Powerkick!

Spenderade en och en halv timme på gymmet idag. Så jäkla härligt! Är i rätt banor nu känner jag. Men bandet mellan träning och mat är är dock inte lika starkt... Man får en kick när man ligger där på bänken med en hantel i var hand. Har ni någonsin upplevt känslan som uppstår när man är helt slut i kroppen men vill bara fortsätta tills musklerna nästan dör. Ni förstår vad jag menar? Det är då man känner att livet är så grymt härligt. Känna pulsen banka och svetten sippra nerför tinningarna. Jag var sista gången på Friskis igår för just då insåg jag att gymmet och jag är ett.

Igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför

'
Byxor Lindex / stickad tröja Gina Tricot / Halsband ??

Bra start på veckan må jag säga! Nu väntar plugg sedan drar vi oss till gymmet.

I love the way you shake your thing


Yesterday, goodlookin' on the train. By me

Godmiddag! Sitter och värmer mina tassar framför brasan samtidigt som jag skriver lite här emellanåt. Idag är det söndag. Ganska härligt att få en sista lediga dag och slappa. Sedan imorgon sätter vi foten på gaspedalen och tar i med allt vi har.

Best life ever

Många plus för ikväll. Vi snackade ut om en det ena och en det andra. Fina vänner är så mycket mer än fina. Ni gör livet värt att leva!
Är så jäkla glad för de höga jeansshortsen jag fick med mig hem idag! Har letat efter ett par sådana i evighter och nu är dom med mig hem. Ångrar dock att jag inte köpte en jeansväst som var riktigt snygg. Ska se om jag inte kan få tag på dem i alla fall. Hehe.
Nu väntar sömn och sömn. Har jäkligt ont i ryggen och benen. Rätt botemedel måste vara vila och sömn. Pussar och godnatt!


NEWS


NYTT!
Shorts Monki
Byxor Lindex

Vi drog till Malmö idag och brände upp en hel del pengar. Kom hem för 20 minuter sedan och längtar efter lördagsmys! Vi skall gå och köpa en stor påså med godis och njuta av att det är sista lediga kvällen tillsammans innan skolan börjar. LOVE

SS11




ROCKIGT - mc-jackor, nitar, skinnbyxor, svarta detaljer.
RANDIGT - "ränderna går aldrig ur modet" de håller sig även den kommande säsongen.
PLIERAT - kjolar, klänningar HETT
NATUR - romantiska blommiga maxiklänningar eller vad sägs om en transparent vit klänning som går i spets?
VITT - en färg som ser fräsch ut i alla kombinationer, skjortor eller kavajer spelar ingen roll

FAISHONISTA


http://nyheter24.se/modette/agnesalmvarn

Har inte rört mig ens en meter idag. Jo jag var ju i affären innan men bortser man ifrån det har jag levt i mys kläder och drömt mig bort till modevärlden. Nu är jag full av inspiration, skall visa er lite mode senare. PUSS

At this moment



Njuter av varje plagg jag ser. Fina kläder och härliga intervjuver. ELLE är en bra källa om man letar efter inspiration vill jag lova.

Je voudrais

0,00 inspiration för tillfället. Vill ha så mycket men man kan inte få allt man vill ha. Ray-ban, militärgröna byxor är två av alla mina favoriter just nu. Behöver lite nytt till garderoben. Alldeles för längesedan jag skämde bort mig..
Vintern vill inte ge med sig så den fina sommaren får titta fram. Vill ha bruna sommarben och långklänningar. Vill gå på stan med svarta converse och fransiga höga levis-shorts. Matchat med en snygg kille i backslick och bruna ögon. En kväll på stranden sittandes på en filt och titta på den orangeröda solnedgången med en brasa vid sidan.
Livet är ganska fint på vintern också, tomten och fina svarta paljettklänningar till nyår. High heels och en snygg make-up. Tomtebloss och överdosering av te. Lussebullar och luciafirande. Mörker och kyla. Tjocka halsdukar så man endast ser ögonen. Julbetygen kommer och man sätter foten på gaspedalen för att kämpa ännu mer till våren. Krypa ner under filtar och täcken och bara va. Leva livet och må härligt.
Visst är det härligt att drömma ibland?


