22:32

Tränade innan skönt. Var inte alls på humör för det men så när man väl hade kommit igång var det roligt.
Jag har fått massor och då menar jag massor av saker eller saker och saker, haha kan väl kalla det utslag som man får i min ålder som jag hatar mer än någonting annat på denna jorden. Dom har verkligen inte bara sådör gått förbi och hälsat snabbt. Nejdå, kommer dom då stannar dom. Dessa varelser kallar sig för finnar. Inte kul, och ja min gnällröst är på nu inte kul, men sant...  Nästan så att man inte vill ut. Bara stanna här inne så ingen ser en.

Nog om det! Lite ändrade planer, sticker till väla imorgon med babsen efter skolan.
Nu tänkte jag måla naglarna svarta (alleles för längesedan sist!) , och titta på Kenza & Tyra show's första program.
Har ni sett det, vad tyckte ni?

Godnatt och sov gott söta varelser

Sista september

Hunnit titta på ännu ett avsnitt Gossip Girl sedan jag kom hem.. Kan ni förstå att jag låg uppe till 1 inatt och tittade på det?! Haha, har man väl tillgång till hela säsongen så varför inte titta på det när man har tid? Älskar kläderna i serien mer än någonting annat. På tal om det.. På lördag blir det väla för hela slanten, hur underbart? :D Ska leta efter ett par svarta jeans och en levis tisha. Har en del saker att fixa, så vi hörs mer efter träningen ikväll.
Hur har er dag varit sötnosar? ♥


Gammal bild

29 September


Dagens

+ Juhlia och Renée som gör mina dagar underbara och fyllda med skratt i skolan
+ Gossip Girl
+ Angelica Blick
- Träningsvärk så fort man rör sig
- Oktober på fredag...

Tisdag

Då var det tisdag. Snart fredag igen, woho! Veckorna i skolan går segt men samtidigt snabbt. Skoldagen idag var rätt ok. Och politik provet gick sisådär... Får hoppas på bästa resultat! Ska plugga franska nu lite innan träningen ikväll. Baspass, inte så kul. Älskar passet som är på söndagar, man riktigt skakar i hela kroppen efter söndagspasset så trött man är. Riktigt trött nu, ska vila lite innan jag sätter igång med läxorna.

Everything is alright

Hejsansvejsan. Sitter här och lyssnar på Eminem förfullt. Och är supermätt av middagen. Alltså kan ni förstå hur mycket man saknar helgerna på vardagarna, sedan på helgerna saknar man vardagarna, att träffa fint folk i skolan och allt det där. Man får lära sig att göra det bästa av nuet istället, tycker jag. Längtar man alldeles för mycket, rinner bara tiden ut och man sitter där helt gråhårig på ålderdomshemmet, 75 år gammal och undrar vartfan ens ungdomstid tog vägen? Det är en hemsk tanke att tänka för långt in i framtiden tycker jag. Sånt här brukar snurra runt i mitt huvud och nu kände jag att jag var tvungen att skriva ner det!

Ska byta om till jamas och titta på Gossip Girl säsongerna från början, det var ett tag sedan man säg då när Serena kommer tillbaka och alla är så sura på henne. Men blev tipsad om en hemsida och delar såklart med mig till er. HÄR kan ni alltså hitta serier och massa filmer.


Måndag

Måndag och ny vecka.
Tittade inom på godishyllan på lidl på vägen hem, hihi fick med mig lite gott hem. det där lilla extra som behövs i detta grådaskiga vädret.
Hemma, bytat om till myspys kläder och tittar på Top Model just nu. Har samhälleprov imorogon känner att jag kan det mesta men måste plugga lite till. Hörs mer ikväll!

Stop being so sensitive



Godkväll! Måste säga att jag bara älskar att träna. Det är det bästa jag vet, man blir så glad och mår så bra av det. Klart det finns motgångar med det också, men det är så jäkla kul!

Ska sätta igång en kopp te och titta på en film i min mysiga säng.
Godnatt.

Modeblogg för killar

Måste tipsa er om en riktigt bra modeblogg som drivs utav några av min brors kompisar. Kika in på den här:
http://carlottos.blogg.se/

GRAAAAAAATTTIISS!



