aktiv när jag bara ligger i sängen och tittar på det alltid...
Vad gör ni idag?


Lördag

Vaknade upp med snyggingarna imorse. Vi var här och i Kvidinge igårkväll. Allting blev inte bra men folket gör endå allting så grymt kul. Tack!
Har nyss duschat och bytat om till lite kläder. Haha hade det på mig innan också. Men jaa... Ska titta på en film och äta något nu.
Ikväll blir det taco kväll hos Amanda.

PUSS



Hell Yes!

Klickade precis in på min favvoblogg och såg att fortsättningen på Elsas mode äntligen har kommit ut! JAG MÅSTE FÅ TAG PÅ DEN. Wiho. Känner mig smått desperat.

Internet har klabbat idag så blev inget inlägg förrän nu. Men ni dör inte så.

Uppsatsen i skolan idag gick toppen. Skrev om hur människor delas in i olika "fack" och att alla inte blir behandlade på samma sätt. Jag menar vi är alla människoar och ska ha lika mycket rättigheter i livet.

Snart veckans höjdpunkt, grey's sedan sova. Ska vila ut mig inför matteprovet imorgon. Och snaaaaart lov. SKÖNT!


Guns n roses

Jag är klar. Väskan är packad. Ny musik är fixad till ipoden, nu går jag till skolan. Puss!


it hurts so bad

+ Träningsvärk, HEJSAN!
-/+ Min bästa vän Juhlia åker till Egypten den 16 December och firar jul där...
- Uppsats, matterpov & franskaprov denna veckan
+ Sovmorgon imorrn


Kreta by me.

What am I supposed to do when the best part of me was always you

Internet har inte funkat de senaste dagarna, och det lever verkligen sitt eget liv i detta huset. Så nu vet ni.

Lördagskvällen var kul som fan. Längesedan man skrattade tills man tappade andan, och mådde så jäkla bra. Dock satte det sina spår igår. Men man lever bara en gång ju!

Idag var det skola som vanligt, har en hel del saker på gång i skolan denna vecka. Men om inte mindre än fyra dagar är det lov. Vilket innebär att halva höstterminen redan har gått. Hur härligt?!

Kram!


Lovekiller

Har heeeeeeeeeelt glömt bort denna dagen. Allt jag har gjort är att titta på gossip girl. Köpte ju några säsonger igår så nu har man ett tag framåt. Satt och storgrät innan för mig själv, ibland blir det lika känsligt för mig som de i tv rutan. Kan i alla fall säga att jag har invigt min nya snygga tv!
Ikväll blir det fest. Och gud vad skoj det ska bli, var så längesedan nu. Först ska vi käka lite hämtmat med flickorna. Sedan sticker vi iväg på roligheter!


Nighty!

Hemma från en härlig dag med ett par nya inköp. Trött som tusan som jag är, somnade i bilen påvägen hem. Och när jag kom hem stog det en ny tv på mitt rum. Vadå härligt?! Slipper min tjockteve nu :)
Ska bädda ner mig och titta på några avsnitt av de två säsongerna av gossip girl som jag fick med mig hem idag.

Godnatt!

Ullared!

Någon som vet varför man loggas ut från blogg.se HELA tiden?

Ska egentligen nanna vid denna tiden... Men har druckit gott te med mami, så det gör inget! Ska läsa lite kemi innan jag somnar.

Imorgon sticker jag till Ullared, och då ska det slösas på pengar! Så imorgonkväll när vi hörs kommer jag troligtvis med några lyckade inköp också lära jag vara trött i fötterna. Men gud vad jag älskar den affären!

Måste tillägga att mamma har bokat tid till att klippa håret på lovet. Närmare beastämt om två veckor!! Har så sletna toppar nu så har inga andra val. Senast jag klippte mig var för ett år sedan, kan inte fatta det själv bara.

Godnatt!

Ur arkivet...



Svar på tal

Har varit en helt vanlig dag idag, finns inte mycket att säga. Tråkar ut er med bara min skolgång... Så tänkte i alla fall svara på ett par frågor som har trillat in de senaste dagarna ;)


Angående att par frågor jag har fått under de senaste dagarna:
Var är linnet/ tröjan köpt? DETTA linnet med ett peace-märke är köpt på gina för ett tag sedan.
Var jag praoade? Förra veckan när jag var på prao, var jag på Maxi i hyllinge i ett eget företag som fixar med baguetter, sallader osv.. Fick bland annat stå i caféet och fixa med maten. Blev bemött av en jättetrevlig personal som berättade allt för mig. Det var hur kul som helst. För er som inte vet var ni vill vara under er praktik, prova på detta vetja! Kan även berätta att jag har varit på min grundskola, och grafitti innan.