På begäran: ray-ban wayfarer


http://blogg.aftonbladet.se/22226

GODNATT

Idag var vi och besökte Amanda med det stora a:et. Åh vad man kan sakna en person så mycket efter endast några dagar. Hon är solen i ovädret som alltid skiner. Hon kommer alltid med fina kommentarer och har alltid ett leende på läpparna. Ikväll har jag skrattat så mycket att jag har fått magkramp och mascaran har runnit. Är så glad att jag har er! Älskar er solstrålar.
Nu skall jag sova innan jag tar mig an en ny och härlig dag. KRAM


Here we go, off to the gym!!


LAST DAYS WITH MY IPHONE


Blev rik på biobiljetter...

hängde med fina vänner...

åkte till brorsans lägenhet i Norge genom iphonen..

träffade Minnah...

& Jay....

drack te och åt goda krubbelurer med Sanna på morgonkvisten.

Skynda att fynda



Låg uppe inatt och letade efter snygga klänningar. Alla dessa har jag hittat på Nelly.com , de har nämligen fått in en hel del snygga vårkläder som passar perfekt in i garderoben!
Här ovanför måste jag nog säga att den zebramönstrade klänningen med en ärm är min favorit. Läckerbit! Även chiffong klänningen i mitten. Alla är för under 500-lappen!

+/- this evening

+ krabbelurer och te med Sanna
+ Jay Smith live
- snö
+ Kladdkaka och filmkväll med syrran
++++ Channing Tatum, snygg är bara förnamnet

GreyBlackWhite


Grå tunika Vila/Vitt linne Lindex/Blåjeans Zara

Hej där! Har börjat snöa förfullt där ute igen.. Håret blev alldeles vitt när jag cyklade hem från stationen av alla snö. Vintern vill verkligen inte ge med sig i år!
Som sagt, vi och en mängd andra människor var och tittade på Jay Smith idag. Gud vad duktig den killen är! Han var bättre live än på teve. Är tvärtom med vissa artister att de alltid gör remix av deras låtar så att deras sångröst blir bra när den egentligen är lika dålig som min typ.. Ska inte sitta här och klaga osv. Men ni förstår hur jag menar, kan vara lite orättvist ibland.
Ska hoppa i träningskläderna nu och bege mig på ett gympapass. KRAM

Ps. ang bildtexten, tänkte slänga upp vart allt kommer ifrån så ni slipper fråga. Vet om att många av er har kommit med det förslaget.

Tisdag!

Hejsan tisdag! Vaknade utav att solen lyste in i rummet vid halv tio. Läste morgontindningen och åt frukost. Idag ska vi åka och se Jay Smith som van Idol. Ni har väl inte glömt honom? Från en början var han verkligen dålig, men efter att alla har sagt att hans sångrsöt verkligen är bra har jag lyssnat på honom mycket mer och han är nu en favorit hos mig. Ikväll blir det även ett pass på Friskis.
Nu springer jag över till Sanna och skall äta så kallade krubbelurer. Hör mer sen! Puss


Night/nighty!

Kvällen har jag spenderat på bästa möjliga sätt. Hittade till Sanna där även Juhlia befann sig. Vi fick besök av två (goda?) herrar.. Någon som kan gissa vilka? För er som tänkte på ben & Jerry var det helt rätt, 10 poäng till er! Vi drog igång Step Up 2, och var allmänt avunsjuka på alla snygga killar.. Sedan att man nästan tryckt i sig en halvliter glass och säger sig SKA gå ner i vikt...? Någon som känner igen sig? Men har en bra bortförklaring idag.. Tränade innan så kunde unna mig idag faktiskt. Nu avrudar jag dagen så smått och släcker ner för lite sömn. PUSS


Just the way you like it


21 februari 2011

Morsning! Tog en sovmorgon och satte sedan i mig en ordentligt och stadig frukost. Så nu är jag pigg och är redo för en ny vecka. En ledig och inte alls planerad vecka. Ta dagarna som dom kommer och skippa stressen som jag träffar på alltför ofta under vanliga skoldagar.
Idag ska jag hinna med att träna runt 1600 och ikväll träffa vännerna. Kanske överraska Amanda som just har blivit vattenkoppor med lite godsaker?
Nu däremot skall jag dricka upp mitt te och läsa några rader.


