sistahöstmånadkvällenpååret.

Nu kallar sängen på mig. Den saknar mig och vill att jag ska komma och nanna hos den. Den älskar mig och jag älskar den. Funderar faktiskt på att fria till den.... Haha, skojade! Så jäkla trött nu så det inte är sant! Säger väl det alltid men tror jag behöver sova mer än jag gör. Aja, om jag skulle ändra på hur länge jag sover skulle jag behöva lägga mig tidigare vilket jag inte kommer att lyckas med och sova längre. Det hade jag absolut klarat fast då hade jag nog inte hunnit i tid till skolan. Fan att skolan finns egentligen. Jag tycker man kunde fått ha ledigt mins en dag till i veckan. Om jag hade fått bestämma dådå.
Ska borsta my teeth nu och sedan läsa i min förälskade bok. Och på tal om tänder, jag har så himla ont i min tand som jag ska dra ut. Försöker att vicka så mycket som möjligt på den men den blir ju aldrig lösare! Liksom hellre att jag kan dra ute den själv än att tandläkaren ska dra ute den med bedövningsspruta å allt.
Pussar på er

/f





The one and only, Fanny Ingelsson.

maneter stora som hästar ....

Ahhhhhhh, såg på aftonbladet att det fanns riktigt stora maneter i typ japans hav. Riktigt stora och då menar jag verkligen stoooora! De kunde väga upp mot 300 kilo. Alltså tänk att få en sån på sig, då skulle man ju dött direkt. Fast nu ska vi inte tänka i dom vägarna. Men liksom de sa att de kunde föröka sig väldigt väldigt snabbt. Så det skulle ju inte förvåna mig om de skulle finnas här i sveriges hav om sisådär några år.
Och pappa sa att det kommer säkert i frmtiden att finnas dinosaurier igen. Typ om 100 år eller nått. Nu blev jag verkligen nervös! Man har ju bara sett de i såna böcker och på filmer på biologi-lektioner.
Vad tror ni om detta? Kommer vi människor kanske att dö ut snart? Kommer dinosaurierna tillbaka igen?

Klicka på bilden för att komma till videon om maneterna.


erik hassle<3

Sitter här å mumsar på pepparkakor och lyssnar på erik hassle, han äger så jäkla mycket. Han ser absolut inte ut som en svensk, men det är han.
I alla fall, nu har mamma pyntat i här i huset och det är så himla mysigt! När ljuset tränger in i den mörkar vintern. Grunden på julen är helt klart röd, alla tomtar och ja jag vet inte vad! Bara älskar allt med julen. Det blev inte så mycket traditionellt-firande av julen i fjol. Var ju utomlands de hade i och för sig julgran och julmössor men nej det kände inte som här hemma. Det var inte alls så mycket julstök där som här.Hade gärna varit där nu i jul också. Att bli brun på vintern när alla andra är vita, höhö.
Längar som ett litet småbarn till julafton wiiiiie!

Nej, nu ska jag snart upp te kyrkan å vara med i julvandringen. Där kommer säkert att vara någon jag känner, pinsamt!
Puss å hörs mer ikv
/f




sov sött gullepluttar.

Nej, nu ska jag lägga mig under täcket och läsa i min bok. Har nog hittat rätt typ av bok nu så ska läsa som en bokmal hoppas jag.
Godnatt och här kommer världens toffaste bild på den självklara mr.fanny :)




en aning miffat smile?

i love christmas ♥

Gaah, springer runt här som en dåre och kom på att jag är rik! Haha, nu vill jag inte skryta men man tjänar verkligen en kosing när man säljer kvällsposten. Så jag rekommenderar det för alla som är i min ålder och vill ha lön en gång i veckan.
Var ju på julskyltningen i helsingborg innan med babsen och ja tog någr bilder. Inte så väldigt många, har inte världens bästa kamera heller. När man ska fota på kvällen är den helt seg och om det blåser ute hinner bilden ändra sig så att den blir suddig ju.
Här kommer lite från min julpyntning och från julmarkanden som jag lovade innan.
Sen vill jag även påstå att jag älskar verkligen julen ♥





älskar er <3















tyckte det var passande med lite rött :)

puss & hajdå!

Nu är jag färdig inför julmarknaden. Juhlia ringden innan å sa att vi ska ta tåget 1602 istället. Så jag slapp stressa. Lånade en stickad tröja av min kära syster, tyckte att det var passande till att vi ska vara ute i kylan. Det är tyvärr ingen snö:( Det hade jag hoppats på men jaja, det funkar ändån.
Nu cyklar jag till juhlia, hörs mer ikväll när jag antagligen kommer med bilder från marknaden.




snuvig? ;(

Hemma igen efter härligt långa promenaden. Trodde att det skulle vara folk i byn eftersom att det är julskyltning , men det hade nog inte börjat ännu. Och det är inte alls stort. Riktigt litet och tråkigt är det. Därför drar vi in te hbg istället mycket roligare och mysigare. Och bara så alla vet, kameran åker med!
Nu ska jag hoppa in i duschen eftersom att jag är svettig och äcklig.
Känns som att jag har gått å blivit förkyld igen.... Inte säker men det rinner ur näsan hela jäkla tiden!
puss

/f

första advent ♥

Nu har jag äntligen pyntat lite på mitt rum. Några små tomtar en stjärna och lite sånt. Ni får bilder på det senare, man ser det mycket tydligare i mörkt ljus.
Nu ska jag ut i det finfina vädret och gå. Så skönt att få komma ut lite. Inte för att jag bara sitter inne hela dagarna men det är endån riktigt härligt.
Nu måste jag verkligen snabba mig, ska ut nu sen göra ve mig å plugga lite om jag hinner. Tåget till helsingborg går ju redan 1523 så vet inte om jag hinner plugga. Har faktiskt prov på onsdag, aja annars får det väl bli ikväll när jag har kommit hem då.

bild på min träningsoutfit:




ögonen slocknar

Nu tog filmen precis slut. Och klara gick hem innan, jag körde ut hon. Hahah var så himla trött så kände bara för att byta om borsta gaddsen å lägga mig under täcket. Låter det inte mysigt? jag kan säga att det är det. Nu ska jag snart sova.
Och imorgon har jag en del planerat, till skillnad från idag.

* sälja kvällsposten
* gå powerwalk
* plugga
* julmarknaden i helsingborg.

nu ska jag nanna.
puss å godnatt.
glöm inte kissa å gå och lägg er.

/f



film å mys

Nu gick juhlia nyss hem och klara stannar kvar. Vi gjorde inget speciellt, snackade nörda oss i spel och sånt som vi gör. Hahah. Okej, vi brukar inte spela spel men av någon anledning så gjorde vi det nu.
Jag å klara kollar på i hennes skor och vi bråkar om vem som ska ligga var, haha.
puss på er.
/f




jag juhlia å klara för längelänge sedan. ♥

grattis till oskar!

Sitter här hos juhlia nu. Hon håller på med sina jäkla hål på tightsen haha :)
Vi ska väl hem till mig om ett tag. Ska käka och sånt först. Blir väl att kolla film elr något där hemma. Är ju hemma själva å sånt.
Just ja, oskar fyller år idag. Grattis till honom! Hela 14 år, höhö. Okej jag är inte äldre, men i månader är jag det!


btw: Erik Hassle in my heart.




we love webcams' ♥

Nu har jag degat hela dagen fram tills nu. Så ja nu så har jag öntligen fixat mig färdigt å sticker hem till juhlia. Jag vet absolute inte vad som händer ikväll. Kanske ekebo? Kanske film? Kanske ut?
Vet inte som sagt.
Men hörs mer senare, puss
/f








JAG ÄLSKAR MIN WEBBKAMERA! ♥

091128

Vaknade vid tio, stack dirket ut med kvällsposten. När jag var ute med den var det typ en flock med fåglar som förföljde mig, haha. Det är riktigt kallt ute, mina uggs var genomblöta från igår så jag fick ta mina converse. Och nu har jag iskalla fötter så sitter här under filten och värmer mig.
Ja, idag vet jag inte riktigt vad som händer ingentig är liksom betsämt. Vi pratade lite om ekebo igår men nej jag tror inte det. Där är så tråkigt det var typ bara första gången som det var roligt där.
Puss.
/f

Min frukost:





ta mig för den jag är.

Ja, dagen blev det en massa ändringar på.
Först börjar det med att juhlia ringer upp å säger att hon äntligen får lov att åka till hbg idag. Vi skulle ju fira klara och det var att bjuda hon på bio, mat å kanske något mer. ja, men iaf så sen försöker vi att hålla detta hemligt. Och typ fixa biobiljett och en massa sånt. Väldigt lycket böev de ju... eller inte haha. När vi väl ahde kommit in till hbg på sf visste vi inte vilken bio vi skulle ta. Och det var typ fullt på alla så att isåfall skulle vi behövt dela på oss. Men ja, efter väldigt mååånga om och men köpte vi slutligen biljetter till 2012. Det var meningen att vi skulle se New Moon, men ja. Sen smsar klaras syster och säger du vet väl att vi har den här hemma. Såklart vill inte klara se den längre på bio, vi fick ju rätta oss efter henne.
Vi bestämde oss för att göra om denna kvällen och ist kolla på New Moon. Blir säkert jättebra det med.
Så kvällen bestod av:
x käka
x sitta å slösa på tiden
x göra absolut ingenting men ändån ha skitkul!