Grey's Anatomy

Tack för alla söta kommentarer, det värmer!

Har laddat upp med te och glass. Ligger under täcket och tittar på Grey's. Dundermysigt!
Vilka tv-serier följer ni?


Locka - Shakira

Hejhopp!
Har haft en riktigt rolig dag i skolan idag. Det var en kille där som även har spelat in filmer med Noomi Rapace mm, som lärde ut oss en hel del om hur man filmar, vilka vinklar och massa sånt. Vi fick själva göra två egna filmer. Inte så långa men dom blev bra. Har lärt mig massor, men ska man bli en riktig filmare som honom har man en hel del kvar att lära. Det var riktigt skoj i alla fall!

Har bytat om till myskläder, ska göra en stor skål med gröt och massa socker, kanel och bädda ner mig framför teven ett tag.


Angel



Precis hemkommen från tandläkarn. Gick väl bra. Har fått en ny och grovare tråd nu, så spänner ganska mycket i tänderna. Men hon sa att jag skulle skratta mig lycklig för att jag behöver inte ha den så jättelånge till :D

Ska plugga sedan blir det träning. Hörs mer ikväll mina vackra!

Hur har er dag varit?

Förlåt för dålig uppdatering idag, internetet här hemma har inte fungerat så har passat på att plugga.... Men nu funkar det äntligen. Vad hade man egentligen gjort utan internet i denna värld?!

Ny vecka, och framförallt nya läxor. Segt. Hade ett riktigt sötsug när jag kom hem från skolan men jag tog aldrig den glassen som jag tänkte äta. Hihi duktigt av mig.

Jag längtar redan tills i helgen, maah skona mig någon?

Nu ska jag krypa ner och läsa tills ögonen inte orkar mera.

Godnatt.


Last night was awesome


In this michrophone....

Hej där!
Stårlande dag idag, nästan så man vill byta om till bikini och lägga sig i en solstol. Fast lite kallt nu... Och jag har fått ont i min hals för att jag har gått fö tunnt klädd. Tråkigt.

Bion igår var smårolig men ska jag vara ärlig var den inte värd att se på bio. Nåväl, hade trevlig sällskap.

Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan ta något att äta. Måste börja ta itu med läxorna. För att nu är praon slut. Har saknat mina fina snyggingar på bara en vecka. Får bli kramande imorgon!


++++


Sara Montazami
Vacker tjej med underbar garderob. Må jag säga!

Engel - Rasmus Seebach

Strålande dag med klarblå himmel. Helt underbart vad fina dagar det är numera!

Idag ska jag stanna hemma i tvsoffan och titta på lite filmer. Runt fem tar vi tåget in och tittar på bio. Blir tusen gånger starkare. Någon som har sett den? Jag tycker den verkar skitbra, återstår att se hur det blir ikväll dådå.


Fredag

Steg upp med tuppen imorse. Gick med soluppgången till bussen, hur härligt?! Mötte upp mamma och syrran på Espresso House, och tog en fika innan vi stack hemåt. Var som sagt sista dagen idag på Maxi där jag nu har praoat i en vecka. Ska jag vara ärlig tycker jag det är lite snålt att bara vara på praktik i en vecka. Man hinner lära sig i princip allting men sen ska man sluta.. Nåväl, fick med mig en smörgåstårta som jag själv har gjort.

Snart ska jag käka lite pizza, sedan går jag och ipoden hem till Juhlia där vi ska ha lite mys. Har en hel del att snacka om då vi inte setts under hela denna veckan. Kanske sticker ut en liten runda lite senare också. Vi får helt enkelt se vart kvällen leder oss.

Vad ska ni göra ikväll finisar? ♥


21:17

Har varit en seg och tröttsam dag. Verkligen ledsen för dålig uppis, blir bättre i helgen. Pratade med Amanda precis, hon har alltid något uppmuntrade att komma med. Sista dagen på praon imorgon, kommer sakna dom där..
Ska titta på step up nu, sedan sova. Godnatt!

Det bästa i livet

När jag mår som bäst är när jag får ett långt lyckorus genom kroppen. Blir glad bara av att titta på vem som helst och känna att man verkligen lever och att livet kan vara mer än perfekt.



Dum av dig

Tog bussen hem kvart över två. Fick springa till bussen även om jag var tidig, den skulle gå kvart över med gick tio över. Åh vad jag hatar den busschauffören, han bara skriker åt alla hela tiden! Ska inte prata mer om det, känns tråkigt att ta på er tid med sånt snicksnack.

