onsdag, händer ikväll?

satt ute i det fina vädret lite innan och läste. allt man hörde var underbara fågelkvitter och solens strålar mot ansiktet. wonderful.
jag och amanda försöker komma på något att hitta på ikväll. blir kanske att vi drar till helsingborg och går en runda där. vädret är ju också prefekt!
PUSS !



s o m m a r

miio


tv-tips!

vad jag längtar tills klockan åtta. då börjar anna anka söker assistent. är egentligen inget stort fan av hon men nu måste man ju verkligen se hon, hur petigt hon ska välja ut vem hon vill anlita som sin assistent. det ska bli så kul att se hur hon ska klaga på allt och alla. egentligen kan hon ju knappt ha någon assistent, eftersom att dom alltid gör fel enligt henne.
jag ska helt klart sitta bänkad framför teven klockan åtta.
ska du?


100331

jag stannar definitivt innanför dörren idag. tänkte på en p-walk innan, men det regnar så värst ute och jag är fortfarande förkyld. så om det någon gång kan sluta regna , går jag en runda. annars, nope. tänderna är borstade och fina, tänkte fixa lite käk och mysa lite i soffan.

like before


felicia.

bion var riktigt bra och sorglig.. lev för stunden. man vet ju aldrig vad som händer i nästa ögonblick? och harregud vad sexig robert pattinson var! oh my gaaad!
cougar town slutade precis och innan jag somnar blir det nog lite filmtittande. PUSS !

tack för en underbar kväll brudar ♥

maybe i'm stupid, but not as much as you

nu sitter jag här nyduschad och vet inte vad jag ska ha på mig. alltid lika jobbigt att välja kläder..
underbart väder ute i alla fall! märks till tusen att sommaren är på väg nu :)
lite senare kommer louise hit och ikväll sticker jag, hon, felicia, juhlia & renée på bio. vi ska se remember me, många plus för den filmen. robert pattinson är med i den! hihi. också blir det väl lote käk efter det. riktigt mysigt.
nu måste jag klä på mig. PUSS !

denna knarkades hos amanda igårkväll/natt

snartsnart

bättre uppdatering snart, ska bara klä på mig lite och cykla hemåt.

måndagmorgon

är på riktigt bra humör idag och inte det minsta trött. har planer med klara för dagen och senare ikväll sticker jag nog till mandis. ska inte sitta här och dega mera, ska ut på en lång promenad. PUSS !

frukost-tajm!


(det är bär i filen och inget annat)

vad äter ni till frukost?

läggdags.


jag idag.

det har inte blivit så värst många inlägg idag, å jag vet inte varför. jag har inte gjort så mycket så man tycker ju att jag skulle gjort några. but it didn't turn that way. min förkylning blev bättre efter att mamma kom hem med nässpray. inget speciellt händer ikväll, även om vi har lov och sånt så är jag inte iväg ikväll. tänkte titta på filmen ryktet går , på kanal5.

imorgon är det måndag, vilket innebär ny vecka, lov & nya upplevelser.
PUSS !

en förkyld fanny

sönday idag, yes. och man ska ställa fram klockorna en timme. glöm inte det! alltså kommer denna dagen gå otroligt snabbt.
tillbaka till verkligheten nudå. kom precis innaför dörren efter att ha varit ute på den vanliga rundan , som jag göra varje helg och har gjort i bara sisådär ett år helt själv. anteckna själv :) sov riktigt dåligt inatt för att jag är riktigt förkyld på riktigt! alltså inte på låtsas höhö. det värsta är att jag är täppt i näsan så jag kan knappt snyta mig ju... blir nog ingen träning ikväll då alltså.
ska upp och lämna filmen jag lånade igår och se om jag kan hitta en lite billigare att titta på idag. är inte på humör för någonting seriöst idag.