This thing called faishon


By KLINGAN

powerwalk/movienight/nighty

+ powerwalk med Sanna
+ 127 hours
+
filmkväll med mamma och syrran
+ ledighet
+ popcorn


Turn off the lights babyyy

Hur mår ni? Jag mår toppen. Tog sovmrgon imorse innan jag stack ut på min lilla tidningsrunda imorse. Solen har skinit så fint hela dagen. Tränat har jag också hunnit med. Hinner inte med bloggen alltid men ni vet att jag alltid kommer tillbaka. Skall snart ut med Sanna på en promenad och lite skitsnack. År hemma om någon timme igen. Tills dess kan ni berätta vad ni har gjort idag? Kanske passat på att strosa på stan?


Pics: last summer in Ven/Helsingborg by me

Sunshine

Huvudvärk hit och huvudvärk dit. Ska rensa kylen på mat. Solen skiner som aldrig förut idag. Får mig att tänka på sommartider. Invigde Glajjorna idag. Härligt att få så många positiva känslor endast för att vädret är på topp. Drar igång en film nu. LOVE

00:18 AM



Avrundade dagen med godis och tjejsnack hos Juhlis. Mysmys. Och nu väntar en vecka med skolfria dagar. Ska sova ut, börja läsa i min bok (som jag har sagt i över en vecka nu), handla kläder och hänga med vännerna. Vila ut mig innan vi tar tag i slutspurten. Nästan.. Sedan hade vi påsken. Men tiden rinner på som attans. Längtar efter sol och värme, slippa alla dessa vinterkläder och gå i bikini dag ut och natt in.
Hörs mer imorgon finisar! ♥

TRENDER 2011


By Fahrman

Stort. Vågat. Höjder. Markerat.

The day with a big d



Huvudvärken har drivit mig till vansinne och suttit i hela dagen. Har mina funderingar om det kan vara för att en morgontrött Fanny har tittat fram allt mer de senaste dagarna. Har alltid under mina snart 16 år varit en piggis på morgonkvisten och vaknat runt 10 medans andra drar sig till ett? Dagen började även med attjag tappade grötskålen pladask i golvet och tänkte hände detta precis eller drömmer jag? Alla har sina dagar och jag har min idag. Den slutade bättre en började, kom precis hem efter ett gympass. Huvudvärken är borta och en kopp te väntar innan jag hittar mig till sängen.

Look me in my brown eyes and say the three beautiful words


Ormring & markerade ögonbryn. LIKE IT

Mötte upp mamma & pappa i stan så tog vi en fika. Hallonpaj och rött te. Perfekt. Så smart som jag var så tog jag bara mina torgvantar och en tunn skinnjacka för att ha utomhus.. Lönade dock sig med att dricka te och värma sig i närmaste dörr efter några meter. Blåser så jäkla mycket ute nu också! Sedan begav vi oss till Campeon. Fick veta lite mer om skolan på djupet nu så att säga. Så om det är så att jag kommer in på denna skolan vilket jag hoppas ytterst på, kan jag träna efter skolan då Aktiverum ligger i lokalerna precis intill. Helt perfekt! Vi kollade även upp priserna idag. The future seems so bright...

Leaving

Klickade några bilder men sedan dog kameran och jag hinner verkligen INTE posta bilderna nu. Rusar iväg. Hörs ikväll. Puss!

Hold it against me

Har fått i mig behövligt med sömn och klarar mig nu utmärkt tills ikväll när min riktiga säng väntar på mig. Men nu ska jag hoppa in i duschen och dra på mig lite snyggare kläder än myspys. Öppet hus ikväll i stan på Campeon. Har bestämt mig till 100 att det blir den skolan, men måste dubbelchecka!
Kika in om en timme så hittar ni "dagens". xoxo


Lunch time

Ligger nerbäddad framför teven och äter lunch. Baguette och sallad med feta. Hade endast två lektioner i skolan idag så det blev lagom att komma hem och fixa lite käk. Ska sova ett tag senare också, sov tre och en halvtimme inatt! Men klagar inte, vi snackade om allt och tiden rann på plötsligt var klockan halv fyra och vi insåg att vi var tvungna att sova några timmar i alla fall.
Ska sussa ett par timmar sedan hör jag av mig. LOVE