20 år idag, GRATTIS Filip! ♥

Desert walk

Idag är jag så förbaskat trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Blev väckt ett antal gånger inatt av folk som smsade mig, tror jag ska stänga av ljudet på natten? Och när klockan ringde imorse var det riktigt jobbigt att gå upp... Men ska bara stanna hemma idag och plugga så lär väl somna då. Hihi.
Och förresten, tack för igårkväll people's !

IDAG

Slänger upp dagens också. Vid sex kommer gästerna, sedan lite senare ikväll sticker jag ut med fina människor. Hörs mer inatt!


I need you Baby, so stay by my side


Favourites from Facebook.

Har fixat en hel del med mat osv till kalaset som äger rum ikväll. För min kära broder som fyller 20 år imorgon! Kan inte förstå det men så är det bara... Och jag kan berätta för er att mina händer bara luktar vitlök för att jag pressade det innan till pajerna. Inte okej!

Somnade väldigt tidigit igår och det var mer än skönt.. Vaknade dock tidigt imorse, men det funkar ju det med. Såg på se upp för dårarna som aldrig blir en tråkig film. Man skrattar alltid lika mycket åt den haha!



Fredagsmys med mig sälv och en filt

Idag är jag riktigt seg. Likaså uppdatreingen, men så är det. Har i alla fall tänt massor med ljus och tittar på en film som går på teven. Gäspar med jämna mellanrum, så känner att jag somnar snart.
Ni får sova gott, för det ska jag. Natti!

Cinderella Man

För det första har bloggen kommit i andrahand de senaste dagarna eftersom att jag har haft fullt upp med annat. För det andra FÖRLÅT trogna läsare.
Måste bara säga att min väska trillade ner i bervlådan idag, eller trillade ner och trillade ner.. Mamma Hade tydligen hittat den på marken bredvid brevlådan. Hmm, du kunde åtminsone lagt den på trappan eller något istället?
Det har varit ett härlig sommar/höstväder idag och mina ray-ban blev andvända ännu en gång. Har i efterhan kommit på att glaset inte är så svart, det är snarare mörkgrönt. Hahaha.
Ska borsta tänderna sedan krypa ner.
Godnatt!




kväll

Det har varit en alllllllldellllllles för lång dag idag och jag orkar verkligen inte berätta. Stack till väla efter skolan och fick med mig lite kläder hem.. Bilder på det imorgon!
Nu kungarna av tylösand, sedan sova. GODNATT

Shakira


Dagens by me.

Tisdag idag, vilket innebär fisk i matsalen som alltid.. Sitter och diggar till waka waka nu. Najs!
Var med Amanda och Juhlia ett tag efter skolan, vi skulle plugga men det gick inte så bra hehe. Så nu är jag lite stressad till träningen, och sedan har jag lite läxor att ta igen innan jag somnar. Lär mig minst på kvällarna, men får bli en kämpig kväll. Nej, nu ska jag byta om sedan röra på mig lite.
KRAM!

Läsvärt

Louise Andersson
Juhlia Warming
Angelica Svensson
Amanda Andersson
Diana Nham
Hanna Flach
Elin Silvegren

Har ni några tips på andra bloggar? Är sugen på att läsa något nytt och fräsht

Står inte ut, står inte ut..



Jag vet inte vad det är med mig idag, gör liksom ont när jag andas på något sätt. Aldrig kännt såhär innan. Börjar bli lite läskigt nu när den där känslan aldrig slutar.
Har fått en del läxa fixad nu, och lyssnat på en massa musik. Ska gå ner och se om jag hittar någonting gott att äta. Sedan tänkte jag tända lite ljus och läsa ut en bok som är fruktansvärt bra!

PUSS

Många plus till människan som uppfann paraplyet! Ganska häftigt om man tänker efter, ett gående tak. Fast det måste funka också.. Fick låna Renées idag, hon åker ju buss hem. Och det var dock inte världens bästa fälldes ner var tionde sekund. Tror jag måste inhandla ett par gummistävlar snart, känns som att det behövs.
Vi har fått alltför många läxor i skolan denna vekan. Bara till att kämpa, men man måste ha lite nya krafter emellanåt.
Ska begrava mig i filtar nu. Så kallt som här är... Vintern har kommit till vårt hus ännu en gång svinkallt. Och börja med plugget. Hör som en stund finisar!


