So naive



Goddagens! Jag är så trött och har varit det sedan jag steg upp idag, tur att jag har en lugn skolvecka framför mig med inte ett enda prov på schemat. Taggar lite för nationella nästa vecka.
Skypade med bror i Norge igår. Han verkar leva livet nu. Hänger på fik och säger sig söka jobb.. MEN han ska på intervju nästa vecka sade han. Lägenheten han delar med två killar från hamlstad ska också vara väldigt fin.
Myskläderna är på och jag ska krypa upp i soffan med Miio och mysa lite framför teven innan jag begraver mig bakom en bok.

Sunday

Morsning! Kände mig lökig när jag kom med värsta dunjackan också var det skinande sol och blå himmel imorse då jag sålde tidingen. Men klagar inte, detta är allt jag begär. Sol och värme de kommande veckorna hade verkligen gjort susen. Idag ska jag göra det jag alltid gör på söndagar. Städa och göra allt som man inte hinner med mitt i veckan. Plocka upp här och där. Snygga till bland sminket och städa lite i garderoben. Ska se om jag hinner komma ut en liten runda också. Puss


Middag, minnen - och allt däremellan

Cyklade hem under en himmel full av stjärnor, mötte inte en enda bil. Händer inte varje dag. Ikväll har vi ätit god matt, skrattat så mycket att man har fått tårar och pratat gamla minnen. Finns så mycket att säga om livet. Och det är så jäkla kul att prata om det förflutna, framför allt titta på gamla bilder. Tänk vad mycket man kan göra på 15 år. Livet är en stor upplevelse. Klockan är på tok för mycket och jag måste få sömn. Intar sängposition.
Med det checkar jag ut för idag.


Last night in red lips

Fyra galna tjejer, shots och allsång. Behöver jag säga något mer? Tack flickor. Ni är underbara!



Look, I've got a feather


Det stavas N-Y-H-E-T-E-R



Härligt sommarlinne, Bik Bok 149 kr
Våriga torgvantar, Lindex 99 kr


Finally

Äntligen fredag!
Hör av mig mer imorgon, men nu ska jag ta vara på denna fredagskvällen med fina vänner.


Sängen kallar

Blev träningspass på en cirka timme med friskis. Härligt trött. Har duschat och krypit ner under täcket. Helst av allt skulle jag vilja släcka och somna, men livet är inte alltid rättvist. Har inte fått mycket sömn de senaste nätterna och det är väldigt trögt i starten på morgnarna. Prioriterar skolan före allting just nu.
Destination Väla imorgon. Vi ska äta gott och fira att det är fredag. Ska få hem ett par torgvantar och en mysig hoodtröja.
Med säger jag godnatt för idag. 

++++


Sofi

Let the sun in



Min torsdag har varit jättebra hittills. Känns bra att skriva torsdag, helg imorgon! Veckans höjdpunkt. Vårsolen vågar sig fram allt oftare nu. Känner att jag får energi av det och orkar mer. Snart sommar åh vad skönt det ska bli med värme!

Onsdag 26 januari

Så härlig dagen har varit. Började 0800 och slutade 1300. Vi gick till Pistachia och åt lite glass innan jag tog bussen till Busfabriken. Dom sökte dock inte personal just nu men så fort det behövdes skulle dom höra av sig. Kanske kan lägga Kvällsposten på hyllan efter sisådär 3 år, eller vad säger ni?

Lunch på Ebbas fik


Sleep tight

Har hittat min nya drog. Kanye West - All of the lights. Mamma jag dör.. Låten är underbar, och när jag har hittat en ny låt sönderspelar jag den några dagar tills jag är slutkörd av den.
Har ägnat hela kvällen åt att läsa om musikens historia. Tog sedan en paus och åt tomtegröt med mammis. Dundergott. Ohja.
Imorgon åker jag till Campeon friskola som jag hoppas gå på till hösten. Vi tänkte gå och ta en fika efter det. Sedan blir det jobbsökande för hela slanten! Trillar väl innanför dörren runt 6. Då hör ni mer av mig. Nu ropar sängen på mig. Puss


Säg hej till en snygging, precis mellan ögonen.. Finnen

Forgive sounds good.




