OPERATION DAGSVERKE!

nu går statistiken upp och ner hela tiden. inte bra. fast det är mitt fel och jag har inte haft världens bästa uppdatering på sistonde. men har varit sjuk och sånt tråkigt ...
är i alla fall ledig från skolan idag. det är en sån dag man ska jobba för att tjäna in pengar till unga tjejer i Sudan. när vi såg den filmen förra veckan om hur dom har det där nere visste jag inte vad jag skulle tro. dom berättade att dom blir bortgifta i väldigt tidig ålder, det är också väldigt vanligt att dom måste ha barn och föda. samtidigt ska dom gå i skolan och sköta hushållet. det kallas operation dagsverke. så idag ska jag göra rent vå altan, haha får väl se hur det går. & lite senare åker jag äntligen till tandläkaren och fixar till tandställningen. har ett riktigt stort sår i munnen för att en plattar har åkt bort.

ps. vad tyckte ni om kläderna i förra inlägget?


nyvaken....

nytt från asos

äntligen kom de efterlängtade kläderna vi beställde förra veckan!


miltärgrön hög-midja kjol.


konfirmationsklänning.


vit strandklänning.


söt kräm-färgad klänning med knappar.

i belive i can fly

dagen har varit superdupertråkig. kan nog inte klaga mer än så. febern är iallafall borta med vinden nu. fast näsan rinner och det gör riktigt ont i min stackars hals. också måste jag även berätta att jag har lyckats ta isönder min tandställning. märkte det imorse när jag borstade tänderna, en platta är borta. alltså jag har svalt den, haha konstigt. så blir väl ännu ett tandläkar besök imorrn.
nu hade jag tänkt titta på andra avenyn.
PUSS


sjuk ...



sjukling. la mig vid åtta igår och vaknade redan sex, har inte sovit alls mycket. febern ligger på 38.8 , nyser med jämna mellanrum, huvudet värker jag är hes. inte roligt... på teven går det en massa talk-shows och tv-shop program. ska försöka sova ett tag nu och sen om en timme börjar äntligen sjunde himlen.

inte min dag

idag har verkligen inte varit min dag. har haft något så sjukt ont i min hals att jag höll på att dö. och blir det bara värre och värre. förkyld, ont i huvudet och ont i näsan. (får det när jag är sjuk). men att vara sjuk är något av det tråkigaste som finns, får verkligen inte hoppas på att jag är det.... valborg på fredag och allt ju.
var i stan en runda innan och köpte cykelshorts till träningen och en keps. blev dock inte den som jag kollat på från början, men denna är minst lika fin.
nej nu kryper jag i ide. så hörs vi mer imorgon.
HUGS


uppdatering: glömde skriva innan att resan till kreta är bokad nu. åker den 12 augusti till 45-graders värme och kommer hem igen den 19 augusti, lagom tills skolan börjar. WIIIE!

måndag baby.

måndag idag och jag är på toppenhumör! bara för att det är ny vecka, nya läxor, prov osv... behöver det inte betyda att det alltid är tråkigt. snarare tvärt om.
hade tänkt sitta och plugga fysik några timmar nu, prov imorgon.. aja, tänk postivit fanny. också tänkte jag jogga en runda i skogen.
datorn dör snart så,
CIAO.


tjugo i elva - godnatt.

kvällen har jag spenderat framför datorn med mamma. vi har tittat på resor, eftersom att vi & pappa ska utomlands i augusti till kreta. och v hittade en resa där vi åker 12 augusti och kommer hem 19 augusti. deet sägs att det är skiiitvarmt där då. typ 40 grader! så kommer verkligen vara brun och fin tills vi börjar skolan igen. tummen upp för det!
måndag imorgon, vilket innebär sovmorgon och ännu en ny skolvecka. men det gör inget , för jag har så fina vänner att man glömmer bort  det tråkiga.
KRAM.



i like summer


by me.

söndag, kristna söndag.

tidningarna ligger ute på trapan och väntar på att jag ska packa upp de och sälja. fast äntar sisådär en halvtimma till.
ska åka iväg en runda med mamma sen. vi ska typ beställa sån mat tills jag konfirmerar mig, också ska jag inom väla och titta på nya träningskläder. ska jag nu börja jogga så får jag ha nya kläder också. sådetså!

saw...

tänk att vakna upp och inte veta vart man är. får panik för att man inte kan röra sig, det blöder och klockan tickar på. efter en minut är ens liv över, om man inte hittar en lösning. uuuh, det kryper verkligen i kroppen på en när man tittar på saw-filmer. men dom är definivt värda att se! så om du inte gör det, besöker jag ditt hus.
NEJDÅ! nu skojade jag allt, men seriöst ni borde se dom.
ska krypa ner under täcket och titta på lite normalare program...
NIGHTY.