Sitter här i juhlias underbara söta strumpor och gosar, hihi.



har byxorna i strumporna så att ni vet.



jag har minimini ögon.



juhlia - den saknade.





091027

Nu sitter jag å bloggar, skrivet det nu och laddar upp det precis innan jag sticker. Måste ju ha bilder också.
Det blev ingen överraskning till klara idag, juhlia var tvungen att stanna hemma ännu en dag. Men egentligen bättre det är att smitta oss. Så ja vi får väl göra det till klara om sisådär några veckor. Kanske på jullovet? Aja, vet inte ännu.
Drar kanske hem till juhlia efter skolan med klara och piggar upp hon lite. Vet faktiskt inte ännu.
Och ja planerna för helgen är väl inte så mycket. Ska kanske träffa en kille imorgon men annars så vet jag inte. Eller jo förresten, på söndag drar nog jag juhlia å klara till julskyltningen i hbg. Riktigt mysigt är det. Men det skulle ju vatt snö också! Får väl hålla tummarna för att det kommer iaf liiite snö då.

puss
/f



tjugosjättenovember

Hemma efter träningen nudå. Även nyduschad.
Japp, har bestämt mig nu. Ska ha vita plattor på tandställningen. Pratade med Odd innan och hon sa att den blir gul ifall om man äter curry. Men inte om man borstar de noganoga. Så att det är nog ingen fara.
Men måste verkligen plugga nu. Har typ förhör i teknik imorgon. Och det är bara kanske tre ämnen som man har det i. Asså så att detta avgör en stor del av teknikbetyget.
Hörs mera sen.

/f




öknen på gran canaria, tänk er att jag kämpade mig igenom en Hel öken.
Och det blåste riktigt mycket. Det var i julas det jappjapp

detta önskar jag mig av tomten



ipod högtalare, den till vänster.



T700 Sony Ericsson




klackarskor  från Scorett




Änsålänge önskar jag mig detta, kommer säkert att hitta mer det är faktiskt lite mindre än en månad kvar ju!


vad önskar ni er? ;)

home sweet home.

Helt dyngsur och blööt efter att jag hade cyklat hem från skolan. Det regnar SJUKT mycket! Eller iaf gjorde.
Dricker te grönt te och försöker att torka, höhö.
Sitter å snackar med juhlia nu, har knappt hört något från hon sedan typ i tisdags. Känns verkligen tomt utan dig! Som tur är så kommer du imorgon.<3
Och på tal om imorgon så ska jag felicia och juhlia fixa en överraskning till klara. Men jag säger inte vad det är för att vem vet ifall om hon läser detta? Blir säkert jättekul :) Så ja, ska fixa med det lite idag och sånt.
Puss
/f






vill bara påminna om att jag älskar min CyberLink YouCam <3

dagens.







Nu sticker jag till skolan, ha det bäst!

grey's anatomy.

Tittar på grey's anatomy nu och driker te. Chattar faktiskt också med världens sötaste och snällaste, men jag tänker inte säga vem. Hihi.
Det gör sjukt ont i min tand som jag ska dra ut. För att den som ska dit efter den trycker på riktigt mycket. Alltså jag kan  inte fatta att jag ska ha tandställning. Det går bara inte och det är absolut inte något positivt. Vet inte om jag ska ha vanlig färg eller vit. Alla säger liksom olika om de. Typ att det gråa syns jättemycket och om man har vit så blir den gul? Aja, har väl sisådär tre månader kvar att tänka.
Puss
/f




underbart fina bilder och minnen, det är en tavla som jag har ovanför
min säng. sötnosar<3

dagens vill ha.

Fick bara ett ryck av att köpa en massa kläder nu. Så ha letet upp några fina klänningar och lite smycket som jag verkligenverkligen skulle vilja ha!






söt klänning från forever21




även denna fina klänningen från forever21




tittat på denna vääääldigt länge nu
och funderar på att beställa den
från, nelly











alla söta smycken från nelly





nu när jag har letat upp detta, kan väl ni vara så snälla att ge detta till mig? :)


pic's














en helt vanlig tråktråk dag.

Hemma nudå. Tvättat bort sminket och allt.
Så jäkla skönt att det inte är någon konfa idag. Slippa allt prat om gud och blablabla....
Men känns som att jag behöver ta lite nbya foton så ska göra det snart, såklart ska jag också lögga upp dom här. Sedan blir det plugg. Och kanske eller jag tror det sticker ut å tränar. Ja, förresten var ju ute igårkväll med ett par exktra kilon på kroppen när jag var ute. Och jag kan bara säga att det känns verkligen i kroppen efter det.

btw: jag tittade på alla mina bilder som jag har tagit med min webcam, och nej gud i början var det några videos på mig, juhlia och klara. riktigt roliga var dom! haha sötnosar<3




alldra första bilden jag tog med denna datan , höhö rätt så stor skillnad ;)

....

Sitter i skolan och bloggar nu. Jag gick upp kvart i sex! Och sedan stressa iväg till skolan och kolla om dom har öppet på biblioteket men nej, såklart inte. Så renée släppte in mig där typ fem i åtta. Någon hade tydligen släppt in hon, och vi började tio över åtta. Så att ja, jag kom typ tio minuter för sent. Och vår lärare verkade inte vara värst glad.
Men ja, hoppas iallafall att att det blev bra :)
Så nu har vi rast och när jag kommer hem ska jag sova. Behöver verkligen det. Sådär i en halvtimme eller något...
Jag fattar om ni tycker att jag har dödstråkiga inlägg nu men det är så mycket just nu bara.

Puss.




sömnbrist

Vet. Helt sjukt att jag inte har gjort ETT enda inlägg idag!
Men nu är det såhär att vi var i skolan till halv fyra och sedan halv fem till halv sju var vi i kyrkan. Vi tränade inför pjösen vi ska göra. Och jag vet inte varför jag valde att vara med där för att man hinner knappast med läxorna nu ju? Ser ni jag sitter fortfarande uppe och klockan är typ halv tolv. Och jag måste även gå upp tidigare imorrn för att hinna skriva ut mitt arbete. Mamma har tittat på det nu och vi har gjort lite ändringar så att det blev litta proffsigt. Höhö. Så att nu satsar vi, jag nu saaaaatsaaaar vi på att detta ska bli så bra som möjligt!
Måste återgå till pluggandet nu, hör kanske mer imorrn. Får se vad jag hinner.
Jag är ledsen bloggen men du går faktiskt i andrahand. Skolan är viktigare just nu. Sorrry.

& vet ni det är exakt en månad kvar till julafton, och gaah vad jag längtar!




gammal bild, och det var när jag hade lugg...
saknar de ibland.

ullared är världens bästa program!

Nu sitter jag här å tittar på Ullared. Alltid lika trevligt:) Alltså alla människor som medverkar där är så jäkla sköna, såna roliga med mycket humor. T.ex. en familj som åker dit en gång om året på semester , och typ handlar för 40000 kr. Dom handlar typ allt för året där, kläder,mat ja allting. HAHAHAHA, sjukt roligt är det!
Var inne på cdon.com igår och letade efter cd-skivan från one tree hill. Dom har den där för 159 kr, ska beställa den. Vet det låter väldigt gammeldags men det är iaf lagligt och man har den för alltid. Om man visserligen om man inte slarvar bort den dådå. Kanske beställer en till Miss Li skiva, men vet inte riktigt.







handen har anlänt :)

Nu har jag äntligen inrett mit rum med smyckeshanden, haha låter kanske lite töntigt men den var fin iaf. Och vet ni en liten bit på kanten hade åkt av så antingen ska jag limma fast den eller byta och få en ny.





jag bara måstemåstemåste se den!


--

Kom hem för ett tag sedan. Har precis ätit och nu ska jag fan bli klar med arbetet! Det finns en punkt i arbetet där det står att man ska göra en sammanfattning på vad man har skrivit om? Hallå, fattar nada. Vi skulle egentligen gått och pratat med vår svenska lärare idag, men vi glömde nog det. Så kan det vara när man har mycket i skallen.
Aaaj, tog precis av mitt öronhänge. Jag har liksom två hål på ena örat, också hade jag inte haft i där på länge eftersom att jag har tappat bort typ alla mina öronhängen men äntligen imorse fick jag kämpa för att få i ett där. Och nu när jag tog av det så blöder det jättemycket!
Har börjat gilla only och veromoda's sortimen men iaf några toppar som inte skulle sitta helt fel nu:






denna jag snackade om igår, med en massa knappar




morgonbloggarförengångsskull!

Vet inte om alla kan läsa vad det står på rubriken, men det står iaf morgonbloggar för en gångs skull! Och ja, var lite snabb idag men att fixa mig så att jag hinner.
Ska ha på mig mina omgjorda jeans idag, hoppas nu inte at alla i skolan tittar konstigt på mig om det nu blev fult. Men jag tycker inte att dom blev fula, så det så!
Och ja en sak till, mamma ska hämta smyckes-handen idag. Ni vet den typ vit/guldiga som jag snackade om för cirka en vecka sedan. Den ska jag hänga alla mina fina smycken på. Vet inte ännu vart jag ska ställa den här på rummet. Menmen det kommer jag säkert på när den väl är här.
Hörs mer efter skolan

/f.





vad säger ni om mina gulliga geting-strumpor? hihi





kl. 19:06

Pluggat undan en del nu.
Hittade även en skjorta på only's hemsida som jag såg där när vi var på väla i fredags. Blir säkert en runda där nu i veckan, är typ där varje vecka ju så ja det blir det säkert. Och om vi ska dit så ska jag köpa den. Den är sådär lite lagom i längden inte så lång typ aprikos färgad också en massa knappar på framsidan. Skitfin till dom håliga jeansen och vita converse.
Nej nu ska jag snabba mig att äta för att vill inte missa för mycket av gossip girl.

puss /f

uggs inne eller ute?