Dagen har i alla fall rullat på snabbt som tusan. Har lärt mig att göra mjukglass, inte tillaga den då men hälla upp den typ. Kunderna sa iaf att den blev bra, *mycket nöjd* hihi. Ska titta runt på lite bloggar, sedan läsa ett tag.

Hur har er dag varit? ♥


leave your taste on my tounge

Hejsanhoppsan.

Jag har gått och blivit förkyld. Mitt huvud höll på att sprängas ihjäl precis innan jag slutade för idag. Fast hade bara fått i mig en skål fil på rasten, så jag köpte med mig en risifrutti och åt på vägen hem. Nu börjar det bli roligt, fick stå i kassan och hela det köret idag också. Man märker vilken skillnad det är när man jobbar där, jämfört med om man bara är där för att handla. Allting ser så enkelt ut då, men så är det verkligen inte. Men kul också att lära sig.

Tro det eller ej, jag ska plugga lite. Har massa prov nästa vecka och en bok som ska läsas ut. Tror jag hoppar över tränigen ikväll eftersom att jag är snuvig.


Old

Something beautiful

Haft en jättebra dag idag på praon. Alla var väldgt snälla och trevliga, fick göra allt annat förutom att städa. Riktigt kul! Var så gott som död när jag kom hem... Men känns bra att prova på hur det är, ska försöka få tag på ett sommarjobb tills nästa sommar och då kan de vara bra att använda sig av det man har lärt sig.

Snart ska jag och pappa leta runt på internet efter olika gymasium. Kan vara bra att ha en baktanke tills man ska utt och titta på alla olika skolor. Just nu lutar det åt samhälle i stan på någon friskola. Men vem vet, det kanske blir någonting helt annat? Vi får se.

Med andra ord, Godkväll!



Söt gammal bild på mig, Frida & Filip när vi var små.

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaka

I det tidigare inlägget som jag skrev att jag inte har något att dölja, trodde jag att ni förstod att ni inte behöver överdriva? Herregud, att folk bara håller på sådär.. Ville ha lite tips om vad man kan skriva om.

Träningen nu ikväll gick jättebra, svettades och mådde riktigt bra! Kommer sova extra gott inatt för att jag kämpade så hårt på träningen.

Ska sätta igång en film och krypa ner under täcket. Måste lägga mig i tid idag, då jag ska gå upp allllllldellleees för tidigt imorgon. Ska på min praktikvecka nu, må-fr. Ska vara på Maxi i Hyllinge. Haha, kom gärna och hälsa på vetja!

Också en sista sak, jag tycker att ni ska klicka er in HÄR och spekulera bilden. Min kära vän Juhlia har spöken på sitt rum..

Godnatt

Autumn


By me

PS I LOVE YOU

Söndag. Fingrarna höll på att brytas av kyla innan när jag var ute med tidingen. Far börja använda vantar nu känns det som.

Ska stanna i sängen hela dagen och titta på filmer. MYS. Har satt igång en kopp te, behövs i denna höstkyla!

Jag älskar mer än någonting annat dessa fina höstfärger som det är på löven som har fallit ner från träden. Så fint, ska ut nu i veckan och ta några foton hade jag tänkt.

Nu, ps. I love you



Håller mitt löfte!

Lyssnar på deppdepp musik och känner mig ledsen.. Tack för ikväll flickor och pojkar. Ni gör mina dagar underbara.
Godnatt


Happy to stay

Måste sticka nu. Hörs ikväll med dagens.
Fortsatt trevlig lördag. Puss

Blå himmel. Solsken. Rayban. PERFEKT

Vakande på rätt sida idag, med solen på min sida. Så härligt med lite ljus efter denna grå veckan.. Var ute med tidningen innan. När jag hade vägarna förbi Sanna & co. stannade jag till där ett tag ooch snackade med tjejerna. Dom verkar ha haft en vild natt. Men det gillar vi!

Ska ut och röra på mig snart och ikväll åker vi till kusinerna. Ännu lite senare ikväll ska jag göra något med Sannis och Manda.

Fick frågan om jag kunde visa min garderob. Visst gör jag det! Har gjort ett tidigare inlägg om det, men har rensat garderoben efter det så har tagit lite nya bilder. ENJOY!

Ni får gärna komma med förslag om vad jag kan skriva om, blir så glad när jag får frågor osv.. Bara fråga på, har inget att dölja!



Rare fashion

Sista dagen idag i skolan, nu helg och nästa vecka praktik. Härligt! Hade kemiprov idag som gick riktigt bra, kändes det som.