Dyker ner i sängen och läser, fixar en kopp te och myser.

Magont blandat med skolan och livet

Åt syltmackor innan och försökte bota magen. Har jädrans ont i den och har haft det att tag. Blandar man magen med skola får man en blandning som inte funkar. Skolan går på mina nerver men jag måste göra mitt bästa av situationen. Det är nu jag skall ligga på topp hela tiden och verkligen göra mitt allra bästa. Var supermotiverad efter jullovet och det har bara gått 2,5 veckor... Måste hitta en morot av något slag. Att skriva om allt plugg här på bloggen gör inte saken bättre. Den är snarare till för att jag ska känna mig avslappnad och göra någonting jag älskar. Skriva.
Känns som att livet går två steg bakåt och ett framåt hela tiden. Men hur vore livet om det var som en dans på rosor alla åren man lever? Men denna tiden på året är nog en depp period. Man är hela tiden lite efter och hänger inte med i alla svängar. Det är mörkt och grått ute. Önskar mest av allt att det var sommar, å andra sidan vem gör inte det? Lite av alla mina tankar som snurrar runt i mitt huvud varje dag. Ville bara dela med mig.


Ear-cuff



Denna åkte med mig hem från Lund. Ear-cuff heter den och finns i en väldans massa olika former och färger. Gillar den skarpt!

Tillägg:
Smycket är köpt på Glitter och jag gav endast 30 kr. Nej man behöver inte ha hål i örat där uppe, det är som en liten ring man bara hänger på örat.

Monday sucks

Skola 0900 - 1430. Klickade några bilder och lyssnade på Mike Posner. Nu skall jag göra en kopp te. Ikväll sticker jag till gymmet!


Godnatt

Sängen kallar för fulla muggar. Skola och back to reality imorgon. Vill inte men måste. Gymnasiebesök på onsdag. Prov torsdag och fredag. Lund till helgen? JAA


Ödets dag

Jag och flickorna strosade runt i vår luften på Lunds gator idag. Man måste variera sig lite ibland. Brände upp en hel del pengar men vad gör det när man umgås med tre snyggingar som gör ens dag bäst? Tror inte jag har haft såhär kul på väldans länge. Jag bodde i min brors hoodtröja. Vi gick in och ut i massor av affärer, frågade folk på stan om vägbeskrivningar, provade kläder, dansade i affärer och mötte ödet. MENAR DET! Vi såg allt från killar som sjöng dumma låtar utanför kyrkan till att tågkonduktören skrev på biljetten med en gullig smiley. Åt donken mat och kände oss nyttiga, då vi inte kunde hitta plats på något fik. 


 


End of the list.

Jag orkar inte med listan mera, day 29 eller 30 spelar roll? Ni lär känns mig bäst genom att läsa min blogg varje dag. Har gjort mitt bästa av listan och dagarna men har ju inte alltid funnits något exakt svar till rubriken. Har ju också tagit mer än en månad kan jag tillägga.
Nu kryper jag ner och sussar ett par timmar tills klockan ringer vid nio. Puss


Day 28 – Something that you miss

SOMMAREN ♥

If you snooze you lose

Blå himmel och sol hela dagen. Ganska härligt att solen fortfarande sken lika mycket tjugo i fyra då jag hoppade på cykeln för efter en skoldag, som vid tolv på dagen. Snart vår! Vi satt och pratade om sommaren idag. Hur skönt känns det inte att det är sista terminen på Björnekulla och sedan sommarlov?! Längtar sönder..
Torsdag idag och fredag imorgon, helg. Veckorna går jättesnabbt även om man sitter på lektionerna så går tiden segare. Allt man hör är hur klockan på väggen tickar men visarna rör sig inte liksom. Nog om det.
Kryper ner under värmefilten bakom boken ett tag och försvinner in i mig själv. Puss