cambild'


gjorde en gullig fläta i mitt hår som jag glider runt med :) min bror ska köra mig upp till klara nu, får se vad som händer där dådå. tror jag behåller mina yllestrumpor på.
kommer hem någongång lite senare ikväll.

ni får ha en trevlig lördagkväll. det ska jag, love.

fotbad

nu sitter jag med fotbad och tittar på wipeout. men det är så varmt att jag knappt kan ha fötterna i, det bränns så!
lite senare ska jag nog hitta på något skojigt med klara.
vi hörs mer sen,
PUSS

eftermiddagsmys med film.


miss the old times.


by me.

tog en härligt lång dusch efter att jag varit ute i det kalla och mycket blöta vädret med kvällsposten. och min hals är ganska kass, också nyser jag med jämna mellanrum. tråkigt.
har tagit på mig tjocka yllestrumpor och myspys kläder. ska ta någonting att äta och kolla på en film.
får se vad som händer ikväll?
puss på er

22:47



ska krypa ner under täcket och titta på lite teve innan jag somnar.
puss.

helsingborg

hemma från en underbar dag med flickorna på stan. riktigt härligt väder ute också! gick endast i jeansjacka och thigts. wiie :)
nu tänkte jag byta om och krypa ner i soffan med mma och pappa. vi ska mumsa på jordgubbar.




rösta? :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


everything or nothing.

kom aldrig utanför dörren, så ovanligt. hehe..
har istället kollat på kläder bara sisådär två timmar. nu blev jag trött på det så ska ta min in till tevn och se om det finns någonting trevligt att se på.
senare vid halv åtta ikväll sticker jag och tränar bort våfflorna. blir mer uppdatering innan jag går till sängs.

våffeldagen



åt två våfflor precis som jag gjorde till mig och min syster. som var supergoda fast man blir så jäkla mätt! ska ut en liten stund i det vackra vädret och få lite färg på mitt bleka ansikte.

goderkväller


hur fasiken lyckas man? det var en 7-årig tjej som ritade denna till mig.

nu tittar jag på GA. sen vid tio tiden när programmet slutar ska jag sova. åh vad jag älskar dessa dagarna när man slipper skolan och alla läxorna. man är helt fri från allting.

tidsfördriv?

nyduschad och nyäten :)
fördriver tiden på ingenting, vet inte vad jag ska hitta på tills grey's anatomy börjar.
ska iallafall leta lite ny musik.

wednesday


kom hem från praon för ungefär 40 minuter sedan. nu har jag fått mat i magen också tänkte jag ta en powerwalk. det är så varmt ute idag.

PUSS

this is the end of the day.



godkväll.

tisdagtisdagtisdag

hemma efter ännu en dag på rågenskolan. dom är bara för gulliga där! hihi. fick ytterliggare några teckningar idag också var jag tvungen att rita till dom, så började dom bråka om vem som skulle ha den. är inte riktigt lika trött idag som igår. man vänjer väl sig antar jag.
kollar på ett gammalt satc avsnitt nu och dricker en kopp te. ska koppla av ett tag och sedan ska jag läsa lite. den är så bra nu att man inte vill släppa den. tur att det finns ca 20 böcker av den serien.
& välkommen alla nya läsare, statistiken har ökat väldigt mycket på senare dar. ni inspirerar mig till tusen!


måndagkväll



städat undan lite kläder och nu ska jag krypa ner under täcket och läsa.
godnatt.

blake lively, leighton meester


källa: posh24.se

sötare flickor får man leta efter...