När jag kom hem såg jag ett gulligt paket från Nelly.com. Klänningen har kommit! Den var riktigt fin, kanske i kortaste laget men det är kläderna från det märket. Annars var den skitfin, på sommaren kan man ha shorts under som inte behöver synas bara om den blåser upp eller man böjer sig ner. Och nu på vinter kan man ha svarta genomskinliga strumpebyxor och en kavaj till. Ni ska såklart få se den på mig också lite senare.

Ikväll ska vi ha myskväll hos Sanna. Vad hittar ni på?




Fuck You

Sticker på träning nu.



Imorgon, eller nästa helg tjejer?


7:e oktober

Ragnat konstant hele dagen... Ganska mysigt att titta ut genom fönstret och bara se massa regn, regn och regn. Allt man vill göra då är att titta på film och mysa. Men så har man skolan att gå i. Vilket betyder att jag nu ska sätta mig ner och läsa igenom kemin en sista gång och titta på en mysig film ikväll.

Är sjukligt avundjuk på min storebror som just nu befinner sig på Gran Canaria. 30 grader, sol värme och allt man kan tänka sig. Älska att vara utomlands och älska värme! Men ser fram emot en mysig och kall vinter också.

Många +++ till Sofi Fahrman för hennes älskade bok, Elsas Mode. Och inte nog med det, avgudar hon som person också!



HAHAHA


Grey's Anatomy

Sitter i sängen just nu coh tittar på premiären av grey's anaomy. Älskar det! Vad jag har längtat till idag...
Var med manda och juhlia en stund efter skolan och gjorde allt annat förutom att plugga. Vi är så lyckade må jag säga.
Klickade hem klänningen innan wiho, snart är den i mina händer :)
Nej nu började det igen. Puss och godnatt!

Godnatt finisar


fashiontoast

+ powerwalk ute i mörktet bland stjärnorna med pumpande musik i öronen
+ Desperate Housewifes -premiär!
+ klänningen ska klickas hem imorrn
+ NU: sova!
- kemi

Will we ever meet again

Bruno Mars låtar är obeskrivligt bra. Hans texter betyder så jäkla mycket och de är mer än skiiiiiitbra samtidigt som det är för sorgliga.. Just the way you are, innebär att man ska ta han/hon för precis den man är. Precis så vill jag att det också ska gå till i verkligheten. Tar han/hon inte dig för den du är, är du inte värd personen. Såna som bara är ute efter en sak som är viktig.. Kärlek är skört. Var rädd om den.

Ska krypa ner under täcket och läsa i Elsas Mode. Imorgon har jag en heled del saker som ska fixas i skolan. Justja! Fick håltimme på första lektionen så börjar vid nio som idag. Riktigt skönt.

Godnatt.




Somwhere in Brooklyn

Har bara gått runt och tänkt på den HÄR söta saken hela dagen. Och den ska bli min, åh vad jag älskar kläder... Klart vill man ha pengar till allt, men hade man haft jättemycket pengar hade det tillslut blivit tråkigt att handla för att då hade man inte haft något att längta efter. Eller hur?
Skolan har varit bra. Belv nöjd som tusan med politik provet som vi hade förra vecka. Och jag har nu bestämt mig att jag ska anmäla mig till att vara lucia i skolan. Får hoppas att jag blir det, annars blir det lite pinsamt. Ikväll är det utvecklingssamtal och det lär gå bra. Nu ska jag läsa kemi, hörs sen!


Vackra höstklänningar

Durham Glam Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COMAnnie Dress SEK 579, Renée London - NELLY.COMCup Babydoll Dress SEK 569, Rare Fashion - NELLY.COM
Dessa söta höst-klänningarna hittade jag på nelly innan. Hade känt mig som en prinsessa
i dem. Nästa inköp för tusan! Perfekt att ha på fester.

+ Underbar helg med tjejerna, massa mys!
+ Gossip girl- marathon
- Snuvig och huvudvärk
+ Volbeat

Take me to reality

Hitta hit igen. Blev en lång och härlig kväll igår med lite sömn. Idag blev det upp tidigt och sticka till halmstad för lite nya inköp. Fick med mig en härlig halsduk och en rosa tunika. Jag sov hela vägen hem, och nu sover dom andra. Så ville bara uppdatera här lite. Ikväll blir det skojigheter med dom bästa igen. Är hemma inatt.


LÖRDAGGGGG

Har inte tid med bloggen i helgen tyvärr. Vi hörs ikväll eller imorgon. Tills dess får ni hade det bäst. för det har jag!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSS

RSS 2.0