Jag vet inte, jag gillar uggs men blir alltid så tveksam när jag har dom på mig. Har ett par från skorönne som är jättesköna och varma. Men sen säger också jättemånga att dom är fula. Och när man är ute någonstans så är det mest så kallade "fjortisar" som har såna på sig. Jag gillar mer såna som är lite tjockare och har stadga, dom flesta är helt tunna och konstiga. Men liksom kolla på typ alla kändisar har såna på sig ju, då borde det väl vara inne. Eller vad säger ni? Svara ärligt, vill bara veta vad ni tycker.


drick grönt te!

Sådär, har fixat lite käk nu. Kände inte för någon varm mat så det fick blit flingor å te. Har börjat dricka grönt-te, det ska tydligen vara bar för typ ämnesomsättningen. En som hade tipsat mamma om det så sa hon det till mig eftersom att jag brukar dricka te så jag har bestämt mig för att ge det en chans. Det faktiskt vatten. Och det är bra för kroppen.
Men ska äta å plugga nu. Ska försöka att bli färdig med mitt svenska arbete. Min svensk lärare sa till mig att jag hade planerat arbetet bra så att jag har inte alls mycket kavr. Bara framsidan, källförteckning också renskriva det sista här på datan. Det ska in på onsdag så att jag har gott om tid på mig.
pussssssssss.




jordgubbs tepåse :)

hålibyxorna

Blev äntligen färdig till att göra hål i mina byxor, nu blev dom mycket snyggare!

tycks?








jag blev skitnöjd!

ruskigt dystert väder.

tycker att alla ska titta ut genom sina fönster och se det tråkiga vädret å länga efter sommaren. För att jag saknar sommaren så jäkla mycket! Då slapp man alla dessa vinterjackor, skor,vantar, mössor osv...
Var ute med kvällsposten precis och blev blöt som tusan. Tänkte ta mina uggs istället för conversen på mig när jag stack ut men eftersom att typ alla säger att uggs inte tåler regn, så litar jag på det. Men i onsdags när vi skulle till konfan hade jag mina uggs och dom gick inte isönder? Kanske bara för att min uggs ääääger, höhö :)
Och på tal om regn, rusk, snö vinter..... Snart är det JULAFTON! Och det betyder looooooov, för hela slanten och även julrea :) Som jag längtar var ju inte på den förra året eftersom att jag var utomlands då. Och vet ni jag vet heller inte vad jag önskar mig :( Men pengar å en mobil, det vet jag iallafall att jag önskar mig.


Takida - så jävla bäst är ni <3

feel the harmony.

hemma från klara nu. skjutsade juhlia hem till hon, och det var fan läskigt i den branta nedförsbacken från klara! och mina bromsar på cyklen är inte heller dom bästa, kändes som att vi skulle trilla eller något men nej vi överlevede. som vi alltid gör, höhö.
vi kollade på någon tysk halvbra film, den handlade typ om när det vara ndra värlskrigen sånt med hitler. och ja jag säger bara se inte sånna för att dom flesta suger balle, förutom pojken i randig pyjamas dådå. för att den måste ni se!
nu ska jag fylla hela mitt rum med harmoni och tända en massa mysiga ljus, det tråkigaste är ju att jag sitter här själv. någon skulle vatt här med mig ju , då hade det varit massa mys!

natti.

bilder från kvällens gång:



kvällen bestod av frukt å vitamin focus :)






myskväll med babsen '

Det blev ändrade planer, jag å juhlia sticker upp till klara istället å har myskväll. Så pallar jag också med trycket, börjar få lite huvudvärk nu¨/
För att filip å dom skulle käka på ludan så skulle dom typ träffa en massa folk. Och det kanske inte vi hade tyckt vatt så skoj, och jag kanske inte heller hade orkat. Så vi struntar i det istället.
men jag har med mig mobilen

ps. jag kör på den naturliga stilen idag,
no make-up
:D

händer ikväll gott folk? :)

Hela denna dagen har jag bara suttit framför denna datan. Och gjort ingenting annat. Kollade knappt på filmen höhö^^
Fick sms av klara så vi två och juhlia kanske, bara kanske sticker till kvidnige ikväll igen. Innan har jag tyckt att det är sjukt tråkigt där men nej absolut inte. Man har ju mycket roligare där:)
Nu ska jag fortsätta att kolla på fina kläder på nätet. Om man bara hade jättejättemycket pengar så hade jag varit lyckligt lottad!
Men hörs mer sen och berättar om kvällens planer då också.

& vet ni, nu har jag jätteont i mina käkar;s asså dom vid munnen, kanske någon som vet vad det beror på? har aldrig haft ont i dom innan;o




bild från gran canaria, typ ett år sedan nu

todeluuuu

Var ute ett tag innan och då såg jag en å annan. Höhö, har läget under kontroll vill jag bara säga. Fattar inte varför alla åker till åstorp när här ändån är så jäkla dött?
Menmen nu sitter jag och tittar på prinsen & jag å smaskar på nudlar å wokgrönsaker:)






I'm wearing this today.


ny svininfluensa?

Sov iallafall bättre denna natten kan jag säga. Sov riktigt gott för er som vill veta:)
Vaknade med idomin i typ hela ansiktet, tog på lite under näsan inatt för att det inte ska svida så mycket eftersom att jag typ snyter mig 24/7.
Var ute med kvällsposten innan, och på framsidan stog det typ att det finns en "ny" svininfluensa. Känns lönt att typ halva sverige eller mer har tagit vaccinet mot den "andra" svininfluensan. Och typ alla som dör har också någon annan sjukdom så att dom dör säkert inte av influnsan. Är glad att jag inte tog det vaccinet. Det är ju jättemånga som har blivit sjuka av denna sprutan nu, och är så trött på att alla tjatar om vaccin hit och vaccin dit. Låt dom som vill ta sprutan göra det och dom som inte vill måste ju inte. Allt med svininfluensan har bara blivit FÖR mycket tycker jag!
Idag blir det nog sängen som gäller för mig. Eller på dagen åtminstonde. Så förkyld som jag är. Vill inte heller smitta andra så ligger inne på min mysiga säng framför teven today. Ikväll kankske vi hittar på något inget är bestämt ännu.

/f




och nej, det är inte cigaretter för att jag rökar INTE

make - up .





















Bilder tagna av: Fanny Ingelsson

nässpray, näsdukar å idomin

Ja, rubriken säger allt. Somnade inte så bra igår, typ jag var ledsen och sånt menmen jag frös. Och ja tänkte ju inte hela vägen som vanligt så att imorse när jag vaknade var jag förkyld. Så nu sitter man här under täcket med pyjamas och mina tjockaste strumpor på mig. Så att om jag inte har något bättre för mig imorrn, spenderas dagen under mitt mysiga täcke. I alla fall på dagen. Sedan på kvällen kanske det händer något?
Vill bara säga att det ärINTE roligt att vara förkyld, ha ont i halsen och att behöva spraya upp nässpray i näsan. Kittlar så jäkla mycket.
Men ehmn, dagen i skolan var väl sådär lite halvbra. Men på sista lektionen så mådde jag bajs. Förlåt för ordvalet men kommer inte på något annat just nu. Huvudet dunkade och jag var både varm och kall samtidigt. Så wierd. Men efter skolan stack man te väla med klara, juhlia, oskar å filip. Hade sjukt roligigt även om jag bara hittade ett par örhänge. Men sedan så hade jag bara typ 300 kr med mig så liksom ja, det får man inte så mycket för. Sedan drog vi vidare till kvidinge och gjorde absolut inget! Men ändån trevligt.
Tycker i alla fall att alla ska tycka synd om mig?
& ja, en sak till ska verkligen skärpa mig med uppdateringen nu!
godnatt alla söta




söta mamma hade köpt detta finfina ljuset till mig,




detta nannar jag i, + en t-shirt

;)

Hemma nu efter ett jobbigt men skönt träningspass, nyduschad och allt. Fick himla ont i min ena tå under passet, så kunde knappt hoppa, menmen.
Höhö sitter här med en typ jättestor handduk så att håret ska torka innan jag går och nannar det är så kallt att somna med blött hår!
Vet ni, jag funderar faktiskt på att mäta mitt hår och se hur långt det är och sedan jämföra, med när det är längre. Om man skulle mätt typ Dianas hår skulle det säkert typ varit typ en halv meter eller något. Men det är såå fint! Önskar jag hade hår som hon, helt pörfekt.

Men måste börja plugga nu hörs mera sen mina fina läsare.