rågenskolan

första dagen på prao idag. var inte det minsta nervös. det var jättekul och nu är jag skittrött efter allt skrik och bråk. dom bråkade om allting... haha. men dom är rikgti underbart gulliga, så tjatar dom om vem jag ska sitta bredvid i matsalen. "skaka hand på att sitta bredvid mig fram tills på fredag" , "snällasnälla fanny sitt här med mig" , " fanny hur gammal är du?". sen vid kvart över ett när dom hade slutat gick jag till fritids och spelade plockepinn och sedan åt vi så kallat mellis. också slutade jag tre.
nu har ja bytat om och ska titta lite teve och ta en powernap så jag orkar ha ögonen öppna resten av kvällen.
kramar




söndagkväll

Kom hem från gudstjänsten typ precis. den började klockan sex och slutade vid halv åtta! höll på att dö där inne ju.. det var sån opera. riktigt jobbigt. blöblö. har hunnit äta potatismos och falukorv, mums.
ska gå ner och hämta ett glas apelsinjuice och sätta igång en film. tror den heter något i stil med, linje 1 2 3 kapad. typ någon action film sån spännande. hoppas på det bästa om den nudå.

mysig söndagskväll gullungar


egypten.


bloglovin

nu kan ni följa mig med bloglovin. bara tryck på ikonen ovanför min profilbild och bli medlem där, så får ni meddelande varje gång jag uppdaterar bloggen :) smart va?

söndag idag, ohyes! ska inte hitta på så mycket idag, verkar inte som att det blir någon bio ikväll. då blir det väl träning istället. har inga läxor att göra för vi har ju prao nästa vecka.
jag tor jag ska ta på mig lite fräschare kläder och läsa en stund. så mysigt.
finns på mobilen om det är något.



saknar sommaren.

natti

klara stack hem för några minuter sedan och nu sitter jag här ensam i mörket. okej, teven är igång. pch nu har jag även fått på mig min sköna pjamas. ska borsta gaddarna å tvätta bort sminket. sedan är det sängen som väntar. är
någon som har något förslag på vad man kan göra imorgon? är öppen för förslag. kanske ska på bio på kvällen, men det var ett stort kanske.


lördagskväll

just nu tittar vi på den gröna milen , som går på sexan. otroligt hemsk. men klara ville se den för att hon aldrig innan har sett den. vi har tjockat oss med milkshake och chokladbollar. perfekt mys- lördagskväll.

här kommer vad våran milkshake innehåller:
banan
bär - hallon/blåbär
vaniljglass
mixa!




myskväll med bästa.

hemma från familia igen och hittade inget speciellt där. nu är klara här, några till skulle egentligen komma men mamma skulle sova och sånt så det gick bara med klara... så vi ska ha mysmys. snacka och lite sånt. vi var var även på oj innan och köpte bär som vi ska ha i milkshake sen. mums!
nu kan jag inte skriva mer här, ska vara lite social med klara.

puss!




regnig lördag

godmiddag sverige.
är helt genomblöt efter att ha varit ute med kvällsposten i regnet. såg ut som att jag hade kissat ner mig för att sadlen var ju blöt. hahah, undrar vad dom tänkte när som såg mig...
idag blire familia. finns inte så mycekt annat att göra idag, nästan alla är iväg på annat. senare ikväll kommer klara hit så ska vi ha mys och kanske kolla på millenium? där är ju med sånt som inte fanns i filmerna.
nu ska jag ta på mig lite torra kläder och göra ve mig.

PUSS



hittade en gullig bild på miio

tröttis

nu är jag himmelskt trött.
ska krypa ner under täcket och drömma söta drömmar.
godnatt.


uppdatering- ser riktigt rolig ut med två tänder mindre i munnen. gör så jävla ont...

tandläkarn

har lite tid över eftersom att jag inte har fixat mig överhuvudtaget idag. tycker knappt det är lönt eftersom att jag alldeles strax ska åka till tandläkaren och dra ut två tänder... inte så kul. är jäkligt nervös eftersom att jag aldrig innan har gjort det. men det går säkert jättebra. om alla andra överlever, gör väl jag det med. slipper iallafall några lektioner i skolan , tummen upp. slutar vid halv fyra och sedan runt sju tiden ska vi ha gäster.
men bloggar mer när jag har kommit hem.

puss.


gammal bild.