NIGHT WITH MY BABES

Vi ligger nerbäddade med filtar och kuddar, SATC rullar på teven. Vi pratar skitsnack om allt möjligt och det går åt av mangochokladet. Herre. Min. Gud. SKITGOTT! Skola imorgon 0800 - 1000. Lönt men onödigt. Repetera inför matteprovet och såsa runt. Vi sitter uppe fortfarande och John Blund har ännu inte hört av sig så vi räknar med att stanna upp ett par timmar till. Godnatt sålänge, finisar!

Min fina vän Juhlia


My shadow is the only one that walks beside me



Fick reda på när jag hade rusat till skolan imorse att vi hade håla de första två timmarna. Mjukstart på dagen är inte helt fel, men att sova två timmar extra hade heller inte varit helt fel. Förkylningen börjar har gått ner några nivåer.
Ska plugga ett par timmar innan jag intar kvällens händelser.

Släcker för denna dagen.

Pannkakor med jordgubbssylt och vispgrädde blev pricken över i:et denna alla hjärtanens dag. MUMMA. Tänder doftljusen och startar ett par filmer. Mys på hög nivå. GODNATT

Just gonna stand there and watch me burn, but that's all right because I like the way it hurts

Förkylningen tar över mer och mer. Nyser stup i kvarten och nosen ser ungeför ut som Rudolfs med den röda mulen. Hur är det annars då? Jo förutom förkylningen så rullar livet på i bra banor. Likaså skolan. Lov nästa vecka och snart har vi nationella proven överstökade också. Eller ja, om en månad ungefär. Tiden springer iväg framför ögonen på en. Matteboken tittar surt på mig. Måste fortsätta med plugget om jag ska få något mer gjort idag. Ikväll kör jag på kärleksfilms-maraton. Kan inte bara låta denna dagen försvinna bort. vad hittar ni på idag?


Happy valentine's day!



Mamma tog täten imorse och gjorde min morgon underbar. Fick en liten alla hjärtans dag present med temugg chai te och en slags chokladbit som man sätter i varm mjölk så blir det som varm oboy. Inte nog med det så fick vi geléhjärtan i skolan. Känns överskattat men är samtidigt en dag som man myser till det lite extra. Men tycker väl att det är överskattat för att jag är singel? Äe kom inte hit för att bringa olycka tvärtom! Ge varandra en extra kram istället. Kärlek till er mina fina! ♥ 

You stuck with me I’m stuck with you


By Frida Garhn


+ Söndagar
- En snarkande Amanda vid sin sida hela natten..
- Förkylning
+ JAY SMITH
++ Igårkväll
+ Brorsan börjar blogga

Dille...

Her spenderat eftermiddagen på en dålig film - så dålig att jag faktiskt ville se klart på den. Har ätit mackor med jordgubbssylt och druckit mycket te. Har verkligen fått dille på te. Dricker det dag ut och dag in. Visste ni att man får gula tänder av det? Äh skit i det. Har också fått stort jävla dille på DENNA!! låten. Ni vet soundtracket till Steup Up, som med andra ord är min favvofilm. Drar snart iväg på ett step pass på Friskis & Svettis. Kul att prova på någonting nytt! LOVE


Yesterday was GREAT

Gårkvällen var så jäkla rolig! Om ett gott skratt förlänger livet måste jag leva minst 100 år till. Vi var hos Dennis och hade allsång blandat med shotar. Innan vi trillade innanför dörren blev det nattligt besök på donken där Jögge skulle söka jobb vid 0100 på natten hos en snygg kille bakom kassan med ett underbart leende. Somnade vid halv tre och klockan ringde halv tio. Tack ännu en gång för en härlig lördagskväll! <3
NU: solsidan och en kopp te.


Yeah x3 - nu taggar vi!