Filip flyttar hemifrån

Åh vad jag rent ut sagt älskar livet. Dagarna i skolan rullar på i positiva banor, träningen går super och jag bara lever i det liksom. Vill inte förstöra detta nu. Haha ganska kul att titta på andra när man är på gymmet. Ena står framför speglen och tittar på sina armar i speglen när han/hon lyfter tyngder, en annan springer på rullbandet och läser tidingen, en tredje bara är där för att vara där och snacka med sina kompisar. Och jag är någonstans där i mitten av allting.. Nog om det.
Imorgon vid sjutiden hoppar storebrorsan på bussen som tar honom till Norge närmare bestämt Oslo. Hans två halmstads-kompisar är redan där och har fixat lägenhet. Kommer bli tomt att inte ha någon att bråka med och slå high-five stup i kvarten. Å andra sidan är han 21 år så.. Får hoppas på ett och annat besök där inom en snar framtid. Har turen att jag smsar gratis till honom i alla fall. Och han kommer hem till sommaren igen om inte några småbesök innan dess.
Godnatt mina fina. ♥

Day 27 – Your favorite place

Det är på gröningen inne i stan. Ett gäng vänner, en kamera, jordgubbar och en solnedgång. Så jävla perfekt. Där är så mysigt att sitta på bryggan med filtar och grejer och titta ut över havet och se skymtar av Danmark på andra sidan havet. Kan inte minnas hur många kvällar jag och mina fina vänner spenderade där i somras. En sak vet jag och det är det bästa stället för avkoppling.


This is you, start doing what you love and do it often.


Dagens

Var och hade framtidssnack idag med syv:aren. Känns bra men samtidigt konstigt att redan ha planerat de närmsta åren. Haha nej inte in i minsta detalj men jag vet vad jag vill göra av mina gymnasieår och vad jag sedan vill fortsätta med. Eller i alla fall som det ser ut just nu. Kommer antagligen ha andra intressen om 10 år. Men man får leva i nuet och göra det bästa av situationen. Nästa vecka eller veckan därpå säker jag in till ca tre skolor. Nervös är bara förnamnet.

Day 26 – Your fears

Om jag skulle ge mig själv några personligheter skulle det på en rad stå att jag är en ganska feg människa som inte gillar att utmana sig själv. Visst är det bra att utmana sig själv med saker som man egentligen inte vågar, det är ingenting som jag ger mig på. Till exempel att hoppa bungy jump skulle jag aldrig någonsin klara av. Vet folk som säger att det är en underbar känsla när man bara faller genom luften på några sekunder men jag skulle däremot få totalpanik och börja skrika och gråta. En annan sak som är en av mina största rädslor är mörkret. Det där svarta farliga och läskiga.. När jag går hem helt själv mitt i natten tittar jag alltid bak extra mycket, är så rädd att någon bara ska dyka upp mitt framför näsan på mig och göra mig illa. Så länge jag kan minnas har jag alltid sovit med en lampa igång på natten. Dock inte när jag sover med någon annan, för då är man inte själv.


Baby you're my firework


Me today

Måndagen beger sig mot sitt slut och jag är rätt nöjd med dagen. Om vi bortser från att jag fortfarande har läxor så.. Nej men en vecka framför sig med skola låter okej i mina öron. Vi tog kontakt med Campeon idag. (för er som inte vet så är det en gymnasie skola.) Ska dit nästa onsdag och se hur dom har det där. Hoppas såklart på bästa resultat eftersom att jag redan har inställt sikte på att gå där till hösten. Har hört en hel del komplimanger om skolan, så får hoppas jag också kan ge några.
Jag skulle behöva helkroppsmassage. Hade verkligen INTE varit fel då jag har en hel del tärningsvärk efter gårdagens gympass, sitter fortfarande i lite värk från i fredags.. Det går bra nu, jadå!
Är så jäkla sugen på att handla sommarkläder och minst sagt längtar tills dem fyller upp butikerna med härliga shorts och linnen!

Day 25 – Your Day


Laddade upp med rostade mackor och apelsinjuice till frukost

Begav mig till gymmet

Sökte jobb

Droglyssnat på Martin sexton. <3

Läste ett par kapitel ur Elsas Värld

.... tar tag i plugget nu och får det överstökat. Klockan nio bänkar jag mig framför tvn och tittar på Rush hour 3!