Loose Yourself

Åt precis några rostade ostmackor. Mums! Nu när jag har fått mat i magen, skall ta tag i lite läxa. Tråkigt men det måste ju göras någon gång. Ikväll blir det friskis. Mycket härligt. PUSS


"Ingen får ju se att han är gift och hon är fri.."

Sitter här nerkrypen under en filt och diggar till eminem. Han är verkligen världens bästa, innan var han verkligen ingenting för mig.. Men nu, GUD VAD BRA KILLE! Han är förjävla snygg också, hihi..
Jaha, söndag igen. En dag som nästan alltid är tråkig, bara ligga hemma i sängen och dra sig framför teven. Men det är skönt det också, så ska inte klaga!
Var inne på Juhlias blogg innan och blev lite avis på henne. Nu ska hon få hela källaren för sig själv. Tänk er själva, man är liksom typ helt isolerad där nere, behöver inte ha hänsyn till någon annan för hög musik eller nått.. Aja, får flytta in till hon. Haha!
Kände att detta blev ett sånt onödigt inlägg igen, men vad gör man inte för att underhålla er?! :)


Fyra godingar från Bik Bok



lördagkväll

Hejsan. Sitter hos Amanda nu. Precis ätit tacos ännu en gång. Hehe, det är faktiskt riktigt gott! Fast nu kan jag nog hålla mig fårn det en månad... Även om det är en jäklig storm ute drar vi oss upp mot skogen, där troligtvis fler folk är. Har extra många strumpor på mig och halsduk, så ska nog överleva. Blir det för kallt, har vi bestämt oss för att titta film och äta godis. Hihi. Vi hörs mer inatt.
Hejdå!

Låtar som passar detta höstregnet, Melissa Horn


New York


En Famn För Mig


Sen En Tid Tillbaka


En bokälskare går aldrig till sängs ensam...


Jag och min älskade hund.

Vet inte vad det är för min jag gör på denna bilden haha. Idag är det storm, riktigt storm må jag säga! Man vill ju inget annat än att stanna inne idag känns det som. Har dragit på mig yllesockorna och myskläderna. Ska sätta igång en film och göra en kopp te. Ikväll blir det utgång med tjejerna, tror jag och hoppas jag!
Vad hittar ni på denna stormiga dag? ♥

Nighty

Gud vad det var svettigt på träningen idag! Kändes riktigt härligt att känna sig helt genomsvettig och bara fortsätta kämpa. Till något helt annat nudå. Beställde väskan innan så vi får väl se när den trillar ner i brevlådan. Stog att den skulle komma innan nästa fredag. Hihi kan knappt vänta nu!
Ska borsta tänderna och sedan fortsätta läsa i en underba bok som jag verkligen inte kan slita mig från.
Pussar och godnatt!

TRÄÄÄÄÄÄÄNA

Åh, är proppmätt! vet inte hur jag ska klara av att träna om typ en halvtimme... Har i alla fall läst på kemin ganska bra nu och lite svenska. Känns som att nian kommer bli ett ganska lungt år, klart man ska ta det på allvar och allt sånt men endå. Det känns liksom bra. Haha, lät kul det där men man får lite konstiga tankar ibland. Ska ta och byta om till träningskläder nu. Fettet ska brinna!

Today's outfit



NU: plugg

Chokladfärgad väska från Asos

Måste bara göra ett sista inlägg, hittade en ursnygg väska på asos.com innan när jag var där inne. Har fortfarande inte hittat någon som man kan ha till skolan. Och denna passar verkligen perfekt. En sån jag har letat efter länge nu.
Vad tycker ni om den?
Tänkte i alla fall beställa den imorgon.



Har du en famn för mig var du än befinner dig?