lördag i mitt hjärta

dagen har börjar underbart bra. får la hoppas på att den slutar lika bra också. vaknade runt nio av att solen sken in på mitt rum. mysigt. åt frukost, var ute med tidningen, tjänade pengar. fick även choklad å en hundring. när jag kom hem såg jag en stor låda med en bild av högtalare. åh vad jag blev glaaaaaaaader. meckade lite med den. och för första gånge på året stack knöt jag mina joggingskor och cyklade upp til skogen och joggade. det var helt underbart! beach 2010 , here i come!
juhlia är på väg hit nu så ska vi två ha saw-maraton.
PUSS !



klara , JAG ÄLSKAR DIG ♥

the worlds greatest.

först av allt, dålig uppdatreing på sisto:ne. men jag jobbar på det, så håll ut.
långlång dag i skolan idag. tillägnat till klass 8:3, love you guys ♥
blev mys med flickorna efter skolan, blandade ihop en kladddkaks-smet och åt till vi mådde illa. tog en powernap för att orka med varandra. cyklade hem till mig, klara kom och vi var allmänt uttråkade. men vi gjorde det bästa av situationen.
lägger mig tidigt idag, ska titta på sex and the city ett tag och lär väl somna till den. GODKVÄLL!


filippa bark !

det har varit så mycket filippa bark snack i skolan att jag verkligen verkligen måste ladda upp några klipp. älska den människan! världens roligaste. hej. jag heter filippa bark. jag bor i malmö. det vill säga parkernas stad.





love

regnet piskar mot fönstret och jag sitter här inne, säkrad från regnet i en stor och tjock myströja.
sista lektionen var det hemkunskap och jag och felicia var så sugna på något och så jäkla hungriga att vi hela tiden tjajtade om att vi ville ha buller och svartvinbärs-saft. men nonono, vi fick ett äpple. så att nu har jag ätnligen ätit lite äpple & kardemumma yoghurt. världens godaste!


tisdag


i love you.

hoppar sminket och allt det där idag. idag är jag bara mig själv, så som jag ser ut undertill. laddar ipoden med massa nya sköna låtar och snart går jag i kylan till skolan.
godmorgon sötnosar.

clothes of today


såren läker med tiden.



söndag, den absolut tråkigaste dagen på hela veckan. den dagen då jag inte gör ett skit, bara sitter hemma och låter klockan ticka på utan att oroa mig över något. det blir vad man gör den till, inte sant?
idag har det varit en seg och väldigt tröttsam dag. den har varit för seg. somnade väldigt tidigt igår och sov länge idag, det var nog vad jag behövde för att må bättre. snart träning och lite senare film.

new.



lördagkväll

kom hem med två kassar från väla. två styckna strumpebyxor, ett linne och en lång t-shirt. runt sju stack vi till roma och åt lite. tror inte jag vill äta där fler gånger. har riktigt ont i magen nu och mår inte det minsta bra. så stack hem och nu har jag bäddat ner mig under en mysig filt.

PUSS & KRAM


VÄLA


efterlyser!

seg som fan idag, vakande nog också på fel sida. kan nog bota det med ett välabesök senare vid tre-tiden med juhlia. skulle försöka hitta ett par leggings med hjärtan på, som väldigt många har. vet om att bikbok har haf dom innan men tror dom är slut där nu. om någon vet var dom säljer dom får ni gärna höra av er. också ska jag även hitta en keps som man kan ha på typ joggingturen eller bara sådär allmänt när man känner för att gömma sig lite.
KRAM ♥




bloggtorka

nu är det natt och jag kom för en halvtimme sedan. har blivit underhållen av tjejerna idag. vi var här hos mig ett tag och sedan stack vi hem till klara och ut ett tag. känns som att kylan kommer tillbaka , och inte att tala om blåsten. får hoppas på det bästa i alla fall.
och för er som inte märkt det så är jag inne i en bloggtorka nu. har aldrig lust att göra inlägg och det känns ganska tjatigt att bara skriva att jag har varit i skolan och blablabla...

förslag på något som jag borde skriva mer om? kom med förslag på nya saker att blogga om?



sov gott, dröm sött.



nu : SOVA!

torsdag

har varit i kvidinge hela dagen efter skolan. vi åt först en massa när vi kom hem till renée och hon fick springa runder och fixa allting hela tiden till oss, när vi hade tjockat oss lite stack vi ut. vi satt mest vid en busshållsplats i solen, folket som gick förbi trodde nog vi var uteliggare eller nått. sedan hittade vi david å stoffe så stack vi in till hans lägnenhet. och på vägen till gården hållde klara cola på mig... men jag hällde tillbaks ;)


godnatt

ligger i sängen och myser framför grey's anatomy. lite senare ska jag läsa lite och sen blire att sova.
PUSS.