MOTIVATION!

nu jäklar!
nu ska ska ska ska ska ska ska ska ska, jag träna som bomben och äta rätt mat! varför gör aldrig min hjärna som jag vill, varför, varför? jag vill bara ååå att det ska bli bra och att jag ska kunna fatta bra besult här i livet. nu har jag bestämt mig, ikväll är det ju träning och sen på lördag ska jag gå upp till skogen och jogga, sen på söndag om jag hinner då ska jag gå ut och gå en gång och sedan på kvällen träning på friskis.
bara till att slå en pling för dom som känner att man kanske vill ut å jogga en runda? :)
FANNY ANITA INGELSSON , du fixar detta!




hejhej ;d

Sitter hos juhlia och bloggar nu. Vi ska pluggapluggaplugga och plugga. Nej, men alltså rent ut sagt så pallar jag inte! Är så jäkla skoltrött nu asså vill bara ha julafton och kunna gå på julrean. Liksom om man är deppig och har pengar så hjälper det att gå i affärer. Det lugnar verkligen en. Egentligen vet jag inte varför jag gör så stor sak av vád jag har på mig? haha, aja sån är jag liksom.
Och en sak till mit spotify är helt helt konstigt, det står typ you was unabel to login, please log out an in to try again. Och när jag har gjort det så funkar det ändån inte. Men om jag loggar in mig på en annan dator funkar allting som vanligt. Helt stört, någon som kanske har samma problem eller vet hur man ska göra?
Men ska fortsätta hjälpa juhlia nu, hon kan ju inget!
HÖHÖ skojade! det där gick ni allt på va?




i lördags ;)

time for bed

nu har jag nyss tittat på grey's anatomy, alltid lika sorgligt. Är inne på nelly.com och tittar på fina klänningar, jag och frida beställde en festklänning därifrån nu i veckan jättefin är den men sjukt dyr. typ 600 kr men vi delar ju så då blir det inte så mycket.
men nu ska jag borsta tänderna och sedan nanna. shit, vad det knakar i väggarna av stormen!





music time

LaLa song - Bob Sinclar



Never forget you - Noisettes



Music of the sun - Rihanna




jag tycker att alla ska lyssna!

onsdag - ingen bra bloggdag.

Hemma efter en sjukt lång dag. Varit iväg ca. tolv timmar. Först skola och sedan konfa.
I skolan hade vi basketturnaring, och vet ni vi var riktiga kämpar som kom till finalen men förlorade den. Från början tänkte vi nej vi kommer att loosa allt, för att vi var typ bara 10 pers som var med. Men nej, så blev det inte vi vann 3 eller 4 matcher är inte helt säker. Och domarna då? Dom kan ju f*n inte begära att vi ska kunna alla jäkla regler i basket och vara så sjukt sura. Vi är väl inte några proffs, nej precis vi spelar för att ha kul och kunna lära oss. Då kan man inte vara så förbannat sur. I alla fall alla i 8:3 sjukt bra kämpat!<3
Sedan var det konfa, och jag felicia och klara stannade kvar efteråt för att vi ska vara med på julvandringen frå tvåorna som går på tingdalsskolan. Höhö, jag ska vara ängeln :) Sen så skulle jag cykla hem, fattar ni cykla i denna stormen. Det var läskigt som in i. På vissa ställen fick jag leda cykeln för att jag inte kunde trampa. Haha, när jag hade kommit hem var jag svart under ögonen av mascaran.
Nu måste jag verkligen plugga, hörs mer sen tror jag.
puss.




aaaaaaaajj!

nu har jag pluggat färdiigt en ganska så stor del av svenska-arbetet, skrev typ fyra sidor om boken även om den var dålig haha,
sen tränade jag, och det är sååå mycket roligare att träna när man har fina och bekväma kläder till också:) haha, allting känns mycket roligare
nu tittar jag på desperate housewives som är världens mest bitchiga program på teven.
&& för er som vill anteckna det gör bajsont på min haka :(



this is me and no one else.


spread your wings and fly away '

hemma igen efter skolan, och min lilla mini-brännskada gör ikke ont mer. blev faktiskt väldigt nöjd över mina lockar idag jag gör trots allt inte lockar så väldigt ofta.
nu ska jag sätta igång ett avsnitt one tree hill, efter det blir det plugg som vanligt. ska försöka att komma till slutet av svenska arbetet nu och måste bara skrivaskrivaskriva heeeela tiden.
och förresten igårkväll började jag läsa en ny bok, luftsoltt eller typ luftslottet. den handlar typ om att en tjej jobbar på en flygplats också är det en kille som friar till hon och hon får ingen panik han tackar ja. alltså jag har inte kommit alls långt i den men den är översatt till sevska och den verkar vara ganska bra så ska ge det en chans för en gångs skull.
kommer lite nytagan bilder på mig in a moment ;)

piggelin glassen

Sitter i skolan och bloggar nu. Har faktiskt lockat mitt hår, så duktig som jag är:) men när jag skulle göra det så råkade jag stöta till min haka så att jag bärnde mig. Nu har jag ett rött märke som svider och gör ont. Innan tog jag ett papper och blötte det för att det skulle kylas, men det blev inte så lyckat så att jag fick isället en piggelinglass av tor-leif att ha och kyla. Haha alla frågade varför jag hade den där men ja som sagt det var ju bara för att det skulle kylas. sen när glassen hade smält tänkte jag dricka det men det hade ju blivit helt kladdigt så att jag gav den till oskar. Men han fick inte ha den längre så en lärare bara tog den och slängde den.



&& felicia och juhlia är bäst, efter mig:) haha

fötterna demostrerar....

hhhhaaaaauuuuuummmmmmm fötterna deomstrerar, fötterna har fått nog
hhaaaaauuuummmmm, fötterna deomstrerar hhhaaaaauuuuuummm

haha såg nyss den reklamen på teve. tittar på ullared, så härligt program. dom ksulle paddla kanot och han bah: ähe, nej vi vänder och hon bah: ne, men följ strömmen nu då! haha, jag och klara var ju där i somras när de spelade in *stolt* höhö
har även tänt alla mina underbart mysiga och fina ljus, så att nu är mitt rum fyllt med harmoni. :)







musik?

Nyduschad och allt.
Nu sitter jag här och skriver på mitt svenska-arbete. Hoppas verkligen att det blir ett bra resultat av detta nu då. Håller på att skriva om boken , har inte läst ut den ännu men hon sa att man kunde skriva om den ändån så ja lita på hon. Vet inte riktigt hur framsidan ska se ut ännu, kommer definitvt inte att rita för att det är jag inte bra på. Så att det kommer väl att bli en bild på Frances H. B. tror jag.

Kanske någon som kan länka/skicka en bra spotify spellista till mig? Eller kanske tipsa om någon bra låt? Vilken som helt för att jag blir trött på denna musiken som seplas om och om igen.

when you say nothing at all.

Sitter här hemma och slevar i mig fukost tänkte jag säga haha. Nej men flingor och dricker juice, faktiskt apelsinjuice från mer. Dom finns i stora förpakningar nuförtiden. Allting ändras ju nu, ni vet 2000- talet. Här är absolut ingentin gammeldags.
Ska snart inviga mina nya träningskläder, ska nämligen gå ut och gå med vikter på benen snart. Jag vet det är inte bra att äta innan träningen men var bara tvungen för att blir alltid så himla hungrig när jag har kommit hem från school.
Om ni inte har hört Never Forget You med Noisettes , så tycker jag att ni ska lyssna på den eller nej ni måste lyssna på den för att den äger! Den är typ från 60- talet. Min kära pappa tipsade mig om den.




i skolan

Nu sitter jag här i skolan och bloggar. Hann inte imorse.
Nu ska vi snart ha engelska och jag hoppas på att vi ska få tillbaks våra prov.
Klara och felicia sitter här på datan brdvid och skrattar åt alla bilder som jag har lagt in på dom hahaha :)
Annars händer det väl inte så väldigt mycket idag, ska gå ut och gå med vikter på benen, och bli staaaaaaaaark, höhö. Och sen kanske titta på något avsnitt oth och antagligen plugga.
Men jag kan lova er att det blir ett tio gånger roligare inlägg när jag har kommit hem,
pusssssssssar.


 

bild i repris.


never forget you - noisettes

Nu ska jag tända alla mina ljus här på rummet och titta på filmen som går på trean:)

Snacka på msn kanske? ^^

ändrade planer

Det blev inte alls som jag hade planerat imorse. Jag stack till väla/ikea med syster och mamma istället. Allt blev så stressigt också har internat inte funkat under dagen. Men det blev en del inköp vill jag säga. Kommer bilder på det längre ner.
När jag hade kommit hem inredde jag mitt rum med de nya sakerna jag köpt idag och sedan gick jag till kyrkan för att det var typ jazzmässa? Haha men iallafall jag har segt det väldigt länge till mig själv att kag ska ta tag i träningen och kosten, men nu fan nu är det allvar! Gasen i botten!
Väl i kyrkan var det jazz musik, haha man blev ju nästan rädd av den så högt som dom spelade.
Sen gick men hem, och jag gick i mina uggs som inte var det bästa valet så har lite ont i fötterna nu :(
Här kommer bilder på vad jag har köpt idag, + att jag ska betälla en bra och billig sport behå från klara :)




hängande ljuslyktor från indiska



guldiga ljuslyktor från indiska



grönt stort ljus med äppeldoft från ikea



svarta mjuskis träningsbyxor från hm



svart/lila träningslinne från hm



Smyckeshand :)

Har redan vatt ute med kvällsposten. Lite sol är det faktiskt idag, så tänkte gå ut och gå en lång runda med ipoden i öronen. Alltid lika skönt att få komma ut lite i den friska luften:)
Satt och bläddrade imorse i gårdagens bilaga , leva&bo hittade en jättegullig hand som fanns i både svart och vit men ska ha vit då. Iallafall man kan häna sina halsbanad, ringar, armband och dylikt på den. Väldigt fin, fastnade för den direkt och den var absolut inte dyr. Typ 200 kr så ska beställa den idag tror jag. Annars ligger bara mina halsband och blir ihoptrasslade.