Precis tittat på idol. Härligt program! Nu lyssnar jag på Melissa Horn och ska snart tvätta sminket och byta till jamas. Tända ett par ljus och läsa ett par sidor ur en bra bok. Åh vad jag älskar att läsa... Hörs mer imorgon då det är torsdag. Ännu en dag närmare helgen. Hihi.

Godnatt hjärtegryn ♥

Free fallin'


oldies by me.

Cinderella Story

Sätter igång denna undebara filmen nu och kryper ner under en mysig filt. Hörs snart igen


Take me out dancing tonight


sommarbild.

Hemma från skolan igen då. Har haft det ganska jobbigt idag med mina kära vänner. Klara har varit allmänt konstig och ganska rolig då, och Juhlia bara hänger med på en liten hörna och skrattar åt allt hon hör. På franskan idag frågade hon vad ja heter på franska då. Och jag bara liksom vi har haft franska sedan vi gick i sexan, snart fyra år! Den människan kan inte ens vad ja heter. HAHA!
Är fri från läxor idag så ska ta vara på dessa lediga timmarna och mysa. Nu blir det mat!

Debut



Hemma från skolan nu. Blev ganska mycket snack om helgens alla underbara och pinsamma stunder. Vadå minnesluckor? HAHA. Gled runt i min sköna farfarsskjorta från gina idag. Härligt! Ska äta lite sedan bli klar med all denna läxan. Puss

Cooler than me

Hela denna dagen har jag och flickorna tittat på idol. Underbart program, vi såg på alla repsiser från veckan och låg i vars en soffa med vars en filt och kuddar. Så kan man också spendera en regning men också väldigt mysig söndag. Jag mår inte världens bästa idag och har inte sovit hemma på flera nätter. Känns minst sagt skönt att vara hemma med familjen. Nu har jag kokat te, bytat om till jamas, tänt massor med doftljus och ska nu titta på mamma mia. Imorgon är det måndag, vilket betyder ny vecka med massor av skratt och fina stunder.
Pussar & godnatt, älskade vänner. ♥



Söndag , 12 September

Hejsan. Är hos Juhlia med klara nu också. Måste bara tacka för igår folket! Idag är jag supertrött.. Så blir en slappedag i myspyskläder och massor av filmer. Så ska snart dra mig hemåt och ta en alldeles för lång dusch.
CIAO

11 September 2001

9 år sedan idag. Tiden springer iväg...


11 September

Godmorgon folket!
Vaknade upp bredvid Juhlia, vi åt lite frukost sedan tittade vi på karate kid och nu funderar vi på vad vi ska göra av denna dagen. Någon som ska hitta på något skoj ikväll kanske? Blir nog att jag sticker hem till Kristina Wiberg på kräftskiva och träffar snyggingarna. Juhlia ska ivåg ikväll så måste bli av någonstans. Men om det händer något kul slå en pling va?!
Min förklyning är inte bättre än igår, näsdukarna är just nu mitt allt. Måste erkänna att jag saknar mitt nässpray till tusen! Glömde det hemma. Ajdå... Får sticka hem om och hämta det lite senare tror jag.


Bildregn, Maglaby


HEMMA

Hejsanhoppsan! Hemma i på Sotaregatan 13 igen. Härligt har vi haft men mår inte bäst kan jag berätta.. Jag dör ju inte, så är på det ikväll igen! Ska få i mig lite vila nu, sedan packar jag upp väskan och packar den igen för att flytta in hos Juhlia över helgen. Datron hänger med så vi hörs lite senare.

Melissa Horn

Nu är ögonlocken mer än tunga. Kom ut och gick en runda i det fria innan, skönt. Märks till tusen att hösten är på g... KALLT. Har fixat maten som jag ska ha med mig imorgon också, och packat. Jag är så duktig..
Nej nu ska jag krypa ner i världens bästa säng. Blir ingen uppis imorgon då vi sticker till skogen. På fredag blir alltså nästa gång då jag antagligen kommer hem med massor och fina bilder också. Ha det bra och sköt om er.