fanny. i



kom hem från skolan och tittade på ett gammalt sex and the city -avsnitt. herregud vad jag längtar tills det ska komma en andra film om dom fyra tjejerna :)
nu ska jag måla naglarna och sedan ta tag i dom sista läxorna på två veckor.

godnatt

äntligenäntligen! dags att lägga mig under täcket och titta på världens bästa serie grey's anatomy. och förresten, mamma visade soliga och finfina bilder från egypten precis. gud vad jag är avis! ni ska bara se så bruna dom två är... ska fråga om jag kan få lägga ut några fina bilder här så ni kan få se det vacka havet med dom finfina fiskarna och den heta öknen.
time for bed!

it's you i want, baby

hemma från konfirmationen och helt slut i hela kroppen. gaaash vill bara krypa ner under täcket och sova sött. men det går ju inte riktigt för att så fungerar inte mitt liv. det kan inte alltid bli som man vill och jag har en miljon andra saker att göra... fick lite damp på konfirmationen när vi skulle bygga såna pappers-askar. jag hade varken tålamod eller ork. så var dom ju såhääääär komplicerade också. måste bara tillägga att det blev så kallat mjölkkrig idag i matsalen mellan amanda och klara. härligt! det luktade sur mjölk runt dom sen :)

hoppas ni har haft en bra dag.


godkväll

var och brände bort lite fett innan. fast det var inte så roligt idag, för att det var ett helt konstigt pass som var helt rörigt. städade undan lite här och var. nu dricker jag en kopp te och tittar på desperate housewives. dom är verkligen helt desperata, börjar bråka om vems barn som är smartast. hehe. sen vid tio är det cougar town , världens roligaste! haha.
nej nu är pausen slut.
puss.





KANELBULLAR




äter kanelbullar och lyssnar på musik. bakade dom på hemkunskapen. och för mig gick det riktigt bra :) annars har dagen varit underbar med pälsklingarna. på lunchrasten blev felicia lite misshandlad och fick en "vårta". och innan dess när vi åt var det knäckebrödskrig... också gjorde felicia och amanda jättemånga flätor i mitt hår, sånna små så dom fick typ dra av håret för att dom skulle gå upp ;(
ska börja på läxa nu och senare ikväll kommer min föräldrar hem från egypten efter att ha varit där en vecka. lär väl bli avundsjuk när jag ser hur bruna dom är.
pussar / f

älskar doften av dig



färdig med allt plugg nu och droglyssnar en överdrivet bra låt. hold tight - chris decay. har jätteont i min rygg sedan jag städade igår. hehe märks att jag inte gör det sådär ofta..
ska skala en mango och lägga mig under täcket och läsa. sedan ska jag få i mig min skönhetssömn och sova.

it's sunny.

strålande väder , åh gud vad jag älskar det!
kom hem från skolan för ett tag sedan och kollade på ett gammalt sex and the city avsnitt. dom är så underbara i den serien. ska börja med läxorna nu. har matteprov på onsdag och det hoppas jag går toppen. eller ja det ska gå bra för att detta kapitlet är inte speciellt svårt. också är det lite engelska. men vet ni? efter denna vecken är det två veckor uppehåll från skolan och läxor. & det gillas till tusen! har prao nästa vecka och då ska jag vara på rågenskolan i klass två och veckan därpå är det påsklov. mhihih :))


the man who can't be moved

allt för min syster

såg en jättesorglig film igår. my sisters keeper (allt för min syster). den handlade om en tjej som hade leukemi, tror att det är cancer. så brydde sig familjen jättemycket om hon och inte alls lika mycket om de andra syskonen i familjen. hon hade en skräddarsydd lillasyster som endast var till för att ge leukemi-tjejen sina kroppsedlar så att hon kunde bli frisk och inte dö. så tar hon ett beslut att hon inte vill ge bort sina kroppsdelar till sin syster för att hon ändå ska dö, så blir allting jättesorgligt... tycker ni ska se den för att det finns säkert många familjer som har det såhär jobbigt. jag storgrät hela tiden under filmens gång..