& ville bara tacka alla för kvällen<3


naaaajs ;)

läggdags

nu har äntligen mamma och pappa kommit hem så att ska gå och lägga mig nu
godnatt alla söta läsare<3


.

Hemma nudå efter en låååång dag.
Först klaras match, dom förlorade den med 0-3. Synd men ni var duktiga som kämpade på ändån.
Sen stack jag och käkade på roma, och det blev matkrig hahaha
Nu ikväll stack jag juhlia och klara till oskar och filip i kvidinge. Och ja, vi typ kollade film var ute och gjorde allt möjligt. Men snackade mest. Hahah, sjukt kul hade vi även om vi inte gjorde något typ. Och vet ni, jag fick en hel HUNDRING av oskar. Så jävla snäll och generöööös är han:)
Nu har jag nyss bytat om och käkar nattmat.
Mamma och dom kommer snart hem så att jag slipper sitta här hemma själv i mörkret.





today's outfit.






Saturday.

Lördag idag då.
Kom nyss hem säljer ju tidningen på lördagar och söndagar. Känns osm att jag har typ hundra kunder, Nej skojjade men typ kanske el 50? Men tjänar ju pengar.
Nu ska jag göra ve mig, för att vi ska ju kolla på klaras och alla andras innebandy match i sporthallen. Dom ska möta fch, det är många spelare från deras gamla lag med där. Dom delades ju innan så nu ska dom mötas.
Lägger up dagesn sen när jag har gjort mig färdig.
Bloggar mera under dagen, pussar<3


Nattbloggar.

Klockan är över modnatt nu och det betyder att det är den 14 november. Tur det ju. Kollade ju film innan med felicia, klara och juhlia. Jag och juhlia hade sett den en gång innan men de var typ lika läskig idag. Speciellt när det är någon som drar iväg hon på natten.. scary!
Fick rulla hem på cyklen innan för att kedjan hoppade av. Det var verkligen inte det lättaste när dom jäkla tramporna snurrade runt som jag, jag vet inte vad.
Nu sitter jag här och camar med folk, tillochmed utan smink. Klå det! Men sminkade inte mig idag för att jag har varit trött som en gris. Alltså jag hade nog kunnat sova hela dagen idag om jag hade fått. Exakt så trött har jag varit idag. Därför såg jag ut som jag gjorde.
Vi ringde till oskar innan, och snackade med han om imorrn. Ja vi ska sticka te kvidinge imorrn kväll och trääa oskar. Blir säkert andreas och han där filip också. Men innan det ska vi se på klaras innebandy match, som dom ska VINNA!


Bilder från kvällen:



underbara.




filmtajm!

Sitter hos juhlia igen dådå. Var hemma typ nyss och käkade. Och på vägen hit hoppar ju såklart kedjan av , otursdagen idag ju!
Håller även på att ladda min kamera så att jag ska kunna ta lite bilder under kvällen. Nu ska jag och mina babes ha mys med film och godis.

Puss.


091013

Hemma, nudå. Ja såklart fredagen den trettonde och det stämmer att det är en otursdag. Fick reda på att det var en på skolan som hade dött igår. Tycker verkligen sjukt synd om hon. Har ju knappt hunnit börja sitt liv ännu... r.i.p och med tanke på det börjar man ju tänka på alla andra som har stått en nära..
Men sitter hemma hos juhlia nu, klara är även här. Sen ikv ska vi se paranormal activity igen. Tänk om jag blir lika rädd igen som sist. Riktigt läääääääskig. Egentligen lovade jag mig själv att inte se skräckfilmer fler gånger, men nej det höll inte så länge.
Lite mys med familjen ikv för att mamma fyller ju år. Sen sticker jag hit igen och då ser vi filmen och har mys.
Hörs mer sen.
pussssss.




Klara babe i somras<3


Hurra!

GRATTIS TILL VÄRLDENS ALLRA BÄSTA MAMMA! DU ÄR BÄST<3





öööhh?

Gud silken morgon är så jäkla trött! Vill bara gå och lägga mig igen, men såklart så ska man ju till skolan..
Nu tror jag nog att ralle blir glad när han ser att jag inte kommer att ha något smink på mig idag. Han och typ alla andra i skolan kallar mig för kines. Och sen så ska dom prata på kinesiska med mig men liksom jag fattar nada. Hahahaha, fattar bara inte vad jag som är ljushårig har med en kines att göra. Okej jag kan faktiskt erkänna att när jag smilar blir mina ögan ganska småå. Höhö inget jag kan ändra på ju.







We are just like twins!?

Nu ska fanny nanna.

Puh, färdig med typ all läxa. Tycker att jag är duktig nu faktiskt. Det känns som att jag har börjat att tycka om att skriva. Typ recensioner, berättelser osv.. men jag måste verkligen kunna veta i förhan vad det ska handla om för att det ska funka.
Men belönar mig själv nu med ett avsnitt One Tree Hill!
Så ska lägga mig under mitt mysiga täcke med laptopen.
Kan inte lägga in bild för att jag har virus som sagt...
Godnatt alla söta<3

Kväller.

Musiken dunkar ur högtalarna, tjejen vid sin dator försöker att plugga. Det går men hin kan inte riktigt koncentrera sig. Hon har även virus på sin j*vliga dator. Hon åt precis spagetthi och köttfärssås cooked by her sis.
Och mina damer och herrar, denna tjejen är JAG. Höhö ni fattade kanske det. Tänkte liksom skriva lite annorlunda men ja det blev som det blev. Hahaha.
Men som sagt ska renskriva en del av mitt arbete nu här på datan.



The king ^^

cool stuff's













Efter sol kommer regn.

Och med det menar jag att nu ska jag mysa lite framför one tree hill med fika = positivt. Efter det väntas plugg = negativt. Alltså solen i detta sammanhanget är one tree hill för att det är världens mest underbara serie och att plugga är världens mest tråkiga sak alltså är plugga regnet.
Äsch, haha ni kanske inte fattar men det jag skrev nyss är precis vad jag ska göra nu.
Måste berätta om lite annat först, idag när jag och felicia sulle pumpa hennes cykel så var det på vägen hem vid en bilmack. Så fanns det två olika pumpar så provade vi först den ena och tänkte att det var den rätta. Efter väldigt många försök och helt tappat tålamodet, såk kom petronellas pappa. Han sa att den pumpen vi använde var fel. Gud, den var till bilarna och den vi inte hade provat var till cyklarna. Stog säkert där i en halvtimme hahahaha.
Och sen ville jag bara säga en liten sak till, idag på so:n så fick felicia ett typ ryck och bara skrattade i typ tio minuter i sträck. Helt sjukt haha, men liksom det måste nog vara världens längsta skratt?
Pussssssssss.





HAJDÅ.

Nu sticker jag till skolan, slutar nog runt halv tre.
Bloggar mer då eller i skolan om jag får tid.
puss.



Jordens undergång?

Har kollat runt lite på internet nu och sett att väldigt många snackar om det här men "jordens undergång 2012". Har iallafall tagit reda på lite smått fakta om det.
Jordens undergång innebär att mayafolkets kalender tar slut just 2012. Mayafolket levde mellan 250-290 e.kr. Deras tro bröjade tydligen den dag då solen stog i zenit. Vilket innebär att planeterna står bredvid varandra. Och sedan har deras nedräkning börjat , nästa gång solen står i zenit är 21 december 2012. Och då kommer det att komma en "ny tid". Allting kommer inte bara att dö ut bara sådär poff utan det kommer att gå sakta men säkert. Allting kommer att utvecklas ännu mera. Man kommer att kunna ha hjälp med allting i hemmet med exempel robortar som gör allting åt en.
Just därför måste man ta vara på varenda dag som vi lever, varenda gång vi skrattar, varenda gång vi upplever nya saker. För att vi vet inte vad som kommer att hända i framtiden. Ingen kommer någonsin att kunna veta just exakt vilken dag allting kommer att släckas.

Jag tror att allting men jordens undergång har förstorats upp på grund av filmen som ska gå på bio nu snart. Den visas överallt ju. Därför har man börjat spekulera en massa i det här med jordens undergång.
Detta är vad jag har fått reda på och vad jag tror.



Back on track.

Har inte hunnit uppdatera idag men först var det skola tills kvart i tre och sedan konfa kvart i fyra.
I skolan hände det absolut inte för mycket. Stannade kvar där den timmen innan konfan och hade sjukt kul men juhlia, klara och felicia.
På konfan kollade vi på andra delen av typ gud-filmen och jag somnade. Tror nog nästan att typ alla gjorde det faktiskt. Men liksom det var helt mörkt i rummet där vi satt och filmen bara rullade, den var absolut inte intressant. Inte konstigt att man somnar då? Höhö.
nej, nu ska jag fortsätta kolla igenom engelskan tills imorrn då vi fortsätter vårt prov. Borde få bra resultat eftersom att man fick mer tid att träna på det.
Hörs mer sen, ska nog skriva lite om jordens undergång eftersom att typ alla snackar om det just nu.

pusssssss.