wonderful


dagens.

det var novelltävling i skolan idag. så skulle man skriva om någonting som hade med ett mörkt höghus där det endast var ett tänt fönster. jag skrev om marsmänniskor hehe. och gissa om jag gick vidare? SÅKLART! åh vad glad jag blev när diana sa det till mig (: nu får vi bara hoppas att jag vinner också !
efter skolan satt vi ute i solen och åt isgalss, med solbrillorna på. JAG ÄLSKAR VÄRME , ska aldrig klaga på att det är för varmt. och vi fyra tide åkte vi med konfan till helsingborg där vi spelade laserdom. och gissa? jag kom först etta , sedan tvåa.
i'm the best!

LOVE

13 april 2010

nu försöker jag fixa med ett par riktigttiktigt gamla högtalare som säkert har legat på vinden innan. dom var helt dammiga. så att eftersom att jag vill ha ett par har jag dessa gamla tills jag får ett par nya. dom ska säker funka finfint.
det har varit krig mellan felicia och klara hela dagen. åh så söta ni är! det började med på lunchen då klara tryckte upp en knäckemacka i felicias ansikte så att det var fullt av smör. så fick hon lite tårar faktiskt... sedan fortsatte det hela tiden, dom kastade läsk på varandra, satte strimlade pappaersvitar under tröjan, brottades, kastade pappersbollar. och ja allt möjligt.... haha, har nog inte skrattat så mycket på länge! älskar er mer än ni tror ♥
nej. nu ska jag fortsätta mucka..



gammal bild sen i vintras...

just nu



svalkar mig med saft med isbitar i. är helt slut efter att ha varit ute på en härlig promenad med amanda i skogen.

12 april 2010

åh vad glad jag blir över alla söta kommentarer jag får, kommer bara fler och fler hela tiden ♥

måndag och skola. dagen har varit varm och rolig. haha vi satt ute på rasten och solade oss i den sköna solen. nu har ja tittat på top model och ska byta om till träningskläder för att jag ska ut och gå en runda med amanda. lyckades övertala henne (:


konfirmationsklänning.

nu har jag äntligen hittat klänning till konfirmationen. hittade den på asos.com så får beställa den snart så att jag har den i tid. nu är det bara skor kvar, ska ha high heels. också ska jag välja ut vad jag önskar mig, har redan hittat en fin klocka men vi ha en massa annat också.



konfadag

dagen har bara sprungit iväg. har haft fullt upp hela helgen så har inte haft mycket tid med bloggen. men idag har jagg varit med konfan i kyrkan. vi tränade tills avslutningen som är den 16 maj, då ska alla komma! också käkade vi pizza. sedan vi sex tiden vare gudstjäns och då var vi så uttråkade att jag och felicia ritade under petronellas fötter :) också släppte nathalie en BRAKARE.


sov sött

precis hemma rån olivia. hade en lugn kväll, vi kollade teve och snackade. också innan idag var vi i kvidinge och kollade på tjejernas match som dom vann! hihi, duktigt. efter det drig vi till roma och degade ett tag där, fast jag åt inget för att jag är p a n k .
& renée tvingade mig att skriva att hon är bäst hih.
men tack för en lyckad dag även om den inte började så bra som jag hade förväntat mig.

nu blir det film å sen sova.
natti.

fredag


tandställningstöntar.

blir inte så mycket tid över till bloggen nu när skolan är igång igen.
var i skolan som vanligt och gjorde inget speciellt, lite senare på dagen stack jag och klara upp på klinten med engångsgrill och mat. sen kom oskar, andreas och felicia. så hade vi lite mysigt där i solen, men det var sjukt kallt!
nu hade kag tänkt släcka ner och sova några timmar.
PUSS

rubrik

nu sitter jag och läser kemiläxa. gjorde lite matte innan,snart färdig med all läxa , hipphipp hurra ! skrattat mig igenom ännu en dag med världens finaste flickor. åh vad jag älskar dessa dagar. och imorgon är det fredag, ännu bättre. det betyder helg, och ledigt från skolan. har inte så mycket planerat i helgen ännu. har i alla fall lovat att jag ska till fotbollsmatchen som är i kvidinge på lördag klockan ett. tycker alla ska komma, hihi detta kommer vara första gången jag är där (: (alltså inte i kvidinge utan där som dom spelar fotboll då, haha nu blev det r ö r i g t ! )
LOVE


cambild...

onsdag - med ett leende på läpparna.