städar'n

tar en liten paus från allt städande. och gud vad tråkigt det är! tänk då mamma som gör detta varje vecka... shitshitshit. snart har jag både damsugat och torkat alla golv i detta huset. så duktig jag är :)
ska kolla på gossip girl vilken tid det nu är. missade det förra gången ;( så kan ma heller inte se det på webben. man kan se typ alla andra program där och såklart inte det...
aja, överlever. fixade lite med headern innan. den andra kändes alldeles för enkel. känns som att jag bytar header hela tiden nu. kan aldrig bestämma mig ju. men vad tycker ni?


två av alla de sjuttio bilderna vi tog igår


i am your drug

usch och fy. hade en hemsk mardröm inatt, det var någon massmördare som var ute efter mig. och när jag vaknade upp ur drömmen kunde jag inte sluta tänka på det... hatar sånt.
var ute med kvällsposten precis och tjänade stålar, härligt. och idag ska jag och min kära bror städa hela huset. och det kommer inte bli kul kan jag bara säga. torka golven och damsuga... bläblä. får väl börja plocka fram damsugaren nu då.


one step at the time.

har bäddat ner mig under täcket nu.
kvällen med brudarna var underbart härligt. en massa skratt och hyss. hihi. tycker synd om stackars louise som var offret för kvällen. hon fick allt från kaviar inkladdat i ansiktet till att få byxorna nerdragna ute på studsmattan och sedan ner i snön. haha, härligt! och jag älskar er. ni är bäst <3 hade tyvärr inte med mig min kamera men ska fråga om jag inte kan få några av louise.
dagen har varit lång och jag behöver sova.
godnatt.


rosettring.

drar till lousie babe nu. vi ska kolla film och ta det lungt. tro jag... haha.
kommer hem någon gång ikväll. ni får ha en mysig lördagskväll!

uuuuuuuuuuuut

haha , kommer ingen vart. känns inte som att jag lever bara. är riktigt trött.. MEEEEN. ska ut och gå en runda nu med musik i öronen. bara glömma allting ett tag och tänka att jag är någon annan för just ett litet ögonblick.

jag hatar detta.

ett helvete som inte går att fixa.

sunshine

sitter här och försöker klura ut vad jag ska göra idag. vill vara ute för att det är så fint väder. också frågade felicia om vi skulle göra något. så träffar väl hon sen och hittar på något trevligt :)
måste verkligen städa . ser ut som skit här inne. ligger handdukar lite överallt. inte bra.
nej minsann, nu ska jag banne mig lyfta på röven och ta mig ut.
vi hörs mer senare.


skolan/helsingborg/åstorp/kvidinge/åstorp

var iväg ända tills typ halv två inatt så därför blev det ingen uppdatering alls.
tänkte iallafall berätta lite kort om vad som hände:
var i skolan som vanligt , fick tillbaks biologiproven. jag hade fan tre poäng från vg. blev jättenöjd :) sedan fick vi också fika av oskars superduper snälla mamma. när vi hade tjockat oss i skolan och sånt tog jag filippa och louise tåget in till stan. jag älskar helsingborg. där gick vi runt i olika affärer och jag hittade en rosettring från gina, mysmysig halsduk från åhlens och ett par svarta leggings från hm. sedan åkte louise hem med bussen vid tio i sex så stannade jag och filippa på knutan och käkade på grafitti. vid sju tog vi tåget tillbaka till åstorp där vi kollade på felicias match. men vi hann inte kolla färdigt , fast när vi gick därifrån stod det typ 24-7 till åstorp. när klockan var halv nio gick bussen till kvidinge. jag och filippa stack hem till oskar där även filip och andreas var. och sist men inte mins tog jag bussen tillbaks till åstorp runt ett.