Wednesday.

Onsdag igen. Färdig fixad nu till skolan. Blir ikke kavajen idag. Ett par tights och en vit långärmad. Hinner inte fota mig.... eller jag orkar inte. Jag går upp klockan sex varje morgon då vi börjar tio över åtta, sedan finns det folk som kan sova ända till halv åtta och ändån hinna göra ve sig. Helt sjukt? Eller så är jag bara väldiiiiigt seg kanske. Jag menar att äta frukost tar nog en halvtimme för mig, sedan duscha och välja kläder. Ibland går det bara inte att hitta något, jag kan stå framför min garderob i typ en halvtimme innan jag hittar något. Man kan ju välja kvällen innan om man har lust och tid.




Old pic.

nu ska jag sova.

jeppjepp, så sant som sagt ska sova nu. Trött, men måste verkligen läsa i världens tåkigaste bajsbok haha skojjade. Men ska fortsätta läsa ur min klassiker bok. Den heter "En liten prinsessa" , och det är verkligen sjukt tråkig. Har kanske 60 sidor kvar så nu är det bara till att kämpa in i det sista.
Tittade på Desperate Housewifes nyss. Gaby, en av tjejerna i serien. Skulle hemundervisa sin dotter och det sluta med att de brottades. Hon verkar vara mer intresserad av att bråka än att lära sitt barn, hahahaha. Jag tycker dock inte att hon passar som mamma. Hon passar som modell, tror hon är det i verkligheten faktiskt.
Nej nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig under mitt mysiga täcke.
PP'PUSS!


klarajuhliafanny forever.

Det har varit vi sedan femman. Tänk tre år. Sjukt att vi håller ihop i ur och skur. Vi har en helt annan humor än typ alla andra, inte alla men väldigt många förstår inte våran humor. Och sedan fattar jag inte hur vi kom på den. Det var typ i sexan som juhlia började säga en massa konstiga saker. Sedan har det fortsatt och här är vi idag men en hel massa nya ord som typ ingen annan än vi tre fattar. Konstigt nog har klara stannat för att innan när juhlia och jag var mindre var detalltid en som var typ ¨bästis¨ med mig och juhlia. Typ i tvåan var det Zahra, sedan var det Sanna i typ kanske fyran och sedan i femman var det Diana. Saknar alla gamla kompisra sjukt mycket, det känns som att jag börjar umgås mer med er som jag inte är med lika mycket. Man har en massa att prata om. Men det jag skulle komma till var, det finns jättemånga fler kompisar jag har som har hållt ihopa sedan långt tillbaka. Men vi tre, vi har alltid varit tillsammans. Jag och juhlia sedan dagis och klara sedan femman. Felicia har också hängt med länge hon sedan lekis tror jag. Ni kan kalla oss fjortisar, töntar, mesar , men en sak vet jag - och det är att det alltid kommer att vara vi. Alltid i all evighet, så kvittar det vad som än händer jag finns här för er och jag hoppas ni finns för mig när jag behöver er.
Jag älskar er med hela mitt hjärta.
klarajuhliafanny <3



Kavaj-Fanny.

Hejsan! I skolan idag var det sån brandutryckning, så vi fick gå ut på fotbollsplanen. I regnet! Och i gråset var det såklart lerigt, så hade ju jag såklart på mig mina vita converse. Helt leriga är dom nu. Men är det bran då sär det. Inget att göra år saken. Fick iaf stå på Oskars stålhetta-skor ute på gräset, snällt. Det tog på engelska lektionen och vi skulle ha prov. Så vi fick göra så långt vi hann så fick man fortsätta på torsdag. Inte för att jag har något mot det men man kan ju läsa på mer och man vet typ vilka frågor det var och sånt.
Nu sitter jag här och äter, ska sätta igång ett avsnitt One Tree Hill. Sen ska jag plugga franska. Så jäkla skönt, vi har nästan ingen läxa denna veckan om man jämför med för två veckor sen eller något då vi hade tre prov. Jobbigt som f*n. Glömde säga innan att vi fick reda på våra resultat på fysik provet. Och jag fick VG, 28/33 poäng. Jag blev supernöjd!



Såhär såg jag ut idag.

Uppe med tuppen.

Igår kunde jag inte uppdatera för att vårt internet var helt segt och klabbade. Försökte minst tio gånger att komma in på blogg.s'es hemsida med det funkade inte så nu gör jag äntligen ett inlägg och klockan är bara halv sju på morgonen.
Hag duschade precis mitt hår i kallvatten för att det är något fel med vårt varmvatten men det ska komma någon och laga det idag. Fatta hur mycket jag fryser nu , på skala en till tio är det helt klart tio. Så sitter under mitt varma och goa täcke och bloggar höhö.
Ska ha på mig den finfina och nynya kavajen idag, jag tycker att den är jättefin. Sedan finns det folk som absolut inte gillar kavajer. Men så är det med allt, alla kan inte gilla samma saker hela tiden. (Hoppas iaf att någon ska säga att jag har fin kavaj) haha.

puss!




Old pic.

Glader.

Nu mår jag bra, färdig med läxan. En sån lättnad. Fick även louise på bra humör innan och det mår jag även bra av. Mår också bra av att jag har vänner som alltid finns där för en i alla lägen det betyder sjukt mycket för mig.
Nu ska jag sätta igång en mysig film och käka lite för att min mage kurrar som bara den.







Jag älskar er mest! <3

hösthösthöst.


foto by: fanny ingelsson

hej måndag!

Sitter här och mumsar på glass och dricker te. Har även tänt ljus, så mysigt.
Hann inte blogga imorse och det ber jag om ursäkt för. Men gaah, innan jag väl kommer hemifrån. Gick upp i tid imorse men när man väl är färdig så bara springer tiden iväg ju. Cyklade tjugo över och vi började fem i halv. Stressigt!
Har fortfarande inte fått tankarna bort från den sjukt läskiga filmen som jag såg i lördags. Jag tror faktiskt att den är verklighetsbasserad, pappa säger att den inte är det. Eftersom att dom dog i filmen och då hade man tydligen inte fårr visa den? Aja, alla säger iallafall det.
Nu ska jag kolla färdigt på one tree hill och sedan fortsätta plugga till provet.
Pussar så lovar jag er att vi hörs mer sen.






Fanny <3 Nalle Puh = sant.

Trött som en gris.

Då ha man varit duktig och joggat idag dådå. Känner som som en ny människa när man har joggat färdigt, härligt.
Vi åt god mat och hade allmänt trevligt. Efte maten åt vi kärleksmums. Så gott!
Nu har jag kommit på ett nytt uttryck, trött som en gris. Haha det låter lite konstigt. Sa det innan till lollo på msn och hon bara svarade mig. Jo grisar är ju såååå trötta? haha och jag bara ja om du inte visste det så är du kanske lite efterbliven. Haha, men jag tycker att det passar att säga trött som en gris när man är helt jäkla slut i kroppen.
Iallafall nu tittar jag på sjunde himlen, igen. Pluggade lite innan skulle egentligen läst nu men gaah pallade inte. Har verkligen tappat lusten om att läsa nu förtiden. Inte bra, måste verkligen ta tag i det.
/fanny ingelsson



jag älskar min nya gulliga t-shirt!

fars dag

Grattis till världen bästa pappa.
Du finns alltid där för en när man behöver dig som mest. Man kan prata med dig om exakt allting. Du går alltid att övertala så kvittar det vad saken gäller. Kommer ihåg när jag var liten när jag var sjuk då var du alltid hemma med mig och vi åkte runt med bilen på runder så att jag skulle slippa vara hemma och bara sova. Kommer också ihåg när du skulle lämna blod hos en sån blodgivare i ängelholm, så fick man fika där så stannade vi alltid kavr där och fikade med alla andra som var där. Och när du var innebandy tränare följde jag alltid med dig dit för att jag var så stolt för att du var min pappa och för att du var tränare tilla alla dom snygga killarna.
En sak ska du veta och det är att du betyder allt för mig även om jag är jätteledsen eller om du är arg på mig. Du gör alltid saken bättre genom någon bra lösning.


haha, hittade ingen anna bild men denna är iaf från nyår och inte riktigt
nykter.

inköp i helgen.


t-shirt cubus 99 kr



dunjacka stadium 1299 kr



kavaj only 400 kr

As usual

Nu ska jag och mamma snart köra till väla. As usual. Känns som att jag nästan bor där nu förtiden.
Men som sagt blir en kavaj och kanske bytar jackan.
När jag kommer hem blir det plugg plugg och plugg. As usual. Provet är på tisdag och nu ska det f*n gå bra!
Vet inte varför men har börjat säga ordet as usual väldigt mycket på sistonde, haha konstigt.
hörs sen, puss




Klara babe<3

Söndag.

Farsdag idag dådå, grattis till pappa! Gav han en parfym och en bok. Inte för att jag tror att han kommer att läsa den men jaja. Idag ska vi till väla och jag ska äntligen köpa en kavaj. Kanske ska byta jackan jag köpte igår, får väl se hur det blir med den saken.
Tittar på sjunde himlen nu igen, så blir det när man har köt en box. Man sitter helt klistrad framför teven och bara degar. Mhhh seven heaven.....

ps. har typ inga bilder

sjunde himlen.

boxen jag och frida beställde nu i veckan ligger jag och tittar på nu.
inte det minsta läskig som tur är.
en sån serie som man aldrig blir trött på.
men den är himla gammal, man märker det på omgivningen.
nej nu ska jag snart sova om jag kan det förstås.
pussar/ f

aaaahhh!