lång dag idag, fast det gör ingenting för att jag har haft underbart roligt hela dagen med med mina underbara vänner. och jag är på strålande humör för att vi knappt har några läxor tills imorgon och för att jag ska ut på en låg promenad i det fina vädret! fast ska skriva några rader till. försov mig till sju imorse då mamma ringde och väckte mig, himla tur det för annars hade jag säkert sovit några timmar till. allt jag hann äta var lite kräm och jag har inte fått ner så mycket i skolan heller för det är tandställningen som sabbar allt. tack för alla fina kommentarer om mitt nya utseende ♥


tågräls

första skoldagen och vi har redan fått jäkligt många läxor. blöblö. åkta till tandläkaren med mamma och nu sitter den där, tandställningen. och kommer göra det åtminstonde det kommande året tråkigt värre jajemensan. men det går ju att leva med. så denna veckan kommer jag att leva på soppa, yoghurt och mjukt bröd. för att mina tänder gör riktigt ont och jag kan knappt tugga någonting. tyck synd om mig?
ska titta vidare på desperate housewives nu...
LOVE.


påskliljor

gdmorgon solstrålar!
tog paus från bloggen igår också skruvade jag ner min bokhylla och gjorde lite ärndringar på mitt rum. haha, är inte så duktig på att välja saker som passar in på rummet. men nu är det bara några detaljer som saknas.
idag ska jag nog hitta på något med brudarna, får ju passa på nu när det är sista dagen innan skolan. ja så imorgon blir det alltså skolan och efter vid fyratiden är mitt liv över. för då åker jag in till tandläkarn och sätter på min tandställning bläblä. kommer säkert ha en massa mardrömmar inatt om detta :(



natti

nu ska jag nanna efter en lång och riktigt kylig kväll. godnatt

lördaaaaag


nu vet ni vad jag har gjort hela dagen.

som sagt läste ut boken innan. så nu är det bara att börja på nästa, min syster har hela serien. hihi. vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. jag försöker övertala renée och juhlia att vi ska grilla på klinten för att det hade varit riktigt mysigt. menmen... vi får väl se. PUSS !

lovely

helt undebart jättefint väder. åh vad jag älskar det! nu ser jag fram emot sommar'n när man kan ströva runt i shorts och linne.
idag har jag planer på att ta tåget till helsingborg och mysa vid gröningen med juhlia och renée. så om vi hinner in där innan vila stänger så ska jag titta på en klänning tills jag konfirmerar mig. ska försöka ta en del bilder så det blir lite sommarkänsla på bloggen. PUSS !


it's done.

anledningen till att jag över huvudtaget inte hae bloggat idag är för att jag ahr kämpat som ett djur med att få ihop den nyinköpta bokhyllan. den är på plats och allting nu, men jag är inte riktigt säker på om jag vill behålla den eller om den hade passat in bättre på något annat ställe. min hjärna är för trött för att tänka på sånt jobbigt nu..
efter det vandrade jag till roma och käkade där med amanda och jenny. sedan kom sofia och sanna , så gick vi hem till sanna och gjorde inget speciellt. kan ju bara säga en sak, jenny var SPEEEEEEDAD! hehehe.

godnatt läsare ♥



bara för att mina ögon inte är lika stora! hahaha.

sleep tight !

nu har tjejorna gått hem. gud vad jag har saknat några av er, (efter allt som hänt). ni är bäst och jag älskar er!♥ blev en ikea-runda innan och det blev inköp av ny bokhylla som jag skrev om innan. ska göra ett försök att sätta ihop den själv, fast kommer nog inte lyckas hehe.
ska få i mig min sömn nu blan alla konstiga drömmar, (inatt var jag uppe och hämtade ett täcke inne på fridas rum, fattar inte varför? sen när jag vaknade mindes jag att jag hade gått i sömnen) för att imorgon ska jag upp tidigt för att cykla till kyrkan och gå på gudstjänst med felicia, juhlia & jenny.
LOVE



ready to go



sådärja. nu är jag färdigfixad och vi ska snart åka. det blir dock inte staden idag, tar kanske det imorgon istället med flickorna. ska försöka övertala mina kära förlädrar att vi ska ta en snabbis inom ikea för att jag vill köpa en underbar bokhylla där.
senare ikväll kommer flickorna hit så de lär bli en massa snack & mys med dom.
LOVE.

första april

som rubriken, yes första april. och akta er för skämten! är glad att jag inte är med felicia idag, hon kommer på allt möjligt sånt. så tror man verkligen på det för att det är något typ riktigt roligt som ska hända, och sen bara. FÖRSTA APRIL! hahaha. men kul är det :)
tänkte läsa ett litet tag där ute om det inte är allt för kallt bakom mina solglasögon. och lite senare idag ska jag och mammi in till stan för att titta på klänning till konfirmationen. & såklart skor!
LOVE


frida, filip & jag som små.

RSS 2.0