Godnatt

En sak har jag lärt mig ikväll. Och det är att ALDRIG mer under hela tiden som jag kommer äga en iPhone att skaffa lösenord för att låsa upp den. Har tryckt in fle kod en massa gånger och har inte kunnat använda den på flera timmar. Fick återställa den till fabriksinställningarna och nu funkar den. Äntligen!

ASOS

Kikade in på Asos.com och insåg att jag inom kort tid måste klicka hem några av dessa fina klänningar. Den längst ner är ett måste till sommaren. Hittade ingen sådan snygg i somras och har lovat mig själv att jag ska bära en sommaren 2011.

Everybody dance and sweep

Drömde konstiga drömmar inatt. Ena sekunden om en sak och andra om en annan sak. Vaknade flera gånger och vände och vred på mig. Gick upp vid halv tio i alla fall. Tog med mig sykelt och tidningarna ut. Men undrar vart alla i Åstorp håller hus idag? Var inte många som öppnade när jag kom och knackade på deras dörrar. Jag menar gamla tanter sover väl inte till 11 på en lördag? Det är vid den tiden de ska ha varit vakna nästan halva sin dag.
Det regnar idag och isen tittar fram. Lite eller mycket läskigt att bege sig ut. Mina ben är inte något att snacka om. Hej träningsvärk! Men det känns bra.
Ska fixa en kopp te och lägga mig i soffan tills slöfockarna har dragit sig upp ur sina sängar.


Day 24 – Something that makes you cry

Är inte en sådan som gråter när det visas en sorglig film, jag kan känna tårarna komma försiktigt men mer än så är det inte. Men jag kan t.ex. lyssna på en låt och börja gråta. Eller helt enkelt göra någonting som får mig att minnas första gången jag gjorde det. 
Ser jag däremot någon av mina föräldrar eller bästa kompisar gråta, blir jag drabbad lätt. Att se någon må dålig får mig att få skuldkänslor på något sätt. 
Går jag på en begravning eller något liknande forsar det ut i floder. Gå på en kyrkogård och tänka på alla fina minnen man har med en/flera personer som ligger där är också något som får mig att gråta.
Att få glädjetårar är så bra på många sätt. Man kan vara känslosam samtidigt som man gråter av lycka!



Fredagsmys

Jamasen är på. Ljusen tända. Popcornen poppade. Kuddarna och filtarna framme. Teet klart. Filmen väntar på att jag ska trycka play. Det är fredag. Det innebär fredagsmys. Mysa till det lite extra.
Besökte gymmet innan. Tränade mage och ben. Känns redan! Herreminjesus. Kommer inte kunna gå imorgon.. Mitt nya liv har anlänt. Åt gröt innan, känns bra. Men mättar dock inte så länge. Jag är verkligen inne på sommaren 2011, då ska citronrutorna vara borta. (Inte alla som förtsår vad jag menar med det, lång historia haha.)
Ni får ha en mysig fredagskväll!


Day 23 – Something that makes you feel better

Är jag deppig brukar det hjälpa att få ett gott skratt i mig. Men det är inte alltid man ens kan få det i sig. Jag tar en sväng till väla och handlar kläder. Man mår så bra av det, nästan som en drog. Även om det ofta inte är så bra för plånboken brukar jag handla. Aller att bara få se nya fina kläder blir jag glad.
I andra lägen finns även mina vänner där för mig och muntrar upp. Så glad att jag har er! ♥ Umgås med familjen och prata ut är också en grej som funkar.


I've been thinking about you

Nu är jag hemma och andas ut. Dricker ett glas juice och äter två mackor med jordgubbssylt. En vecka i skolan har redan gått. Tiden bara springer iväg.. Känns som att jag börjar bli en nörd i min mobil. Men den är bara så perfekt! Finns till och med en app där man trycker finnar på. Usch! Drar till gymmet vid fem sedan ser vi vart denna kvällens händelser utspelar sig.

Finally, it's here



Var och hämtade denna finisen igår. Kändes som julafon igen. Både jag och min syster gick med ett leende på läpparna hela kvällen. Tur man har vänner som har iPhone så man kan ställa sina frågor till dem. Hade varit ganska jobbigt annars. Nu ska jag lägga in musik och sedan väntar läxa. Puss!