Nu är vi hos Amanda och ska snart vidare för att hänga med ett par fina vänner. Ni får ha så kul ikväll! KRAMKRAM

Baby goodbye

Glöm allt jag skrev om snökaos. Idag är det en ljuvlig dag med blå himmel och sol! Dock mår jag inte lika bra som vädret gör just nu. Ögonen svider, näsan rinner konstant, det gör ont i näsan och jag sov väldigt oroligt inatt. Eftersom att det är så fint väder idag skulle jag helst av allt ta en runda till stan för en fika. Men jag stannar hemma och vilar upp mig om det blir några äventyr ikväll. Hoppas jag mår bättre då så jag slipper bli sjuk nu tills lovet börjar.
Hur mår ni idag?


LOVE AND OTHER DRUGS

Vi tog oss upp till Oj och köpte en stor godispåse som vi sedan åt sakta men säkert framför Love and other drugs. Vad bra den var! Inte heller helt fel med en snygg kille som huvudperson...
Har gått i sängposition. Godnatt


Start living your life

Äntligen fredag och slut på alla måsten. Snökaoset har kommit tillbaka. Trodde vi hade tagit vårt steg mot våren, blå himmel och sol. Ligger i soffan och ser när sön faller mot marken där ute. Och att jag snart ska bege mig ut i den för att ta mig till Amanda. Vi ska fixa lite. Sedan ska äta.... TACOS. Hur gott?!! Skitlänge sedan jag åt det. Ska bli skitgott! Ikväll kör vi mysmys och film. Vad gör ni ikväll mina finisar?

GODNATT

Känns helt okej att vara övertrött och längta efter sängen även om jag redan ligger i den. Vaknade inatt halv två och trodde att klockan var halv sju. Konstigt? Hann i alla fall med att skicka ett långt sms till Amanda när jag satt på toa halvsovande innan jag hittade tillbaka till min säng igen. Nåja. Kryper ner och somnar framför teven ikväll. LOVE


Latest



FAVORIT?


http://www.elinkling.net/stylebykling/


http://www.elinkling.net/stylebykling/

En riktigt jäkla snygg brud. Hade inte skadat att befinna sig i hennes kläder.

Hey thursday!

Uppsatsen gick okej. Men tror man att det inte går så bra är det ofta motsatsen till vad man säger... Men jag kände att jag inte kom igång med skrivandet. Ni vet ibland sitter man framför bloggen och bara stirrar med med tre ynka ord framför sig. Man kommer inte på vad man ska skriva. Ungefär så kände jag idag. Också var det under en viss tid vi fick sitta och skriva så man blev ju stressad samtidigt.
Men nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och mysa medans det regnar där ute. Pussar


Nighty

Ligger och lyssnar på Coffey Anderson medans hans ljuvliga röst nuddar öronen. Kommer ihåg när jag höll på med sånt. Alltså spela aukustisk gitarr. Det var verkligen roligt. Minns dock inte varför jag slutade? Det är ett så fint instrument. Men man förändras med tiden som går. Tycker ni inte? Vi pratade lite om det innan idag. Man förändras ju på både bra och dåliga sätt. Man förändras i mognadsheten men i andra sammanhang kan man förndras mycket genom grupptryck.
Nåväl, slut på grubbelsnack. Laddar upp lite smått nu inför morgondagens uppdrag. Så sätter igång en film och somnar troligtvis till den på fem röda. Men sova ett par timmar extra innan nationella imorgon är inte helt fel. Stämplar ut för idag. Godnatt


Ännu en härlig pratybild. Denna tagen av Amanda

4 fina

Tänkte leta upp ett par snygga inköp på några hemsidor på internet. Tog mig ganska lång tid, och jag hittade bara 4 fina nu.. Men de jag visar här kommer från nelly.com/asos.com. Ett par hemsidor som jag ganska ofta handlar på. Nelly har endast frakt 2-3 dagar Asos har dock lite längre. Men det positiva är att det är inte så många som bär dessa kläderna och det är någonting som jag gillar. Även om jag inte bryr mig sådär jättemycket om någon av mina kompisar skulle ex. köpa samma tröja som mig.
Befinner mig fortfarande i långklännings-koma. Gudarnas vad det ser härligt ut att gå runt på stan med en sådan och matcha med converse och Ray-Ban. En perferkt sommaroutfit. Men nu är vi inte riktigt där ännu så därför tog jag med en mysig stickad kofta också som man kan ha till en helsvart outfit, som på bilden.