Gah, var och såg skräckfilm hos juhlia nu ikväll. Fyfan vad läskig, har nog aldrig varit så jkla rädd i hela mitt liv som när jag såg den. Nej det är inte underhållning men för er som verklgen är vågliga och vågar se den så se den. Den handlar om att det er en tjej som hör röster också är det ett spöke som typ förföljer henne så kvittar det var hon är. Om jag säger för mycket blir det inte roiligt för er som vill se den. Lägger upp trailern, den har nog inte börjat på bio ännu. Jag och juhlia såg den utan text höhö vad duktiga vi är. Men alltså jag lovar er det kommer verkligen att krypa i era kroppar när ni har sett den, och man kan inte sluta att tänka på den heller.
Nu ska jag sätta igång en film, komedi såklart annars kan jag verkligen inte sova. Och glömde säga filmen heter Paranormal Activity.


väla dag med sötnosarna.

Dagen då:
Åkte till väla med sötnosarna Felicia och Juhlia, alltid lika trevligt med er. Hittade en svart dunjacka från stadium, en grå t-shirt från cubus med en pingvin på och en ny foundation. Och sedan hittade även jag en kavaj, äntligen! Har letat som en dåre och äntligen hittar jag eller ja Juhlia frå jag väl säga för hon hittade faktiskt den till mig. Den är från Only 400 kr. Så att om någon har tid och lust kanske hänga med till väla imorrn? Och jackan jag köpte var verkligen ett måste nu för att det är verkligen svinkallt ute! Och det blev ingen bio idag heller, tråkigt. Men får väl hoppas på att den kommer ut på hyrfilm dådå. Ni ska få bilder på inköpen strax här kommer några bilder på sötnosarna<3


vet att du inte ville juhlia men förlåt<3 höhö







I tried being nice, but you didn't like it.

Lördag idag dådå. Var ute med tidningen innan, alltså dom blir sura på en om man kommer lite senare än vanligt. Det är fakitskt helg och då vill man sova. Show me some respect?
Idag är det lite osäkert vad som händer men det blir nog till väla typ vid två tiden och så går vi där ett tag jag juhlia och kanske felicia. Sen käkar vi på väla tror jag? Efter det börjar bion This Is It 1845 som vi nog ska se. För att jag är verkligen taggad inför den filmen nu. Alla säger att den ska ska vara så himla jättebra. Får hoppas på det bästa. Och ville bara säga det att jag är inte förklyd längre, haha kändes som det igår men sov med tjocktjocka strumpor inatt och en filt ovanpå mitt täcke så att det fixade sig.



har inte tagit dom bilderna, men dom var skitfina.

vetintevadjagskaskriva?

hemma igen, avsminkad och sitter nu här med ett glas apelsinjuice.
Kvällen ja, finns väl inte mycket att säga om den var mes runt i åstorp och gick runder. Så jäkla kallt så att nu här jag förklyld! Det jag som minst ville bli nu.
Har helt totalt glömt att berätta om min söta klara babe, hon cyklade till skolan och körde på en sten. Sedan flög hon fyra meter och skrapade upp ena benet, båda ärmarna, en kinden, hande + en rejäl fläskläpp. Tycker verkligen synd om dig och ja, det borde du veta vid det här laget har ju gått runt och kramat dig som en nallebjörn hela dagen. Liknar iallafall som att du snusar ju<3
Nej, nu ska jag sätta ingång the proposal och titta på den en stund.

Btw: bild från i somras på mina bästa babes när vi hittade en kundvagn i byn som vi skulle köra tillbaka varandra i till oj. OCH JAG SAKNAR SOMMAREN!


Ha en mysig fredag alla sötnosar<3

Fick äntligen på mig lite nytt ocg fräsht smink.
Kvällen planerad nudå. Sticker och möter filippa vid fem i sex, sedan drar vi vidare till oasis för att hon ska sola och sen käkar vi på roma. Efter det ska vi hem här en sanbbis för att filippa skulle fixa sig eller något. Sen ska vi antingen kolla film här eller typ träffa eddie ek och några andra i think. Glömde nästan felicia ska också vara med ju. Så nu ska jag bara göra en fläta i mitt hår och sedan cyklar jag i racefart upp och möter filippa babe<3
Mobilen är med 0709787849
puss.


bild i repris!

Silken dag!

Kom äntligen hem efter att louise och reneé höll mig kvar på oj haha.
Idag i skolan har det hänt en massa saker, tillexempel som att jag började storgråta för att jag bara fick g på mitt matteprov... Men sedan är det ju inte så konstigt när man har tre prov på en och samma vecka och dagarna inpå varandra? Fick iallafall ett g och sedan utger inte det hela betyget. Och bara för att jag började gråta och fick en klump i magen så blev jag helt jäkla röd på halsen, mystiskt. På biologin disikerade vi hjärtan , grishjärtan. Tycker synd om grisarna när man gör så. Bara dödar djuret och sedan tar isönder dess ägodelar.
Men nu kommer nog filippa snart och så ska vi nog träffa felicia och sedan drar vi till roma och därefetr vet jag inte vad som händer?
Men vi hörs ofc mer sen.
puss<3

061109


DAGENS.

HAHAHAHA






kyrkan next.

Nu har jag varit duktig och pluggat.Så får väl belöna mig själv med att gå till kyrkan höhö. Okej, kanske så kul men måste ju? Mamma kör mig så jag slipper cykla i mörkret inte för att det är läskigt men hon hade några ärenden så jag fick åka med på vägen.
Får bli en bild på gud, hittade ngen annan som liknade han så det fick bli han själv.
hehe

I'm strong enough.

Hemma efter ännu en dag i skolan. Ibland undrar jag faktiskt hur många gånger jag har gått till skolan, hur många gånger jag har sovit i min säng, hur många sekunder jag har levt och hur många gånger jag har blinkat med mina ögon? Sånt man kan få svar på men det är nästan omöjligt. Och sen har jag faktiskt tänkt en massa gånger på vad som händer efter döden? Klart alla dör ju någon gång, men jag vill ändån inte tänka på det. Just därför ska man ta vara på det livet man har och göra det så roligt som möjligt.
Vet faktisk inte varför jag skrev det men det bara blev så. Apropå det vi ska sticka till kyrkan. Så måste nog börja med läxan nu. Har prov imorrn ju. Och för att jag ska klara läxan måste jag ha igång musik, så här kommer några som äger fett. Och lyssna ffs!
Puss.









godmorgon på er alla

Färdig nudå. Sitter och tittar på the voice, alla i sthlm verkar vara sjuka. Dom sa att kissie skulle dit men hon hade tydligen varit ute och festat igår så hon orkade inte. Har aldrig gillat hon, tänk att hon har blivit känd genom sin elakhet snackar skit om alla.
Händer inte så mycket idag, ska få tillbaka våra prov idag. Det var samhälleprovet vi hade så hoppas att det går bra nudå. Ikväll drar vi på gudstjänst, har bara varit på två styckna så måste verkligen gå ikväll. Nej nu ska jag borsta tänderna och sedan fråga om mamma kan köra mig för att det regnar ute.
puss.


förlåt, men kände mig tvungen!<3


Time to sleep.

Nu är jag nog på lite bättre humör tror jag. Sitter och mumsar på melon och tittar på världens mest sevärda pogram nämligen grey's anatomy. Undebart bra pogram det där. Det är reklam nu och så det nya wii plus (tror jag?) skulle iaf vilja ha ett wii i julklapp, alla säger att det är så roligt och sedan kan man även träna med det och även skriva in vad man hade ätit under dagen och sånt.

Än så länge ser min önskelista ut såhär:

*Pengar

*Wii

*Skor


Natti.

Praktikanten.

Tycker så jäkla synd om alla som har tagit vaccinet mot influensan. Vi var bara nio idag i klassen så lungt och skönt. På biologin fick jag vara praktikant för att jag inte hade någon att sitta bredvid. Man fick verkligen uppmärksamhet kan jag säga. Fick skriva på tavlan och allt hehe.
Sedan var det konfirmation och vi kollade på film i typ en och en halv timme! Allting handlade om gud och jesus, men vi fick iaf popcorn höhö. Sedan höll jag också på att somna.
Nu har jag precis ätit chili con carne. Blir plugg och sedan teven. Känns som att man inte får någon som helst fritid till sig själv numera? tråkigt.
Hörs mer sen när jag är på bättre humör, är säkert inte alls roligt att läsa detta.
&& en sak till jag klara och felicia ska vara med på en pjäs med konfan för tvåor, gulligt. Jag ska vara ängel (a)

Dagen.

* Skolan 0810 - 1440

* Stanna kvar på skolan en timme och plugga till provet

* Konfirmation 1545 - 1745

* Hem käka,plugga,blogga

Hörs mer ikv när jag har kommit hem eller kanske i skolan.


It's cooooooold around me.