Black & white


Club can't handle me

Hejsan. Det är så jäkla kämpigt att gå upp om morgnarna. Kommer ta ett tag till innan jag ställer in mig på rätt tider. Varje morgon när mobilen plingar tänker jag alltid "varför inte bara ligga kvar under världens mysigaste täcke i nåågra minuter till?" Ja sen förstår ni hur det blir.. Jag springer iväg till skolan, och igår lyckades jag halka och trilla. Hehe, så ser det ut för mig när jag ska iväg till skolan och överhuvudtaget PASSA EN TID. En sak Fanny Ingelsson inte är duktig på. Fast beror på vad man ska passa också.
Jag är så gott som förlamad av denna hårda träningen. Inte bra att ta uppehåll från träningen. När man kommer igång med den igen kan man knappt sätta sig ner. Både jag Juhlia och Renée har hela dagen fått hjälpa varandra upp från trappor och stolar i skolan för denna träningsvärken. Känns bra men idag vilar jag dock min lilla kropp!

Day 22 – Your room


Tomorrow is future

SÅHÄR TRÖTT ÄR JAG JUST NU. Vill stänga ögonen, krypa ner under täcket och sova. Men ska vara så gullig och skriva ett par rader till er först.
Först och främst, jag besökte gymmet idag. Så styrketräning någrs gånger i veckan också friskis någrs gånger i veckan. Jag kommer må super bra. Beach 2011..? You name it!
För det andra min 30 things about me går inte framåt utan bakåt. Sanna påminde mig häromdagen att jag inte gör en om dagen. Ska ta mig i kragen imorgon och göra ett nytt försök att göra en "day" om dagen.
Nog om det.
Godnatt ♥

This life don't last forever



Har haft en jäkligt bra dag. Känns skönt att gå tillbaka till de gamla vanorna. Nu drar jag mitt arsle till gymmet!

Today is a day

Cykla på is för att sälja tidningen imorse. Städade rummet. Frossade i clementinter framför "A walk to remember". Åt god pasta med filé och fetasallad. Checka fejjan. Äppelpaj i soffan framför "Hellenius hörna".
Min söndag.
Imorgon ringer klockan 07.15. Alltför tidigt. Vill inte tänka på hur jobbigt det kommer vara att öppna ögonen och se klart så tidigt på morgonen. Lägger mig i sängen med Elsas värld och drömmer mig in bland modebloggarna. Godnatt


9 januari 2011

Har blivit ett med någon hosta.. Har någon huvudvärk som har suttit i sedan igår. Sov ut inatt men det var nog inte tillräckligt. Idag ska jag göra absolut ingenting för imorgon börjar allvaret och då ska humöret vara på topp. Mamma har sagt att jag ska vara mer självständig här hemma, så ska ta tag i mitt rum och städa upp där. Garderoben är heller inte så rolig, men det får bli en annan dag. Idag är inte rätt läge för en garderobsrensning. Tar en dejt med duschen innan städningen börjar!

Day 21 – Favorite vacation

Kreta sommaren 2010, en av de finaste ställena jag varit på.


-

Suttit hela kvällen med bloggen. Blev faktiskt ganska nöjd.. Vad tycker ni? Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på en film. Natti!

Jag ska fresta, jag ska fresta, JAG SKA FRESTA DIG

Har saknat att logga in på blogg.se idag. Provade att skapa en blogg på devote istället, är minst sagt G L A D att jag inte tog bort denna pinglan som jag har haft mer än ett år nu. Fick ett ryck innan imorse att jag skulle ändra designen och det gick inget vidare. Ja ni ser hur profilbilden ser ut nu.. Kanske någon som vet hur jag får tillbaka den? Hade varit hemskt glad om något kunnat hjälpa mig.
Nu är klockan redan halv två, jag har tidningen imorgon så är nog bäst att jag lägger mig nu.
Imorgon ska jag bli ett par skor rikare. Hoppas jag hittar ett par också!
Godnatt!

I just want something beautiful to tuch me

Godmiddag! Sitter här med blött hår, handduk runt mig och funderar vad jag ska ta på mig. Låg och drog mig länge i sängen imorse. Finns inget bättre än att sova i sin egen säng. Strålande vackert väder och blå himmel idag. Ska man ta sig i kragen och gå på en långpromenad? Vi får väl se hur det blir med den saken.. Nästa vecka ska jag ta tag i mitt liv och sluta med skräpmat. Träning minst tre gånger i veckan, så inga byxor spricker!