Life is ours we live it our way

Skola. Vi har kommit ännu en bit på vägen med skoltröjor, tryck osv... Hade eftermiddagshäng med ett gäng härliga flickor. Handlade lite onyttigheter tills imorgon då vi skriver nationella i svenska del B. Tror det kan gå bättre med ett gäng vindruvor och en och annan chokladbit vid sida om pappret. Drar förhoppningsvis på träning om ett tag och tränar ben och rumpa. Det är liksom att masa sig dit som är de jobbiga. När man väl är där får man eller (jag) en kick så blir allt mycket roligare.
Hur har ni haft det idag?


Plugg

Dagens träningspass var zumba inspirerat. Herregud vad rolig det var! Man kände verkligen hur man kunde skaka och ha roligt samtidigt som svetten rann. Högt bud på att börja på zumba nu alltså.
Men nu ligger jag nerbäddad med musik i öronen samtidigt som jag skriver en fransk kärleksdikt och dricker blåbärs te. Mums. Ska inte skriva mer hör för att jag måste bli klar med läxorna innnan jag somnar.
Godnatt finisar

Utkast: Feb. 8, 2011

Nationella imorse för första gången i mitt liv. Nervös som tusan innan jag satte igång men det flöt på bra. Vissa frågor var ganska svåra men jag gjorde mitt bästa och det är jag nöjd över.
Hängde med Juhlia Sanna och Amanda efter skolan. Vi skulle plugga men det blev inte, hehe. Vi snackade istället gymnasie och en massa annat strunt. En och annan glass fick vi också i oss.
Nu sitter Miio hos mig och väser. Hon är nog inte som alla andra, precis som att hon kan prata. Ja jag har mina teorier.
Drar till Friskis om en timme och svettas lite. Puss


Red lips


Vet inte vad det är med denna bilden, men någonting speciellt är det

Också slog klockan nio. Armarna är övertrötta efter all träning. Härligt. Ska även ligga i så jag blir av med "kärleks handtagen". Magrutor? Nae, men lite mer slimmad kropp till sommaren hade dock varit något.
Förbereder mig mentalt och kryper ner under täcket med en bra film som jag antagligen lär somna till. Nationella imorgon som jag nämde tidigare. Skall även fixa lite blåbärste, min favorit.


Bränna kalorier

Sticker till gymmet nu. Hörs senare!


Fått en flaska i huvudet

Har fått skrivkramp. Noll inspiration. Förslag? Tror ni hellre vill läsa om något roligt än mina dagar ut och in i skolan. Ibland poppar det upp saker mitt framför ögonen på mig men inte idag. Allt känns tråkigt. Skriva mer om mode, kanske?


Leviströjor måste vara det bästa som finns. Jag rent ut sagt har byggt mitt eget bo i den. Äger dock bara en och har flera gånger övervägt att köpa en men har dock inte blivit av. Det passar liksom till allt. Och på tal om kläder. Spanade in Nelly's hemsida igår, sjukt att dom ALLTID ska ha så snygga kläder. Är det inte en klänning är det en fin blus. Nu vill jag ta en runda på stan. Märks att jag inte har handlat på ett bra tag.. Vi ska eventuellt iväg på lovet och bränna pengar. Can't wait!


Back to bed

Ligger raklång i sängen med ett glas juice och en skål med popcorn och tittar på Solsidan. Har kopplat datorn till teven, ganska effektivt faktiskt. Imorgon är det skola igen. Nationella denna veckan. Får se hur det går med den saken.
Och med det stämplar jag ut för idag.


Singing hallelujah

Degade framför Solsidan ett par timmar i förmiddags. Nog det bästa programmet som gjorts, enligt mig. Känns som att jag mest har gått runt och gäspat idag.. Men vi drog oss ut till Väla för en fika. Hoppade friskis idag så stannade vi lite längre på Väla istället. Hehe har fortfarande träningsvärk från i fredags. Känns bra! Nu ska jag ta tag i franskan så det också blir gjort.


Godnatt!


Bild av Sanna

+ Danny i melodifestivalen
+ fina vänner
- bränt tungan på chailatte..
+ nybäddat med lakan i sängen
+ blåbärste

Saturday

Precis hemkommen från Helsingborg. Stressade iväg och tog tåget in 1300. Vi gick i lite affärer och bestämde oss för att äta. Så vi lunchade på Haket. Trodde jag skulle spricka så mätt jag blev. Men det var gott!