slänger in bilder sen på vad jag handlade.

godkväll gullungar.

kom hem från skolan vid halv fyra typ, jag och frida gick direkt till kelly där vi fick tårta. jättegod. sedan tog vi tåget till helsingborg så tog frida sin piercing i typ örontappen eller vad man ska kalla det. när vi har där som dom gör piercingar och tatueringar fick jag en tanke på att ha tatuering. fast om ett par år. en liten text typ uppe vid nacken, det hade varit skitfint ju. efter det gick vi på mysig restaurang. jag åt någon kycklignspett med pommes och sås. sedan till efterrätt vanilj och citronglass. mumma.
nu har jag hunnit komma hem och bytat om till jamas. ingen läxa tills imorgon. yeees! ska se om det finns något roligt på teven nu och sedan sova.



f.i

grattis bästa syster!

iadg är en speciell dag. jag bloggar innan skolan. gick upp extra tidigt idag för att min syster frida fyller 17 år. grattis! så ska snart bege mig ut till skolan nu med lars winnerbäck i öronen, det gillas :) ska även ha franskaprov lite senare idag. får väl se om jag överlever det.


kan inte sluta tänka på det..

riiiiiktigt kul på konfan idag. har tystandsplik men kan tillägga att jag & amanda var kungar (y)
nu blir det snart matmat. och eftersom att jag är fri från läxor nu ska jag äntöigen läsa ett tag ur den grymt bra boken gossip girl. har inte kommit så långt i den ännu men det ska ändras på ikväll.



morgonfrilla.

nu är jag färdig med läxan. kan typ allting tills franskaprovet :):)
cyklar upp till konfan nu och träffar trevligt folk. bättre uppdatering när jag har kommit hem.
puss.


my day off.



vaknade vid nio och kollade på hitch. haha lika rolig varje gång! om det är en sorglig film börjar jag jätteenkelt gråta, det gjorde jag inte innan. allt förändras.
ledig idag yesyes. ska upp och handla lite på oj sedan ska jag börja med läxan.

känns inte lönt att bry sig längre.


rubrik?

ska släcka datorn nu och titta på cougar town på teven. hehe sjukt roligt :) imorgon ska jag passa på att nanna riktigt länge och sedan plugga också är det ju konfa.. menmen.

godnatt svenska folket.




gammal cambild..

tisdag.

sitter här och äter de superduper goda bröden vi gjorde idag på hemkunskapen. är så mätt att jag kan spy nu hehe. skoldagen har varit helt okej, och provet ju jättebra faktiskt. jag klara lollo och felicia satt i matsalen i exakt 45 minuter, då kom jag på hur duktig jag var på klockan :)
nu ska jag sitta en liten ministund med läxan och sedan ska jag bara kolla teve eller nått. imorgon väntar det en studiedag. så skönt! även om vi hade lov för typ bara en vecka sedan.

pusspåeralla.



grattis sötaste pappa!

vill säga grattis till min kära pappa som fyller år idag. GRATTIS, DU ÄR BÄST!

ps. är avundsjuk som fan för att ni är i egypten ;(

godnatt sverige.

kollade på den hemskt mycket rysligt duktigt bra filmen. och gud vad hjärtat bankade i slutet när det var som läskigast... rekommenderar den verkligen. fast ni måste se 1 & 2 först så att ni fattar något.
och nu ska jag öppna boken och läsa några sidor sedan nanna.
ville bara tillägga att jag är sjukt avundsjuk på mina föräldrar som ska åka till egypten tidigt imorgon bitti. dom stannar där en vecka för att pappa fyller år imorgon. hihi.




baby, we can do it all night.

jeansskjorta, here i come!