Never say never

Har haft en fin kväll med Juhlia och Amanda. Frukt doppat i choklad framför filmen The guardian, tända ljus och hög mysfaktor.
Godnatt



Hallelujah

Tog en extra lång sovmorgon idag för att på måndag drar verkligheten igång. Då är det slut på det roliga och allvaret börjar. Är faktiskt riktigt taggad, ska plugga tills jag knappt lever längre. Ta i med allt jag har för att denna terminen, det är då allt gäller. Inga förseningar och dåliga betyg. Det är nu vi ska söka in och det är nu vi gör valen till framtiden. Förutom att jag har grubblat mycket på detta idag har jag tittat på bröderna karlsson. Rolig och alldeles lagom film. Har även haft besök av Ben & Jerry idag. Konstigt har dom börjat komma till mig väldigt ofta på sistone.. Inte bra!

 

Day 20 – This month

För exakt en månad sedan var det måndagen den 6 December. Jag var helt off efter en tuff helg, stressad till franskaprovet som jag hade dagen efter. Räcker det att jag säger att det gick som det gick? Alltså inte bra. Men man lär sig av sina misstag. Det provet var också det sista på höstterminen i nian. Sedan fick vi lov. Jullovet är nog det mysigaste lovet enligt mig. Det var julafton och nyår. Bägge lika bra och för jävla roliga! Utöver det har det varit sena nätter med kompisarna, alltförmycket onyttigheter - med alltförlite träning, dagar då man inte har gjort ett skit och endast rest sin röv för att gå på toa eller äta. Vi har varit på bio och längtat till sommaren när man kan gå halvnaken dag ut och dag in. Har legat hemma och varit sjuk. Besökt mellandagsrean och kommit hem med inköp, fast dock inte från rean.. Kort sagt, en bra månad.


Jag och Frida nyårsafton vid tolvslaget. BLÅSIGT!

Live your dream, and wear your passion

Tänk att det kan vara så svårt att välja film när man heter Fanny Ingelsson.. Bestämde mig för valentine's day.
Behöver en kärleksfilm och inte eden lake som jag såg innan idag med mina köra vänner. Hemsk är bara förnamnet till den filmen. Nåja, ska ner och poppa popcorn och starta filmen. Sedan lär jag somna ganska snabbt. Godnatt mina fina så ses vi imorgon.


Oldie

Day 18 & Day 19

Day 18 - Your favorite birthday
Eftersom att jag fyller år på våren, (den finaste årstiden enligt mig) minns jag de som vackra. Blommor slår ut, det börjar grönska och solen tittar fram mer och mer. Har inte en bästa födelsedag heller. Denna listan är inte för mig känns det som. Men när jag fyller år blir jag uppvaktad med presenter. Vi äter tårta också bestämmer jag vad vi ska äta till middag. Finns ingen som är bättre än den andra utan jag har alltid varit så glad över att fylla år. Få fina saker och många gratulationer.

Day 19 - Something you regret
Att jag påverkas väldigt mycket av andras åsikter. Jag har svårt att bestämma saker själv. Ett exempel är nu när jag till hösten ska börja på gymnasium. Vilken skola ska man ta och vem ska man lita på? Varför inte istället gå efter magkänslan och tro på sig själv. En sak som jag har väldigt svårt för. Att tro på mig själv. Annars har jag inte under mina 15/½ år gjort någonting jag ångrar.


Cause I'm just a teenage dirtbag baby

Blev nattligt besök hos Juhlia med ett gäng tjejer. Efter en hel del thaimat, massage, actionfilm och tjejsnack blev klockan helt plötsligt halv 5. Vi gosade ner oss i soffan med filtar och kuddar sedan somnade vi äntligen. Från att ha vaknat vid tolv gick vi runt med pyjamas till 3. Sedan stekte vi pannkakor och begav oss hemåt. Är världens tröttaste nu, har duschat och dragit på mig myskläderna. Ikväll blir det levande ljus och ett par grymma filmer. KRAM


Hos Juhlia

Sitter hos Juhlia med dom andra nu. Vi tänkte beställa lite thaimat och titta på en skräckfilm. Det är så hemskt med sådana filmer men har inte så många val just nu. Sover här inatt också. Hörs mer imorgon. Puss!