Just another ordinary day

Känns grymt bra att avsluta en fredag med ett gympass. Är inne i rutinerna nu och känner verkligen mig mer tränad än på månader. Brudsen skakar rumpa tonight men det skippar jag. Drar igång en filmkväll med en massa popcorn istället. 
Måste tipsa er om en kille med en underbart skön röst som jag verkligen har fastnat för. Fastnat för musiken och gitarren. Namnet är Coffey Anderson. Hur underbart är det inte att kombinera en cover med lite egna toner och aukustisk gitarr?! Fasen alltså. DENNA låten sjöng vi även på konfirmationen för ett ca halvår sedan.
Poppisarna väntar. Se nu till att mysa till det lite extra och ta vara på helgen och ledigheten. Pussar


The blind side

Kom hem precis efter ett härlig och svettigt pass på Friskis & Svettis. Har nu duschat och fixat en kopp te. Kvällen till ära tittar jag på DENNA filmen. Vad jag har hört om den filmen ska den ha blivit väldigt populär och berört väldigt många i USA. Trailern såg bra ut, så nu är det upp till bevis.
Pussar och godnatt mina fina


Like a punk

Skola 0810 1540. Såg en liten del av en film med Tom Hanks om andra världskriget. När man lär sig siffror om på ett ungfär hur många som dog under dessa åren tänker man inte alls så långt som man egentligen borde. Ser man däremot det på en verklighet basserad film är det andra bullar. Det kryper och gör ont i kroppen. Jag har sett ett antal Saw filmer. Och detta var helt åt andra hållet. Detta har ju till och med hänt. På. Riktigt!
Kom inte hit för att skrämma er. Nej så taskig vill jag inte vara. Mumsar på goda mackor och har en hel hög med plugg som väntar. Kommer in senare. Puss


Sleep tight

Kryper ner under täcket med raggsockar och tittar från början på säsong ett av Solsidan. Sedan tar John Blund över. Puss

Sleep tight

Kryper ner under täcket med raggsockar och tittar från början på säsong ett av Solsidan. Sedan tar John Blund över. Puss

Ur arkivet


Wednesday eve +/-

Dagen har varit full av Sofi Fahrman-anda. Jag har läst cirka 90 sidor ur nog, världens bästa bok. Hehe säger det om i princip alla böcker jag läser men när Sofi börjar röra vid tangenterna blir det en helt annan upplevelse. Ni borde prova, faller det inte i smaken får ni pengarna tillbaka. Lovar!
Så låg i sängen hela eftermiddagen med doftljus och en bok i famnen. Åt god spaghetti och köttfärssås med la familia.
Helgen som kommer blir ovanligt lugn. Ta en fika och strosa på Helsingborgs alla fina gator. Låter det inte toppen? I mina öron gör det dock det.

+++ Step Up maraton
+ Skypesnack med brorsan från Norge
- tidiga morgonar
- sena kvällar
+ supersnygga och duktiga September
- (nytt jobb? ja tack!)


Latest days trugh iPhone


Lagat laxfilé med fetaoströra och tagliatelle med vännerna


Pratat gamla minnen och tittat på bilderna från tidigare år. Hittar ni mig? Hehe


Fastnat för "snedbena", asläckert!


Hittat nya favvisen, September


Läst fortsättningen av Elsas Mode av Sofi Fahrman

Vintertider - igen?

Dålig uppdatering de senaste dagarna och det är jag ledsen för. Har fullt upp på vardagarna. Är det inte skolan och plugg, är det kompisarna, är det inte dom är det träning och annars gör jag helt enkelt saker som jag måste. Men nu är jag här. Och skriver. Till. Er.
Hängde med Juhlia och Amanda efter skolan, pluggade franska och drack en och annan kopp te. Fick mig en rejäl dusch på vägen hem då regnet öste ner och vägarna var glashala. Vi tackar evigt vädergubbarna för detta. Eller inte. Trodde vi var påväg mot varmare och skönare tider. Men ikke. Jag tar med gott humör på mig dunjackan och låtsas som ingenting.

RSS 2.0