blev superglad när jag kom hem för att mamma hade köpt en superduperin jeanskjorta till mig com jag var och letade efter igår. och ja , den är från gina och mångga har den men den är hur fin som helst! gud vad jag älskar den! så nu har jag ett inköp till som väntar, det är såna där cykelbyxor. eller ja jag ska ha shorts, svarta. också denna skjortan till och mina solglasögon till det. ni kommer tappa ögonen när ni ser mig i sommar hehe :))
förövrigt väntar jag på att batteriet till kameran ska ha laddat färdigt så att jag kan visa hur fiiin den är. har även suttit och pluggat engelska i typ en timme och jag kan allting nu så det känns jättebra.
när vi har ätit ska jag och kära syster kolla färdigt på luftslottet som sprängdes, varken jag eller hon vågade kolla på andra halvan själv så vi kollar på den sen.

ps. saknaden av min mobil är vääldigt stor ....





de nya leggingsen som jag köpte igår.

MOBILEN I SKOLAN.

- ville bara säga att jag har glömt min kära mobil i skolan. märkte hur beroende jag är av den nu, blev väldigt deprimerad innan när jag kom på att jag glömde den i skåpet ;(

filmfilm

nu har jag lyckats kolla på halva lutslottet som sprängdes. vågade inte kolla mer själv.. hehe. tittar istället på filmen som går på trean nu :) mycket mera barnsäker.
imorgon är det skola yesyes. inte roligt för det minsta. vi är i alla fall lediga på onsdag och vet ni, jag ska sitta och råplugga hela den dagen.
ska trycka på ladda upp detta inlägget sedan släcka datorn.

natti pussgurkor.



sötnosen amanda!

vi rockar fett!



ni hittar ännu fler gulliga och roliga bilder på louises blogg!

pluggis

det blev verkligen ändrade planer för dagen, jag stack till väla höhö^^ blev så sugen på det efter att jag hade suttit cirka en timme och bara letat efter fina kläder på internet. så nu måste jag veeeerkligen börja plugga för att vi har engelska prov på tisdag och jag har inte börjat läsa på det ännu! too bad for me ;(
fick med mig ett par svarta leggings med skinndetaljer från bikbok och ett linne å en kofta från gina tricot.
bilder kommer sen.
(även historien om gårkvällen)



exakt vad jag behöver









skrattfia.

allt jag har att säga om igårkväll är fyfaaaaaan vad kul vi hade, och fytusan vad vi kan äga på att skratta ihjäl oss! jag skrattade så jag knappt fick luft herregud. hahaha. ni får lite mer detaljerat sen när jag har varit ute och sålt kvällsposten.

kisses


eftermiddagsmys.

hemma från sporthallen. och vet ni det blev lika! fytusan vad det var läskigt de sista minuterna! jag och felicia vågade knappt titta :)
ska ta mig ut i det vackra vädret, tänkte läsa en stund där ute på altanen med solglasögon och en filt. mysmys

- jag lever för stunden.

lördaglördaglördag

höll på att frysa fötterna av mig innan när jag var ute med kvällsposten. men solan var ändå ganska varm. dagens händelser är att jag ska upp till louise senare idag med felicia och klara. får se vad vi hittar på men något skoh blir det nog. och nu ska jag strax cykla till sporthallen för att kolla när klaras lag vinner över fch :)

got to gow now, fanny.



fredagsmys.

har inte gjort något vettigt alls sedan jag kom hem från skolan. krängt mat, tjockat mig framför teven, handlat glass å latat mig framför datorn. för att göra denna kvällen perfekt väntar bara att byta om till myskläderna, äta puddingarna ben & jerry som jag och pappa nyss var och handlade å hitta en bra film.
nu är det dags för fredagsmyyyyyys, hoppas inte föräldrarna stör...



massa kärlek till er brudar ♥


vendredi.