Over and out


Today, by me

Idag kör jag på natruligt. Bara jag. Inga måsten, inga krav. Lika snyggt att visa sig själv som att bära kemikalier. Idag fyller Juhlia 16, kan inte förstå det själv faktiskt. Grattis bruden! Förresten har en ny favvolåt med Pink. Så jävla bra! "F**kin' Perfect"

Like I'm the only one


By me

Just nu vill jag göra tusen saker. Resa jorden runt. Bara riva ut den förbannade tandställningen och slippa ett fult leende. Bli älskad av någon, älska någon. Kunna ha bra sångröst. Gå ner i vikt. Platsa i Victoria's secret show. Handla kläder utan att behöva tänka på pengar. Helt enkelt bara leva utan en massa problem. Varför ska det hela tiden finnas motgångar med allt man gör?
Näväl, tvättar sminket sedan ska jag sova. Drömma om någonting riktigt bra, det vill jag göra. Drömma mig bort till en vacker prins.

If you really want more

Jag gillar morgnar som denna. Vakna, äta frukosten framför Gossip Girl på teven och sedan bara låta avsnitten rulla vidare. Liksom inte göra ett skit. Man måste inte göra det alltid. Inte enligt mig. Idag funderar vi på att ta tåget till staden och stora runt på gatorna i solens fina sken. Skulle behöva ett bar nya jeans så mina sprack förra veckan.. Har i alla fall julen att skylla på. Ska även se om jag har tid att klicka ett par fina bilder idag. Hörs mer senare!


Day 17 – Favourite blogs


Sofi Fahrman


Hanna Flach


Angelica Blick

Day 16 – A moment

Så långt jag minns har jag inte något sådär speciellt ögonblick. Men kan ta ett bra och ett dåligt. Börjar med det dåliga så man får ett gott slut!
Ett av mina tråkigaste ögonblick var nog när jag fick reda på ett en betydelsefull människa i släkten gick bort. den första jag kände som dog. Riktigt tråkigt var det. Tårarna bara sprutade ut och jag kan fortfarande minnas det som igår. Ta hand om varandra och ge varandra kärlek, för man vet aldrig vad som händer i framtiden..
Ett fin ögonblick var för ca fem år sedan. Vi skulle äntligen köpa en hund, en foxterrier. Hon fick heta Miio, hon är alltid lika glad. Har man ingen att prata med ligger hon bara där tyst i ens famn och gör sina läten. Älskar henne!






2 januari 2011

Efter tolv behövliga timmars sömn steg jag upp imorse och fick i mig frukost. Sedan satte jag igång med att skriva mitt CV. Äntligen klart! Ska bara vänta ett par veckor innan sommarjobben kommer ut. Har ni kanske några tips på vart man kan söka? Tänkte att jag ska läsa ett par sidor ur Elsas värld och se vart denna dagen tar mig.


From facebook

Humor på hög nivå


2011

Första januari. En ny och början på ett år som i mina tankar blir minst lika bra som förra. Lämnar det förflutna bakom mig, och går vidare. Hade skitkul igår i västra broby med mina närmaste vänner. Allting blev helt perfekt. Fick i mig en massa skratt. Tack så jäkla mycket för en perfekt start på 2011.
Imorse vaknade jag hos Juhlia, där alla mådde skit. Vi steg upp och fick i oss frukost. Sedan spenderade ett par timmar åt att skratta åt ETT klipp från tvserien "mia & klara". Slänger upp det senare så ni får er ett skratt. Vi tog en sväng om om Oj för att få i oss lite nyttigheter. Och denna gången menar jag färsk frukt, det var hur gott som helst och det behövde vi verkligen! Känner mig ren och fräsch efter en behövlig dusch. Ikväll stannar jag hemma och myser med en säsong Gossip Girl och levande ljus.
Har tyvärr bara bilder från innan vi stack till festen..



RSS 2.0