Var på träning innan och den gick super, men det var jobbigt! Jag får sånna glädjekänslor när jag tränar. Kanske låter lite mysko men så är det. När humöret bara är på topp och man mår som bäst är på träningen.
Har tänt ljus och sitter och kräneg melon (as usual) och driker te.
Känns som att jag är en sån där kall person , har typ alltid kalla händer och fryser väkdigt ofta. Är det kanske ärftligt för att mamma fryser också mycket. Men sen kan det också vara så att jag sitter stilla för mycket , men liksom i skolan måste man göra det annars blir de arga på en och här hemma sitter man nästan alltid med läxor och då måste man ju också. Aja, får väl klä mig varmare då. Imorgon ska nog jag och syster beställa andra boxen av Sjunde Himlen. Har redan den första och det var verkligen länge sedan vi köpte den så att vi tänkte att nu är det kanske dags för nästa i och med att det finns redan sex boxer ute i sverige och vi är bara på nummer två? höhö ibland får man vara lite seg ju.

Älska låten!

Autumn.

Glömde säga i det förra inlägget att vi fick vaccinationet idag och jag tog inte det för att jag tror inte på sånt shiet. Men det finns folk som har tagit och jag tycker att ni är dunderduktiga! Och Simon om du läser detta, din nick på msn du skojjar bara väl? Haha, han hade skrivit något om Juhlia som skert inte var sant.
Jag måste bara erkänna att jag tror att jag har gått och blivit kär , i en honungsmelon. Dom är så söta och uppigande nu såhär på vinterhalvåret. Kränger det varje dag om jag ska vara ärlig.
Var ju ute innan och tog en massa bilder , dom blev inte superbra men några blev faktiskt ganska lyckade. Men iallafall så får ni ett litet smakprov här. Ska redigera och fixa till dom andra så att dom blir finfina.




I'm lost whitout you.

Hemma efter en underbar dag i skolan. Först på provet gick det toppen, det var kanske bara typ en som jag inte svarade på. Sen på biologin så skulle Lars iväg så vi slutade en halvtimme tidigare, på rasten mellan biologin och luncen hände det en massa saker, som jag absolut inte får berätta här haha. På matten dådå klara skulle stämpla sverige på sin kind så att hon ritade med svart penna på en fem-krona, sedan skulle hon tvätta bort det då blev det ett stort svart streck på typ hela kinden hahahaha, kan inte sluta tänka på det. Och sedan var det sista timmen syslöjd, stickar fortfarande på mina gulliga vantar. Men vill bara framföra en sak: Louise, din mössa är oförglömlig. Tiden jag och din mössa hade tillsammans är verkligen ett minne för livet.<3
Tillbaka till verkligheten nu då, åt precis lite och nu ska jag ut och fota lite naturbilder. Sätter i musik i öronen så att det inte blir tråkigt. Och ja, mössa , halsduk och vantar är ett måste nu.
See yaa.


By: Fanny Ingelsson

den tredje november tvåtusennio

Färdig för skolan nu då. Igårkväll läste jag faktiskt typ 6 sidor, så att jag gör framsteg.
Prov idag , jepp ska verkligen satsa allt nu. Önska mig lycka till?
När jag kommer hem ska jag ut och fota lite naturbilder. Hoppas att det regnar då så blir dom extra finfina!


Godnatt.

Ska sova nu, så tänkte bara säga gonatt på er alla.
Och juhlia såg smset nu, hahahaha:D
Imorgon ska jag ut och fota måste ha lite nya fräscha bilder hit till bloggen.
Nu måste jag läsa i min klassiker-bok som suger. Är typ på sidan 100 och har säkert varit det typ i två veckor nu.



ullared

Äntligen färdig med samhälle läxan!
Nu sitter jag här i soffan med datorn och tittar på ullared som har premiär nu. Alltså det är en familj som handlar en gång om året? När de var på ullared förra sommaren handlade de för över 50000 kr på två veckr där. De har både semester och handlar för hela året där, härlig familj. Och rediga skåååningar är det också ju. Känner igen sig. Alltså allt på Gekås är faktiskt bara skräp, en massa dåliga saker. Exemepel mamma köpte en klocka som inte tickade, hon fick lämna tillbaks den. Men det är ju billigt där :)

pussar /f.




jag älskar er.


eftermiddagsmys

Hemma!
Eller ja kom hem för typ en timme sedan men har kollat på One Tree Hill, det är tydligen inte Gossip Girl repiser på vardagar. Så att nu är det One Tree Hill istället igen. Känn som att det inte var länge sedan man såg de på teve alltså de gamla avsitten då ju.
Klockan är fem och det är redan becksvart ute, sjukt! Vid denna tiden i somras var solen fortfarnade uppe och man kunde ligga ute och sola. Men det kommer ju fler somrar ofc.
Nu har jag prcis käkat lite och ska plugga som f*n till samhälle provet vi har imorrn, måste få mins VG på det. Och jag en sak till fick reda på franska provet idag, jag fick G+ bara tre poäng från VG. Tycker faktiskt att hon kunde satt det som ett VG- men det måste ju finnas gränser också.


pussar /f.



andra november

Det blir ett snabbt inlägg må jag säga. Precis gjort mig färdig och första dagen efetr lovet nu då. Faktiskt lite pirrig i magen äev om det bara var lov en vecka. Klockan är ganska så mycket så här kommer en dagens och låten som pumpas ur mina högtalare mest.



DAGENS.




For the lovers - Whitney Huston

från tandställning - till michael jackson filmen

Just nu försöker jag att dra ut en av mina två mjölktänder som jag har kvar. Haha det går inte så bra , och om jag inte har dragit ut dom två tänderna om typ tre månader när jag ska till tandläkarn så ska dom dra ut den. Och gissa varför? Jo , för att jag ska ha tandställning. Och troligtvis så kommer jag endast ha där uppe. Hur miffat kommer inte det att se ut. Men det finns en positiv sak med att jag ska ha den och det är för att mina framtänder är lite konstiga. Ena tanden går över den andra så dom kommer säkert att bli jättefina. Det hela började med att jag skulle till tandläkarn för att sätta dit ett gulligt tandsmycke. Från tandsmycke till tandställning. Jag säger bara USCH. Tän när man flinar, då visar jag alltid mina tänder eller oftast. Och tänk på skolfotot!




Efter många om och men så har jag nu bestämt mig för att jag ska se den nya mj-filmen. Alla säger liksom att det är skitbra och den går ju bara i två veckor så att då får man passa på. Det är väl en dokumentär eller jag mamma sa det hehe. Men det skulle väl vara en massa klipp som dom har satt ihop på honom under sin karriär. På trailern verkade det som de.
Och för er som inte sett trailern så kommer den här


jaha....

Då blev det ingen gudstjänst för att jag hade kollat fel. Shit happens som man brukar säga höhö. Det var i hyllinge kyrka idag, inte i åstorps kyrka.
Menmen, då fortsätter jag att läsa på till provet vi har på tisdag i samhälle så får vi väl gå på gudstjänst på torsdag då. Eller iaf jag, har liksom bara gått på två styckna.
Sedan blir det massa mys framför teve om typ en timme, först klockan 7 gossip girl sedan vid nio går det någon film såg jag innan i tidningen.


usch söndag

Några anledningar till varför jag inte tycker om söndagar:

x alltid så jäkla kallt ute och inne

x pluggdag

x kyrkans dag

x dagen innan skolan och man kan inte vara uppe länge

x har alltid bajstråkigt


Nu kan jag inte komma på fler men så är det iaf, söndag är inte min favoritdag.
Men den blir också vad man gör den till, inte sant?



f ö r s t a n o v e m b e r

Ny månad och nya tag. Känn helt sjukt att det reda är 1:a november. Kan inte fatta det. Bara typ en och en halv månad tills julafton. Jag vet redan vad jag önskar mig höhö. Pengar pengar och pengar. Men nu vill jag bara ha snö. Snö i massor så man kan göra snöänglar och har snöbollskrig och bara sitta inne framför brasan och ha mysigt. Längtar tills julmarknaden också. Det är bara så sjukt mysigt!
Nog om det, var ute med tidningen nyss och om ca en halvtimme börjar min stressiga dag (enligt mig). Först så ska jag sola, sedan jogga. När jag har varit duktig och joggat ska jag hem duscha och käka lite. Sedan är det bara en massa plugg. Två prov denna veckan. Tycker faktiskt inte att det är lov när man har prov veckan efter, orättvist.
Ikväll ska jag till kyrkan på gudstjänst. Klockan sex, kanske någon mer som ska dit? smsa isf 0709787849.
&&& ville bara säga att jag kanske ska få min nya mobil snart :D



höhö var lite seg men HAPPY HALOWEEN.
tog faktiskt den igår när jag tvättade bort sminket :)

tack

tack för dagen alla som har medverkat.<3

nannig

Godkväll alla, sitter här nu med anton och matilda. Vi har typ vatt ute och sånt. Innan vid middagen så började det brinna, och alla bara satt där och typ glodde. Jag blev skiträdd! Fast det vara bara en servett som tur var. Men det hände inget allvarligt. Försökte lära matilda och anton inna att spela 500, det är ett kortspel men det gick inget vidare. Höhö, så nu är alla trötta. Funderar på att sova nu. Behöver verligen sömn, efter hela denna veckan som jag har gått igenom. Tidiga morgnar och väldigt sena nätter. Imorgon blir det en massa saker som jag måste hinna göra. Men berättar mera om det imorrn.

Natti natti på er.




RSS 2.0