skolveckan avklarad :)
- vår svenskalärare blev riktigt sur imorse för att en hel massa inte hade lämnat in. jag var inte en av dom ^^
- biologiprovet gick inte så bra
+ biologiprovet avklarat
+ satt i ett fönster vid jympan på tio meters höjd och var höjdrädd. men mysigt var det.
+ fick fika av oskars mamma

ungefär såhär har min dag sett ut. riktigt härligt väder idag, blir glad av det förfasen!
har ingen aning om vad som händer idag. jag och felicia kanske åker till söta louise. fast inget bestämt.
nu ska jag slappa framför en bra film.
vi hörs mera senare.




dagens.

underbar dag..

exakt alla , eller typ dom flesta har hållit på med mig idag. det började på första lektionen, så när jag skulle sätta mig på stolen drog eddie undan den så att jag nästan trillade ner på golvet.. och jag fick jätteont i svanskotan.
sedan var det på bilden då tog typ klara, oskar, david sånt flytande lim i mitt anskite. och bara drog massa streck med det. så skulle jag ta bort det, då liknade som att jag hade blivit slagen. fick massa utslag och sånt bajs.. också skvätte de en massa vatten på mig så det kom under tröja och överallt ;(
har fortfarande lim i mitt hår som inte går att ta bort.
sen på jympan kändes det som att alla var helt nere..
sen har jag suttit och pluggat på biologi jättelänge som vi har prov i imorrn. ganska svårt och jobbigt..

nu ska jag lägga mig under täcket med näsan framför boken.

pusselipuss.



grey's anatomy premiär !

ligger i sängen och tittar på det nu. världens underbaraste program.. fast ganska köttigt emellanåt, sen måste jag plugga ännu mer när programmet är slut. bajs på det ;((
men kan inte skriva mer för måste kolla på det.

godnatt.






HEJ




bilderna förklarar allt. klara och felicia överföll mig med en bläckpenna! så lyckades jag dra mig undan men då hade inte den sista bokstaven varit med så jag lät de skriva sista bokstaven också :) sedan hade jag det så på konfan.
dagen i skolan har varit fylld av skratt. alla har typ dragit iväg mig och hållt på med mig. men jag lever fortfarande :) fast vet att ni innerst inne älskar mig!

nu ska jag inte skriva mera här, få tankarna i biologi bajset istället...

take care.

vårkänsla.



ser ut som skit idag. höll på att somna under flera lektioner. pallade verkligen inte göra v mig imorse så blev en ny gosig tjocketröja och thigts. inte ofta det händer.. till och med annika (min lärare) frågade hur jag mådde idag och jag bara hurså? så sa hon att jag så riktigt trött ut eller att jag lyssnade på hon väldigt intensivt så sa jag såklart att jag lyssnade intensivt. höhö.
på lunchrasten spelade jag och louise i ett lag mot felicia och klara i motståndarlaget pingis. man kan ju tyyyyp säga att jag och lollo ägde ut dom två ^^ men dom bara fuskade hela tiden.. så ja vi vann! :)

riktigt underbart väder ute. känner bara för att lägga mig och sola, fast riktigt så varmt är det dock inte ;( men har vidöppet fönster och vädrar. ska gå ner där nere nu och plugga på biologiprovet som vi har på fredag.

take care.

sandor slash ida

är proppmätt. kan spy. fast maten var supergod , gjord av min kära syster :)
är riktigt trött nu. men måste slutföra läxorna och sedan ska jag äntligen få öppna boken och läsa ut den. sandor/ida = världens bästa bok ! säger så typ om alla böcker jag läser hehe. men om du som läser detta nu inte har läst den ännu så tycker jag du ska göra det. för jag lovar dig du kommer läsa ut den som ett smack, alltså att det inte tar lång tid och att den är överdrivet gooodie :)


läxor

hunnit komma hem och byta om till mys kläder, ätit, kollat ett gammalt sex and the city avsnitt och kollat lite på datorn. skoldagen har varit helt som vanligt. har redan fått alldeles för många läxor ! kan inte sitta här längre och dega, ska ta itu med läxorna där med basta!
skriver mer när jag är färdig..



RSS 2.0