First day of my life

Sådärja. Nu var filmen slut, alltid lika sorglig... Men åh vad jag älskar Miley Cyrus hår! Och jag med mina överdrivet sletna toppar ;( Måste ha inpackning sen bara för det! Hihi. Ska få något vettigt ur denna dagen nu. Måste dela ut lapparna om ledigheten tills helgen till mina kära kunder. Också måste jag packa och fixa lite annat smått tills imorgon. Vi hörs mer om ett tag.
PUSSSSSSSS

8:e September



Ganska slapp dag i skolan idag. Alla andra förutom min klass hade lagdag så vi hade inte så seriösa lektioner.. Käkade tårta, godis och lite andra onyttigheter. Men det är ju Felicias födelsedag. GRATTTTIS!
Ska sätta mig i soffan där nere och titta på the last song nu. Hörs mer sen!

-

Måste bara säga att tårtan blev jättebra. Hihi


So you do - Hoffmaestro

Inte världens bästa dag idag må jag säga. Har klantat mig ganska många gånger, och mitt tålamod har inte räckt till. Imorse hade vi i alla fall orientering uppe i skogen, riktigt härligt med en joggingrunda direkt på morgonen! Efter skolan stack jag in om oj för att inhandla lite ingredienser. Jag ska nåmligen baken en fin och god tårta till söte Felicia som fyller byxmyndig imorgon. Wiho! Detta blir min första egenbakade tårta så hoppas på det bästa!
Hur har er dag varit idag?


sunshine


Want you to do me with a tommy gun baby

Hejsan folket! Måndag idag och ny vecka. Måste säga att jag har en av de bästa veckorna framför mig. Inte så värst mycket i skolan med läxor och sånt. På Torsdag åker klassen upp till Maglaby i skogen och sover där tills Fredag. Lär väl inte bli så mycket sömn men endå. På Fredag kväll sticker jag och flickorna in till stan och tittar på bio. Sedan bor jag och Klara hos Juhlia hela helgen. Och vad vi ska göra på Lördag vet vi inte ännu. Något skoj blir det säkert!
Nog om det, ska sätta igång med den sista läxan nu sedan får vi höras mer om ett tag.
KRAM


NATTI

Nu kryper jag ner under täcket.
Godnatt finisar ♥

Te Amo

Läste ytterliggare några sidor ur elsas mode ute i solen. Så sköt med inte ett moln på himlen och bara ligga där på altanen, höra vinden vina och solen blända ögonen med en bra bok i händerna. Råkade faktiskt somna i en ca. timme. Men kan bara säga att det brhövdes för att nu ska jag sätta igång med läxorna som jag har tills Tisdag. Ikväll blir det träning, hörs mer efter det!




Hey man, now you're really living

Hörni, nu bytar jag om till shorts, tar på mig ray-ban glajjorna och drar ut i vackra solen innan det blir alltför molnigt!




5e september

Godmorgon solstrålar!
Ska ut med tidningen snart, bara klä på mig och sånt. Det är verkligen fint väder, fast säkert kallt... Jag tänkte i alla fall sitta ute i solen lite senare och läsa en bra bok. Riktigt avkopplande, och ett bra slut på en stressig vecka!

lördagsmys

Befinner mig just nu i mitt nya sköna mjukisställ från cubus som jag inhandlade nu i veckan. Hade tänk mysa i det hela kvällen och umgås med mig själv. Filmkväll står det på schemat ikväll!


4e september

HEJSANSVEJSAN!
Känner verkligen att jag rent ut suger på att uppdatera här. Men sånt är livet... Jag försöker faktiskt minska tiden att sitta vid datorn och det funkar! Fast ska sluta med det, ni blir ju ledsna då har jag hört. Haha, ska sluta med mitt onödiga babbel nu.
Idag fick vi håla på första lektionen så jag passade på att ta en extar sovmorogn och sova till halv åtta. Riktigt härligt! Sedan hade vi några lektioner och slutade runt tre. Stack in till stan vid fyra med Juhlia, åt god mat och avslutade men en stor och varm chailatte. Sedan blev det en kort runda till kvidinge nu ikväll.
Sitter under täcket nu och har precis tryckt ner två mackor i magen.
Hörs mer imorgon.
Godnatt.



RSS 2.0